Capello: „Tudornak s Allegrinek is fontos lesz a jó eredmény”

capello_fabio_mikrofonnal_figyelmesen_hallgat.jpgFabio Capello a jövő hétvégén rendezendő Lazio - Juventus mérkőzésről beszélt a La Gazzetta dello Sport számára, s a meccs különlegessége lesz, hogy a Juventus egykori játékosa, Igor Tudor első meccse lesz a Lazio padján.

„Őszintének kell lennem, Igor Tudor nem sokat játszott, amikor én voltam az edzője, de értékeltem az első szavait a Lazio mestereként. Úgy tűnik, hogy egyértelmű ötletekkel rendelkezik. Úgy hallottam, hogy háromvédős rendszerben gondolkodik, de az átálláshoz időre van szükség, és azt is elismerte, hogy elsősorban az eredményekre fog koncentrálni, minden egyéb várhat még.

Dušan Vlahović kimaradása nagy érvágás a Juventusnak, ahogy Arkadiusz Milik kiesése is. Moise Kean lesz az egyetlen center az Olimpicóban, ő pedig már hónapok óta nem lépett pályára.

Mindazonáltal érthetetlen számomra a mód, ahogyan kiállították Dušan Vlahovićot a Genoa ellen. Miért volt ennyire lobbanékony?

Federico Chiesa szerintem nem teljesít olyan rosszul. Nagyon aktív, talán egyes döntések tekintetében túlságosan elhamarkodott, de ez azért van, mert le akarja tenni a névjegyét. Tudom, hogy sok kritika éri őt, de félek, hogy ezekkel nem tudok egyetérteni.

Kemény és fontos meccs lesz mindkét edző számára. Igor Tudornak erős kezdésre vn szüksége, míg Massimiliano Allegrinek is kellenek a pontok, különben veszélyben lehet a BL-indulás, mert az üldözők magasabb fokozatra kapcsoltak.

A csapatok egyike sem gondol majd ezen a hétvégén a Coppa Italia elődöntőre, hacsak a Laziónál nem gondolják úgy, hogy már véget ért számukra a verseny a BL-helyért.

Nyertem már spanyol bajnokságot kilencpontos lemaradást ledolgozva a Barcelonával szemben, szóval nem gondolom, hogy veszett ügy lenne. Nagyszerű kezdés lenne Igor Tudor számára, ha döntőbe tudna jutni, miközben a Coppa Italia az egyetlen esély Massimiliano Allegri számára ahhoz, hogy elkerülje sorozatban a harmadik trófeamentes évet, és ne feledjük, hogy ő is hozzászokott a győzelmekhez.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4918363739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása