Camoranesi kirohanása

Mauro Camoranesi erőteljesen támadta az olasz bundabotrányt, a Juventust és a nemzetközi futballt egy nagy vitát kavart argentín interjúban.

Mauro Camoranesi

A játékos láthatóan feldühödött, mikor arról kérdezték, miért nem énekli az olasz himnuszt a válogatott mérkőzések előtt.

"Az olasz újságírók mindig ezzel zaklatnak. Mondtam nekik, hogy nem is ismerem az argentín himnuszt. Ezt abba kellene hagyniuk. Bár mióta világbajnok lettem, már kevésbé durvák velem." - mondta Camoranesi az Ole című újságnak.

"A válogatottság nem elsődleges fontosságú számomra, ezzel kapcsolatban túl sok hülyeséget hordanak össze. Az az igazság, hogy Giovanni Trappatoni két hónappal előbb hívott be, mint Marcelo Bielsa. Soha nem gondolkodtam azon, hogy argentin válogatott legyek, de valószínűleg állandó kezdő lennék a keretben, mert a németországi világbajnokságon több gyenge játékos is szerepelt a válogatottjukban."

Az interjúban ezután nagy meglepetésre Camoranesi durva kijelentéseket tett a Juventusra, és a bundabotrányban játszott szerepükre.

"Nem hiszek a 'Moggi rendszerben'. Ha pályára lépek, egyáltalán nem érdekel, mi történik odakint. A lényeg, hogy néhány dologra találtak bizonyítékot, és ha a Juventusnak bünhődni kellett miattuk, akkor valószínűleg igazak voltak a pletykák. Az, hogy idáig jutottam, rengeteg kemény munkámba került, és nagyon idegesít, hogy más hibái miatt kell fizetnem. El akartam hagyni a Juventust, de nem engedték. Mindenben megállapodtunk a Lyon-nal, de nem akartak elengedni. 30 éves vagyok, és a másodosztályban játszom. Ennyi idős koromra azért másról álmodtam." - foglalta össze a középpályás.

Még nem tudni, hogy a Bianconeri tervez-e fegyelmi eljárást Camoranesi ellen.


Közben kiderült, hogy ez egy régi interjú volt. Lásd itt: A Juve nem engedi el Buffont.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr824640361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása