Legrottaglie: "Készen állok"

A védő újra egészséges, és elszánt, hogy megmutassa, mire képes a Juventus színeiben.

"Minden problémámat megoldottam, és jövő héten már kész vagyok a játékra." Nicola Legrottaglie túl van sérülésén, és szeretne visszatérni a csapatba. "Alig várom, hogy újra játszhassam, és ha a főnök hív, kész vagyok mindent beleadni."

A bajnokság kezdete óta sérült volt, de most már ő is készen áll a Serie B-s bemutatkozásra. "Ez egy olyan közeg, amit már ismerek. Nem volt könnyű számunkra a kezdés, mert össze kellett szoknunk, és alkalmazkodni az új környzethez, de az első két mérkőzés óta folyamatosan javulunk. Ameddig koncentrálunk és harcolunk, a technikai képzettségünk segíteni fog."

Nicola tudja, hogy a remek kezdés ellenére sincs ok a megelégedettségre. "Emlékeztetnünk kell magunkat, hogy nem lesz mindig ilyen könnyű, biztosan lesznek nehéz pillanatok is ebben az évben. Éretten kell gondolkodnunk, ha túl akarunk jutni ezeken a nehézségeken, de ahogy ezt a csapatot ismerem, nem lesz gond ezzel."

Nicola Legrottaglie örül torinói visszatérésének. "Csodálatos érzés, hogy újra a Juventusban lehetek. Minden teljesen új, nem csak ez a nagyszerű vinovoi edzőközpont. Úgy érzem, mintha újjászülettem volna, nagyon boldog vagyok. Játszani akarok, és megmutatni, mire vagyok képes. Nem mindig használtam ki a lehetőségeimet, de legyőztem múltbéli problémáimat, és nagyszerű formában vagyok."

A kevesebb, mint két hét múlva esedékes CONI-döntéssel kapcsolatban Nicola a következőket mondta: "Bízom benne, hogy csökkenteni fogják a pontlevonásunkat, mert már keményen megbüntettek. Már a másodosztályba való száműzés is hatalmas csapás a Juventusnak, a -17 pontos hátrány azonban még erre is rátesz egy lapáttal. Tényleg nem érdemeltük meg ezt."

Azonban ha a pontlevonás mégis megmarad, Legrottaglie akkor is képesnek tartja a Juventust, hogy a tabella élén végezzen. "Ilyen játékkal le tudjuk küzdeni a hátrányunkat, és amilyen minőséget mi képviselünk, még a bajnokságot is megnyerhetjük. Megfelelően kell végezni a feladatunkat, keményen harcolni, azután meglátjuk, mi lesz."

A védő biztos benne, hogy Deschamps segítségével a csapat teljesíteni fogja célkitűzéseit. "Nagyon nyugodt. Mindenki jól dolgozik az irányítása alatt, és mindannyian boldogok vagyunk. Ő a tökéletes ember, hogy visszavezessen minket oda, ahova tartozunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr704639936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása