Deschamps: "Szerezzük meg az összes pontot"

A Brescia elleni siralmas teljesítmény után a Juventus újra jól akar szerepelni. Hat nap alatt két mérkőzés vár a csapatra, először a Treviso, majd a Triestina ellen.

"Ha vesztesz, újra játszanod kell. Minél előbb, annál jobb."

Didier Deschamps

Ezt a kijelentést mostanában sokszor hallani a Juventusnál. Először szombaton, a mérkőzés előtt, aztán a Brescia elleni vereség után, majd most, a Treviso elleni összecsapás előtt. Didier Deschamps a következőket mondta:

"A Brescia ellen megértettük, hogy az elszántság kevés. Akartuk a győzelmet, de a lábak nem engedelmeskedtek. Lassúak voltunk fejben is, és olyan ellenfél ellen játszottunk, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Elfogadom a kritikákat, mert szombaton rosszul játszottunk, de ha azt nézzük, honnan indultunk, és most hol vagyunk, mindenki szívesen lenne a mi helyünkben. Ami igazán fontos, az a végső cél."

Ez a cél pedig a Serie A. A mostani hét nagyon fontos, hogy újra jól szerepeljen a csapat. A Bianconeri két mérkőzést is játszik a héten a Treviso és a Triestina ellen. Mindkét ellenfelet már legyőzte egyszer a Juventus az idény első felében. Kedden először a Treviso ellen lép pályára a csapat, és Deschamps erről a következőket mondta:

"Három hiányzójuk is lesz, és ebből kettő nagyon fontos játékos. Jó csapatuk van, alkalmazkodnak az ellenfélhez, kevés teret hagynak, és a gyors játékosaikra építik a taktikát. Nem hiszem, hogy ez holnap másként lenne. Itt áll előttünk ez a két mérkőzés, meg kell szereznünk az összes pontot."

A két életbevágóan fontos mérkőzésen mindenkire szükség lenne. A Treviso ellen viszont nem lehet majd ott Camoranesi és Trezeguet sem (bár a csapat fellebbezett), azonban Deschamps ebből nem akar nagy ügyet csinálni.

"Az eltiltásoktól függetlenül is akartam pár változtatást beiktatni. Meg kell néznem, milyen állapotban vannak a játékosok, mivel nem volt sok időnk a szombati mérkőzés óta. Del Piero? Jól érzi magát, nincs rá okom, hogy kihagyjam a csapatból."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr34640420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása