Camo hű marad a Juventushoz

Mauro Camoranesi megerősítette, hogy júniusig a Juventusnál szándékozik maradni, és úgy reméli, akkor már együtt ünnepelheti a csapattal a Serie A-ba való feljutást.

A Bianconeri középpályása nyáron elhagyni készült a másodosztályba sorolt csapatot, de a maradás mellett döntött, miután az Öreg Hölgy több érdeklődőt - a Lyon-t és a Valencia-t is - visszautasított. Nemrég az Atletico Madriddal is hírbehozták, akiket egy kettős sérüés - Martin Petrov és Maxi Rodriguez - hátráltat, ám Camoranesi határozottan cáfolta, hogy elhagyná a Juventust.

"Elköteleztem magam a Juve mellett, segíteni akarok, hogy feljussunk a Serie A-ba, és ezen nem változtatok. Júniusig biztosan Torinóban maradok, és remélem, hogy akkor már a feljutást ünnepelhetjük. Csak a szezon végén beszélünk a klub vezetőivel a folytatásról, ebben állapodtunk meg." - nyilatkozta a világbajnok játékos.

David Trezeguet is találkozni fog a klub elöljáróival a következő hetekben, valószínűleg új szerződési ajánlatot készülnek tenni neki. Trez elégedetlenségét fejezte ki, mert nem igazolhatott el a nyáron, de azóta bebizonyította elkötelezettségét a klub felé. A hírek szerint a francia csatár meghallgatja a klub jövőbeni terveit, elképzeléseit, és csak ezután hozza meg a döntést.

Eközben a Juventust kapcsolatba hozták a Gremio középpályásával, Lucas-szal, akit az új Emerson-nak tartanak. A Gremio elnöke, Tulio Macedo megerősítette, hogy a Juve ajánlatot tett a 19 éves játékosért, de nem ők az egyetlenek, akiket érdekel a fiatal tehetség.

Lucas első profi szerződését tavaly írta alá, de Carlos Dunga már most behívta a brazil válogatott keretébe. Ezenkívül Lucas EU-útlevéllel is rendelkezik olasz felmenőinek köszönhetően, ami még vonzóbbá teszi az európai klubok előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr344639980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása