Tiago Djaló: "A Juventus nagyszerű lehetőséget kínált nekem"

tiago_djalo_bemutatas.jpgA Juventus ma az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató keretében mutatta be új igazolását, a Lille csapatától érkező Tiago Djalót, aki elégedetten és örömmel nyilatkozott az eseményen részt vevő újságíróknak.

"Nagyon boldog vagyok, ez egy minőségi csapat, nagyon erős edzővel, s úgy gondolom, hogy nagyon sokat tanulhatok. Most érkeztem, s jól érzem magam, a csapat erős, s tetszik a játékuk. Könnyebb számomra így tanulni,  azért akartam itt játszani, mert más, mint a francia bajnokság. Mindent bele fogok adni a csapatért." - mondta a portugál védőjátékos a mai sajtótájékoztatón.

"Úgy éreztem, hogy a Juventus nagyszerű lehetőséget kínált nekem, ez egy nagy múltú klub, s úgy gondolom, jól tettem, hogy a Juvéhoz igazoltam. Jól érzem magam, a térdem jól van. Most már csak lehetőség kérdése, készen állok, s mindent bele fogok adni a csapatért. Tudok játszani a bal és a jobb oldalon, de középen is. 

Egy kicsit különbözőek vagyunk Tomorival, de ezt tiszteletben tartom. Sok minőségi védő van, szerettem Lilian Thuramot, játszott a bal és a jobb oldalon, akár csak én. Jól kell dolgoznunk, a bajnokság minőségi, nyerni akarunk, s mindent meg kell tennünk ezért. Fontos, hogy minden mérkőzésen jól játsszunk, s úgy gondolom, hogy megvan a minőségünk ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot."

Az átigazolás előtt kikérte a Juventushoz nyáron csatlakozó Timothy Weah véleményét is.

"Felhívott, s elmondta, hogy itt jó a csapat. Tudtam, azért jöttem ide, mert úgy éreztem, a Juvénak van stratégiája. Weah fontos volt, de ez nem változtatott semmit."

Rafael Leão személyében a szezon során egy honfitárssal és baráttal is találkozhat majd a pályán.

"Örül nekem, régóta ismerem, játszottam vele Portugáliában. Ha lehetőségem nyílik arra, hogy pályára lépjek ellene, mindent bele fogok adni, hogy jó teljesítményt nyújtsak."

A Juventusnál Massimiliano Allegri kezei között kezdheti meg a munkát, s már a játékos már túl is van az első edzésén a kerettel.

"A bizalmáról biztosított, jól ismer. Tudom, hogyan játszik a csapat, de még tanulnom kell, ma reggel beszéltem vele, tanultam néhány dolgot, amit nem tudtam, mert itt másként játszunk, mint Franciaországban.

Sokat beszéltem Danilóval, ugyanazt a nyelvet beszéljük, s sok olyan emberrel játszott, akiket ismerek. Meg Alex Sandróval is. Ugyanazon a poszton játszunk, s elmondta, hogy mit tegyek. Az egész csapat segíteni akar nekem, s jól érzem magam.

A Lillenél a 3-as számmal játszottam, itt Bremeré ez a szám, ezért arra gondoltam, hogy hozzáadok még egy 3-ast. Jól érzem magam, tegnap dolgoztam, ma pedig már a csapattal. Az edző hozza a döntést, nyugodt vagyok, várnunk kell, s majd meglátjuk."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8818311309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2024.01.25. 19:23:14

Hajra! Meglepne, ha mar az elso merkozesen szerepelne... sztem varnunk kell meg ra es nincs is ok a sietsegre. Majd rajon, hogy kelle neki nehany edzes mire a mester nevezi a kezdobe.

Ha megis kezdne/kapna 20 percet, meglepne a dolog.

west30 2024.01.25. 20:30:01

@Shyr Kahn: Azt beszelik februar kozepe/vege lehet,amikor bemutatkozhat a srac.

természetes alapú logaritmus 2024.01.25. 20:53:03

@Shyr Kahn: Engem is meglepne. Ugyanis sérült. :)

Shyr Kahn 2024.01.25. 21:24:36

@természetes alapú logaritmus: Jo tudni, bar ez a resz kicsit ellentmond ennek:
"Jól érzem magam, a térdem jól van. Most már csak lehetőség kérdése, készen állok, s mindent bele fogok adni a csapatért. Tudok játszani a bal és a jobb oldalon, de középen is."

"Most már csak lehetőség kérdése" ----> magyaran lehetosegtol fugg, hogy jatszik-e, ami azt sugallja, hogy nem serult. De lehet felreertek valamit, esetleg az idezet nem pontos???

alexGicamo 2024.01.26. 05:21:10

@Shyr Kahn: Szerintem, jól értelmezted .
Igazából, ha én lennék az edző , még nem dobnám be rögtön, amint megérkezett, hadd ismerkedjen előbb egy kicsit a környezettel, csapattal, stb .
Kb. az érkezését követő 3. meccsen ereszteném pályára . Nyilván a körülmények függvényében .

Shyr Kahn 2024.01.26. 08:30:29

@alexGicamo: Jogos. En is hasonlokeppen gondolkoznek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása