Ravanelli: „Kis bátorsággal a Juve borsot törhetett volna az Inter orra alá”

ravanelli_fabrizio_kapu_mellett_unnepel.jpgA vasárnapi Derby d'Italia volt az DAZN platformján a legtöbb ember által megtekintett mérkőzés, és a hármas sípszót követően több nappal is jelennek meg vélemények, értékelések a sajtóban. A minap Fabrizio Ravanelli osztotta meg gondolatait a Mediaset műsorában.

„A meccs előtt logikusnak tűnt, hogy egy olyan csapat számára, mint a Juventus, nem lehet más a cél, mint nagyszerű mérkőzést játszani, és a győzelemért látogatni Milánóba, ám az Inter volt az ellenfél, amely nagyszerű csapat, és tényleg erős, sokat fejlődött a játék tekintetében, és a BL-döntőt követően tudatosság tekintetében is előre léptek. A két csapat közötti különbség leginkább az Inter tudatosságában, a nerazzurro csapat memóriából játszik, rendkívüli minőséget és gyorsaságot mutat, és a védekezési fázisban is nagyon szilárd a csapat, szóval minden szempontból nehézséget jelent a meccs bármely részében. A Juventus kicsit félénknek tűnt egyes helyzetekben, és egy kis bátorság hiányzott a csapatból, de nem én nem számítottam arra, hogy a Juventus Milánóba látogat, aztán eltapossa az Intert.

Ennek a Juventusnak az a feladata, hogy ezekre a vereségekre építve fejlődjön, és a következő években az Inter első számú kihívójává emelkedjen. Az Inter egyértelműen erősebb technikai tekintetben a Juventushoz képest, de egy csapatot nem lehet csak technikai szempontból megítélni, az Inter sokat fejlődött önbizalom tekintetében, a nerazzurro csapat olykor kockázatos játékot vállal, és ha a Juventus egyes helyzetekben bátrabb lett volna, nehézséget okozhatott volna a hazai csapatnak, és az Inter tudja, hogy a meccs bármely részében sülhetnek el rosszul egyes dolgok. A Juventus kimagasló bajnoki idényt fut, és hihetetlen teljesítményt nyújt, de ezen a meccsen voltak helyzetek, amikor a Juventus nem tűnt túl érettnek tudatosság tekintetében, amikor nehézséget okozhatott volna az Internek, miközben az Inter megérdemelte volna ezt, mert a hazaiak rengeteg helyzetet elpuskáztak.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4218320341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Hunt 2024.02.07. 20:54:27

"A meccs előtt logikusnak tűnt, hogy egy olyan csapat számára, mint a Juventus, nem lehet más a cél, mint nagyszerű mérkőzést játszani, és a győzelemért látogatni Milánóba"

Logikusnak ez max annak tűnhetett, aki nem látott egy Juventus meccset sem Allegrivel. :D Számunkra sosem volt reális cél ezen a meccsen a győzelem, hiszen nem akartunk érte semmilyen kockázatot vállalni.

Azt szerettük volna, hogy ami máskor a gyengébb csapatok ellen gólt eredményez, az most is összejöjjön, csak az Inter nem az a csapat, aki ellen ennyi elég lenne és ezzel a meccsen szembesültünk, bár külső szemmel teljesen nyilvánvaló volt eddig is a komolyabb csapatok ellen vívott idegenbeli játékunk alapján...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása