López: „A szurkolók imádni fogják Alcaraz elhivatottságát”

alcaraz_carlos_j_medical_elott_mezt_ir_ala.jpgCharly Alcaraz tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig a J|medicalnál tett látogatást, és Romeo Agresti szerint a klub munkatársai a mai napon csupán egyes vizsgálatokat végeztek a játékoson, és többre nem volt mód, a fiatal argentin futballista nem csatlakozhatott az edzéshez egyes bürokratikus okok miatt.

A TuttoJuve munkatársainak sikerült felvenni a kapcsolatot a játékos ügynökével, Sebastián Lópezzel, aki több részletet is elárult a játékosról s a mercato utolsó óráiban villámgyorsan tető alá hozott ügyletről.

„Charly karrierje számára rendkívül fontos ez a lépés, minden álma az volt, hogy egy Juventushoz mérhető top klubhoz csatlakozzon, ahol nyomot hagyhat.

A tárgyalások a mercato utolsó két napján zajlottak, az egész művelet 48 óra alatt lezárult. Egy ilyen egyedi lehetőséget egy játékos nagyon nehezen utasíthat el.

Charly idei célja az lesz, hogy a csapatot címekhez és sikerhez segítse. Folytatni akarja a fejlődését, a célja az, hogy tapasztalatot gyűjtsön, s kiváló kapcsolatot alakítson ki a klubbal és a szurkolókkal.

Valóban voltak érdeklődők iránta, a Premier League két klubjának óriási lehetősége volt szerződtetni őt, de többet ezekről a dolgokról nem árulhatok el.

Charly rendkívüli minőséggel rendelkezik, rendkívül elhivatott játékos, akinek a mentalitása is megingathatatlanul erős. Ő box-to-box középpályás, aki nagyszerű offenzív adottságokkal bír. A szurkolók imádni fogják az elhivatottságát.

A 26-os mez? Ezt a mezt öltötte fel Charly, amikor a Racinghoz és a Southamptonhoz érkezett, és sok jó eredményt ért el ebben a mezben.”

Az argentin játékos érkezését többen örömmel fogadták, egyesek Rodrigo De Pault, mások Arturo Vidalt vélik benne felfedezni, ám az olasz kommentátor, Fabrizio Ponciroli a Tuttomercatoweb számára adott interjúban arról beszélt, hogy a kölcsönben érkező futballista egyértelműen rossz hír Fabio Miretti számára.

„Ha az ügyletet adott kontextusban nézzük, akkor a klub számára ez jó lehetőség a jövő tekintetében, mivel kivásárlási opciót tartalmaz a szerződés, és nem kötelezettséget. Ugyanakkor nem tetszik az ötlet azért, mert az érkező játékos valószínűleg leginkább Fabio Miretti játékperceit fogja csökkenteni. Viszont szerintem egy nehéz pillanatban, amilyet most megél a fiatal olasz középpályás, neki inkább támogatásra lenne szüksége.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8118317335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DegerFaCan 2024.02.02. 15:49:22

Vagy mondjuk verseny, mert a Miretti nekem egyenlő ilyen örök ígéret Bonaventura Aquilani Giovinco.
Hajrá

Juvino 2024.02.02. 17:25:21

Vajon ki lehet az a ket pl klub akik vegul nem vittek el? Nem lepodnek meg(es orulnek is neki), ha az MU lenne az egyik es Casemiro helyere vittek volna, ha tenyleg ilyen tehetseges. Viszont felek,h a Luton-Burnley-Sheffield-Everton negyesbol vitte volna ketto, nem megbantva az emlitett negy csapatot.

venember83 2024.02.02. 17:30:01

@Juvino: a Nottingham az egyik a TuttoJuve szerint.

MarcoT 2024.02.02. 18:32:34

@DegerFaCan: Miretti mehet kölcsönbe.

Ethan Hunt 2024.02.02. 20:25:05

Miretti ahhoz képest, ahogy játszik, elég sok lehetőséget kapott, mégsem látszik egyelőre különösebb fejlődés, ez lehet a nagy nyomás meg az eredménykényszer miatt és talán jót tenne neki egy kölcsön egy kisebb csapatnál, ahol jobban belefér, ha hibázik...

A Juventusnak adott célkitűzései vannak egy szezonban és nem a kétséges kimenetelű jövő előtt álló fiatalok pátyolgatása az elsődleges, akkor már százszor inkább Fagiolit van értelme gyámolítani, mert sokkal több potenciál mutatott eddig...

Shyr Kahn 2024.02.02. 20:46:04

Eleg rossz lehet a jatekosoknak olvasni az ilyen hireket... sajnalom oket. Ugy altalanossagban. Tegyuk fel, hogy te csak ehhez ertesz, tolod a szekeret, ugy erzed megy is es a maximumot hozod ki magadbol es a klub sem mond mast, aztan hirtelen szerzodtet valakit a klub, ami miatt elgondolkozol azon, hogy vajon most mi lesz, hiszen a helyedre erkezik valaki? Egyedi elet ez a profi futbalista elet es a profi jatekosok tobbsege igen erdekes helyzetben kenytelen jatszani. Talan Miretti jobb helyzetben van az atlagnal, hiszen ennyi idosen meg nagy a piaza es a Juventusban jatszik, ami eleg jol nez ki mas klubok szamara.

Ezzel persze nem akarom Miretti-t vedeni. Ha ennyi van benne, akkor ennyi van benne. Fiatal meg, tud fejlodni, de nem erzem, hogy O erre a nyomasra jol tudna reagalni. Ilyen a versenysport. Cafoljon ram.

Leram7 2024.02.02. 20:49:39

@Ethan Hunt: Miretti nagyon jól kezdett, kár érte. Én azt gondolom ő 25 éves korára fog beérni, ha beérik. Nincs meg a higgadtsága a kapu előtt, rendesen megilyed a gólhelyzetben. Van arról statisztika, hogy hány ziccere volt?

Elmegy 1 évere kölcsönbe és ugyanúgy nem fogja tudni kezelni a nyomást, max összejátékban fog fejlődni.

1 év frosinone, 1 év sassulo, 1 év atalanta, majd jöhet vissza.

Ethan Hunt 2024.02.02. 21:32:30

@Leram7: "Elmegy 1 évere kölcsönbe és ugyanúgy nem fogja tudni kezelni a nyomást, max összejátékban fog fejlődni."

Nem tudjuk, hogy mit kaphat 1-2 év kölcsöntől, amíg ki nem próbáljuk!

@Shyr Kahn: Nem kell, hogy mindenkinek a Juventus valósítsa meg az álmait... Kb. 2 éve Dragusinnak lejáróban volt a szerződése, a Leipzig érdeklődött iránta, mi valahogy lehazudtuk neki az eget és maradt velünk, hogy aztán rögtön mehessen kölcsönbe és aztán a Genoa élt is az opciójával és most ők aratták le érte a babérokat, holott ő is ugyanúgy Juventus-nevelésnek számított, csak épp nem volt olasz!

Ott van Soulé vagy Barrenechea, akik Allegri alatt Miretti játékperceinek töredékét kapták, aztán most elmentek kölcsönbe, megmutatták, hogy egy élhető játékfelfogásban van bennük valami, aztán mégis lehet, hogy egy büdös percet nem fognak már Juventus-mezben játszani többet...

Juvino 2024.02.04. 16:00:04

@venember83: koszonom! Ők is eleg rosszul futnak az idei szezonban es penz is van boven. Nagyon kivancsi vagyok ra!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása