Buffon nem biztos a jövőjében

Gianluigi Buffon elmondta, hogy még most is folynak a jövőjével kapcsolatos tárgyalások közte, és a klub között. Arról is beszélt, miért gondolná meg kétszer is, hogy csatlakozzon-e az Interhez.

Gigi Buffon

A hálóőr a másodosztályba történt lesorolás ellenére is maradt a Juventusnál, ám nyáron távozhat, ha a klubnak nem sikerül jelentősen megerősödnie.

"Még nem döntöttem, folyamatosan tárgyalunk a klubbal. A jelenre koncentrálok, hogy a lehető leghamarabb visszajussunk a Serie A-ba. Büszke vagyok, hogy Juventino lehetek, de sohasem tudhatod, mi történik majd a jövőben." - mondta Buffon a Juventus Channelnek.

A világbajnok játékost kapcsolatba hozták már a Milannal és az Interrel is, ám utóbbihoz való igazolása elég problémás lenne.

"Nem mondhatom azt, hogy soha sem fogok a kék-feketékhez igazolni, mert ez megsértené az Inter játékosait, szurkolóit és vezetőségét. Azt azonban tudom, hogy az én szurkolóim nem szeretnének abban a klubban látni. Ha megállítanak az utcán, azt mondják, bárhova eligazolhatok, csak az Interbe ne..."

Buffon újra elmondta, hogy ha nem lett volna a bundabotrány, valószínűleg öt év után elhagyta volna a Juventust.

"A botrány előtt készen álltam a távozásra, aztán a Serie B-ben találtam magam, és úgy érzem, már nincs szükségem új motivációra. Itt maradtam a klubért, és természetesen magamért is. A korrekt viselkedés erősebbé tesz, örülök, hogy így döntöttem. Biztos vagyok abban, hogy a klub keményen dolgozik a harcképes csapat összehozása érdekében, bár nem könnyű nagy bajnokokat igazolni. 29 éves vagyok, a válogatottban is játszom, ez karrierem csúcsa. Logikus, hogy dicsőséges eredményekért szeretnék harcolni, és úgy érzem, ezt meg is érdemlem." - foglalta össze az egykori Parma játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284640328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása