Elkann: „Ez nulladik év a Juve számára”

elkann_john_oltonyben_sajtotajekoztaton_2023.JPGA Juventus kapcsán egy ideje pletykák merültek fel egy esetleges értékesítés kapcsán, ám a tulajdonosokat képviselő és megtestesítő John Elkann minden esetben tagadta ezeket a pletykákat, és a La Stampa beszámolója szerint a vezető az Exor befektetői számára tartott napon azt is megerősítette, hogy a tulajdonosok nem kívánják a részvénypiacról sem kivonni a Juventust az elmúlt időszakban hullámzó részvényárak ellenére sem.

Örömömre szolgál, hogy a Juventust ismét a tabella első részében láthatom. Ez azt mutatja, hogy milyen fontos volt megoldani a belső problémákat. Ez a nulladik év számunkra, a vezetőség megoldotta a sportszakmai problémákat idén nyáron, és ez a csapat segítségére is volt. Ha nincsenek külső tényezők miatti aggályok, akkor könnyebb eredményeket elérni.

A tőkeemelés szükséges intézkedés volt ahhoz, hogy eljussunk ehhez a nulladik évhez, és hogy a Juventus a következő hároméves időszaknak erős ambíciókkal vághasson neki, és kiválóságra törekedjen a pályán és azon kívül egyaránt. A tőkeemelés után a cél a sportügyi eredményesség és a pénzügyi fenntarthatóság összehangolása. 

A Juventus értékesítése? Nem akarok spekulációkra reagálni, de nem vették fel velünk a kapcsolatot a klub iránt érdeklődést mutató befektetési alapok, és mi sem kerestünk vásárlókat, ez a lehetőség nem érdekel minket. Hasonlóképpen a részvénypiacról sem kívánjuk kivonni a klubot.

Massimiliano Allegri? Jól teljesít, és reméljük, hogy még számos trófeát nyer számunkra. Az Inter ellen fontos eredményt értünk el, viszont a földön kell maradnunk. Massimiliano Allegri a legmagasabb szintű edzők egyike, akivel számos trófeát nyert a klub, és remélhetőleg még számos trófeát fog nyerni. Egy izgalmas szezon közepénél járunk. A scudettón kívül nem feledkezhetünk meg az Olasz Kupáról sem, ugyanakkor fontos, amit Massimiliano Allegri is mond, hogy maradjunk két lábbal a földön. Nyerjünk meccsről meccsre, és folytassuk ezt a sorozatot.

Federico Chiesa? Remélem, hogy Luciano Spallettinek igaza van, és ő testesíti meg a futballunk számára Jannik Sinnert, azonban számunkra hosszú még az út, amíg a Davis-kupa-győzelemhez foghatót érhetünk el.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7118271203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása