Nincs előrelépés Douglas Luiz és Calafiori ügyében

mckennie_weston_golorom_1.jpgA Juventus komoly keretátalakítást tervez idén nyáron, és az egyik érkező Douglas Luiz, akinek az átigazolásáról hetek óta pletykál a sajtó. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Weston McKennie jelenti jelenleg az akadályt, mivel a futballista kéréseinek az Aston Villa nem kíván eleget tenni. Az olasz újságíró szerint felmerült egy másik játékos bevonásának a lehetősége, miközben a felek megoldást keresnek Weston McKennie szerződése ügyében.

Fabrizio Romano értesülései szerint Douglas Luiz továbbra is elsődleges célpontot jelent Thiago Motta számára, és ezért a Juventus mindent megtesz, hogy sikerüljön megegyezni az Aston Villával. Folytatódnak a közvetlen egyeztetések, mivel Weston McKennie távozási feltételeiről még nem sikerült megegyezni, és az összes fél képviselteti magát a tárgyalásokban.

Romeo Agresti próbálta nyugtatni a kedélyeket, s arra kérte a szurkolókat, hogy őrizzék meg nyugalmukat, mivel a Douglas Luiz ügylet nagyon bonyolult a számos szerződés, ügynök, közvetítő és a két klub vezetőségének az érintettsége miatt. Az újságíró szerint egyszerűen türelemre van szükség, egy szokványos tárgyalási folyamat zajlik a szemünk előtt, és bízni kell a Juventus csapatában, amely az ügylet lezárására törekszik.

Alfredo Pedullà beszámolója szerint Douglas Luiz megszerzése után a Juventus következő célpontja Teun Koopmeiners és Giovanni Di Lorenzo lesz, jelenleg viszont Douglas Luiz testesíti meg az abszolút prioritást, a Juventus nem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a játékosról, és bár Weston McKennie akadályozza a megegyezést, az újságíró is nyugalomra int.

Sebastiano Sarno arról tájékoztatott, hogy a Bologna mindent megtesz Riccardo Calafiori megtartása ügyében, de a játékosnál csak a Juventus jöhet szóba annak ellenére, hogy a Tottenham is érdeklődést mutat, és rendkívül jó ajánlatot továbbított az olasz klubnak, és értékesítés esetén a Bologna szeretné külföldre küldené a játékost. A védőjátékos azonban a Juventusra vár, miután mindenben megegyezett már a bianconero klubbal személyes vonatkozásokban.

Fabrizio Romano is megerősíti, hogy Riccardo Calafiori nagyon szívesen csatlakozna a Juventushoz, hiszen ugyanazon mesterrel folytathatná a munkát, és már adott a megegyezés az Öreg Hölgy vezetőségével is, viszont a Bologna és a Juventus között a helyzet igencsak bonyolult, mivel a Bologna magas átigazolási díjat kér a védőért, és külföldre értékesítené a játékost, miközben a futballista álláspontja is fontos szempont.

A Bild újságírója, Christian Falk megerősítette a Bayern München érdeklődését Federico Chiesa ügyében, azonban egyelőre nem zajlanak tárgyalások vagy beszélgetések. A bajor klubnak előbb értékesítenie kell játékosokat, például Serge Gnabry vagy Kingsley Coman távozására van szükség ahhoz, hogy tárgyalásba kezdjenek az olasz válogatott kapcsán. Ugyanakkor a bajor klub kész kifizetni a Juventus által meghatározott 35-40 millió eurós összeget a játékosért.

Alfredo Pedullà egy másik német opcióról írt, hiszen Karim Adeyemi idén nyáron valószínűleg elhagyja a Borussia Dortmundot, és a Juventus szívesen leigazolná a játékost. A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus már érdeklődött a helyzetről közvetítők révén, és a Borussia Dortmund legalább 30 millió eurót határozott meg átigazolási díjként, viszont a német klub szívesen látná keretében Dean Huijsent, aki Mats Hummels utódjaként érkezhetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1418430905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2024.06.19. 07:01:02

A Juventus az utóbbi időkben arról szólt, hogy mi jó az éppen adott játékosoknak, amennyiben ez nem változik, nem jutunk egyről a kettőre. :/
Luiz és Calafiori nagyon kellene már, azzal felmutathatnánk már valamit a mercatoban, telik az idő.
Chiesa meg jó lenne, ha maradna.
Adeyemi, Coman és Gnabry is jó játékosok, de nem olaszok! :)

venember83 2024.06.19. 08:09:02

@Attilio79: de hisz ez egy család, nem lehet figyelmen kívül hagyni a játékosok érdekeit. A játékosok akarata amúgy is mindent felülír, ezt Beppe is megmondta már ezelőtt tíz évvel.

venember83 2024.06.19. 08:53:39

Nick Semeraro: Weston McKennie 2 millió eurós lelépési pénzt kér a Juventustól. Nincs semmilyen fennakadás az Aston Villa és a Juventus között, sőt, az Aston Villa kész pénzügyileg is hozzájárulni ennek a bánatpénznek a kifizetéséhez az ügylet lezárása érdekében. Az ügyletet csupán részletkérdések akadályozzák, csak idő kérdése a bejelentés.

Személyes megjegyzés: a Villát szorítja a június végi határidő, amíg bevételre van szüksége a keret átszervezésével.

Ethan Hunt 2024.06.19. 09:40:30

@venember83: Adja Isten, hogy ez a Semeraro-féle feltételezés legyen a valóság, mert akkor nyélbe üthető a dolog, bár attól félek, hogy ránk vár ennek a bánatpénznek a kifizetése. Akárhogy is, de meg kell csinálni mihamarabb...

SuperTrezi 2024.06.19. 09:42:18

@venember83: Szóval ha nem tudnak aláíráspénzt kisajtolni a vevőből, mivel nem lejárt szerződésűek, akkor legújabban az eladót pumpolják lelépési pénz címén... Köpedelem egy világ.

venember83 2024.06.19. 09:46:02

@SuperTrezi: "Köpedelem egy világ"

Igen, és nem csak a futball világáról van szó.

gomorra21 2024.06.19. 10:32:32

@SuperTrezi: kérdés, hogy Mckennie kitől kéri a pénzt. Én a helyében ebben a szituban a vevőnél a fizetést próbálnám magasabbra tolni, és az eladótól kérném az aláírási pénzt. A csapatban jól érzi magát, a vezetőség döntött az eladásáról. A csapatért megéri jófejkedni, de a volt klubod vezetőségéért biztos, hogy nem. A történet nem ezzel a csere ügylettel kezdődött, hónapok óta tart ez a megalázó huzavona. Ahol Rabiot 9, Locatelli pedig 6 milliót keres, ott ne McK 3 milliós fizetését csökkentve akarjunk spórolni.
Szóval drukkolok, hogy süljön el minél jobban ez az üzlet, de közben érthető, hogy McK a saját érdekeit nézi, és nem a multimilliárdos Exor cégét.

gomorra21 2024.06.19. 10:37:50

A Chiesa sztorival kapcsolatban kezd az az érzésem lenni, hogy a Juventus közel bárkit szívesen látna Chiesa helyett. Szerintem itt valami megrendszabályozásról lehet szó. Ahogy Vidalt is el akarta adni a klub a viselkedése miatt, most hasonló lehet a helyzet. Csak Chiesa nem a bulibáró oldala miatt húzhatta ki a gyufát. Lehet, hogy tényleg ment valami edzőbuktatás, amit ő vezetett - ez sok mindent megmagyarázna.

venember83 2024.06.19. 10:38:32

@gomorra21: Rabiot elvileg kétéves hosszabbítási ajánlatot kapott 7,5 millió eurós nettóval. A klub várja a játékos döntését.

gomorra21 2024.06.19. 10:56:14

@venember83: remélem nem fogadja el. A francia-osztrákon reméltem, hogy más játékosok között majd egy másik arcát mutatja, de ugyanazt a színtelen, szagtalan játékot hozta. Amit elképesztően nem szeretek benne, hogy közel 30 éves, védekezőbb felfogású középpályás létére nincsen határozottsága, jelenléte a pályán. Az ember, aki ott se volt.

Leram7 2024.06.19. 11:16:30

McKennie 4 éve a csapat tagja, a teljesítménye hullámzó, de idén őt a jobbak közé soroltam.
Ez alatt a 4 év alatt voltak bőven jó meccsei, de voltak több meccses időszakai, amikor konkrétan 0 volt. Idén jól állt neki, amikor Allegri kirakta a jobb oldalra. Nem lenne gond, ha maradna hosszabbítással, de azért ő messze van attól a szinttől, amit én elképzelek.

Luiz mindenféleképpen kell, ha megszerezhető. Tökéletes deal, ha két lejáró szerződésű játékost adunk a cserébe. Lehet ez tényleg bonyolult.

Chiesa szerintem távozni fog, nekem gyanus ez az eb után leülünk. Vagy pedig nagy igényei lesznek.

Amilyen jó hírekkel indultunk, annyira beesett most minden.

Attilio79 2024.06.19. 11:21:57

@gomorra21: Én erre gyanakszom első perc óta, az edzőbuktatás = nem megfelelő viselkedés vagy nem tette magát oda rendesen.

JohnRossEwing 2024.06.19. 11:30:05

@gomorra21: hát lehet nem egy meccset láttunk. Rabiot kimondottan hasznos volt a francia középpályán az osztrákok ellen. Labdákat szerzett, jól tartotta meg a pozicióit, jó indításai voltak. Az biztos, hogy nem egy Pirlo-stílusú szervező, de ez nem is az ő dolga. A Juve-ban a baj az (volt), hogy mindent tőle vártak főleg idén Pogba és Fagioli kiesésével. Ütköző, labdaszerző, vízhordó középpályásnak szerintem kimondottan klasszis játékos. El lehet engedni, de hogy kurva sokba lenne a pótlása hasonló szinten, az egészen biztos.

babo0410 2024.06.19. 11:31:42

@Attilio79: A játékos akarata azért is fontos, mert erőszakkal nem lehet elkergetni. Ha valahova nem akar elmenni, oda nem fog aláírni. Egyébként van, mikor erővel elzavarunk játékosokat. De most McKennie esetében azért az sem elhanyagolható, hogy az egyik legfőbb kiszemelt is az ő távozásán múlik. Ha nem hajlandó az Aston Villába igazolni, könnyen bukhatjuk Douglas Liuzt. Gondolom ezért is keressük a megoldást.

babo0410 2024.06.19. 11:33:55

@venember83: Remélem tényleg így van, és hó végén be is jelentjük Lizt, utána meg Di Lorenzot es Calafiorit is! A két olasz is nagyon kéne, pláne ha Chiesa valóban elmegy.

delpi0823 2024.06.19. 12:00:26

@venember83: Mi alapjan ker lelepesi dijat?Egy masik klubba igazol.Tenyleg nem hiszem el hogy ezek a jatekosok mindent megtehetnek az ugynokeikkel.Ez ellen kene mar valamit tenni az uefa maffianak nem a klubbokat szankciozgatni a hulye ffp szabalyaikkal.Nekem ugy tunik mintha ezek a szerzodesek csak a klubbokra vonatkoznanak a jatekosokra meg semmi.Ok akarmikor lelephetnek ha ugy tartja kedvuk,de a klub meg a beleegyezesuk nelkul nem tudja oket eladni.Az amerikai meg rohadtul kezd idegesito lenni,mert uj szerzodest nem akart alairni mert keveselte a penzt,de tavozni se akar csak kulonbozo feltetelekkel,gusztustalan.

Attilio79 2024.06.19. 12:07:10

@babo0410: Az akarat mindig fontos, kiváltképp a pályán, ha ott nem mutatkozik meg és nem nyilvánvaló, akkor ne legyenek magas igények (akarat) a pályán kivül sem.
Rabiot esetére szintén vonatkozik az állításom.

delpi0823 2024.06.19. 12:15:23

@gomorra21: A vezetoseg dontott az eladasarol,hat azert mert nem akart hosszabbitani,jovore meg lejar a szerzodese.Csak gondolom nem tetszik neki az Aston Villa ajanlata se.3millios fizetesnel nem is erdemel tobbet az amerikai.Miota itt van nalunk,azota volt kolcsonadva,es most produkalt egy ertekelheto szezont aztan mar egybol fizetesemelest kovetel.Az nem baj hogy az elozo szezonokba egy kalapszar volt kb,de ugyanugy felvette a fizeteset.Az a baj ezek a szerzodesek nem parosulnak semmilyen feltetelekkel.Minden a klubra vonatkozik,a jatekosokra meg semmi kb.A masik halalom az hogy Chiesanak van pofaja fizetesemelest kerni,azok utan hogy kb masfel szezonnon keresztul serult volt,de persze a nagy lovet akkor is felvette.Neki a minimum az lenne hogy ugyanolyan feltetelek mellett hosszabbit,de hat ilyen vilagba elunk,ahol a jatekosok akarata szent es serthetetlen..........

gomorra21 2024.06.19. 12:21:25

@JohnRossEwing: a statjai sem mutatnak valami nagy játékot. Pl. egy szerelése volt, Kanténak három, a túloldal két vkp-jának meg 10 (8+2). Ha igazán karakteres játékos lenne, biztos, hogy nem ő lenne lekapva 1-0ánál, ahol a francia válogatott védi az eredményét. El nem tudom képzelni, hogy egy ilyen szituban De Rossi le lenne cserélve, pedig Rabiot-nak, ha égne benne tűz, egy hasonló szerepkörben kellene a pályán lennie.

gomorra21 2024.06.19. 12:35:14

@delpi0823: a rendszerről nem érdemes vitatkozni. Egy nagy pénznyelő a futball, alapból 11 hülye futkározik a pályán, és ezt nézzük. Nonszensz. De ha a csapatban olyanok, mint Milik vagy Moise Kean többet keresnek, vagy Rabiot háromszor annyit keres (Sandro idén négyszer annyit keresett!), mint McKennie, akkor álságosnak tartom, hogy kifejezetten az ő esetében garasoskodik a klub. Úgy tűnik, hogy van egy rakás pénz, éveken keresztül benyelte a Juve, a Fiat, meg az Exor, hogy a semmire lehet vagyonokat keresni. Amúgy meg nem történik most semmi különös, csak a játékosunk, akin példát akartunk statuálni, megfingatja kicsit a vezetőséget.

delpi0823 2024.06.19. 12:46:10

@gomorra21: Dehogy nem erdemes vitatkozni.Azt azert remelem eszrevetted hogy pont ezen probal valtoztatni Guintoli,hogy ne mindenfele jott mentnek adjunk euromilliokat.A klubnak tobb szazmillios adossaga van,de te meg jossz itt exorral meg fiattal meg hogy mennyi penze van Elkanneknak.De gondolom azt azert eszrevetted hogy nem az alapjan kolthet a klub hogy mennyi penze van a tulajnak.Bizonyos penzugyi szabalyokat be kell tartani,amin ugye elbuktunk az utobbi evekben.........Jossz itt Sandroval,akitol pont megszabadultunk azert mert magas volt a fiztese.Amugy is a brazilt Allegrinek koszonhetjuk mert o jatszatta rongyosra hogy automatikusan meghosszabbodjon a szerzodese es maradjon a nyakunkon egy evig.Guintoli meg probalja azt a szart kipucolni amit meg a vezetoseg rank hagyott az utobbi evekrol..........

gomorra21 2024.06.19. 13:16:20

@delpi0823: te most messziről nézel rá erre a kialakult helyzetre, szurkolói perspektívából, McKennie pedig a saját nézőpontjából. Neki van egy 5-8-10 éve, nem csak pénzügyi, de sportszakmai szempontból is. Ő nem a klubbal kapcsolatban elfogult, hanem saját magával kapcsolatban.

Szép dolog, hogy Giuntoli újra akarja gondolni a klubmodellt, drukkolok neki, de ha egy-egy játékoson drasztikusan akarja elkezdeni, ne csodálkozzunk, ha a fagyi visszanyal. A játékost hol érdekli, hogy mi Giuntoli terve a klubbal, ha őt meg eladjuk? Olyan összegekről beszéltünk a szerződéshosszabbítás és a bánatpénz esetében is, ami nem rengeti meg a klubot.

"e gondolom azt azert eszrevetted hogy nem az alapjan kolthet a klub hogy mennyi penze van a tulajnak."
Persze, be kell tartani szabályokat, de azért van némi összefüggés aközött, hogy egy klub tulajdonosa multimilliárdos, és aközött, hogy mennyit költhet a klub, vagy nem?

"Jossz itt Sandroval,akitol pont megszabadultunk azert mert magas volt a fiztese." Ez a tenézőpontod, a másik meg az, hogy nem szabadultunk meg tőle, hanem egyszerűen lejárt a szerződése. Sandro kiöregedett, és kimaxolta az ittlétét. Ennél többet egyszerűen ezzel a teljesítménnyel nem lehetett keresni. Giuntolinak sem kellett vele szívózni, elutalta az utolsó havi horror fizut, és elköszönt tőle.

Zsupi44 2024.06.19. 13:27:30

@gomorra21:

Az elmúlt hónapokban rengeteg perspektívából ismetrem meg Allegri, vagy most éppen MecKennie helyzetét.
Én eddig úgy gondoltam , mint Juventus szurkoló csak egy perspektíva létezik: A JUVENTUS érdeke.
Én speciel pont leszarom mind Allegrit , mind az amerikat. De jópár szurkolón azt látom nem feltétlen a "Juve érdekeiért" szurkolnak...

gomorra21 2024.06.19. 13:54:44

@Zsupi44: mi a Juve érdeke? Úgy írsz erről, mintha ez egy nagyon konkrét dolgot jelentene. Van Juve szurkoló, akinek nagyon fontos, hogy a Juventus úgy legyen erős, hogy közben sok olasz játékos legyen a csapatban. Van szurkoló, akit ez egyáltalán nem érdekel, sőt, a jelenlegi olasz focit lenézi. Ez két karakteresen eltérő szurkolói mentalitás. Mind a kettő Juve szurkoló, de mást gondol a világról. Van, aki nagyon örült Cristiano Ronaldonak, és volt, aki egyből szkeptikus volt, és a Juventus identitást féltette. Van, aki egy balhés angol szélsőt szeretne a csapatban látni, van, akit egy ilyen játékos taszít.
Egyébként amikor szurkolni kell, akkor szurkoljunk. De most nincsen meccs, most lehet egy kicsit árnyaltabban is viszonyulni a Juventus körüli mozgásokhoz.

"De jópár szurkolón azt látom nem feltétlen a "Juve érdekeiért" szurkolnak..."
Ja, értem. Szóval te vagy az, aki eldöntheti, hogy ki az igazi szurkoló, és ki nem.

Zsupi44 2024.06.19. 14:03:10

@gomorra21:

Én nem írtam semmi olyat, hogy én döntöm el.
Még csak azt sem írtam, hogy mindenben minden szurkolónak egyet kell értenie.
Azt írtam , hogy sok témában megfigyelhető az utóbbi időben, hogy páran (kinek nem inge) egy egy ember érdekeit , a csapat érdekei fölé helyezi.
Én leszarom , hogy az amerikai szerint mi jár vagy nem jár neki. Spaciel van millió olyan ember, aki fél karját odaadná , hogy egyszer ebben a csapatban szerepljen. Értem én , hogy ilyen ez a világ. De ha megengeded nekem , akkor lehet negatív véleményem róla.
És ha megengeded had szarjak nagyívből Allegri, vagy most éppen McKennie perspekívájára...

babo0410 2024.06.19. 14:03:43

@gomorra21: Nem. Annak semmi köze ahhoz, hogy a klub mennyit költhet, hogy ki a tulaj. Az a fontos, hogy a klubnak mennyi a rendelkezésére álló tőke. Az, hogy a tulaj milyen gazdag, csak az araboknál releváns, akiket nem cseszegetnek. Máskülönben a tulaj nem teheti be a saját pénzét.

gomorra21 2024.06.19. 14:22:15

@Zsupi44: nyugodtan legyen negatív véleményed a játékosról. Illetve az se kell, hogy érdekeljen, hogy McKennie irányából hogy néz ki a szitu. De ha alakul egy jó csereüzlet, és McKennie keresztbefekszik, akkor keresztbefekszik. Rosszul intéztük a játékosok fizetését, ami bármikor elsülhet visszafelé, és el is fog sülni rosszul a jövőben is, ha nem látja a vezetés, hogy hol vannak a hibák. Ennyi a sztori. Ha McK eligazol, onnantól a sorsa nem érdekel, de jelenleg ő a Juventus játékosa, és minden játékosunk előtt példaértékű, hogy hogyan bánunk egy ilyen játékossal.

gomorra21 2024.06.19. 14:23:46

@babo0410: semmi köze? Ronaldót csak a klub büdzséjéből ki tudtuk volna gazdálkodni?

Zsupi44 2024.06.19. 14:26:01

@gomorra21:

Szerintem az a példa értékű, hogy az elmúlt 3 év eredményei ellnére is a miénk volt a legmagasabb fizetési keret.
Igen ez valóban rossz példa. Giuntoli elkezdte, abban teljesen igazad van , hogy nem tudhatjuk ez merre vezet majd. Mindenesetre nekem egyelőre tetszik ez az írány...

gomorra21 2024.06.19. 14:36:37

@Zsupi44: szerintem ebben nincsen köztünk vita. Talán csak abban, hogy én megértem, hogy McK a sok irreálisan magas fizetést látva ő is le akar csípni magának, és emiatt ezen nem is szívóznék, inkább legyen minél gyorsabban lezárva az ügy. Valószínűleg így is jól fogunk járni a Douglas Luiz üzlettel. Majd a brazilnak a szöszi csaja megdobja a klub marketing értékét, és visszacsorog az a bánatpénz.

Leram7 2024.06.19. 16:28:06

Azt lehet tudni, hogy számszerűsítve mit akar McK?
Vagy van erről hír, hogy min megy pontosan az egyezkedés?

delpi0823 2024.06.19. 16:53:16

@gomorra21: Szurkolo vagyok,ugyan milyen mas perspektivabol kellene neznem a dolgokat?Termeszetesen a klub erdekeit nezem,egyetlen egy jatekos sem lehet nagyobb a klubnal,plane nem az ilyen Mckennie felek.O nem akart szerzodest hosszabbitani,aztan gondolom a Villa is hasonlo fizetest ajanlott neki,es most meg minket akar lehuzni.Nem vagyok egy nagy Rabiot fan,de azert a francia klasszisokkal jobb jatekos mint az amerikai.Aki azert egy ilyen francia valogatottban kezdo tud lenni az azert rossz jatekos nem lehet.Egyertelmuen magasabb polcon kell hogy legyen mint az amerikai,bar neki is a realis fizetese kb 5millio kene hogy legyen,nem fogok erte se krokodil konnyeket hullajtani ha netan tavozna esetleg.De amugy en nem tudom tenyleg nehanyatok milyen szurkolo itt igazabol,azelott az volt a baj hogy mekkora fizetesei vannak a jatekosoknak,most meg jon vegre valaki aki probalna ezen valtoztatni,ti meg istapolgatjatok itt a jatekosokat,jaj szegeny nem fog megkapni a berebol 4millio helyett csak 3mat,hat pont le........szarom,mar ne haragudj meg.A tavalyi teljesitmenyukert amugy is a keret haromnegyedet el kellene zavarni korulbelul,nem hogy meg ok fizetesemelest kernek stb,hat a pofam leszakad komolyan mondom.

babo0410 2024.06.19. 16:56:56

@gomorra21: Az valamiféle trükközés volt. Nem a tulaj fizette ki. Egyébként meg az új vezetés nem a tulaj pénzéből szeretne gazdálkodni. Elvileg a cél az, hogy ne a folytonos tőkeemelésből éljen a klub.

gomorra21 2024.06.19. 17:21:05

@delpi0823: "A keret háromnegyedét el kéne zavarni." Duma. Jól hangzik, de a hajadra kenheted. Zavard el a keret háromnegyedét, aztán locsolgasd a földet a nyáron, hátha kinőnek helyettük a klasszis játékosok.

Egyébként elég jól megfér egymás mellett, hogy megpróbálsz minél pontosabb képet kapni a valóságról, és hogy a klubodnak az érdekét tartod fontosnak. Lehet, hogy szerinted ezek kizárják egymást, lényeg, hogy Giuntoliéknak össze kell tudniuk a kettőt egyeztetni.

gomorra21 2024.06.19. 17:24:06

@babo0410: értem én, hogy az a cél. De ha azt mondod, hogy a tulajdonos vagyonától teljesen független, hogy mennyit költ a klub, az költői túlzás.

Thuglife! 2024.06.19. 17:58:53

@gomorra21: azért irigylem a türelmed!
Ugyanezek az emberek tapsikoltak a volt edző visszahozatalakor most meg megmondják hogy ki az igazi Juve szurkoló.hát az aki mindenkit elzavarna ki más?!

Juventina7 2024.06.19. 21:54:40

Na lehet nem McKennie, hanem Barrenechea lesz bevonva a Luiz üzletbe. Ez az amcsi most már kezd felidegelni, direkt keresztbe tesz nekünk.

Rikoo 2024.06.19. 22:09:06

@gomorra21: McKennie nettó bérét kevered a többiek bruttó bérével. Alex Sandro nettója 6 millió, Milik-Kean-Locatelli 3 körül keresnek, Rabiot nettó 7,5,

Rikoo 2024.06.19. 22:12:26

@delpi0823: Ha nem akar McKennie újra a Premier League-ben játszani, akkor nem is fog. Nyilván van az a pénz, jelen esetben ez 5 milliós fizetés az Aston Villa-tól és 2 millió a Juventustól.
Nem erőltetheti rá a 2 klub a játékosra a saját érdekeit, csak akkor ha az a játékosnak is megfelelő.
Mi a fenéért írna alá McKennie egy átlagos fizetést, ha alapból nem is akarna újra Angliába menni?

delpi0823 2024.06.19. 22:47:52

@Rikoo: Akkor hova akar menni a kedves?Mert velunk meg nem akar szerzodest hosszabbitani mert kevesli a fizeteset.Az Aston Villatol meg kapna 5milliot az sem eleg?Megis milyen fizetest akar kapni?Premierleague tokeletes lenne neki amugy is,ugyanazt a nyelvet beszelik az orszagban,a legjobb opcio a szamara.

Rikoo 2024.06.19. 22:55:21

@gomorra21: Nettót érdemes nézni, mert a bruttó csalóka az adókedvezmények miatt.

delpi0823 2024.06.19. 22:56:57

@gomorra21:A keret haromnegyedet el kellene zavarni,azt arra irtam hogy meg van pofajuk fizetes emelest kerni ilyen teljesitmeny utan.Azzal azert tisztaban vagyok hogy ez nem kivitelezheto.......Jossz itt Ronaldo budzsejevel meg stb baromsagokkal,sztem ezt mar kiveseztuk jo parszor itt a blogon.Egy hatalmas nagy minuszt produkaltunk miatta,eppen ezert tart ott a klub ahol,mert ilyen agyatlan transzfereket produkaltunk evekig,a 85millios De ligtol kezdve,a 75millios Vlahovicon at,most meg ott tartunk kb hogy egy De Grigeriot nem tudunk bejelenteni mielott el nem adunk valakit.Nem egy evig fog eltartani hidd el nekem amig ezt a szart Guintoli kitakaritja amit az elozo vezetoseg a nyakunkon hagyott.......

Rikoo 2024.06.19. 22:57:46

@delpi0823: Ez legyen az ő döntése. Tudtommal esze ágában sincs az Aston Villa megadni neki az 5 milliós fizetést.
Eddig nagyjából mindenhol azt írják, hogy nem akar Angliába menni, mert túl nagy a tempó a bajnokságban és nem tetszik neki az életmód, időjárás stb.

west30 2024.06.19. 23:09:03

@Rikoo: De miert nem mondta ezt akkor az elejetol?Eleg troger viselkedes volt ez.Most mar csak remenykedhetunk,hogy valaki elviszi ot a nyaron.

Rikoo 2024.06.19. 23:12:45

@west30: Annyit lehetett tudni, hogy nyitott az üzletre, de ezek szerint csak a saját elképzelésük szerint. Kb. mint Szczesny.

gomorra21 2024.06.19. 23:14:16

@delpi0823: Ronaldo büdzséjéről én neked egy árva sort nem írtam. Másnak igen, és a kontextusból érthető, hogy miért. Ez most köztünk kezd átcsúszni egy értelmetlen vagdalkozásba, aminek nincs sok értelme.

"Nem egy evig fog eltartani hidd el nekem amig ezt a szart Guintoli kitakaritja amit az elozo vezetoseg a nyakunkon hagyott......." Elhiszem.

west30 2024.06.19. 23:15:39

@Rikoo: Oke,de ez az 5millio elkepesztoen nevetseges.Szerintem ezzel egyebkent a keretbol is kitetette magat abban az esetben ha maradna,most magaval is alaposan kitolt.

Rikoo 2024.06.19. 23:19:58

@west30: De nem biztos, hogy minden klubtól 5 milliót szeretne. Valószínűleg azért kértek túlzó összeget és még ezen felül 2 milliót a Juventustól is, mert nem akar az Aston Villához menni, csak ha túlfizetik.
Nagyon úgy néz ki, hogy ő elsősorban maradni szeretne.

venember83 2024.06.20. 04:59:21

@Rikoo: jaj, Szcz ügyében is megállt a dolog, igen, pedig annak a sikeres lezárását nagyon várom. A McK-Barr szálról most ment ki cikk, este sajnos nem értem rá.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3398) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (933) elemzés (40) előzetes (863) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1654) játékosokról (9967) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2446) meccsek (4177) mercato (4170) nyilatkozat (7471) Olasz Kupa (331) összefoglaló (415) pletyka (4206) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (177) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (291) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása