Carnevali: „Nincs különleges kapcsolatunk a Juventusszal”

berardi_domenico_10-es_feher-zold_sassuolo_mezben.JPGA Sassuolo elleni szombati meccs előtt a neroverde csapat vezérigazgatója, Giovanni Carnevali a Tuttosport számára adott interjút, és felmerült Domenico Berardi ügye is, aki a pletykák szerint nyáron távozni akart, de végül a klubvezetés nem engedte el, és a vezérigazgató szerint a Juventusszal nem is jutottak el a tárgyalási szakaszig.

„Soha nem volt vita a Juventusszal, méghozzá pontosan azért, mert soha nem került sor valós tárgyalásra a kezdeti kapcsolatfelvétel után. Következésképpen lehetetlen lett volna vitázni vagy félreérteni egymás szándékát. Januári váltás? Semmi sem zárható ki, de ehhez nagyon komoly ajánlatra van szükség, mert nem vagyunk rászorulva az értékesítésre.

Különleges kapcsolat az Öreg Hölggyel? Abszurd sztorinak mondanám, hiszen mi mindenkivel üzletelünk. S tulajdonképpen, az élklubok közül, a Juventus az, amelyikkel a legkevesebbet üzletelünk. Az igazság az, hogy az összes klubbal dolgozunk, elég megnézni ehhez az átigazolásainkat.

Andrea Pinamontiért azért fizettünk 20 millió eurót, mert fiatal, hisz 1999-ben született, ráadásul egy olyan klub, mint a miénk, amelyik olaszokra koncentrál, hisz az ő képességeiben. Tavaly kicsit szenvedett a beilleszkedés miatt, de hiszünk abban, hogy ez lesz az ő éve, és versenybe szállhat a válogatottban a csatárposzton a többiekkel.

Manuel Locatellit nagyon kedvelem, a legjobbakat kívánom neki, emberként és játékosként is nagyra tartom. Mindig emlékezni fogok az érkezésének napjára a Milantól, a befektetett erőfeszítésre és tőkére… Mi hittünk benne, és igazunk volt. A középpályán számos posztot képes betölteni, mivel tehetséges, minőséget és tartást képvisel. Futballunk egyik legnagyobb tehetségéről beszélünk.

Davide Frattesi egy élklubhoz akart csatlakozni, de nem volt specifikus a célállomás tekintetében. A Juve az elsők között érdeklődött, de aztán stratégia vagy egyéb szempontok miatt nem zárta le az ügyletet. Voltak egyéb klubok, az Intertől a Napolin át, akik próbálkoztak kicsit, majd aztán a játékos döntött.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3818220367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2023.09.23. 14:53:44

Frattesi jöhetett volna, még Rovellát is elvesztettük és a nyakunkon maradt Rabiot, Arthur, Pogba és McK is. A két olaszért mind a 4 feláldozható (lett volna), kár értük szerintem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása