A Juve kivár Vlahović kapcsán?

vlahovic_dusan_chiesaval.jpgNicola Balice és Romeo Agresti beszámolója szerint Cristiano Giuntoli hamarosan visszatér Olaszországba, majd első útja Londonba vezet, ahol Nicola Balice szerint a szakember érdeklődni fog Romelu Lukaku kölcsönben való elérhetősége ügyében. A Sportitalia munkatársa, Michele Criscitiello is megerősíti, hogy hamarosan kezdetét veszi a végső ütközet Romelu Lukaku szerződtetéséért.

Alfredo Pedullà értesülései szerint a Juventus kapott egy 18 millió eurós ajánlatot Samuel Iling-Junior ügyében a Premier League-ből, de a bianconero vezetőség szeretné megtartani a játékost.

A Sky Sport munkatársai arról számoltak be, hogy a Juventus tárgyalásokat folytat Carlos Augusto ügyében a Monzával. A Monza már szerződtette a játékos utódját, így a brazil játékos eladó, és Gianluca Di Marzio szerint az Inter is bejelentkezett a TuttoJuve szerint megközelítőleg 15 millió euróért mozdítható játékosért.

Ugyancsak a Sky Sport számolt be arról, hogy a Juventus várhatóan értékesíteni fogja Dušan Vlahovićot vagy Federico Chiesát, és a sportcsatorna szerint a Juventus számára döntő lehet az UEFA tegnapi ítélete, mivel így a klub idén kevesebb meccset fog játszani, ugyanakkor a további büntetés elkerülése érdekében kénytelen lesz megfelelő pénzügyi eredményeket produkálni.

Alfredo Pedullà arra számít, hogy hamarosan változni fog a Juventus álláspontja Dušan Vlahović kapcsán, azonban egyelőre a klub Harry Kane és Rasmus Højlund átigazolására vár.

Alfredo Pedullà új klub érdeklődéséről számolt be Luca Pellegrini kapcsán, a pletykák szerint az AC Milan lecsapna a játékosra, és a felek között megtörtént a kapcsolatfelvétel.

Matteo Moretto arról számolt be, hogy egyelőre nem lehet számítani Franck Kessié érkezésére, mivel a középpályás szívesebben igazolna az angool bajnokságba, viszont Nicolò Schira szerint felmerült egy másik célpont, méghozzá Remo Freuler. A Tuttosport is beszámolt a Juventus érdeklődéséről, a pletykák szerint a svájci játékos szeretne visszatérni Olaszországba, bár még két évig szerződés köti a Nottingham Foresthez. Cristiano Giuntoli és Massimiliano Allegri szívesen szerződtetné a középpályást kölcsönben, a pletykák szerint a szakember az elmúlt szezonban már próbálkozott a játékos kapcsán, ám nem sikerült a Napolihoz csábítani az Atalanta egykori futballistáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9718181467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Del Butus 2023.07.29. 07:53:09

Majd egy két játékos tularazott csereberéjével megoldják

Kukszi 2023.07.29. 10:00:46

Inkább, Pogbát 20 milláért az araboknak
Mckenniet, Zakariát kellene értékesíteni először.
50 Milla bejönne értük legalább.
Plusz a bérek felszabadulása.
Chiesát semmi pénzért nem adnám el.
Vlahovicot se, csak ha menni akar nagyon

Wizzurah 2023.07.29. 15:19:00

Örülök, hogy végre kölcsönökben is gondolkodunk, nem csak azonnal megveszünk egy szezonos szerencsétlenségeket. Bár Lukakut sintéres múltja miatt sehogy sem szeretném, szerintem erősítés lenne és csak kölcsön miatt tökéletes, de még egyszer... Lukaku-sintér = kizárt. Azzal, hogy ők leigazolták Cuadradot, aki az általuk egyik legjobban gyűlölt juvés volt, ergo beleszartak a saját szájukba, nos.... Hagyjuk meg ezt a lélektelen, foskaksi stílust nekik, ők ilyenek, az oké, mi nem.

Nagyon sajnálom, hogy Turcot eladtuk, ráadásul bagóért, annak viszont örülök, hogy egyik, ha nem a legnagyobb személyes kedvencem, Iling Juniort nem adtuk el, még 18 millióért sem, ami pedig igen nagy ajánlat ahhoz képest, hogy nem is olyan rég azt hiszem 200 ezer euroért vettük. Nem feltétlen baj, ha nem veszünk mást, így tényleg kénytelen lesz a fiatalokhoz nyúlni a sztáredző, bár abban még mindig reménykedek, hogy az első adandó alkalommal páros lábbal rúgjuk ki azt a túlfizetett átlag alatti fociedzőnek nevezett valamit.

Chiesa, ha ugyanolyan szezont fut, mint a tavalyi, akkor is, ha nem feltétlen a posztján játszott, akkor én bizony már eladnám, mert a sérülésének tudnám be, hogy már nem lesz a régi.

Vlahovicot én mindenképpen eladnám, de amíg egy egy szezonos igazából senki takony (Hojlund) 70 millió körül vált klubot, akkor egy Vlahovicot ne adjunk el 100 alatt...

Azt érdekesnek találom, hogy egyre több nem is olyan rossz csapat jelentkezik be Pellegriniért, nem feltétlen adnám el, adnék neki egy szezon esélyt.

Carlos Augusto-t jó ötletnek tartom, persze a rá tűzött árcédula alapján.

Szerintem a Barcelonával jó a kapcsolatunk és ha már csak minket kukkantottak seggbe, mi meg képesek voltunk becsicskulni, akkor adják csak kölcsön jó olcsón Kessiét, őt erősítésnek tartanám.

A mostani hírek szerintem már Giuntioli keze nyoma és tetszenek ezek a hírek. Már csak az edzőt kell kibaxni és kifejezetten jó minden.

Bár engem nem kérdeztek meg és itt se senki, tudok én is jó neveket, csak mondjátok milyen posztra kell az ember és mondok én ár-érték ajánlatban tökéletes megoldást.

Pogbát pályára kell tuszkolni minden áron, játszon kicsit, legyen félig-meddig eredményes és télen elzavarnám Afrikába, 40 millió körül.
Most ez a divat, hülye a klub, ha nem használja ki, addig kell lehúzni az arabokat, amíg lehet. Sándort is és még nem egy játékost, akiért amúgy egy lyukas garast nem kapnánk mert szart se ér szerintem Afrikába el lehetne most adni igen jó pénzekért.

2023.07.29. 17:57:59

@Wizzurah: Ne légy elkenődve miatta, Chiesa 21 bajnokin 2 gólt és 5 gólpasszt ért el és voltak olyan támadások is amiből gól született bár nem ő adta a közvetlen gólpasszt. Összesen a 852 perce a pályán az 40,5 perc per meccs, ez kevesebb, mint 10 teljes game és így szerzett 7 kanadai pontot. Az összes mérkőzést összevetve 33, 1497 perc, 45perc/game, tehát kb 17 meccsen 4 gól 6 passz. És láttuk, hogy nem volt igazán elemében, amikor visszatért.
A másik, és legfontosabb dolog, én nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor a kispadon van és látom kezd melegíteni, mint kis hülyegyerek Karácsonykor, úgy feszülök már a tv előtt, és amikor beáll az olyan emlékeket idéz fel, mint amikor Alessandro állt be.
Még így sérülés után, nem túl jó formában, nem a legjobb pozíciójában is egy kurva jó játékos. És javulni fog

2023.07.29. 18:01:37

@Wizzurah: Annak is örülök, hogy végre van más is aki örülne Pellegrininek. Nem egy világrengető még, de Sandrot már kenterbe verte, és rengeteget támad, gyors is, csak még nem játszott eleget itt, és úgy nem lehet fejlődni, hogy ide oda dobálnak, ott is főleg kispadozol. Én nagyon sajnálom, hogy nem kap lehetőséget. Jó kis játékos, és a felfogása is patent

alexGicamo 2023.07.29. 19:45:56

@LacaGLJuve: Én is mindig nagyon örülök és elégedetten figyelem , ha pályán van . Nálam ő és Fagio alapember lenne Vlahóval együtt.

venember83 2023.07.29. 20:31:32

Di Marzio: Rasmus Højlund a Unitedhez csatlakozik, megvan a megegyezés 85 millió euróért.

kidelpiero 2023.07.29. 20:56:13

Lukaku kolcsonben az idei ev alomigazolasa lenne. Ilyesmi megoldasokat varnek Giuntolitol!

2023.07.29. 21:26:54

@venember83: Ezt nem is akarom elhinni

venember83 2023.07.29. 21:44:30

@LacaGLJuve: ha ez a Rasmus 85, Vlaho mennyi a firenzei évei után?

Apuleius 2023.07.29. 22:48:57

@venember83: Nevetséges, hogy egy Hojlundért bárki ennyit fizet.

2023.07.29. 23:50:06

@venember83: hát ez az, de még most is jóval többet ér. Kiloötven simán

Wizzurah 2023.07.30. 00:02:01

@LacaGLJuve: Részben azért is játszott olyan keveset, mert egyszerűen annyira formán kívül volt. Egész szezonban a sérülésére hivatkoztak, ez csak magyarázkodásnak jó.
A legtöbb játékos karrierje során szenved el sérülést és/vagy kerül hullámvölgybe. A focistát a klasszistól az különbözteti meg szerintem, hogy az ilyen helyzetekben hogy reagál, hogy tudja legyőzni az akadályokat, kilábalni belőlük, stb.
Nos Chiesa eddig nem nagyon, én úgy látom, hogy nem profin kezelte azt, ahogy visszatért és ahogy nem kapott elegendő lehetőséget és azokkal sem tudott élni többnyire. Én ezt látom Vlahovic-nál is amúgy. Attól függetlenül, hogy nem úgy tömik labdákkal, ahogy a Fiorentinában tették, stb. nem tudott felnőni a feladathoz, azonosulni a taktikához, egy idő után meg már nem is akart én azt éreztem. Na itt van az, hogy klasszis e, vagy nem és se Vlahovic, se Chiesa nem bizonyította, hogy az lenne, ellenben annyi pénzért vettük őket, mintha azok lettek volna.
Szóval én adnék mindkettőnek még egy szezont, de ha a mostani szezonban sem tudnak túlnőni saját árnyékukon, legyen akármilyen focigyilkos edzőnk is, nem klasszis játékosok és el kell adni őket.

Vannak klasszis játékosaink amúgy, ill. akiket legalábbis én annak tartok, nálam az egyik legnagyobb pl. Perin.
Vannak olyanok is, akikből az lehet és nagyon jó úton járnak afelé, pl. Fagioli, Iling Junior.
Van aki szerintem küzd és fejlődni akar, látni is a fejlődést, de sosem lesz klasszis akármit is próbál, nálam ilyen pl. Kean, akit amúgy szintúgy nagyon kedvelek.
Van olyan, aki azt hiszi magáról hogy klasszis, meg sokan mások is, de szerintem meg nem az és sosem lesz az, pl. Rabiot.

Nekem is végtelenül szimpatikus Chiesa és elkap engem is egy bizonyos fajta érzés, amikor látom őt a pályán vagy pályára lépni, de ez részben a neve miatt is van szerintem, meg szerethető alkat. De közel sem klasszis, remélem, hogy azzá válhat. Egy Alessandro szintet viszont sosem fog elérni, meg azt az érzést sem kiváltani. Vezér sem lesz belőle sosem.

Rikoo 2023.07.30. 05:37:39

@Wizzurah: Tehát Perin klasszis, Chiesa pedig nem?
Iling Jr. úgy néz ki távozhat, ha valamelyik angol klub emel még az ajánlaton. A 18 milliós ajánlat és a 25 milliós kérés nincs túl messze egymástól.

venember83 2023.07.30. 12:51:30

@Rikoo: jobb is még azelőtt eladni, hogy elindulna a lejtőn "a győzelem az egyetlen dolog, ami számít" játékosképzésben.

Wizzurah 2023.07.30. 13:13:45

@Rikoo: Véleményem szerint igen, a Juventusnak mindenképpen. Számomra érthetetlen, hogy miért a lengyel az első számú kapus, Perin is élt át sérülést, másodhegedűs, mindig stabil és határozottabbnak érzem, irányítja a védelmet, túl tudott nőni karrierje során a negatív dolgokon, így ő a szememben klasszis, míg Chiesa nem, ill. még nem. Ez egyéni vélemény. Nem az árcédula miatt lesz nekem valaki klasszis, vagy mert ugye jobban hype alatt van, mert ő támadó, a neve miatt, stb.

Iling Jr.-t óriási hiba lenne eladni, szerintem jelenleg az egyik, ha nem a legnagyobb fiatal tehetségünk és óriási ütemben fejlődik. Lehet 200 ezer euróért vettük, most óriási haszon lenne, de ha odafigyelnek erre a gyerekre, hamarosan 60-80 milliós játékos lesz, de árat nem nézve igen sok évre megoldódna a poszt, nekem hatalmas kedvencem a kacsacsőrű.
Nem is értem mit akarunk, eladtuk pl. Turco-t is 4 millióért, abból mit vesznek? Egy kiöregedett semmit se játszó játékosunk fél fizetését nem teszi ki, de eladtunk egy fiatal tehetséget.
25 millió is egy Iling Junioért ne vicceljünk... Tudjuk belőle állni a nagy sztáredző, vagy a semmit nem érő Pogba fizetését 2 évig? Hogy pótolod olyan szintű tehetséggel a posztot 25 millióból, aminek semmi értelme, hisz akkor nem is nyersz semmit. Míg egy szart se bizonyító Hojlund 70-75 milliókért vált klubot, de az összes no name taknyos, aki lőtt két egyeneset 40-60 millió, de mi eladjuk 25 millióért az egyik legnagyobb tehetséget... Vicc kategória, nagyon remélem, hogy Giuntoli nem enged ilyeneket többet.

JeetTrader 2023.07.30. 14:14:59

Erre a Hojlund/Valhovic arazasrol annyit h mindenki annyit ér amennyiért hajlandóak elvinni...hiába akarjuk mi h Vlaho 100+T érjen ha senki másnak nem ér annyit.

Mindazonáltal sztem is Hojlund fair értéke sokkal inkább a maximum 50 millas kategória...de valamiért az Utd. szakemberei szerint ért ennyit. A többiről meg majd az idő nyilatkozik.

2023.07.30. 16:49:05

@Wizzurah: Ha nem is válik klasszissá, még igen hasznos tagja lehet a csapatnak. Láttuk már, hogy 3 támadó klasszissal a keretben sem feltétlenül adott a bl siker, lásd PSG.
Én mindig az adott keretet veszem alapul és az adott helyzetet. Nem voltam megelégedve Chiesaval, de azért eredménytelennek nem nevezhető a visszatérése utáni időszak. Az adott keret nagyon sokat balfaszkodik, nem feltétlenül az edző hibája, de ne vegyük ki a számításból. Csak meg kell nézni Kosticrol alkotott véleményt. Az nem az ő hibája, hogy a beadásaira nincs érkező ember. Neki nem kell minden beadást fejre vagy lábra adni. Elé kell passzolni a játékos elé, jóval a védő mögé, és arra kell valakinek érkezni. Ezer beadása volt, lett belőle 8-9 gól. És itt fikázzák állandóan, hogy mekkora szar. A tavalyi mercato legjobb igazolása volt annyiért. Valójában ebben a csapatban ő klasszisnak számít a hozzáállásával, hajtásával. Szcesznyi is le van itt sajnálva, pedig kegyetlen jó kapus. Simán a világ 10 legjobbja között van. Az, hogy Perin is ugyanolyan jó kapus, az nem Tek hibája. Mindkettő lehet klasszis.
Az edzőnk tatkikája is lehetne kedvezőbb, ha elfogadná mindenki, alkalmazkodna hozzá, kevesebb hiszti, meg kavarás, és akkor talán jobb csapatjátékot látnánk, nem ezt a kib....t amatőr bénáskodást. Nem lesz örökre az edző itt, szóval jön majd más, akkor azt kell szeretni. Ez van.

Barza 2023.07.30. 19:10:25

@LacaGLJuve: Pellegrinit én is megtartanám, szerintem teljesen rendben van a srác

Wizzurah 2023.07.30. 20:30:10

@LacaGLJuve: Oh, az itteni szakik-ra nem sokszor figyelek. Szerintem is Kostic jó szezont futott tavaly, én elégedett voltam vele. Chiesa-ra sem írtam, hogy eredménytelen volt a visszatérése, de közel sem klasszis és jelenleg nem érződne annyira a hiánya, ha végül eladnák. Mindenképpen kockázatos megtartani, mert besülhet, de ezt a kockázatot szerintem is be kell vállalni. De eladni fiatal tehetségeket fillérekért az butaság. Kean-t is fikázták amúgy végig, de szerintem ő is sokat fejlődött és elégedett voltam vele, én csipázom.

2023.07.30. 22:57:46

@Wizzurah: Kockázatos megtartani, ezt elismerem, de ezt be kell vállalni,
Kean egyébként nálam sokat nőtt a hozzáállása miatt.

steven.h 2023.07.31. 08:43:12

@Wizzurah: Kean szerintem is sokat fejlődött, a kapu előtt kellene lenyugodnia és akkor szerintem semmi gond nem lenne vele.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása