Nyílt edzésnapot tartott a Juve a szövetségi kapitány jelenlétében

allegri_massimiliano_spalletti_latogatoban_continassaban.jpgA szerdai nap különleges volt a Juventus számára, az igencsak eseménydús edzésre kilátogatott Luciano Spalletti, az olasz szövetségi kapitány, és látogatása alkalmából Massimiliano Allegrivel és Cristiano Giuntolival egyeztetett, illetve felvételek tanúsága szerint Nicolò Fagiolival és Moise Keannel is beszélt.

Mirko Nicolino arról számolt be, hogy a mai napon Cristiano Giuntoli is intenzív párbeszédet folytatott Massimiliano Allegrivel, folyamatos volt az eszmecsere az edző és a sportigazgató között az edzés előtt, közben és után. A pletykák szerint a két szakember jó kapcsolatot ápol, s ezt bizonyította a mai nap is.

A játékosokra kitérve, a Tuttojuve értesülései szerint Adrien Rabiot kisebb rúgást kapott edzésen, és ezért hamarabb befejezte az edzést, és az öltözőbe vonult, ám ez csupán óvintézkedésből történt, s később vissza is tért a pályára. Egy másik középpályás, Weston McKennie viszont térdét fájlalhatta, mivel jégtasakot tett rá az edzés során.

Az edzésen a mester több mindennel próbálkozott, például a 4-3-3-as felállással, s a nap folyamán Filip Kostić balhétvédet játszott, Samuel Iling-Junior mezzalát, Timothy Weah pedig a jobb szélen támadhatott.

Romeo Agresti izomproblémáról számolt be Alex Sandro kapcsán, így a Sassuolo elleni meccsnek a Juventus a Danilo - Bremer - Gatti hátvédsorral vághat neki. A Sky Sport Italia úgy értesült, hogy a brazil védő állapota tűnik a legsúlyosabbnak, és izomsérülés jelentkezett bal combjánál.

Két játékos külön edzésmunkát végzett, ám a Juventus hivatalos állásfoglalása szerint szó sincs sérülésekről, Federico Chiesa és Dušan Vlahović a szombati meccsre készülve ma az edzőteremben erősített az edzésterv részeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2118218647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thuglife! 2023.09.21. 11:13:29

Most már legalább elfogadja a segítséget.ennyi fizetésért képezze is magát.

Ethan Hunt 2023.09.23. 11:00:34

"A pletykák szerint a két szakember jó kapcsolatot ápol, s ezt bizonyította a mai nap is."

Mindketten azért vannak a csapatnál, hogy az eredményeket érjen el! Egyelőre nagyjából megvannak azok az eredmények, hiszen mindössze 2 pontot vesztettünk, bár annyit sem lett volna szabad. Ettől függetlenül a csapat a korábbi szezonokhoz képest többször játszik jól és hosszabb periódusokban, mint korábban. Most elsősorban az a legfontosabb, hogy teljesítsük a minimum elvárást és bejussunk a 4-be, illetve, hogy ameddig csak lehet, harcban legyünk a bajnoki címért, ami európai szereplés nélkül kötelező!

Ameddig ez nincs veszélyben, nincs rá ok, hogy rossz legyen a viszonyuk. Nekem meggyőződésem, hogy Guintoli nem Allegrivel dolgozna, ha pusztán rajta múlna, de jelenleg Allegri pozíciója még erős, illetve ha teljesülnek az elvárások, az is marad. Viszont Allegri számára is nyilvánvaló lett, hogy Guintoli "sürgető" kinevezésével véget ért számára a következmények nélküli szar teljesítmények kora...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása