Barrenechea segíthet Douglas Luiz megszerzésében

barrenechea-enzo_golorom-napoli-ellen.jpgNapok óta Weston McKennie és Samuel Iling-Junior távozásáról ír a sajtó, amiért cserébe, illetve 20 millió eurót hozzáadva Douglas Luiz érkezne Torinóba, ám a tárgyalások az Aston Villával megrekedtek. Egyes források szerint Weston McKennie pénzügyi ösztönzést vár a Juventustól a távozáshoz, mások szerint pedig nem kíván Angliába visszatérni, vagy jelentősen magasabb bér mellett írna csak alá az Aston Villa csapatához.

Bárhogy is legyen, az átigazolás elhúzódik, és a klubok szeretnének már pontot tenni az ügy végére, és a Sportitalia szakembere, Alfredo Pedullà szerint a 15-20 millió euróra értékelt Enzo Barrenechea lesz a megoldás.

A 23 éves argentin középpályás az elmúlt szezont a Frosinone keretében töltötte kölcsönben, és 39 tétmeccsen egy gólig és egy gólpasszig jutott, és bár Thiago Motta a pletykák szerint szívesen megnézné Enzo Barrenecheát a nyári felkészülés során, ha az ő bevonásával a klub megszerezheti Douglas Luizt, akkor kész elengedni a középpályást.

Weston McKennie és Samuel Iling-Junior szerződése jövőre lejár, a hosszabbításról nem sikerült megegyezni velük, és a Juventus szempontjából ezért is merült fel a nevük a klubházban. Alfredo Pedullà szerint Enzo Barrenecheának már sikerült megállapodnia az Aston Villa képviselőivel a személyes aspektusok tekintetében.

Sky Sport Italia értesülései szerint az amerikai középpályás helyett az Aston Villa szerette volna Matías Soulé vagy Dean Huijsen játékjogát bevonni a csereügyletbe, azonban az ő értékük jóval magasabb, mint az argentin középpályásé, és ezért őket nem kívánta a Juventus elengedni az előzetesen meghatározott feltételek mellett.

A források szerint már csak napok kérdése lehet Douglas Luiz bejelentése, miután sikerült a tárgyalásokat hátráltató futballista helyett másik játékost találni, akivel könnyebb volt megegyezésre jutni. Romeo Agresti értesülése szerint a Juventus magabiztos Douglas Luiz megszerzésében, aki Samuel Iling-Junior és Enzo Barrenechea játékjogáért érkezhet, illetve a Juventus további 25 millió eurót fizet a brazil középpályásért az Aston Villának.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3518431533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventina7 2024.06.20. 05:46:37

Szerintem McKennie (illetve az ügynöke) részéről ez egy hatalmas öngól volt. Ha beszélt esetleg Mottával, vagy tájékoztatták róla, hogy nem része Thiago terveinek, ezzel lehetősége lett volna a Villánál karriert építeni. Én nem látom azt, hogy az 5 (4) érdemi ligából jönne majd érte hasonló ajánlat, pláne, ha a fizetési igénye is ilyen magas. Azért ő nem egy magas polcon lévő top player, egy jó szezon kevés ahhoz.

venember83 2024.06.20. 06:09:09

@Juventina7: talán szívesebben tér vissza Németországba, ki tudja. Lehet, érdemes lenne megkérdezni a dolgokról Chiara Frattesit, talán tud ezt-azt. Az sem lepne meg, ha McK Olaszországban szeretne maradni, de akkor Giuntoli lehet az, aki kihasználhatja a helyzetet.

Attilio79 2024.06.20. 06:34:04

McK-t oda kell adni di Lorenzoért cserébe és ügy letudva.
Kb. ezt a szitut tudom elképzelni vele kapcsolatban, aztán mindenki boldog lehet.... Főleg Conte. :)
Egyébként látszólag itt tényleg mindenki eggyel magasabb polcra kezdte helyezni magát. McK, Rabiot és lehet ez a baj Chiesával is.

SuperTrezi 2024.06.20. 08:54:36

@Attilio79: Ilyen bérek mellett csont nélkül kellett volna idén megnyernünk a Serie A-t. Rendben, nem a pénzkötegek fociznak lent a pályán, de mivel ezeknek szinte mindnek ilyen igényei vannak, úgy is kéne teljesíteni, nem pedig 3-4. helyekre bekínlódni magukat. Chiesának meg külön nem értem, mire ekkora az arca, mikor kb. 2 évig fizettük a semmiért, s azóta is egyszer ilyen, egyszer olyan. Minden nagypofájú mehet felőlem, amerre lát.

Juventina7 2024.06.20. 08:58:53

@Attilio79: Személy szerint nagyon szeretném, ha Chiesa maradna, viszont vele kapcsolatban meg pont a mostani huzavonája miatt azon agyaltam, hogy ugye lenyilatkozta az EB-n többeknek is, sokáig sérült volt, de újra top formába akarja hozni magát és még magasabb szintre emelni a karrierjét, stb.…na igen, de azt meg elfelejti figyelembe venni, hogy a Juve a sérülése, rehabilitációja alatt mindvégig támogatta és várta a visszatérését. Most meg szépen szemen köpné ezeket a dolgokat azzal, ami most jelenleg történik a hosszabbítása kapcsán. Viszonyításképp tegyétek mellé Cambiaso hozzáállását, aki kérdés nélkül boldogan aláírta azonnal a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, pedig ő jóval kevesebbet keres jelenleg mint Chiesa.

Juventina7 2024.06.20. 09:00:53

@SuperTrezi: na megelőztél, valami hasonlót érzek én is. Nem teljesen értem a vele kapcsolatban kialakult helyzetet.

Juventina7 2024.06.20. 09:04:36

@venember83: Nem tudom, de azért a Villa építkezik ügyesen, egyáltalán nem biztos, hogy rossz helye lett volna ott. Most olvastam épp, hogy 37,5 millió font ellenében akarják szerződteti Ian Maatsent a Chelseatől.

SuperTrezi 2024.06.20. 09:12:10

@Juventina7: Valahogy így. Ha a jelenlegi bérét v. akár azt kicsit csökkentve tartalmazó szerződést raktunk volna elé az asztalra, akkor is meghatottságtól könnyes szemmel kellett volna rögvest aláfirkantania, s utána nyilatkozni, milyen sokat jelentett neki a Klub támogatása a nagyon hosszú gyógyulása alatt, s ezt szeretné meghálálni a következő években. Lassan ideje profilképet váltanom, úgy látom...

Attilio79 2024.06.20. 09:24:33

@SuperTrezi: @Juventina7:
Igen, így gondolom én is Chiesa esetét, annyi kiegészítéssel, hogy őt azért próbálnám meggyőzni, míg a franciát és az amcsit kitenném azonnal a keretből.
Ez most olyan kezd lenni, hogy ők tesznek szívességet, azért nem akkora spílerek.

venember83 2024.06.20. 09:30:35

@Attilio79: "Egyébként látszólag itt tényleg mindenki eggyel magasabb polcra kezdte helyezni magát. McK, Rabiot és lehet ez a baj Chiesával is."

A Juventus alapembereiről beszélsz, a világ egyik legsikeresebb klubjának alapembereiről. Hogyne helyeznék magukat a lehető legmagasabb polcra? Az, hogy az elmúlt három évben alig sikerült valamit összehozni, az egyértelműen a klub és az edző hibája, arról ők nem tehetnek. Nem ők hozták a klubhoz CR-t, nem ők indították az ESL-t, nem ők okozták a koronavírus-járványt, nem ők szerződtették Paraticit vagy éppen Nedvedet. Vagy Sarrit. Vagy Pirlót. Sőt, nem is ők hozták vissza a minden baj okozója egykori sikerkovácsot, aki az elmúlt években csak rövid időszakokban tudta megtalálni a hangot a kerettel. Arrivabene kinevezéséről és ámokfutásáról sem ők tehetnek. Kifelejtettem valamit vagy valakit, amit okolni szokás? A lényeg, hogy ők qrva jó játékosok, igazi bajnokok, akiket meg kell becsülni, s akik nem fognak eligazolni A JUVENTUSTÓL valami alsóbb rendű klubhoz apróért. TISZTELETET A JÁTÉKOSOKNAK, a büdösúristenit!

Dzsákkeríni 2024.06.20. 09:51:37

Rohadjon meg mekkeni, amúgy is mindig utáltam azt a dagadt fejét. Ki kell baszni a keretből a picsába, majd 1 év múlva 0 játékperccel 120 kg-ra felhízva mehet ingyen oda ahova akar. Ehelyett most adhatunk oda egy olyan játékost, aki nálunk is hasznos lehetett volna. Enzo 2-3 év múlva klasszis játékos lehet.

Dzsákkeríni 2024.06.20. 09:56:47

@Juventina7: Pedig róla már olyan pletykák voltak, hogy a Real Madrid kívánságlistáján is szerepel. Ellenben azzal akit tavaly is már csak az Aston Villa akart vinni, idén meg "komoly BL induló csapatok" mint Napoli, Roma, MU.....

Juventina7 2024.06.20. 11:10:04

@Dzsákkeríni: egyetértek, Enzot én is sajnálnám beáldozni, ráadásul Motta is megnézné a felkészülési időszakban. McKennie ezzel közutálat tárgyává vált, elég csak az instájára ránézni milyen kommenteket kap.

Attilio79 2024.06.20. 11:24:39

@venember83: A játékos szent és sérthetetlen, még akkor is, ha 3szor görcsöt kap a 60-ik perctől, vagy akkor is, ha alibizik.
Azért a világ is kifordult, mert ennek ellenére megérdemlik a milliós fizetéseket.
El kell dönteni, hogy a játékos van a klubért vagy fordítva.

Thuglife! 2024.06.20. 13:41:11

@Juventina7: "McKennie ezzel közutálat tárgyává vált, elég csak az instájára ránézni milyen kommenteket kap."
A sok birka felült a médiapropaganda vonatra.
Ha ilyeneket írnak hogy Mck akadályozza a brazil ideigazolását akkor persze hogy a sok retardált azt fogja gondolni mivel saját gondolatuk nincsen.miközben az akadályozza a játékosvásárlást hogy nincs pénz.de persze ezt leírni nem lehet a klubot sarazni nem lehet kimondani az igazat főleg nem,miközben mindenki tudja.ezt tudjuk Xavi és a Barca esete óta is.
Azt hogy Mck-nak csak egy jó éve van vitatható de az az egy amiben kiegyezhetünk a pont a legutóbbi év...nagyon nem mindegy hogy 2 vagy 3 éve volt az az egy év.mert ez azt jelenti hogy felfelé indult javulást mutat.míg egy jól kereső brazilból akit eladnak a feje fölött abból még lehet a következő Arthur.

west30 2024.06.20. 14:00:30

@Thuglife!: Az hogy jo eve volt oriasi tulzas.Kb a minimumot hozta,elozo evekben focistanak sem lehetett nevezni.

alexGicamo 2024.06.20. 15:09:11

Kicsit sokba lesz nekünk ez a Luiz gyerek ...remélem, ennyiért már az ötöslottó nyerőszámait is tudja hétről hétre !

Del Pybala 2024.06.20. 17:34:47

@alexGicamo: 60-70 az erteke es adunk erte 2 fiatalt + 20m nem tunik ez nekem olyan soknak

alexGicamo 2024.06.20. 17:44:59

@Del Pybala: Hát, azt majd meglássuk ... ;-)

Ethan Hunt 2024.06.20. 20:54:50

@Thuglife!: A probléma McKennievel az, hogyha nem akart eleve az Aston Villához szerződni vagy egyáltalán a PL-be, akkor miért nem közölte ezt már az elején? Miért szórakozik a két klubbal? Vagy 10 nap elment totál értelmetlenül, hogy aztán ne legyen az átigazolásából semmi.

Nyilvánvalóan jobb képességű játékos annál, amit összességében mutatott nálunk. (Ha nem lennénk ennyire pénzszűkében, én speciel el sem adnám.) A legutóbbi szezonja kifejezetten jól sikerült, de edzőt váltottunk és a vezetés meg az új edző úgy ítéli meg, hogy nem passzol bele annyira az új játékfelfogásba, amit szeretnénk majd játszani. A klub szeretné, ha távozna még mielőtt lejár a szerződése, hiszen szeretne valamit viszontlátni abból az összegből, amit beleinvesztáltak érte anno. A klub teljesen korrekt árat szabott meg érte, láthatóan nem gördít semmilyen akadályt a távozása elé... Miért nem lehet szépen elválni akkor?!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3446) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (873) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1688) játékosokról (10135) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2486) meccsek (4222) mercato (4251) nyilatkozat (7563) Olasz Kupa (331) összefoglaló (422) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása