Trezeguet: "Mindenki Deschamps mögött áll"

A francia csatár exkluzív interjút adott a Juventus Channelnek:

"A csapat a lehető legegységesebb, és mindannyian együtt akarunk visszatérni a Serie A-ba. Hogy ezt tehessük, szükségünk van a szurkolók támogatására. A magánéletünk kritizálása a tisztelet hiányát jelenti."

Trezeguet

A Vicenza elleni hétvégi teljesítmény után rengeteg éles kritika jelent meg a ma reggeli újságok némelyikében, így ez a hét igazán rosszul kezdődött a Juventusnál. Az újságírók nemcsak a Bianconeri játékát kritizálták, hanem burkolt célzásokat is tettek a csapat kettészakadására, a Deschamps-pal való szembeszegülésre, és a pályán való szándékos negatív teljesítményekre is. Az újságcikkek kitértek néhány játékos magánéletével kapcsolatos pletykákra is.

Ezek tudatában a csapat úgy döntött, hogy a ma délutáni edzés után elmondják saját véleményüket. Szóvivőjükként David Trezeguet-t jelölték ki.

"Egyikünk sem volt boldog azoktól, amik a ma reggeli újságokban megjelentek. Azért vagyok most itt, hogy tisztázzam a dolgokat. Mostanában nem voltunk a legjobb formában, és nem tudtuk azt a focit játszani, amit szoktunk, ám még most is a tabella élén állunk. Ezért azt üzenem a csodálatos rajongóinknak, hogy ne aggódjanak. Szükségünk van rá, hogy mögöttünk álljanak. Augusztus óta mindannyiunk fő célja, hogy visszakerüljünk a Serie A-ba, és ehhez kell, hogy támogassanak minket."

A játékosokat nem igazán érdekelték az utóbbi mérkőzéseken nyújtott teljesítményükkel kapcsolatos kritikák, annál inkább azok a hamis öltözői pletykák.

"Az egyik újságíró azt írta, hogy midannyian dühösek vagyunk, főleg Deschamps-ra. Valójában mindannyian mögötte állunk, én pedig különösen, mivel játszottam mellette a válogatottban is. Hogy szombaton csak a kispadon kaptam helyet? Mikor az Argentína elleni mérkőzés után visszatértem pénteken, mind fizikailag, mind mentálisan ki voltam merülve. Nem győzöm elégszer ismételni: a csapat a lehető legegységesebb, és mindannyiunk célja közös."

A játékosok magánéletébe történt betolakodás az utolsó csepp volt a pohárban. Míg szombaton arról szóltak a pletykák, hogy Del Piero hamarosan apa lesz, addig ma reggel néhány játékos léha életmódja volt a téma. David most visszavágott.

"A média kritizálhat minket a pályán nyújtott teljesítményünk miatt, de senkinek nincs ahhoz joga, hogy beleavatkozzon a magánéletünkbe. Mindannyiunknak van családja, többünknek gyereke is, és senki nem kritizálhat minket a pályán kívül. Úgy látjuk, hogy ez a tisztelet nagyon magas fokú hiánya, és ezt többet nem tűrhetjük el."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84640269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása