Deschamps: "Még többet akarok"

A Triestina ellen Deschamps egy határozott Juventusra számít, aki ki tudja használni a többi csapat botlását.

"Növelnünk kell az előnyünket, most jobbak leszünk, mint a Brescia és a Treviso ellen."

Didier Deschamps

"Egy sokkal élénkebb csapatra számítok. A Brescia és a Triestina ellen nem voltunk valami jók. Ellenfeleink védekező felfogása sem segített minket, de ez most nem lehet akadály. A többi csapat eredményeit ismerve azt várom, hogy növeljük az előnyünket velük szemben. A formáció? Ezt csak az utolós percben fogom ismertetni a fiúkkal, nyomás alatt akarom őket tartani, de az a legfontosabb, hogy mindenki jól érzi magát és készen áll a játékra."

Megint a Juventus játszik utoljára ebben a fordulóban, és ezt a francia mester nem szereti. A legfőbb riválisok, a Genoa és a Napoli is kikapott, így a csapat előtt ott a lehetőség, hogy 6 pontra növelje előnyét az üldözőkkel szemben.

"A legutóbbi eredmények is megerősítik, hogy ez az utazás nem könnyű senkinek sem. Idegenben mindenkinek rosszul megy, és egy apró kihagyás is elég a vereséghez. Azt akarom, hogy a csapatom úgy lépjen pályára, hogy mindenképp győzni akar, és akkor egy igen fontos lépést tehetünk a végső győzelem felé. Mint mindig, az április most is döntő fontosságú, hiszen nyolc mérkőzést kell játszanunk."

Ez lesz az első mérkőzés a szerdai Igazgatói Tanács találkozója után, mely nagy önbizalmat adhat az egész csapatnak.

"Ez egy olyan hír, melynek mindannyian örülünk, mert azt mutatja, hogy a klubnál hisznek a jövőben. Tényleg nem gondolok most az új játékosok vásárlására, inkább a Triestina játékosai járnak most a fejemben. A közeg nem változott, ahogyan a célunk sem. Minél hamarabb vissza kell jutnunk a Serie A-ba. A héten azt láttam, hogy a játékosok koncentrálnak, és jól akarnak szerepelni." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr124640437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása