Bremer: „Kipróbálnám a PL-t, de jelenleg a Juve az első”

bremer_gleison_halvanycsikos_idegenbeli_mezben_kapufa_mellett.jpgGleison Bremer a Telegraph Sport munkatársának beszélt olaszországi élményeiről, s felmerült a Napolinál nemrégiben kinevezett Walter Mazzarri neve, akit nagyon jól ismer brazil védő, mivel dolgoztak együtt a Torinónál.

„Walter Mazzarri apám helyett apám volt. Olyan futballból érkeztem, ahol a védekezést másképp értelmezték, mint itt Olaszországban, ezért azt mondta nekem, hogy tanuljam a stílust, majd el fog jönni az időm, amikor lehetősget kapok. S pontosan így is történt. Egy év után lehetőséget kaptam, s azóta le sem álltam.”

Gleison Bremer kulcsemberként érkezett a Juventushoz Matthijs de Ligt helyére, és első éve nem sikerült a legjobban, de idén már egyértelműen kihagyhatatlan tagja a kezdőcsapatnak, s most már egyes pletykák szerint a szerződéshosszabbítása is a célegyenesben tart. Így a 2027 nyaráig érvényes kontraktust meghosszabbíthatják a felek, miközben a Premier League érdeklődéséről írnak a lapok.

„Volt pár példaképem az angol futballban, akik középhátvédek voltak. Figyeltem David Luizt a Chelsea-nél, aki a Premier League bajnoka és BL-győztes volt, aztán említhetem még egy olyan játékost, mint Vincent Kompany, aki sok évig meghatározó játékosa volt a Manchester City csapatának.

Kedvelem a spanyol és az angol bajnokságot, de a Premier League nagyon izgalmas bajnokság, és sok meccset figyelek, ezek nagyon szórakoztatóak. Egy nap szeretném kipróbálni magam Angliában, de jelenleg a Juventusra koncentrálok, és szeretnék az Öreg Hölggyel trófeákat nyerni, mivel a világ legjobb csapataihoz tartozik.

Az utcákon futballoztam 16 éves koromig, és megtanultam, hogyan ne veszítsek. Megtanultam az utcán, hogyan legyek agrsszív a futballban, s emellett azt is megtanultam, hogyan legyek kicsit számító. Meg lehet vezetni az ellenfelet, s olykor a bírót is.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9418264061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása