Lukakuval és Kessiével erősíthet a fiatalító Juve?

vlahovic_dusan_lukaku_mellett.jpgA napokban több megbízható forrás is ugyanazon irányba mutató információt osztott meg, Fabrizio Romano szerint a Juventus a Chelsea-nek kész 37,5 millió eurót fizetni, plusz 2,5 millió eurót bónuszokban, azonban ehhez feltétel Dušan Vlahović értékesítése augusztus negyedike előtt, míg a Chelsea szeretné még augusztus előtt értékesíteni a csatárt. A Chelsea nem szeretné Dušan Vlahovićot kölcsönügyletbe bevonni.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint az Inter visszavonta ajánlatát Romelu Lukaku ügyében, a csatár pedig tárgyalást sürget a Juventusszal. Az Inter vezetőségét felettébb feldühítették a pletykák, amelyek szerint a csatár a Juventusszal kezdeményezett tárgyalást, miközben ők mindent megtesznek a Chelsea-vel való megegyezésért.

Nicolò Schira a fentiek fényében pozitív értesüléseket osztott meg, a PSG igencsak érdeklődik Dušan Vlahović iránt, és a játékos ügynöke, Darko Ristić már egyeztetett a párizsi együttessel, amely kész tárgyalásba bocsátkozni a Juventusszal. Az Öreg Hölgy továbbra is 80 millió eurót kér a csatáért, aki Párizsban évi 10 millió eurós bért kaphat, és 2028-ig érvényes szerződést írhat alá.

A TuttoJuve megosztott egy fontos információt Romelu Lukaku helyzetével kapcsolatban, a forrás szerint Sebastien Ledure nem volt elérhető az elmúlt időszakban, és a csatár nem fogadta a nerazzurro képviselők kapcsolatfelvételi kísérleteit, mivel a Juventus 7-10 nap türelmi időt kért, mindez pedig azt jelenti, hogy a csatár kész várni Cristiano Giuntoli próbálkozására.

A Corriere dello Sport szerint lényegében megszületett a megállapodás Dušan Vlahović és a PSG között, a Juventus pedig kész 70 millió eurót elfogadni a játékosért, ami bónuszokkal 80 millió euró lehet, ám minden Kylian Mbappé helyzetétől függ, így több hetet vehet igénybe az ügyletek véglegesítése.

Alfredo Pedullà értesülései megerősíteni látszanak a fentieket, a szerb csatár lényegében teljesen megállapodott a PSG képviselőivel, az átigazolási díj pedig akár 90 millió euróra is rúghat.

A Sky Sport szerint Romelu Lukaku is megegyezett a Juventusszal, és a szaúdi ajánlatokat soha nem vette figyelembe, Giovanni Albanese szerint pedig a Juventus áll a legjobban Romelu Lukaku megszerzése ügyében. A belga érkezésével Massimiliano Allegri megkapná a kért erősítést, és egyúttal az Inter is gyengülne, ráadásul a Juventus Dušan Vlahović értékesítésével a büdzsét is részlegesen rendbe tenné.

A Corriere dello Sport szerint Massimiliano Allegri továbbra is Dušan Vlahović értékesítése és Romelu Lukaku megszerzése mellett kampányol, míg Nicolò Schira szerint Cristiano Giuntoli továbbra is Jonathan Davidet részesítené előnyben a belga játékos helyett, ám a mester miatt végül a belga csatárra eshet a klub választása.

A jövő tekintetében szakmailag és pénzügyileg mindenképpen pozitívum, hogy Giovanni Albanese szerint Nicolò Rovella végül Torinóban maradhat, és megközelítőleg 1,8 millió eurós bért kaphat.

A TuttoJuve szerint megtörtént a kapcsolatfelvétel a Spezia képviselőivel Emil Holm ügyében, konkrét lépések történtek, és a jövő héten fejlemények várhatók.

Fabrizio Romano az olasz bajnokságot megjárt másik jól ismert névről írt, a mercatospecialista szerint a Juventus tárgyalást kezdeményezett Franck Kessié ügyében, ő első számú opció a Juventus számára, bár a középpályás tervei nem kötődnek szervesen az olasz bajnoksághoz, ő inkább maradna a katalán csapatnál, vagy kipróbálná magát a Premier League-ben. Cristiano Giuntoli viszont szeretné Franck Kessiét a keretben tudni, így új tárgyalások várhatók.

Gianluca Di Marzio szerint is új ajánlat várható a Juventus részéről Franck Kessiéért, az Öreg Hölgy egy kölcsönt plusz opcionális kivásárlást tartalmazó szerződésben gondolkodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2618168159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Del Pybala 2023.07.16. 18:50:15

ha idehozzuk ezt a retardalt szarrago lukakut tuti nem nezek meccseket :D

JeetTrader 2023.07.16. 19:12:56

Hát kíváncsi leszek ebből mi fog kisulni. Ha már Vlaho elmegy remélem perkalnak a franciák érte. Egyben az is kiderül h kitud e majd jönni a benne rejlő lehetoseg. Habár jobban szeretném ha ezt nálunk hozna ki magából.

Lukaku...nagyon nem örülnék neki...de ha már idejön akkor remélem összeáll Allegri álom csapata. Ugyanakkor biztos vagyok benne ha mégsem akkor viszont tuti repül Allegri. Úgy értem ha ezek ellenére sem lesz előrelépés.

Amúgy állítólag az újonc mazsoláink nagyon ügyesek voltak az edzésen. Yildiz a középpályán (!!!) míg Houjsen a vedő sorban nyűgözte le a szakmai vezetést. Szorítok nekik nagyon!

2023.07.16. 19:13:55

@Del Pybala: pont ezt akartam írni.
Megelőztél

2023.07.16. 19:18:44

Az Interrel meg egyetértek

ZED! 2023.07.16. 19:24:49

@Del Pybala: Én akkor nem nézek több Juve meccset, ha harmadjára is visszahozza valaki ezt a retaldált barom Allegrit

west30 2023.07.16. 19:38:17

Semmi ertelme ennek a ket szerencsetlenek,szerintem mind a ketto vilagi kacsa.

Marci04 2023.07.16. 19:57:06

Na jó ez már komédia. Abból a 80 millióból amit Vlahoért kapunk ki kéne rakni Allegrit, az 40 millióba fájna. Egyszerűen szánalmas ez az egész. Nyár elején mást se lehetett hallani csak hogy a Juventusnak két célja van: fiatalítás és bércsökkentés.
Erre itt tartunk: jöjjön Lukaku 40 millióért évi 10 milliós fizetésért, amivel a legjobban kereső játékos lesz a jelenlegi keretben.
És hol van itt fiatalítás? Három kapusunk van, mindhárom 30+ éves. A bal védői poszt: nemhogy komolyan beszálltunk volna Parisiért a versenybe, inkább magasról leszartuk ahogy a Fiorentina megvette 10 milliós aprópénzért. Plusz hiába van három fiatal bal védőnk (Cambiaso, Frabotta, Pellegrini), inkább az Allegri kedvenc Sandro maradjon a keretben, aki a 33. évét nyaldossa.

venember83 2023.07.16. 20:00:46

@Marci04: pedig igazából ez így szokott lenni, ha visszagondolok az elmúlt évekre. Vannak hangzatos pletykák és utalások mercato előtt, sok esetben XY jónevű játékosokról, most pedig fiatalításról és bércsökkentésről, aztán a mercato alatt a valóság pofánveri az embert.

Rocky80 2023.07.16. 20:11:51

@ZED!: nyugi, nem lesz ilyen. Ugyanis nem megy el! :D

Marci04 2023.07.16. 20:15:57

@venember83: De ennek nem így kéne történnie. Hát mikor máskor kéne elkezdeni egy fiatalítást ha nem most? Nem kell jövőre másra koncentrálni, csak a bajnokságra és a kupára.
Egyébként egy apró pici remény: állítólag Mbappe-ert senki nem ad ki 200 milliót, tehát a PSG a szerződéshosszabbításra győzködné őt, így ebben az esetben Vlaho nem menne a Psg-be

venember83 2023.07.16. 20:20:01

@Marci04: Albanese szerint Giuntoli érkezésével változott a terv a fiatalok tekintetében, Ilinget mindenképpen megtartaná CG0, míg Soulét és Cambiasót megfelelő ajánlat esetén értékesítené.

Rocky80 2023.07.16. 20:25:08

@venember83: még nálam is kiverte a biztosítékot ez a hír amúgy, de erős fenntartásokkal kezelem, hány hasonló pletykát hallottunk az évek során...

@LacaGLJuve: ne add fel!

alexGicamo 2023.07.16. 20:26:24

Ha már fiatalítunk, semmi keresnivalója sincs itt Lukakunak ! Meg amúgy sem . Pláne Vlaho helyett !

The king of alibis 2023.07.16. 20:53:37

"A Corriere dello Sport szerint Massimiliano Allegri továbbra is Dušan Vlahović értékesítése és Romelu Lukaku megszerzése mellett kampányol, míg Nicolò Schira szerint Cristiano Giuntoli továbbra is Jonathan Davidet részesítené előnyben a belga játékos helyett"

A kókler majom totálisan szétbarmolja ezt a csapatot

venember83 2023.07.16. 20:58:11

@The king of alibis: ha ez az értesülés igaz, borzasztóan nagy befolyásra tett szert klubon belül. Egyesek akár egészségtelenül nagynak is nevezhetnék...

2023.07.16. 20:58:13

@Rocky80: Nem halottál ordibálni az Inter elleni meccseken, vagy a BL meccseken ahol azért szorítottam az Internek mivel olasz csapat, de bunkakut és a körülötte kialakult pozitív megerősítő kultusz annyira utálom, hogy Kitti már már megvádol, hogy rasszista vagyok. A tipikus Inter játékos, akit végre lehet rühellni évek óta. Odavaló bunkó paraszt. És most még van pofája ide kullogni azalatt, hogy az Inter vért izzad, hogy megszerezze. A mi oldalunkat még valahogy meg is értem, mert 3-5-2-be éppen erősítés, de akkor se egy fősintért!!!
Ha meg már 40 millio, akkor Hojlund, a jó ég ba...a már meg!!!!
Meg a ratyi kesszié helyett ott lenne a Seria A legeredményesebb középpályása, Koppmeiners, na erre a két játékosra basszák oda Vlahovicot az Atalantának. Velük lehet tárgyalni. 1 év alatt Gasperini rúgat vele 55 gólt, aztán 120-ért adhatják el.

2023.07.16. 21:02:46

@Marci04: És még maradna 40 miska Hojlundra is.
Ebben az évben ugyanúgy elcsesszük a szélső védőket, mint tavaly. Ott lett volna Molina mogyoróért. Most meg Parisi, vagy vágyálmaink netovábbja Kerkez Milos. Kajakra hugyért szarért megszerezhető Juve szintjén.

Ethan Hunt 2023.07.16. 21:09:36

@Marci04: "Nyár elején mást se lehetett hallani csak hogy a Juventusnak két célja van: fiatalítás és bércsökkentés."

Ki mondta ezt? Mikor volt cél a fiatalítás Allegrivel a padon, aki köztudottan az idősebb, rutinos játékosokban bízik és csak kényszerből használja a fiatalokat? A most induló szezonban a 4.helyet el kell érnünk a bajnokságban, mert nem lehet még egy BL-mentes szezonunk! Ez a legfontosabb dolog célkitűzés, nem a fiatalok játszatása...

Ha Allegrit meghagyták a padon - akár mert bíznak még benne, akár mert túl sok pénz lenne kirakni - hagyni vagy támogatni kell abban, hogy úgy érje el a BL-indulást, ahogy azt ő vállalni/teljesíteni tudja, mert ez a klub érdeke...

Giuntoli is ezt teszi azzal, ha belemegy ebbe a transzferbe, hiába van a meggyőződése ellenére, mert nem tehet keresztbe a saját edzőjének, akivel még valszeg legalább egy évet együtt kell dolgoznia.

Ethan Hunt 2023.07.16. 21:14:23

@LacaGLJuve: Hojlund ára nem 40 millió euró, hanem 70 felett van!

"Ebben az évben ugyanúgy elcsesszük a szélső védőket, mint tavaly. Ott lett volna Molina mogyoróért. Most meg Parisi, vagy vágyálmaink netovábbja Kerkez Milos."

Minek vennénk balszélső védőt, ha Allegri az alaptaktikájában 3 belső védővel játszik?!

venember83 2023.07.16. 21:18:35

@Ethan Hunt: "Minek vennénk balszélső védőt, ha Allegri az alaptaktikájában 3 belső védővel játszik?!"

Meg amúgy is, a mesternél kb. mindenkinek védekeznie kell. Mindenhol.

DegerFaCan 2023.07.16. 21:36:26

Lukaku amúgy nekem nagy meglepetés hogy milyen értelmes meccsen kívül. 6nyelven beszél például.
Jo csere, Vlaho nem illik ide 30 évesen toronycenter ellesz itt 3 évet boldogan.
Amit elfelejtetek, hogy nem úgy fiatalítasz hogy mindenki fiatal es szevasz. Kellenek a rutinosak minden területen hogy felnőjenek a junik. (Lasd Varhidi csapata is kuka lett)
Rutin a kapuban a vedelemben kozeppalyan csatarsorban.
Lukaku-Rabiot-Danilo-Szczesny
.
Kiegészítve
Kapu Perin
Belsobekk Bremer (Sandor2) Gatti (Huijsen) Danilo (Rugani]

Balon Cambiaso, Kostic
Jobbon: Ilingjr, Weah
Kozepen: Rabiot, Fagioli, Rovella (Miretti, Locatelli, Pogba?helyett Barrenechea)
Elől Chiesa Lukaku (Milik, Soule? Kean)

Meglenne a top3

Ethan Hunt 2023.07.16. 21:43:53

@venember83: Épp a te írásodra reagáltam tegnap a Bonuccis hírnél hosszabban ezzel kapcsolatban, hogy nem értem mindenki heppjét a szélső védők hiányával, amikor Allegri kedvelt formációjában nem is léteznek ezek a posztok és még ennek ellenére is van jelenleg is legalább 3-3 ember mindkét oldalra. Semmi értelme bármelyikre is minőségi játékost igazolni, amíg nem állunk át 4 védős-szisztémára egy másik edzővel...

Leram7 2023.07.16. 22:05:23

Nem örülnék Lukaku és Kessié érkezésének sem.

Olasz fiatalok inkább.

kidelpiero 2023.07.16. 22:14:53

@Ethan Hunt: Szerintem nagyon jól látod a szitut, én is hasonlóan gondolom. Az, hogy Allegri a csapatnál van a korábbi vezetőség hibája, viszont ha jelenleg nincs lehetőség elküldeni, akkor tényleg támogatni kell, hogy tutira meglegyen a Top4.

Ha tényleg akkora koponya Giuntoli akkor így fog eljárni... Ebből a jelenlegi keretből tényleg senki sem pótolhatatlan és érinthetetlen szerencsére.

JuveMI 2023.07.16. 22:22:00

Hú bazme' ... yukaku... gecc... nincs ennél lejjebb! Áhhh... nagy baj van... ki kellett volna b@szni a Mistert! Poga-Yukaku-Rabiot-Kean ... és a többiek... nem lesz túl szerethető, no!

Apuleius 2023.07.16. 22:28:17

Atyaisen... Mi jöhet még? Forog a gyomrom, mikor ezeket a pletykákat olvasom.

Bonav70 2023.07.16. 22:31:31

Arra leszek kíváncsi hogy egymás után 2 meccsen lesz e ugyanaz a felállás...ugyanis csak a bajnokság van(na jó 3-4 olasz kupa),rotálni nem kell!

Bonav70 2023.07.16. 22:35:48

Lukaku a mutogatásai miatt nem egy kedvenc....ezt is figyelembe kéne venni sztem...

Del Pybala 2023.07.16. 22:36:07

@Apuleius: Az meg segithet a gyomrodon h Cuadrado 1 evre az interben folytatja

Apuleius 2023.07.16. 22:49:29

@Del Pybala: Igen, a jelek szerint mindig van még lefelé.

Rocky80 2023.07.16. 23:15:08

@LacaGLJuve: jaja, értelek. Nekem sem jutott volna eszemben álmomban sem ez a gondolat, főleg, hogy ennyiért, főleg hogy ilyen hosszú időre, főleg hogy ilyen fizuval. Ha egy kívánságom lehet a mercatora még (most hogy Bonucci off); hogy ne ő legyen Vlaho utódja. Még mindig ugyanabba a folyóba lépünk újra és újra, ugyanazokkal a hibákkal... Mindenkiben Tévezt meg Pirlot látunk, pedig ők nagy valószínűséggel megismételhetetlenek.

Ugyanakkor, HA neadjisten megvalósul, természetesen próbálom majd a pozitív oldalát nézni az egésznek.

Utolsó gondolatod: egy Atalanta sohasem fog ennyiért Vlahovicokat venni, ő inkább kinevel és elad, mint hogy ilyen játékosokra beruház.

Kopp téma: egyetértek, próbáljuk ki!@Ethan Hunt:

@venember83: ha igaz! Többen megerősítették, mindenesetre nem nagyon akarom elhinni hogy ennyire hülyék legyünk. Viszont arra is megvan az esély, hogy újra a régi lesz és szétvág mindenkit! Ellenben ezt még én sem gondolnám, pedig én aztán optimista vagyok!

@Ethan Hunt: játszatna az mást is, csak nincs hozzá keret.

@DegerFaCan: szép gondolatok, szeretem, amikor valaki megvilágítja a másik oldalt is, jómagam szoktam ez lenni, még ha vitatkozni is kell miatta. (Allegrivel kapcsolatban egyre sűrűbben... :D)

Ezzel is egyetértek amúgy, kell a rutin is, nincs vezér pl. a keretben, Lukakuba én ezt belelátom amúgy, jól is elsülhet a dolog, ne tagadjuk. Még ha nem is kedveljük az Interes múltja miatt, meg a legutóbbi meccsen tanúsított viselkedése miatt; plusz amiatt, ahogy most (nem) reagált az Inter megkeresésére. Szerintem ez a legalja...

Ez a vezérszerep viszont nagyon fontos és erre is figyelnünk kell!

A másik még, ami eszembe jutott, hogy az ilyen idős játékosoknak én is olyan szerződést adnék, hogy 1+1 év, vagy ilyenek, csak az a baj, hogy az arabok meg az egyre kitolódott életkorú sztárok miatt akkor lehet, hogy senki nem jönne ide!
Most gondoljátok el, irtózatos összegeket adnak az arabok, plusz mindenki azt gondolja, hogy nekem is sok van még hátra mint - Messinek, Modricnak, Roninak, stb.-stb.-, szóval 30 évesen a 4 éves szerződés egyre "sztenderdebb" lesz, attól félek.

Játékosként úgy gondolkoznak, hogy hosszú távú szerződés csak és kizárólag hogy lássam, bíznak bennem / nem vagyok én olyan öreg!, vagy megyek az arabokhoz; nagy összegű legyen mert megyek az arabokhoz, nyalják ki a fenekem, mert megyek az arabokhoz. Kb ez a piac van most. A még nagyobb gáz akkor lesz, ha ezek lepaktálnak az UEFA-val és indulhatnak majd a BL-ben is. Na akkor vakarhatják az európai klubok a fejüket, mert van az az összeg, hogy mindenki odaigazoljon.

Ezek a gondolatok amúgy nem azt jelentik, hogy egyetértek a Lukaku biznisszel, csak próbálok agyalni a másik oldalon is, hogy teljes körűen átlássuk a témát. ;-)

Ami viszont szerintem! a legnagyobb meglepetés és öröm lesz jövőre nektek!: szerintem, mivel ez már nem lesz olyan hányattatott év mint a tavalyi, illetve az UEFA-val is megegyeztünk meg Giuntoli is itt van; szóval nekünk nem csak a top 4 lesz elérhető, hanem én reménykedem abban, hogy nagyon komoly beleszólásunk lesz a bajnoki címbe is, sőt mi is esélyesként vágunk neki a szezonnak. :-)

Viszont ezt úgy mondtam, hogy nem ér visszafordítani ezt rám, ha esetleg balul sül el a szezon, mert ez csak az én szokásos optimista reményem, semmi több. Nem vagyok szakértő, nem vagyok tévedhetetlen, én ezt várom az előttünk álló szezontól, szóval mindenki nyugodjon meg! Illetve Lukaku gólkirály lesz! :D

MdewC 2023.07.16. 23:21:38

@Del Pybala: jhuj… ez fájt egy picit.

Pedig hányszor megcsinálta őket. :D

Úgy látom megy az adok kapok velük a mercato alatt is.

Rocky80 2023.07.16. 23:32:03

Amúgy meg, Lukaku egy BIKA. Minden tekintetben. Ha ez kell nekünk, hogy újra visszatérjünk, akkor én az ördöggel is cimborálok, csak hogy jó legyen! Álljon az élünkre és legyen a vezérünk, nem érdekel. Majd meglátogatja Giuntoli az otthonában ha valami nem stimmel... :D

Amúgy, kis érdekesség:

Most nézem beten az oddsokat az előttünk álló szezonra:

végső győztes:

Inter: 3x
Napoli: 3,5x
Juve: 4x
Milan: 6,5x

Első négyben végez:

Inter: 1,22
Napoli: 1,28
Juve: 1,53
Milan: 1,66

Szóval az angolok szerint sem olyan lehetetlen ez, ők meg azért eléggé tudják, hogy milyen oddsokat kell megállapítani. ;-)

2023.07.17. 00:21:46

@Ethan Hunt: "Hojlund ára nem 40 millió euró, hanem 70 felett van!"
Hol???

"Minek vennénk balszélső védőt, ha Allegri az alaptaktikájában 3 belső védővel játszik?!"
Mondjuk azért, mert főleg e miatt nem játszunk 4-3-3-at, amit Maxi is már párszor megjegyzett, hogy szeretne.
Meg mondjuk azért, mert már kb 3 éve akarunk venni

Ethan Hunt 2023.07.17. 00:28:25

@Rocky80: "játszatna az mást is, csak nincs hozzá keret."

Ez kapásból nem igaz, mert mikor átvette is megvolt minden a 4-3-3-hoz, mégsem azt játszatja, illetve amikor meg is tette, abban sem volt semmi köszönet. Mert hát a formáció önmagában nem jelent semmit, az elhelyezkedés meg a "tartalom", amivel megtöltik, az határozza meg a játék képét és láthatjuk Allegrinél mit jelent ez más edzők 4-3-3-ához képest...

"A másik még, ami eszembe jutott, hogy az ilyen idős játékosoknak én is olyan szerződést adnék, hogy 1+1 év, vagy ilyenek, csak az a baj, hogy az arabok meg az egyre kitolódott életkorú sztárok miatt akkor lehet, hogy senki nem jönne ide!"

Ha komoly pénzt is kell fizetni valakiért nagyobb fizetéssel, akkor a klubok előszeretettel vállalnak be hosszabb szerződéseket, mert a könyvelésben kisebb lesz az adott játékos éves amortizációjának összege.

2023.07.17. 00:40:27

@Rocky80: azért a vezér szerep tőle elég messze áll. A nagy szupersztár két évet nem bír ki egy helyen. És általában mélyen benne van abban, hogy elmegy egy csapattól. Talán csak a Unitednál nem így volt, de ki tudja.
Szóval idejön az ellenségtől és ő lesz a vezér? Ezt azért nem hiszem.
Az előzőekből adódva meg tisztán látható, hogy nem is lesz itt annyit, hogy azzá váljon. Valahol remélem is.
És még valami, csakhogy egy kicsit elvegyem a kedved még jobban. Nem Vlaho helyére jön, mert ő középcsatár inkább, Lukaku meg inkább 3-5-2-ben jobboldali, neki kell valaki, hogy levegye a védőket, mert anélkül nem egy nagy ász. Ezért működik a kémia Lautaroval. Gyorsabb technikásabb támadó, több védő figyel rá, helyet hagyva Lukakunak. Jól felállt védelemben Lukaku elég gyér. Vagy egy jó védő, pl Chiellini simán leveszi a pályáról. Szóval beáldoznád érte Chiesat is? Mert valszeg így nem lesz 4-3-3 de még 3-4-3 sem, mert azért Lukaku jó játékos, de szélsőnek teljesen nulla. Ez pedig Chiesat szárnyvédő posztra pozicionálja majd azt meg ő igazán élvezi. Alig várja:)
Ki lesz a párja? Nincs Lautaro szintű játékosunk.
Szóval egyébként is egy szar igazolás Juve szurkolóként, ár/érték/kor/hűség/bevethetőség arányában meg főleg.

Ne jöjjön ide

Rocky80 2023.07.17. 00:40:55

@Ethan Hunt: sorold már légyszi, hogy milyen minőségi szélsővédőink vannak akikkel annyira lehetne csapni a négyvédős felállásokat! Ha már "megvolt minden", meg kapásból hazugozzuk a másikat! :-)

Amúgy meg azért ez van játszatva, mert ebben aránylag stabil a csapat és ebben vagyunk a legkevésbé sérülékenyek. Ha más állomány lenne, akkor elő tudna húzni még egy-két trükköt meg felállást a tarsolyból, ebben egészen biztos vagyok. Valaki mindig ecseteli itt, hogy hány felállásban játszottunk tavaly is.

Allegrinek nem a 3-5-2 a kedvence, ne keverjük Contéval. Meg azzal, hogy mit játszottunk tavaly kényszerből. Ha egyáltalán van kedvence.

2023.07.17. 00:44:54

@Ethan Hunt: ezzel nem tudok egyet érteni. Sajnos nem sokat volt ez a formáció, főleg kezdő felállásban, de nagyon sok meccsen, amikor váltott, teljesesn megváltozott az iram. Az már más kérdés, hogy nem voltak hozzászokva, és nem lett belőle óriási győzelem, de azért ennek Vlahovic és vagy az ő Keannel való pótlása is beleszólt jócskán.
Volt sok meccs ahol sokkal gólveszélyesebb lett a játék.

Rocky80 2023.07.17. 00:52:53

Cuad meg az ellenséghez megy. Kisebb lesz ezáltal? Manapság talán már csak mi tulajdonítunk ezeknek túl nagy jelentőséget hogy ki honnan jött meg hová megy. :-)

Chiesát ne keverjük ide, mert én egyiket se áldoznám be amúgy, csak muszáj. Meg beszélgetünk és arra reagáltam hogy Vlaho árából jönne, ebbe nem gondoltam bele.

Amúgy ha Allegri őt akarja, valamit csak kigondolt hogy működhet a dolog. Főleg ha ilyen komoly befektetés! Ő nem Paredes hogy kölcsön plusz opció!

2023.07.17. 00:55:07

@Rocky80: Igen sokkal jobban szeret 4 védővel felállni. Egyébként is nagyon variálós edző. Legalábbis az volt. Láttunk már mindent Maxitól az első időszakában. Ezért is szerettük. Taktikus volt, és képes volt úgy belenyúlni a meccsbe hogy fullra megváltoztatta a felállást 2 cserével. De a legtöbbször 4 védővel állt fel.

Rocky80 2023.07.17. 00:55:57

Mindenesetre izgalmas szezon lesz érdekes kérdésekkel, bánhatja aki nem nézi! :D

Rocky80 2023.07.17. 00:57:52

@LacaGLJuve: bocsánat, én még most is szeretem engedelmeddel! Nem titok ez, kérem szépen! :D

Rocky80 2023.07.17. 01:02:22

@LacaGLJuve: nem raksz magadnak valami képet amúgy? Vagy még gondolkozol, hogy Lukaku legyen vagy Paredes? Lehet olyat! :D

2023.07.17. 01:04:09

@Rocky80: Igen, csak Cuadradot mindenki szerette. Az ellenfelek se utálták. Nála nem ugyanaz a szitu. Vegyük pl Buffont. Melyik csapat mondta volna, hogy na ide ne jöjjön ez a paraszt. Semelyik.
Azért Lukaku nem ilyen típus:)
Nem kevertem ide Chiesat, csak nem félrerakható tényező a kérdésben, mert én inkább rá és Vlahovicra építenék, és inkább olcsó fiatal dinamikus szélsővédőket vennék csak az idén, ha nincs lóvé, és inkább meghosszabítottam volna Pumival még egy évet, mert ő még jobb szélső támadóként is elbírt volna.
Van pl Pellegrinink is ingyen. Szóval ha már úgyis csak az első 4 a cél, akkor ezzel a kerettel így fasza lehetett volna.
Ha jön Lukaku, akkor csak 3-5-2 lesz, szerintem ahhoz meg gyenge a középpálya, senki nem tud hosszan előrepasszolni, ami Lukaku erénye lenne, hogy azokat levegye. Pogba kérdéses, Rovellát még nem tudjuk, Miretti még nem érett be, ja és mi van ha Lukaku lesérül, ami nála sem olyan ritka. Na akkor mit lépünk.

2023.07.17. 01:05:44

@Rocky80: Ramsey képén gondolkozom

Ethan Hunt 2023.07.17. 01:07:42

@Rocky80: "sorold már légyszi, hogy milyen minőségi szélsővédőink vannak akikkel annyira lehetne csapni a négyvédős felállásokat! Ha már "megvolt minden", meg kapásból hazugozzuk a másikat! :-)"

Én nem hazugoztalak le, hanem azt mondtam, hogy az állításod nem igaz, azaz tévedsz.

Allegri olyan megbízással jött vissza 4 éves szerződéssel a zsebében, hogy övé a projekt és a korábbiaknál komolyabb beleszólása volt/van az igazolásokba. Balra ott volt Alex Sandro meg L.Pellegrini, jobbra meg Danilo és De Sciglio. Ha ő mindenáron 4-3-3-at akart volna és nem felelnek meg ezek az emberek minőségileg, akkor kért volna igazolásokat ezekre a posztokra. Ehelyett még akit vettünk (Cambiaso), azt is kölcsönadta. De a célfutballjához eleve sokkal jobban passzol a 3-5-2, ami védekezésben amúgyis 5-3-2/5-4-1. Nem kell neki 3 támadó...

Rocky80 2023.07.17. 01:18:18

@LacaGLJuve: majd megszeretjük ha rúg vagy 20+-t! :D

Amúgy simán igazad van, csak szeretek az ellenpólus lenni. :-)

Viszont még olcsó szélsővédőkre se futja, látod, az egyik el lesz engedve, ezt biztosnak érzem. Sőt, tovább megyek, kapaszkodj meg!: Szerintem nem az első négy a cél!

Rovella robban most szerintem, Fagioval nagyon jók lesznek, Rabiot szintén nem lazsálhat, szerintem megleszünk amúgy. Le viszont ne sérüljön, jogos.

2023.07.17. 01:23:20

@Rocky80: Azt nem állítom, hogy nem szerethetjük meg, ha tesz majd olyan dolgokat, most nem a sok gólra gondolok, hanem jellemi megynyilvánulásokra, meg hozzáállásbeli dolgokra. Túl sokszor arrogálja az ellenfeleket, vagy a szurkolókat, főleg amikor frusztrált. Amikor meg visszanyal a fagyi, rögtön előkapja a rasszista kártyát.
Áh ne is beszéljünk róla. Egyre több ellenérv jut eszembe:)
Rovellára visszatérve én is őt várom a legjobban, ne meg persze a királyt, hogy mit fognak mutatni.

Rocky80 2023.07.17. 01:32:06

@LacaGLJuve: :D

Fless! Egy igazi, csupaszív, régivágású játékos, az egyik legszerethetőbb karakter a mostani csapatból. Jó választás volt! Én is ezért választottam a képemet, khm... :D

Wizzurah 2023.07.17. 01:35:49

Kessié komoly erősítés lenne. Lukaku már kevésbé. A csitítós jelenetéhez hozzátenném, hogy kapott elég durva rasszista megjegyzéseket, szóval az részemről érthető. Emellett okos, de nagyon befolyásolható, szerintem azért is kapott szárnyra ez a sztori, hogy ide jön, de nagy csalódás lenne. Ha interből képes lenne ide jönni, holott már megegyezett velük, az több, mint szánalmas viselkedés. A történelem során nem ő lenne az első, aki a sintérből jön ide, vagy innen oda. A sintérnél eddig félig-meddig szopkodták, most hirtelen ő lett a legutolsó senki, az azért finom, de Marotta nem zavarta őket sokáig, sőt, a nyálukat csorgatták Dybala miatt is emlékszem, szóval.... Ettől függetlenül 30+, már kezd sérülékeny lenni, hullámző teljesítmény, nagyon nem örülnék, ha elcseszne rá a klub 40 milliót, amiből igen jó fiatal tehetséges csatárt lehetne venni. Szóval szerintem és remélem is, hogy ő is Afrikában fog kikötni CR-nél. Kessié viszont normális keretek között jöhet. Egyelőre ez még mindíg csak pletyka, ami ténylegesen meg is történt, azzal én eddig több mint elégedett vagyok mercato ügyileg.

venember83 2023.07.17. 06:02:20

Amúgy Kessié kapcsán egyes források megjegyezték, hogy SMS helyett érkezne, továbbá Pogba helyzete sem teljesen biztos (szaúdi csábítás plusz sérülések), talán érdemes így is nézni erre a szálra.

Thuglife! 2023.07.17. 08:47:24

@Rocky80: már-már Babo szinten vannak a hozzászólásaid!
Ez nem optimizmus.ezek egyszerűen csak hagymázas álmok a részedről.

steven.h 2023.07.17. 08:53:25

Kessie max akkor ha Pogba tényleg megy, bár szerintem nem egy poszt, Kessie pont ugyanannyira szürke mint Rabiot, Pogbaban legalább lenne kreativitás, ha tudna játszani, szóval előrelépés ezzel megint nem lesz, Lukaku meg illene a jelenlegi rendszerbe, de azért lehetne találni mást is, aki szimpatikusabb..........

Vlahovic PSG szálról én kicsit másként gondolkodom, szerintem legrosszabb döntés Vlahovictól, hogy egy Luis Enrique irányította csapatba megy el, aki eddig pályafutása során soha nem használt olyan centert mint Vlahovic, sőt ha a válogatottban csak olyasmi karakter áll a rendelkezésére, inkább nem játszott csatárral...

Szóval nem hiszem hogy látni fogjuk a PSG-ben mi is van Vlahovicban, de ki tudja.

A szélsővédő pozicióról meg annyit, hogy felmerült itt hogy Kerkez is apróért fog csapatot váltani, de hogy Allegrinek nem kellene szélsővédők, hát ez a 3-5-2-nek csúfolt valamilye, ez inkább 5-3-2, amibe pont egy Kerkez vagy Parisi féle támadni is tudó bal oldali játékos nagyon is kellett volna - főleg ha Cambiaso sem marad. Mert jelenleg csak Kostic van arra a posztra, ha elhisszük azokat az értesüléseket, hogy mindenki más (Frabotta, Pellegrini, Cambiaso) távozik.

babo0410 2023.07.17. 09:18:38

Már tavaly is hogy beváltak Allegri kérései nem? Di María és Parades már itt sincsenek. Nem kéne hallgatni rá. Le kéne igazolni Davidet. Lukakuban nem hiszek. Már tavaly se volt túl jó, és e0 éves. Szerintem nem kéne Allegrire hallgatva egy 30 éves játékost 40 misiért leigazolni 10 millás fizuval. Persze a többiek fizetését meg csökkentsük.

Rocky80 2023.07.17. 09:25:08

@steven.h: nem is akarom látni Vlaho képességeit ott asszem. Ahogy Cuadét sem az új helyen.

@Thuglife!: ez azért nem esett jól, hogy korán reggel lebabóztak, de ez van... :D

Amúgy nekem is eszembe jutott, hogy lehet hogy túltolom, de aztán rájöttem, hogy nem, én TÉNYLEG hiszek benne hogy jobb lesz, meg jobbat várhatunk, meg minden!

Egyébként melyik gondolat verte ki a biztosítékot kedves uram? Lukaku gólkirály netalántán?

venember83 2023.07.17. 09:28:30

@babo0410: tavaly sem voltak kérései, minden csak kamu. Szegény Maxi teljesen kiszolgáltatottja a vezetőségnek, és edzőként semmi beleszólása nincs. Miközben támogatást sem kap szezon közben a vezetőség részéről, s közben a játékosok is lázadoznak. Hihetetlenül nehéz dolga van a mesternek, de két trófeamentes év után az idei lesz az igazi. Az alapok megvannak, erről már volt szó az elmúlt szezon végén, most már lehet folytatni az építkezést. Fino alla fine! Szemkikaparós meccsekre fel!

Juvino 2023.07.17. 11:18:11

Lukaku?? Ne mar!! Semmibol nem tanulunk? Ingyen vagy max 10 misiert, esetleg kolcsonben, tehetnenk vele egy probat, de ilyen arért-bérért-időtartamra? Ő tökéletesen megtestesiti az elmult evek idiotizmusat a klubnal! Raadasul a szurkolok is utaljak, ami miatt, ha jol emlekszem, meg egy Ibranak is mennie kellett, pedig ő nem volt ilyen mimoza lelkű. Ja...meg a serulesek. Ramsey-Arthur-Lukaku...kiraly!

venember83 2023.07.17. 11:29:34

@Juvino: a J|Medical előtt volt is szurkolói kórus, amely kifejezte, mennyire nem akarják látni Lukakut a Juventusnál. Szuboptimális helyzet ez mindenkinek, de abszurd Vlaho átigazolási díjának a jelentős részét Lukakura költeni, aki ugyanúgy kb. ingyen fog távozni, mint Pipita, vagy gyakorlatilag Tévez és CR, még ha utóbbiak esetében volt is némi kárpótlás.

Gabó28 2023.07.17. 12:50:31

@JeetTrader: Luis Hasa pedig kiválóan játszott az U19-es EB-n.

Juvino 2023.07.17. 23:51:09

@venember83: hat ez az! Meg csak nem is cserelunk, hanem megvesszuk direktbe, a masra is koltheto Vlaho penzzel a zsebunkbe. Eszem-fa@*om megall!

venember83 2023.07.21. 11:16:23

Tuttosport: Az Al-Hilal komolyan próbálkozik Romelu Lukaku ügyében, kétéves szerződést és összesen 60 millió eurót ajánl a játékosnak, míg a Chelsea 50 millió eurót kér a futballista játékjogáért. Mindazonáltal a csatár a Juventusra vár, már megegyezett egy hároméves szerződésben az Öreg Hölggyel, 9 millió eurós bér mellett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása