Deschamps: "Ismételjük meg a Crotone elleni teljesítményt"

Egy nappal a Modena elleni találkozó előtt Deschamps reméli, hogy csapata megtanulta a leckét.

"A Modena tavaly elég erős volt. A nyár során három, vagy négy játékost veszítettek, többnyire támadót, de láttam a Genoa elleni meccsüket, és igen meggyőzőek voltak. Jó játékosaik vannak, és nagyon veszélyesek a kontráik."

Deschamps tisztában van a csapatára leselkedő veszélyekkel, de csapatkapitánya visszatérésével egy gonddal kevesebb nyugszik a vállán. "Del Piero újra játszhat. Nem volt komoly a sérülése, csak egy gyulladás, amit kezelni kellett, és szerda óta már a többiekkel edzett."

Mivel Zebina állapota is rendben van, az edző majdnem teljes csapatával büszkélkedhet. "Tudor és Legrottaglie kivételével a teljes gárda rendelkezésemre áll, és bízom benne, hogy ez így is marad a hónap végéig. Azokból fogok válogatni, akik egészségesek. Nem tehetek mindenkit boldoggá, a csapat érdekeit kell néznem. A játékosoknak mindent bele kell adniuk attól függetlenül, hogy tíz percet, fél órát, vagy egy teljes meccset lehetnek a pályán. Nem kivételezek a bajnokokkal sem - itt mindenki egyformán fontos, és az játszik, aki jobb formában van."

Deschamps egy játékosát, Jean-Alain Boumsongot azért kiemelte. "Keveset játszott, mielőtt megérkezett hozzánk, és itt minden új még neki. Jól érzi magát, de időre van szüksége, hogy megszokja az olasz stílust. Tudja, mire képes, és a Crotone elleni teljesítménye minden bizonnyal növelni fogja az önbizalmát."

A Juventusnak a későbbiekben is a Serie B-nek megfelelően kell majd játszania. "Bízom benne, hogy ilyen hozzáállással játszunk majd a jövőben is. A foci az erősítésről szól, és remélem, hogy tudunk építeni a Crotone elleni teljesítményünkre. Ha mindig így játszanunk, akkor minden jól fog alakulni."

Deschamps szerint túl korai még a tabellát nézni. "Még mindig a bajnokság legelején vagyunk, hónapoknak kell eltelnie, hogy számokról beszélhessünk. Egyetlen dolog a biztos: minden csapat, még a legnagyobbak is, elveszthetnek egy meccset, ha nem a megfelelő hozzáállással mennek ki a pályára. Ha nem teljesítjük a bajnokság fizikai és szellemi követelményeit, megkockáztatjuk, hogy olyan mérkőzéseket veszítsünk el, ahol nyernünk kellett volna."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr774639889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása