Trez és Gila csapatot cserél?

Miután kapcsolatba hozták a Bianconerit Miroslav Kloséval és Luca Tonival, a legújabb hírek arról szólnak, hogy a klub szemet vetett Alberto Gilardinóra, akiért David Trezeguet-t adnák cserébe.

Alberto Gilardino

A Juventus egyébként már korábban is szerette volna megszerezni az egykori Parma csatárt, aki gyerekkorában nagy Juve szurkoló volt, és aki most a Bianconeri elsőszámú célpontja. Január folyamán úgy nézett ki, hogy a Milan is érdeklődik Trezeguet iránt, így elkerülhetetlenül felröppentek a pletykák, hogy a két játékos csapatot cserélhet.

Gila idén legjobb formáját hozza a San Siróban, bár már második évét tölti ott. Ronaldo érkezésével viszont nem jut neki annyi játékidő, amennyit szeretne, és Ronaldinho esetleges Milánóba való költözése miatt Gilardinónak el kellett gondolkodnia a jövőjéről.

A két klub közötti tárgyalásokba Gianluigi Buffont is bevonhatják. Nem titok, hogy a piros-feketék Nelson Dida helyettesét keresik, aki júniusban nagy valószínűséggel elhagyja a Milant. A Juventust viszont nem lesz egyszerű meggyőzni a kapus elengedéséről, maximum Gilardino felajánlásával, akit 2011-ig köt szerződése a milánóiakhoz.

"Sokkal fontosabb, hogy ki van most a klubnál, mint hogy ki érkezik majd." - mondta a Bianconeri védője, Federico Balzaretti. - "Nem valami jó hallanai ezt a sok nevet, akiket kapcsolatba hoznak velünk. Nem fair azokkal a játékosokkal szemben, akik a maradás mellett döntöttek, és akik mindent beleadnak, hogy visszakerüljünk a Serie A-ba. Ha Scudettót akarunk nyerni, szükségünk lesz új játékosok igazolására, de jelenleg is vagyunk olyan jók, ha nem jobbak, mint pl. a Palermo. Ezért azt gondolom, hogy a jelenlegi játékosok alkotják majd jövőre is a csapat magját."

Ettől függetlenül nemcsak Alberto Gilardino neve szerepel a Juventus bevásárló listáján. Didier Deschamps támadó középpályást keres, és a jelöltek között szerepel a portugál Deco, és a francia Franck Ribéry is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624640360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása