Cohen: „Pogbának a szaúdi szerződéshez előbb bizonyítania kell”

pogba_paul_bologna_ellen.jpgGad Cohen számos játékos átigazolásában közvetített az elmúlt időszakban a szaúdi klubok, a játékosok és az európai klubok párbeszédét elősegítve, s a szakember nemrégiben a Tuttomercatoweb számára adott interjút, amelyben felmerült Paul Pogba és Romelu Lukaku neve is.

„Az igazság az, hogy a szaúdi liga most már a világ legjobbjai közé tartozik, és ez a kijelentés fokozottan lesz igaz a jövőben, még ha ez sokaknak nem is tetszik.

Következő évben a színvonal el fogja érni az európai futball szintjét. Ezen kívül, ha megnézzük, hogy hol játszanak az Aranylabda győztesei, akkor ez aláhúzza, hogy a szaúdi liga már egy szinten van a legjelentősebb bajnokságokkal.”

A közvetítő beszélt Paul Pogba esetleges átigazolásáról is.

„A szaúdi bajnokság szereplői számára egyértelműen érdekes Paul Pogba játékosprofilja, szóval miért ne lehetne ő a bajnokság jövőbeli csillaga? Ugyanakkor ehhez bizonyítania kell idén a kvalitásait a Juventusnál, a világnak látnia kell, hogy egy top játékosról beszélünk.”

Az átigazolási időszak során többször felmerült a szaúdi klubok és a Juventus vonatkozásában Romelu Lukaku neve, ám a belga csatár végül kisebb meglepetésre az AS Románál kötött ki.

„Olykor felmerülnek olyan helyzetek, amelyeket nem lehet teljességében megérteni. Szerintem Romelu boldog a Románál, de soha nem mondom, hogy soha, mivel a jövőt nem ismerjük. Ha felvenné velem a kapcsolatot, kiértékelnénk, hogy mi legyen a következő lépés.”

Paul Pogba nemrégiben beszélt az Al Jazeera munkatársának, és elmondta, hogy a rengeteg kritika után ismét bizonyítani szeretne: „Azt akarom, hogy a kritikusok visszaszívjanak mindent, amit mondtak. Meg akarom mutatni, hogy nem vagyok gyenge. Bármi rosszat mondhatnak rólam, de soha nem fogom feladni.

A futball csodálatos sportág, de szívtelen dolgokra képes. Az emberek könnyen felejtenek. Egyik nap valami nagyszerűt érsz el, a következő nap már senki vagy.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6518211601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperTrezi 2023.09.11. 09:44:43

"Egyik nap valami nagyszerűt érsz el, a következő nap már senki vagy."

Igazából te nagyszerűt már vagy 6 éve nem értél el, szóval nem egyik napról a másikra ment, hogy immár szinte senki sem bízik abban, hogy rokkant instahuszárként egyszer még végig fogsz tudni játszani magas szinten legalább egy évet. Egy félévet. Na jó: egymás után 5 meccset.

venember83 2023.09.11. 10:08:56

@SuperTrezi: sok szót nem érdemel a sztori, de olyan szépen összecsengett ez a két nyilatkozat. Meg aztán így hátha többen rájönnek, mi a valóság, s nem írnak olyat, hogy Giuntoli adja el Pogbát. A selejtes termék a kutyának sem kell.

Shyr Kahn 2023.09.11. 17:14:35

@SuperTrezi: Valojaban egyik naprol a masikra ment a dolog, mert mar az MU szineiben kikezdtek meg a serulesei elott. Azota folyamatosan szapuljak, ami bar lehetne jogos, de az az igazsag, hogy meg ha az elejen alibizett is, manapsag latszik, hogy probalja odatenni magat es kijonni a godorbol, szoval ha mast nem is, de az akaratot dicserni kell. Az meg hogy serult es majd' hasznalhatatlan mindenki latja. Ettol meg nem az O hibaja a kialakult sziutacio, sokkal inkabb aze a vezerkare, akik kepesek voltak az elozo 4 ev lejtmenetet produkalni. Sarri elengedesetol szamolom a lejtmenetet, mert vele meg sikerult bajnoksagot nyerni.

venember83 2023.09.11. 18:44:29

Polpót doppingon kapták, túl magas volt a tesztoszteron szintje az Udinese elleni meccsen vett mintában. Egyelőre felfüggesztették a futballista játékjogát, és várják a megerősítő vizsgálat eredményét. Ha az is pozitív, kétéves eltiltást kap, bizonyított szándék esetén pedig négyéves eltiltást kap Paul Pogba.

delpi0823 2023.09.11. 19:30:00

@venember83: Ha 2eves eltiltast kapna akkor az azt jelentene hogy nekunk se kene tovabb fizetni es megszuntethetnenk a szerzodeset?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása