Deschamps: "Már a hajrában vagyunk"

A francia mester a Verona elleni, pénteki mérkőzésről beszélt a sajtótájékoztatón, mely a három egymást követő idegenbeli mérkőzés sorát nyitja meg:

"Teltházas stadionban, egy erős csapat ellen fogunk játszani."

Didier Deschamps

Majdnem egy héttel a Genoa legyőzése után a Juventus újra pályára lép. Most három egymást követő idegenbeli mérkőzés következik, ezek közül az első a Verona elleni.

"Nem hiszem, hogy ugyanaz a Verona fog ellenünk játszani, akiket az elmúlt két meccsen láthattunk. Nem játszottak jól mostanában, de ellenünk a legjobb formájukat hozzák majd. Teltházas stadion lesz, és a Verona mindent bele fog adni. Nagyon gyors támadó játékosaik vannak, akik okozhatnak problémát. Egyébként is, idegenben sohasem könnyű, sem nekünk, sem a többi csapatnak."

Nem lesz könnyű Veronában, ahogy Frosinonéban és Cesenában sem. Ez lesz a jövő heti, másik két idegenbeli mérkőzés. Három különböző összecsapás, melyek ugyanazt a veszélyt rejtik magukban.

"Először is, egyszerre csak egy mérkőzésre összpontosítunk. Szerencsére minden játékos a rendelkezésemre áll - kivéve Paro és Zanetti -, szóval lesznek lehetőségeim a kombinálásra. A Verona és a Cesena ellen két Serie A-s stadionban játszunk majd, a Frosinone stadionja kisebb, de biztos, hogy ott is nehéz dolgunk lesz."

Május közepéig Del Piero és csapata távol lesz Torinótól. Csak május 12-én térnek vissza a Stadio Olimpicóba, amikor a Bologna érkezik. Az idegenben gyűjtött pontok nagyon értékesek, még közelebb hozhatják a kitűzött célt. Deschamps biztos benne, hogy a Juve a várakozásoknak megfelelően szerepel majd.

"Kevés az esélye mostanában, hogy nem fogunk megfelelően koncentrálni, most már a hajrában vagyunk. Csak januárban voltak ilyen problémáink, amikor a végcél még messze volt, és hiányzott az ösztönző erő. Április óta jó formában vagyunk, ahogy ez látható volt a Lecce és a Pescara ellen is, ahova határozott célokkal érkeztünk. Nem hiszem, hogy kockáztatni fogunk, és mindent meg fogok tenni, hogy a koncentráció megmaradjon."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424640565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása