A hosszabbítások a legfontosabbak jelenleg a vezetőség számára

vlahovic_dusan_chiesaval_1.jpgDaniele Longo értesülései szerint Cristiano Giuntoli nagy rajongója Lazar Samardžićnak, és szívesen szerződtetné a középpályást már most télen, viszont ez nem valószínű, mivel az Udinese nincs könnyű helyzetben a kiesés elleni harcban, s a friuli klub inkább megtartaná még pár hónapig a játékost

Fabiana Della Valle arról számolt be, hogy Paul Pogba és a Juventus között hamarosan egyeztetések várhatók, miután a doppingellenes ügyészség négyéves eltiltást kért a játékos számára, a torinói klub pedig kész felbontani a középpályás szerződését. Az eltiltás miatt a Juventus egyeztetni fog Paul Pogba képviselőivel a szerződés felbontása és a felbontás kapcsán felmerülő díj kapcsán.

A Sky Italia ismét megerősítette, amit már láthattunk az elmúlt hónapokban, s amiről Cristiano Giuntoli beszélt, a Juventus számára a szerződéshosszabbítások jelentik jelenleg a prioritást, és a vezetőség felvette a kapcsolatot Federico Chiesa ügynökével is. A La Gazzetta dello Sport szerint a játékos igent mondott a 2026-os hosszabbításra, így a felek most már a részletekről tárgyalhatnak, a nyitottság adott mindkét fél részéről.

A milánói napilap szerint Adrien Rabiot is kész maradni a Juventusnál további egy évet. Cristiano Giuntoli kész azonos fizetés mellett hosszabbítani a játékossal, és már tájékoztatta erről úgy a futballistát, mint az érdekképviseletét ellátó édesanyját. Adrien Rabiot jól érzi magát Torinóban, és kiváló a kapcsolat a játékos és a vezetőség között.

A La Gazzetta dello Sport írt ugyanakkor Dušan Vlahović helyzetéről is, a csatár kész 2028-ig hosszabbítani a klubbal.

Fabrizio Romano értesülései szerint a Juventus is érdeklődik Felipe Anderson iránt, akinek a szerződése nyáron lejár, és egyelőre nincs láthatáron megegyezés a Lazio csapatával, így a középpályás ingyen csatlakozhatna nyáron.

A Tuttomercatoweb arról számolt be, hogy a Tottenham és a Newcastle kész megvívni Samuel Iling-Junior játékjogáért januárban, s a Juventus 20 millió körüli összegért kész megválni a partvonalra szorult lendületes fiatal játékostól.

A Tuttomercatoweb egy másik játékosról is ír, ezúttal egy esetleges érkezőről. Cristiano Giuntoli szeretné megszerezni Fabián Ruizt, aki eddig nem nyújtott túl meggyőző teljesítményt a PSG-nél, s bár kisebb vállsérülést szedett össze pár napja, a Juventusnál fontos szerepet tölthetne be a következő hónapokban.

A Corriere dello Sport egy másik esetleges érkezőről számolt be, Piotr Zieliński szerződése pár hónap múlva lejár, és a 29 éves középpályásért a Juventus és az Inter verseng. A lejáró szerződésnek köszönhetően a futballista az aktuálisnál magasabb bért alkudhat ki magának, miközben jelenleg nettó 5 millió eurót keres, állítja a római lap. Így négyéves szerződéssel számolva megközelítőleg nettó 20, inkább 25 millió euróba kerülne, plusz az esetleges aláírási pénz, ami újabb pár millió euróval növelheti az ügylet költségeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5418276281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2023.12.08. 06:18:49

A lengyel középpályás az egyik legjobban fizetett játékosa a Napolinak, ha nem a legjobban fizetett futballistája jelenleg (nem találtam aktuális, egyértelmű és megbízható forrást). Nem lep meg, hogy a Napoli nem hosszabbít vele, s az sem, hogy ismét felmerül egy érett, karrierje lassan utolsó komoly profi szerződését megkötő futballista megszerzésének az ötlete Torinóban. Egyetlen érv szól mellette: Pogbánál olcsóbb minden tekintetben, s kellhet ember a magát teljesen lenullázó francia középpályás helyett.

Ez a Pogba is mekkora biznisz lett. Persze nyilván Nostradamus nem segítette a torinói vezetők munkáját, így senki nem számíthatott ekkora buktára, a kétnaposra elhúzódó orvosi vizsgálatok is csak kisebb buktát vetítettek előre.

venember83 2023.12.08. 08:30:38

A Gazzetta és a Tuttosport szerint Pogba kapcsán az első meghallgatás januárban lesz, s a fellebbezések nyomán előfordulhat, hogy végső ítélet 2025 előtt nem születik.

Gaben Smith 2023.12.08. 09:12:38

@venember83: fura ez az eltiltas koruli huzavona.
Nem jatszhat szerencsetlen az ossz eleje ota ,de nincs is jogeros itelet a bunteteserol. Ez egy normalis vilagban ugy lenne fair ha a jogerős iteletig elhetnel az artatlansag vedelmevel es majd csak azutan kellene elkotorni a zold gyeprol ha megvan az itelet.
Egyebkent is mi tart ilyen sokaig az ugy eldontesevel kapcsolatosan? Nem tunik valami szovevenyesnek.

venember83 2023.12.08. 11:39:01

@Gaben Smith: Halep esetében is elhúzódott az ügy fellebbezésekkel, új tárgyalásokkal, s közben nem játszhat/játszhatott. Ez szerintem teljesen természetes, hisz pozitív doppingminták után függesztik fel a sportolót, nem alaptalan vádak alapján. Így nem értem, milyen feltételezett ártatlanságról van szó. A minták a bűnösséget bizonyítják, a tárgyalás célja a büntetés kiszabása, illetve a játékos számára lehetőség a bizonyítékok (pozitív vizsgálati eredmények) megcáfolására.

Pavel1988 2023.12.08. 12:34:44

@venember83: Zielinskit én egyáltalán nem hasonlítanám Pogbához.
Az ugyan igaz, hogy az utóbbi jóval nagyobb tehetséggel lett megáldva, viszont a hozzáállásuk és a pályán töltött perceik azért erősen a lengyel mellett szólnak.
Az utóbbi 5 évben több, mint 18.000 percet töltött a pályán, minden évben 10 kanadai pont felett termelt.

Szerintem Rabiot mellé tökéletes választás lenne, bizonyított a Serie A-ban és a BL-ben, illetve kell valaki a középpályára aki tud gólokat lőni.

GabeTR 2023.12.08. 14:04:02

Legyünk nagyvonalúak és tekintsünk el kártérítési díjtól Pogba esetében. Remélem mindenki így gondolja a "felbontás kapcsán felmerülő díj" kérdését.

Wizzurah 2023.12.08. 14:32:31

Mondanám, hogy szar nevek és szörnyű, hogy egyáltalán szóba jöhetnek, de igazából a csapat jelenlegi helyzetében ez a maximum, amit ki lehet hozni, hisz az edző az ilyen játékosokat szereti, a vezetőség úgy néz ki, hogy aláfeküdt az edzőnek, a kutyát a farok csóválja, valamint anyagilag is ezt engedheti meg a klub magának, így jönnek ki olcsóbban (nem így, de ezt nem tudják felfogni). Én simán fedezném Iling Junior árából Zielinski fizetését 5 évig, hisz még akkor is csak 34-35 éves lesz, Soulé árából meg Fabian Ruiz fizetését úgy 4-5 évig és meg is van oldva minden, hol kell alá írni. Muszáj bízva bíznunk, lesz még Kanté is zebra.

Attilio79 2023.12.08. 17:36:36

@venember83: Ne haragudj, de Pogbát a vak is látta, hogy mekkora igazolás lesz másfél(?) év MU kihagyás után... :)
A lengyellel megint nem értelmezhető a hosszútávú elképzelés. (Piotr)
A többi magyarázható lépés.

DelPiero2 2023.12.08. 17:49:07

@Gaben Smith: Tonali -ról mit tudtok? Mert Faggoli rég fel volt függesztve, mikor Tonali még játszhatott. El lett végül tiltva?

DelPiero2 2023.12.08. 17:56:01

@venember83: Én sem értek egyet a huzavonával. Ok hogy kimutattak szert, de annak sok oka lehet. Most pl. volt egy magyar sportolónő azt hiszem úszó, akit szintén doppingváddal illettek, mire több év múlva kiderült hogy nem bizonyítható a vád, felmentést kapott, és több éve elment. Állítólag lesz kártérítési per. Remélem sikerül nyernie.
Azért nem értek egyet, mert nagyon sok a bizonytalansági tényező bizonyos szerekkel. Sokszor úgy veszik a listára, hogy azt sem tudják mi az, miben van alapjában... Ezek az egyoldalú ítéletek felbőszítenek. Ha bűnös bűnhődjön, de neki kelljen a bizonytalanság kockázatát felvállalnia.
Egy kicsit hasonló a bírók ténykedése. Hiába derült ki utólag pl. a Juve érvénytelenített lesgólja, nem járt kártérítés nekünk.

west30 2023.12.08. 20:23:55

@DelPiero2: O is megkapta a maga bunteteset,talan osszel jatszhat ujra ugy emlekszem.

DelPiero2 2023.12.08. 22:44:56

@west30: arra emlékszem hogy Faggio eltiltása után még játszhatott a válogatottban.

2023.12.09. 00:54:40

Felipe Anderson remélem csak pletyka, mert jaj ne kategória. Az egyik oka a Lazio mélyrepülésének (persze azon kívül, hogy Sergej elment, és összedőlt a kártyavár)
Lazar gyerek se győzött meg, de arra rábólintanék.
Zielinsky nagy yes
Fabian Ruiz meg kis yes
Angol csapatnak tuti nem adnám 40 alatt Illinget, inkább megtartanám, hogy amikor támadóbb felállás kell, akkor legyen cseréje Kosticnak. Bár szerintem Kostic is nagyon agilis.
Egyre közelebb a téli átigazolás és tudjuk, hogy fogunk venni játékost. Tényleg gáz, hogy mindig ezek a nevek jönnek fel a hírekben.

Gaben Smith 2023.12.09. 10:04:47

@DelPiero2: Tonali talan 8 honapot kapott es mar egy ideje nem jatszik az ujvarban.

Gaben Smith 2023.12.09. 10:07:24

@DelPiero2: valahogy igy gondoltam en is fentebb. Pozitiv a teszt ok , de akkor szulessen is itelet a buntetes mertekerol ne pedig a levegoben logjon az egesz honapokig.

alexGicamo 2023.12.09. 18:02:43

@Gaben Smith: Tudod, az igazságszolgáltatás malmai roppant lassan őrölnek ! Bürokrácia ...

venember83 2023.12.11. 11:28:00

Fabrizio Romano: Veronique Rabiot tagadja, hogy megállapodás született volna a hosszabbításról.
„Nem igaz. Adrien még semmit sem döntött el. Nem örülök, hogy álhírek olvashatók ezzel kapcsolatban.” - mondta a francia középpályás édesanyja/ügynöke.

Az ANSA ügynökségnek adott interjú: „Tagadom a híreket Adrien és a Juventus közötti szerződéshosszabbításról. Nem hozott semmilyen döntést a jövőjét illetően, és kizárólag a pályán nyújtott teljesítményre és az idei szezonra koncentrál. Jelenleg nem tárgyalunk egyetlen klubbal sem a jövőjéről. Ugyan dühös voltam csütörtök reggel, amikor az egyik címlapon a szerződéshosszabbításról olvashattam, és egy cikk is megjelent, ami teljesen újságírói fantázia szüleménye, úgy döntöttem, hogy csak ma reagálok, hogy legyünk túl a hétvégén, és ne zavarjam meg a hétvégi meccsre készülő fiamat.”

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása