A Juve kész olcsón elengedni Iling-Juniort?

iling-junior_samuel_hosszabbit.jpgA TuttoJuve munkatársa, Mirko Di Natale nemrégiben több érdekes információt osztott meg Samuel Iling-Junior és a Juventusszal hírbe hozott Khéphren Thuram helyzetéről

„Hamarosan találkozó lesz a Juventus vezetősége és Samuel Iling-Junior képviselői között. A játékos az utolsó opciót jelenti jelenleg a keretben az összes felmerülő poszt esetén. A bianconero klub kész meghallgatni 15-18 millió eurós ajánlatokat is a játékos elengedése ügyében.

Federico Bernardeschi esetében a játékos jelentkezett be a Juventusnál az ügynökeivel. Nem a Juventus kereste a lehetőséget a visszahozására, de végső soron szerintem a játékos valamilyen módon vissza fog térni Olaszországba.

Khéphren Thuram kapcsán egy francia kapcsolatom azt mondta, hogy az olasz lapokban említett 40 millió eurós ár közel sem való, mivel a Nice a nyáron 60 millió eurót kért a fiatal középpályásért.” - számolt be a fejleményekről a viszonylag megbízhatónak tekinthető újságíró.

Jadon Sancho nevétől hangos az angol sajtó, a játékos januárban várhatóan mozdítható lesz, és a Standard Sport értesülései szerint a játékos ügynöke egyeztet úgy a Dortmund, mint a Juventus képviselőivel egy esetleges átigazolás ügyében.

Romeo Agresti szerint januárban mozdítható lehet az Udinese középpályása: „Lazar Samardžić érkezése januárban? Értesüléseim szerint már megtörtént a kapcsolatfelvétel az ügynökökkel. Pierre-Emile Højbjerg kapcsán mindeddig nem találkoztam semmilyen erős visszajelzéssel, miszerint a Juventushoz csatlakozna.

A La Gazzetta dello Sport a középpálya kapcsán írt még Rodrigo De Paul esetleges visszahozásáról, de nagy valószínűség mutatkozik Lazar Samardžić megszerzésére is. A milánói lap megemlítette a City keretét januárban várhatóan kölcsönben elhagyó Kalvin Phillipset is, ám a legvalószínűbb az olasz bajnokságot ismerő futballista szerződtetése, mivel azonnali erősítés kell, és idő sincs például a Borussia Mönchengladbach játékosának, Manu Koné átigazolásának az előkészítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1918239109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanzafame 2023.10.20. 12:24:52

Csak akkor menjen Iling, ha tudunk helyette 30 éves, sérülékeny, magas fizetésű embert hozni a keretbe. Kezet foghat Allegri és a vezetőség, ha ez igaz.

alexGicamo 2023.10.20. 13:01:27

Csak döntsünk okosan ! - K & H . Ja, nem !
Gintonik ! :-)

venember83 2023.10.20. 13:08:08

@Lanzafame: alig várom, hogy végre visszatérjen De Sciglio.

JeetTrader 2023.10.20. 13:53:19

A 60 Milla Thuramert kicsit erős...mondjuk jó kis játékos de nem hinném h 60 millas árcédula való rá. Meg azért reménykedem h megszerezzük.

Samardzicot annyian mondják h jó H elhiszem. Kettejukre menjünk rá aztán jonapot.
Illinggel még nem tudom hányadán állják. Voltak jó megmozdulásai de láthatóan nehézkesen megy neki ebben a rendszerben. Hiába itt azonnal eredmény kell szóval nem biztos h könnyesre sírnám a parnam miatta. Főleg ha Thuram árába beszámítható lenne.

Kovezzetek meg de egy Jorginhot is eltudnek még mindig itt képzelni. Jól iranyitgathatna a mazsolakat. Lassan már túl fiatal lesz a csapat :))

Csak Csucsu 2023.10.20. 14:04:23

@venember83: arra a 3 meccsre amíg meg nem húzódik

Attilio79 2023.10.20. 15:02:00

Figyeljetek, alapítsunk egy klubot és vásároljuk ki a fiatal játékosait a Juventusnak. :D

Leram7 2023.10.20. 17:07:18

Ilinget fel kéne építeni és 80-100M-ért mehetne vissza angliába.
Őrületes pénz van a PL-ben, egy angol játékos pedig mindig 1,5-2x szorzó, ezért aprópénzért eladni nem szabad.

Másrészt pedig Iling sokkal értelmesebb játékos, mint Kostic, Weah, Cambiaso.

venember83 2023.10.20. 17:53:43

@Leram7: "Ilinget fel kéne építeni és 80-100M-ért mehetne vissza angliába."

A mester nem erre való. Neki az évvégi célpontszám az egyetlen dolog, ami számít.

Wizzurah 2023.10.20. 19:00:59

Az, hogy eladnánk egy újabb fiatal tehetséget, azon nem lepődöm meg, ahogy azon sem, hogy áron alul. Ami nekem a cikkben furcsa volt, hogy minden lehetséges poszton, ahol ő alkalmas, hogy játszon, a legutolsó opciót jelenti. Miért? Ennyire nem látom jól, meg többen sem, hogy Iling, amikor beáll, legtöbbször nagy javulást hoz az előre játékban? Hogy gyors, akar, küzd, csúszik mászik a labdáért, nagyon jó beadásai vannak, stb. szóval legtöbbször kilóg a csapatban felfelé, szerintem. Sokkal hasznosabb, mint Miretti de még Fagiolinál is jobbnak láttam, mi alapján jelenti ő az utolsó opciót? Hihetetlen. Ill. ez a bűnöző Juventus, szóval végülis annyira nem.

west30 2023.10.20. 20:49:40

@Wizzurah: Szamomra oriasi talany Kostic mindenaron szerepeltetese meg akkor is ha eppen elvesztette fel labat.Itt egy fiatal,gyors jatekos akiben mindig benne a varatlan es bizonyitani akar,erre egy egysiku fejlodesben mar megragadt jatekos aki semmit nem tesz a tamadasokhoz jatszik folyamatosan.Oke tapasztalatlan ido kell neki,de akkor is is minimum fele-fele aranyban megerdemelne a jatekpercek elosztasat a szerbbel.Borzalmasan menedzseli Allegri a fiatalokat kivetel nelkul.

Wizzurah 2023.10.20. 21:29:08

@west30: Én Kostic-ot is sokra tartom ill. mindenképpen sokkal többre, mint amit nálunk mutat, hisz nem véletlen lett választották meg az európa liga legjobb játékosának, stb. Csak a Juventus és a sztáredzője természetesen őt sem tudja hasznosan beépíteni a csapatba... de hogy egy Iling utolsó opció legyen, az több, mint nevetséges. Ahogy írtad, Allegri azt sem tudja mit csinál, de verte a mellét, hogy mennyi fiatal kapott lehetőséget, fiatalodott a csapat, stb. Teljes mértékben elvesztette az eszét, de szerencsére pont illik a bűnöző klub imidzsébe és jövő képébe. A sikerhez vezető utat már ki is kövezték. Adják csak el Ilinget, az ő karrierjének kétségtelen, hogy az tenné a legjobbat, ide meg hozzanak valami öreget jó sok pénzért és szopják be, én ezt kívánom, mert muszáj még ennél is lejjebb süllyedni, hogy végre változás legyen, vagy a full alkalmatlan agyhalott Agnelliék eltakarodjanak. Én jelenleg rettentő ellenszenves és kritikus vagyok a mostani teljes vezetéssel és tulajdonosi körrel és semmi jót és semmi sikert sem kívánok nekik.

JuveMI 2023.10.20. 22:01:49

Elképesztő és lehangoló, ami itt folyik a Juventusnál! Évek óta egy totál szerethetetlen csapat kialakítása folyik... alig tudok mondani szimpatikus játékost... ha megtörné ezt egy-két fiatal, akkor meg így járunk (Fagioli, Illing)... b@zdmeg! visszahoznánk a kipicsázott Bernát! azt a krv@!
A United szurkolói oldalon kapom a fikát... hogy képzelem, a sportigazgatói poszt nagyon sokat számít... itt az élő példa: ha nincs egy komoly edződ, akkor lóf@szt nem ér a sportigazgató-király!

Zizou_empereur 2023.10.20. 22:37:32

Illinget elherdálni 15-ért nem őrültség, hanem bűn.
Ha Illing komolyan gondolja a karrierjét akkor az első alkalommal lelécel.
Igazából ezt is Allegrinek köszönhetjük, őt zavarják az ilyen támadni akaró, jól cselező, váratlanra is képes fiatal tehetségek.
Neki 11 Sturaro-Padoin típus kell.
Meg vagyok róla győződve, hogy sokkal több pénzt veszítünk a maradásával, mint ha kirúgnánk.

Rikoo 2023.10.20. 23:26:09

@JuveMI: Milyen sportigazgató király? Paratici vagy Cherubini?

Rikoo 2023.10.20. 23:37:18

@JuveMI: Mondjuk a United tökéletes példa. Még nagyobb káosz, mint a Juventusnál.

JuveMI 2023.10.20. 23:37:33

@Rikoo: Megdöbbennél... a MU fanaticson akkora a sportigazgató utáni sóvárgás, hogy az edző jó eredményei hatására Paratici egy hatalmas szaktekintély...
u.i.: DoF, CEO és egyéb állatfajták számomra egy kutya... a futballhoz viszont edző kell! ... egy jó edző!

Rikoo 2023.10.20. 23:53:00

@JuveMI: "a MU fanaticson akkora a sportigazgató utáni sóvárgás, hogy az edző jó eredményei hatására Paratici egy hatalmas szaktekintély... "

Igazából nem csodálom. Érthetetlen ami ott történik.

Na de akkor Ten Hag már nem olyan jó edző, mint korábban volt? Mert egy komplett katasztrófa jelenleg ez a United és tulajdonosváltás nélkül nem is látszódik, hogy ebből a mélyrepülésből lenne kiút.

SuperTrezi 2023.10.21. 00:09:50

Mi a jó fene folyik itt, hogy a Juventustól 20 milláért lehet venni tehetséges, fiatal játékost, a senkiházi Nizzától meg 60-ért??!

Rikoo 2023.10.21. 00:42:12

@SuperTrezi: Nem nagyon lehet még magasan az ára, mert összesen 2 meccsen volt kezdő a Juventusban.
A 22 éves Thuramnak pedig ez a 4. éve kezdőként a Nice-nél, akik alapból nem egy szegény klub és másodikok jelenleg a Ligue 1-ben.
De igazából alapból esélytelenek vagyunk leigazolni, mert a leggazdagabb topklubok versengenek az aláírásáért.

west30 2023.10.21. 02:32:05

@Wizzurah: Nagyon nem kedvelem a Kostic tipusu jatekosokat,de abban igazad van,hogy kihat ra az edzo utasitasa.Teljesen egy vonal melletti jatekosnak van hasznalva nalunk,szo szerint csak ott van egesz meccsen,akinek az a dolga hogy bebassza a labdat kozepre semmi mas.

venember83 2023.10.21. 05:24:26

@Rikoo: "Na de akkor Ten Hag már nem olyan jó edző, mint korábban volt?"

Dehogynem, nézd meg, mi lett az Ajaxszal a távozása után. Érthetetlen, mi folyik az (egykori) európai élklubok komoly hányadánál. Kb. kiesőhelyen lévő Lyon? Elfogadhatatlan számomra, amit a Juventustól látok, már évek óta, de azért elég körülnézni Európában, sok élklub összeroppanóban van.

venember83 2023.10.21. 05:32:11

@Zizou_empereur: "Neki 11 Sturaro-Padoin típus kell."

Ez azért túlzás, mert igényt tartana ő egy Pogbára, egy Pirlóra, egy Tévezre stb. is a csapatba, hogy valami történjen is az aranyérfeszítő védekezésen túl. Csapatszinten hiába várjuk a kidolgozott támadásokat, így kimagasló játékosok kellenének. Bár én egyre inkább azt érzem, hogy:
a) kár Maxinak bárkit is igazolni, kár vele tervezni, mert harmadik évében is ugyanazt a hígfost tolja a csapat, lényegében semmi fejlődés, minimális tudatos építkezéssel, és az egész méltatlan egy (olasz szinten) top klubtól és top edzőtől;
b) mindenki visszaesik az első hónapok reményt keltő formája után, a torinói posvány mélybe húzza a játékosokat, így meg minek nagy pénzügyi erőfeszítéseket tenni kimagasló játékosokért.

2023.10.22. 12:03:45

@west30: "Szamomra oriasi talany Kostic mindenaron szerepeltetese meg akkor .....Borzalmasan menedzseli Allegri a fiatalokat kivetel nelkul. "
Ezt több szempontból is kell nézni, de sajnos nem igaz az állítás. Illinget Cambiaso szorítja ki, nem Kostic, és tőle szerintem is sokkal jobb az angol. Cambiaso egyetlen jó meccse az első volt az Udinese ellen, többi igen gyenge volt. Illing sem volt olyan fényes, mint tavaly bármikor, de sokkal intenzívebbé válik a támadás azon az oldalon, ha játszik. Kostic mutatókban is simán lepipálta eddig a két játékost, nem nehéz, hiszen sokkal tapasztaltabb játékos. Az nem probléma, ha nem szimpatizálunk egy játékossal, de lebecsmérelni ezért a tudását, az nem fair. Évekre visszamenve is az egyike a kevés jó igazolásoknak.
8 meccsből 2-őn végig a kispadon ült, ráadásul az első kettőn, szóval Allegri pont, hogy a tavaly jól bevált szélső helyett a két fiatalt kedvezte. Összesen 4-szer volt csak kezdő, a többi két meccsen összesen kb 40 percet és láttuk azt a két meccset az Atalanta és Lecce ellen. A leggázabb két meccs volt Allegri alatt, aztán a Bologna elleni harmadik nagyon gáz meccsen pályára se lépett.
A többi meccsen amin kezdő volt nagyon fölényesen játszott a csapat, kivéve a Sassuolo ellenit, ahol a második félidőig nem volt annyira vészes, de aztán elkúrták a meccset, ott azért mindenki sokat hibázott. A Torino ellen a meccs embere lett, 8,4 ponttal, Illing legjobbja 6,8 volt eddig, Cambiaso az említett Udinese meccsen 7,8-at ért el, de a többi meccsein éppen meglett a 6,8 vagy kevesebb. Kostic 290 perc, Cambiaso 339 perc, Illing sajnos csak 91 percet és ezért sincs lehetősége jobb mutatókat összehozni.
Cambiaso amikor játszik, a csapat igazi unalmas Bolognás fost mutat, amikor meg Kostic vagy Illing van a pályán akkor ezerszer jobb.
Remélem nem haragszol meg, nem akartam "beleállni" senkibe

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása