Agresti: Giuntoli megállapodott a szerződésbontásról

giuntoli_cristiano_kabatban_stadionban.jpgCristiano Giuntoli sikeresen megegyezett a Napoli vezetőivel szerződésének felbontásával kapcsolatban, számolt be a friss eseményről Romeo Agresti. A scudettóig menetelő klub sportigazgatója így a Juventushoz igazolhat, amely klub már jó ideje várja a szakember érkezését, hogy kézbe vegye a mercato ügyeinek az intézését.

A mai napig nem sikerült megszerezni Aurelio De Laurentiis jóváhagyását, azonban a szakember folyamatosan verte a vasat egy megegyezés megtalálása érdekében, és végül sikerült, a klub fel fogja bontani a klub és a szakember között létesült szerződést.

A pletykák szerint a Napoli elnöke némi kompenzációt is várt volna a szakember távozásának a lehetővé tételéhez, amellett, hogy Cristiano Giuntoli lemondott egyes őt megillető összegekről, ám a Juventus elhatárolódott bármilyen egyezkedéstől.

Amennyiben nem sikerült volna a mai napig megegyezni, Cristiano Giuntolinak a szövetség részéről különleges engedélyre lett volna szüksége ahhoz, hogy a Juventus érdekeit képviselhesse, mostanra viszont minden darab a helyére kerülhet. Cristiano Giuntoli távozik a bajnokcsapattól, és új kaland veszi kezdetét a sprotszakmai irányításra igencsak rászoruló Juventusnál, amely egy kaotikus évet tudhat maga mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr418156938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2023.06.30. 13:35:31

June-toli :D:D bocs, elnézést az ócska szójátékért :)

Na véééégre. AdL egy makacs vén motherfocker :)

In medias res kezdhet, bár sztem már Manna intézheti még a lényeget a mostani mercaton.
Mindenesetre örömmel fogadom és nagyon remélem hogy végre okos, rafinált és faszántos igazolások is lesznek ami nem utolsó sorban fenntartható is lesz.

Egyelőre a pletykák sztem egész jók. Pogba is úgy fest hogy nagyon bizonyítani akar, vissza dobott egy arab ajánlatot. Még csak most kezdődik a mercato de nincsenek rossz érzéseim, sőőőt!

Forza Juve! :)

Ethan Hunt 2023.06.30. 18:30:53

Nagyszerű hír, bár nagyon nehéz anyagi helyzetben veszi át a klubot! Van az érkezése kapcsán egy jól érzékelhető, általános pozitív várakozás a szurkolók körében és remélem akkor sem fogják majd rögtön kétségbe vonni a hozzáértését vagy a személyét, amikor nemsokára nagyon kellemetlen döntéseket kell majd meghoznia az átigazolásoknál - önhibáján kívül. Félévkor -29,5 millió euró volt a hiányunk, ez most a szezon végére minimum felduplázódott -60-70 millióra, ha az elmúlt x év trendjét megnézzük. (Félévkor a klub adóssága -333 millió euró volt, szóval nem valószínű, hogy a klub újabb hitelekből akarna finanszírozni sztárigazolásokat.)

Figyelembe véve, hogy az éves mérleghiányunk rendszeres BL-indulás mellett is masszív mínuszokat produkál már sokadik éve, nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy kitaláljuk, hogy annak idei elmaradása milyen hatással lesz a jövő szezonvégi hiányunkra. Az összeget nehéz megbecsülni, de kb. 90-100 millió eurónyi bevétel mindent összeadva valószínűleg kiesik. Ezt a jelenlegi keret fenntartása mellett, azaz komoly értékű játékosok eladása nélkül kigazdálkodni - szerintem - lehetetlen... (És akkor még nem érkezett senki a pótlásukra.)

Az is egy érdekes kérdés, hogy miután Giuntoli elképzelése a futballról - a Napoli játékának tükrében - már rövid távon is teljesen összeegyeztethetetlen Allegri kiscsapatos felfogásával, mennyire van értelme bármilyen szempontból is ehhez a mostani szemlélethez bárkit is igazolnia, ahelyett, hogy előrehozván az elkerülhetetlent, megköszönné Allegri munkáját és elkezdhetné már most építeni a jövő támadóbb felfogású Juventusát az általa alkalmasnak gondolt új edzővel...

venember83 2023.06.30. 20:44:03

Agresti: A szerződés felbontása megtörtént, most már csak a Juventusszal kell aláírni az új szerződést.
Schira: Giuntoli hétfőn áll munkába a Juventusnál.

Dzsákkeríni 2023.07.01. 03:05:53

Gyere és rakjál rendet mostmár! Kezdheted az edzővel!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása