Deschamps szerint jogos volt a büntető

Didier Deschamps szerint az igen kétséges büntető miatt nem lehet mondani, hogy a Juventus ölébe hullott volna a győzelem.

"Szerintem szabálytalanság történt."

Didier Deschamps

A Bianconeri 1-1-re állt a Stadio Olimpicoban a Bologna ellen, amikor Ayroldi bíró hat perccel a vége előtt tizenegyest ítélt a javukra. A játékvezető szerint a Bologna védője, Vlado Smit ellökte Marco Marchionnit, amikor az fejelni készült a tizenhatoson belül, ám az is lehet, hogy a Juventus középpályása egyszerűen elszámította az ugrást, és összeütközött a védővel.

"Nem hiszem, hogy ez a büntető annyira jogtalan lett volna." - mondta Deschamps a lefújás után - "Történt ott ütközés, de nem az én tisztem, hogy megítéljem a játékvezető döntéseit. Nagylelkű döntés volt, de ez is büntető. Nem lehet tagadni, hogy történt összeütközés a felugró játékos és a védő között, aki egyáltalán nem a labdát akarta megjátszani."

Miután a Bologna játékosai közül kettőt is kiállítottak túlzott reklamálásért, mégis majdnem a vendégek szereztek gólt, amit csak Buffon hatalmas bravúrjának köszönhetően sikerült hárítani.

"Gigi néhány hihetetlen védésével biztosította számunkra a három pontot. Mindenki ismeri Buffont, aki a fontos pillanatokban mindig csodálatos teljesítményre képes."

A mérkőzés igen rosszul kezdődött, mert a kezdés előtt a szurkolók egy csoportja Alessio Secco és a jelenlegi vezetés ellen tüntett, és amatőröknek nevezte őket.

"A helyzet nem változott semmit a három héttel ezelőttihez képest. Ez egy nagyon fontos lépés volt a Serie A felé, ezt később látni fogjuk. A terv, hogy a Juventust visszavezessük a legjobbak közé, a végéhez közeledik. Most már új tervet kell kidogloznunk. Engem megerősítettek az edzői pozícióban, most értékelni kell a gazdasági lehetőségeinket. A szurkolók engem mindig támogattak, részben azért, mert korábban a Juventusban játszottam. Tiszteletben tartják a munkámat, és emberi szempontból is elfogadnak."

A Bologna annyira dühös volt a bírói döntés miatt, hogy a mérkőzés után csak a klub sportigazgatója, Fabrizio Salvatori beszélt az újságírókkal.

"Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk, és úgy érezzük, mindig elhagy a szerencse, ha a Juventus ellen játszunk. A szezon első felében, amikor mi játszottunk otthon, akkor is történtek negatív események, és a történelem most újra megismételte önmagát. Ha elkezdenek ilyen büntetőket osztogatni, jobb ha mindannyian feladjuk, és elmegyünk haza. Érthető, hogy a játékosok elvesztették a fejüket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494640593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kowa 2007.05.13. 10:04:50

Bologna elnöke az mit beszél hülyeséget???? Itt volt az ideje h megfújjanak egy 2es 11est mert eddíg még az 1értelműtse fújták be a juvénak!! Eza köcsöh meg célozgat h ilyen 11esek.......

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.13. 13:36:15

hajrá Juve! a sz*rrágókkal nem kell törődni, és akkor jöhet a feljutás!

Ismeretlen_22017 2007.05.14. 18:02:16

Ezekkel a tizenegyesekkel tuti lesznek még viták. Most nagyon úgy néz ki, hogy iszonyat kevés büntetőt fognak a Juventusnak ítélni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása