Boumsong: "Jól vagyok"

Januári sérülése után már majdnem készen áll a visszatérésre a francia védő:

"A csapat többi tagjával együtt edzem, és remélem, hogy hamarosan viszatérhetek."

Jean-Alain Boumsong

Apránként, de kezd rendbe jönni a védelem. A sérüléshullám, mely a szezon első felében keresztülhúzta Deschamps terveit, úgy tűnik, már a múlté. Kovactól eltekintve - aki nemrég boka műtéten esett át - a sérülések már csak távoli emlékek a játékosok számára.

Giorgio Chiellini és Nicola Legrottaglie a Vicenza ellen már visszatérhetett, és hamarosan Jean-Alain Boumsong is készen áll majd a játékra. Dr. Agricola a hét elején bejelentette, hogy a francia játékos már a csapat többi tagjával együtt edzhet.

"Így van, újra jól érzem magam. A Milan ellen összeszedett sérülésemnek vége, és a héten mindent képes voltam végigcsinálni, amit a csapattársaim is. Remélem, hogy hamarosan visszatérhetek. A sérüléstől eltekintve egyre jobban érzem magam Torinóban, remélem, hogy még sokáig itt lehetek."

Boum Boum szívesen emlékszik vissza a Crotone elleni mérkőzésre, mivel fontos gólt szerzett akkor.

"Jól emlékszem rá, de az volt a legjobb, hogy megnyertük azt a meccset. Kemény küzdelem volt, mint ahogy a többi is az. Jó a bajnokság, de mindent megteszünk, hogy győzzünk, és a lehető leghamarabb viszsakerüljünk a Serie A-ba."

A negyven nap alatt, míg sérült volt, sok minden történt, és sok mindent mondtak, különösen a védelem hibáival kapcsolatban. Boumsong kiáll csapattársai mellett.

"Ha nem mennek jól a dolgok, könnyű a védelemre mutogatni. Ez futball, tudni kell, hogy tizenegy emberen múlik, hogy győz, vagy veszít a csapat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr304640287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása