Chiellini megújította szerződését

A bal hátvéd 2011-ig elkötelezte magát a Juventus mellett.

"2011-ig meghosszabbítottuk a szerződésemet, ez majdnem a leghosszabb idő a játékosok között, ezért még keményebben fogok hajtani, hogy megmutassam, megérdemlem a bizalmat. Újra a Bajnokok Ligájában szeretnék játszani, mint ahogy mindannyian."

Giorgio Chiellini jó hangulatban volt a vinovoi sajtótájékoztatón, még részleteket is közölt az újabb öt évre kötött szerződéséből. Ahogy Camoranesi az olaszoknál, vagy Trezeguet a franciáknál, ő is gólt szerzett a hétközi fordulóban, a spanyolok elleni 2-1-es találkozó alkalmával.

"Nagyszerű gól volt, és a legjobbkor jött. Tudtuk, hogy Spanyolország ellen idegenben játszani nem egyszerű feladat, de jól játszottunk, és bebiztosítottuk magunkat az EB-re."

Giorgio Chiellini

Chielini tudja, hogy klubjának sikerekre van szüksége ebben a szezonban. "El kell fogadnunk, hogy most vissza kell térnünk a Serie B-be a nemzetközi meccsek után, és ott kell folytatnunk, ahol abbahagytuk. Most már újra csapatként dolgozunk, és szerencsére több időnk van együtt készülni, mint a Rimini elleni meccs előtt volt. Minden győzelmünket megérdemeltük, különösen az utolsó kettőt, és folytatnunk kell tovább."

A beszélgetés ezután a folyamatban lévő bizottsági meghallgatásra terelődött. "Úgy érzem, az lenne tisztességes, ha csökkentenék a pontlevonásunkat. Hiszem, hogy megérdemeljük. A büntetés, amit kaptunk, túlment minden határon, szeretném, ha ezt elismernék, és ennek megfelelően döntenének. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, a céljaink nem fognak megváltozni. Meg kell nyernünk a bajnokságot, teljesen mindegy, hogyan."

Giorgio pozitívan beszélt csapatkapitányáról is, aki azért utazi hétfőn Trevisoba, hogy megszerezze 200. gólját. "Alex jelenleg tényleg nagyszerűen játszik, és hazai közönség előtt még elszántabb lesz. Őszintén remélem, hogy megszerzi azt a gólt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr724639958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása