Allegri: „Három fronton harcoltunk, jól halad a szezonunk”

allegri_massimiliano_sajto_13.jpgMassimiliano Allegri a hétközi fordulót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár az április szolgált pár vereséggel, a három fronton való harc azt mutatja, hogy a csapat jó szezont fut.

„Adrien Rabiot jól játszott Bolognában, holnap pedig talán pihenőt kap. Ángel Di María jól érzi magát, elmúlt a bokafájdalma, és holnap játszhat. Ő bámulatos játékos, sokat várunk tőle és a többiektől is. Egyértelmű, hogy Ángel Di María meccseket tud eldönteni.

A csapat hozzáállása Bolognában jó volt, sok helyzetet alakított ki a csapat, de sokat hibáztunk a kapu előtt. Ezen javítanunk kell. Holnap más meccs vár ránk a Lecce ellen.

Továbbra is szép és fontos célok állnak előttünk, a legjobb négy között kell zárnunk a bajnokságban, s az Európa Ligában is harcban vagyunk, majd ezt követően fogjuk kiértékelni a dolgokat. Hat meccs maradt, van egy kis előnyünk a tabellán, és a Lazióval szemben csak egy pont a lemaradás, az ő megelőzésük kell legyen a célunk.

Jelenleg félre kell tenni a személyes célkitűzéseket a csapat érdekében. Dušan Vlahović jól érzi magát, a Bologna ellen jól állt be, és holnap döntök arról, hogy kezdő lesz-e a Lecce ellen. Elégedett vagyok azzal, amit eddig mutatott.

A csapat jó állapotban van, a szezon ezen szakaszában a mentális állapot jelenti a különbséget. Van pár pont előnyünk a legjobb négy hely egyikéért zajló versenyben.

Nehéz április? Ezeket a pillanatokat éltük meg. Múlt héten három sorozatban voltunk versenyben, ami azt jelenti, hogy a szezon jól halad. Sok meccset nyertünk februárban és márciusban. Persze a Juventusnak győzelmekre van szüksége. Nem akarom megismételni, amit már mondtam a minap arról, hogy csak egy csapat győzhet. Nem lehet mindig nyerni vagy mindig veszíteni. Az elmúlt időszakban több vereséget is szenvedtünk, szóval holnap győzelem a célunk.

Gleison Bremer jól érzi magát, kellett neki egy kis pihenő. Neki is ez az első éve, amikor háromnaponta meccset kell játszania, holnap vissza fog térni a pályára. Szerintem Alex Sandro is pihenőt kap holnap, mivel sok meccset játszott.

A jövő év? Erről majd nyáron gondolkodunk, addig is nagyon fontos, hogy a szezon következő harminc napjára koncentráljunk.

Manuel Locatelli kiváló meccset hozott a Bologna ellen. Amikor Manuel pályára lép, mindent megtesz a csapatért, és a legnehezebb pillanatokban is segítő jobbot nyújt a védekezési fázisban. Nagyon elégedett vagyok azzal, amit tőle látok.

Nicolò Fagiolinak fejlődnie kell, mint az összes játékosnak. Minden futballistának a karrierje végéig a fejlődésért kell dolgoznia. Nicolò Fagioli sokat fejlődött, a Bologna ellen nem azért cseréltem le, mert ezt érdemelte volna, egyszerűen más jellemzőkkel rendelkező játékosok kellettek. Jó meccse volt Bolognában.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6718115518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2023.05.02. 20:22:47

Talán bele kellett volna írnom, hogy tavaly ilyenkor a Juventusnak 2-vel több (biztos) pontja volt, s azért a tavalyi szezont sem lehetett a fényesebb szezonok között említeni. Ehhez képest a mester szerint jól halad a szezon, hiszen áprilisban az Olasz Kupáért is harcban volt a csapat. Értem, mit akar mondani, de számomra ez az egész értelmezhetetlen a Juventus kontextusában, sajnálom.

Juvebest 2023.05.02. 20:29:46

Teljesen jó hogy tavasszal már nem volt Bl meccs, nem akarok pesszimista lenni de az El is ennyi volt. További pozitivum hogy a Coppa itália sem vesz ki több eröt a játékosokból. A koncetráció igy a seria a 3-4-5 helyére összpontosul kösz MAX

Zsltrk977 2023.05.02. 20:41:53

Foxi Maxi ezt magyarázd inkább meg:
100 meccsed alatt 100 különböző összeállításban küldted pályára a csapatot!
Ez világcsúcs szerintem.
Többi mind rizsa.

Juvebest 2023.05.02. 20:48:58

Ha lesz vér benne feláll magától a szezon végén, ha nincs remélem lesz valaki olyan tökös és megköszönni a munkáját.

ZED! 2023.05.02. 20:53:12

Ez biztos nincs egyedül, totál párás a csávó!

Thuglife! 2023.05.02. 21:22:44

Igen a Lazio 1 pontra van.a Milan 3-ra tőlünk az Atalanta 5-re.
Annyira nézünk felfelé hogy ha kikapunk a milantól és az atalantától akkor 7. helyen is találhatjuk magunkat.

Bundesz 2023.05.02. 21:51:43

Kezdem azt gondolni, hogy ez az ember, egy teljesen skizofrén pali, és egy másik karaktere is van, aki ezt elhiszi a másik énjének....
Amennyiben marad, addig nem fohok basszus meccset nézni, mert szeretem a csapatom, de ez már mindenen túl megy, teljesen beteg ez az ember!

ACE12 2023.05.02. 22:20:20

Öreg te mit szívsz az emberek vérén kívül?...Brutál jó anyag lehet ha ilyen rózsasan látod a helyzetet...

Rodri13 2023.05.02. 22:44:27

Ezt megsütötte a nap? Vagy részegen nyilatkozta nem tudom eldonteni

Pilsnerurquell 2023.05.02. 23:00:43

*helyzetjelentés

Kissebb gondok adódtak a lófejjel. Tekintve hogy igazi, hűtést igényel, és az akciócsoport által bérelt fagyiskocsit elküldték a kertészek Massimilianoék rezidenciája elől.

Az akciócsoport természetesen továbbra is rendületlenül profilozza a megfigyelést, az épület riasztórenderét, és Massimiliano alvási szokásait, csak most vakond és rágcsálóírtó kocsinak álcázva a hűtőkocsit.

Hamarosan elkészül a tervezet melynek alapján a megfelelő időpontban észrevétlenül és hatékonyan lehet majd szegény pára fejét az ágyba juttatni.

Juvino 2023.05.02. 23:11:15

Rabiot jo teljesitmenyt nyujtott? Sztem meg a szezon egyik leggyengebbjet! Es bar nem vagyok edzo, de az egesz eddigi eletemet vegig futballoztam es nem tudom,h mit lat a mester. Igazibol egyaltalan nem tudom,h mit akar. Ertem en,h az elso ittlete alatt sokszor bejott,h a jatekosokat nem a sajat posztjukon jatszatja, de ez itt es most mar nem jon be. De ö csak azert is erolteti, m tulkeppen ez az egyetlen otlete a totalis kiscsapatos vedekezese mellett. Vicc a csavo

JuveMI 2023.05.02. 23:50:18

Abszolút kiégtem... már nem tudom fikázni Allegrit... én magam is egyfajta skizofrén állapotba kerültem... szurkolok a csapatnak, hogy a presztízsének megfelelő eredményt érjen el a szezonban... a gyertya másik végén viszont ég a vágy, hogy az eredmények hatására edzőváltás legyen... összefoglalva sötét a helyzet... ennek megfelelően némi black metal és egy staropramen dark fogyasztása mellett döntöttem...
Holnap azonban szokásos lelkesedéssel nézem majd a meccset... fröccs és dallamos heavy metal lesz a menű... ha már Max nem segít rajtam:)

Kukszi 2023.05.03. 06:56:17

Srácok segítsetek ki!
Mi a 3. Front ?
Seria A
Európa Liga
3. ?

Inkább egy embert veszítenék el a csapatból, mint 3-4 játékost. (Még ha ettől bevétel is jönne)…

Gaben Smith 2023.05.03. 07:44:15

Olvasva a nyilatkozatot kuldenem a hadvezerunknek az Ocho Macho-Jo nekem cimu slagert. Annyira jo minden Torino szebbik felen igy a majusba belehasitva. Jo-jo-jo,de jo nekem.
Egyebkent az All or Nothing Juventusba volt egy jelenet amikor asszem 3 fos stab beszelte meg Pirloval mit kellene mondani egy sajtotajekoztaton, viszont azt kotve hiszem , hogy egy pr-os helyeselne a hetrol hetre elhangzottakat Maxi eseteben.
Egyebkent ez a valosag elferditese es a valotlansag minduntalan ismetelgetese addig ameddig azt szeles korben el nem hiszik.
A pletykak Allegrirol , miszerint halveru ezekbol a megnyilvanulasokbol tokeletesen atjon.
Harít, nem valllal felellosseget ,probalja a sajat erdekeihez ferditeni a torteneseket.
De ugy egeszeben nem igazan lattam iden egy oszinte nyilatkozatot se jatekostol se stabtol, se elnoksegtol itt minden jo senki sem bán semmit senki nem rontott el semmit hiszen ez egy negy eves projekt resze amit igy akartunk es ami jo nekunk.

venember83 2023.05.03. 08:11:41

@Kukszi: az Olasz Kupa volt. Az Inter elleni vereségig.

Kukszi 2023.05.03. 08:23:25

@venember83: köszi!
Inter előtti nyilatkozat.
Azt hittem már a UEFA Szuperkupát is beleszámítja :D

Jó szakember Allegri, de nem kompatibilis a csapattal. Az hogy 4 évre írt alá az a vezetőség hibája! Ki ne fogadta volna el ezt a hatalmas mennyiségű pénzt ?

Ennek ellenére mennie kell nyáron!

venember83 2023.05.03. 08:37:18

@Kukszi: nem Inter előtti nyilatkozat. Egyszerűen azt mondja, hogy az jó szezon, ha áprilisban három színtéren harcol a Juventus. Ennyi a sztori. Az meg, hogy áprilisban ennek vége szakadt, ez van. Nem lehet mindig nyerni. S amúgy is sokat nyert a csapat februárban és márciusban. Meg Pirlo januárban is elég sokat nyert. Illetve Allegri az előző ötéves mandátumában. Szóval nem fair előhozni most ezt a nem túl jól sikerült áprilist.

delpi0823 2023.05.03. 08:48:10

@Thuglife!: Annyi a szerencseje hogy a mogottunk allo csapatok is jatszanak meg egymas ellen,ha nem is mindenki.A visszakapott pontokkal valoszinu hogy meglesz a legjobb 4.

delpi0823 2023.05.03. 08:54:38

@JuveMI: Az a baj en se tudok a csapat ellen szurkolni ez egyszeruen nem megy.De a jovore valo tekintettel jobb lenne ha lehet nem ernenk oda a blre es hoznank egy uj edzot,mert ha Allegrivel indulunk neki a kovetkezo szezonnak is akkor az is kuka.Azert indulni a blben hogy lehet a csoportkor legyen a vegallomas megint,annak sok ertelme nincsen igazabol.Uj edzo,heti egy meccsel,boven lenne ideje a csapattal dolgozni.Koncentralhatnank csak a bajnoksagra.

delpi0823 2023.05.03. 09:00:14

@Gaben Smith: En azon lepodtem meg hogy az ellenfelrol nem beszelt szuperlativuszokban.Azt is szokta nyomatni ugymond elore kifogaskent ha az eredmeny nem ugy sulne el ahogy terveztuk.A cremonese nagyon jo csapat,magasan presszingelnek,nehez ellenuk footballozni,neha ugy beszel kis csapatokrol mintha mondjuk a man city ellen jatszanank.........:):):)

venember83 2023.05.03. 09:07:15

@delpi0823: eddig arról írtak a lapok, hogy ha megvan a BL-hely, akkor marad Allegri. Most meg azt olvasom, hogy akkor marad a mester, ha megvan a BL-hely és az EL-győzelem. Ahogy mondta a mester, sorsdöntő hónap következik.

alexGicamo 2023.05.03. 09:32:21

@Juvebest: Ő 100 % , hogy nem távozik önszántából , csak ha elküldik ! Erre a nyakamat tenném !

alexGicamo 2023.05.03. 09:43:40

@venember83: Ha az utóbbi verzió van napirenden , akkor Maxika máris kaphatja elő a kofferjét, mert az EL -t ilyen kutyaszar játékkal ( ?! ) úgyse nyerjük meg .

Pilsnerurquell 2023.05.03. 10:08:01

Hát a lencsét csak sikerül ma megverni otthon. Bár itt már semmise biztos. Plusz a kiesés elől menekülő kicsik mindig nagyon veszélyesek. Érdekes egy meccs lesz ez is. Több szempontból is. Kostictól már előre rosszul vagyok de remélem legalább ma lesz egy jó meccse.

Thuglife! 2023.05.03. 10:19:46

Vajon lehet e úgy top4-be jutni vagy EL-t nyerni hogy szöglet utáni kavarodásból vagy elénkpattanó ahogy Cassano mondta:az "ellenfél balfékségéből"tudunk csak gólt szerezni?és úgy is csak 1-et?érdemel egy ilyen csapat valamit is?olasz kupát nem azt láttuk.a sinter nem adott nekünk ajándék labdákat.

Thuglife! 2023.05.03. 10:21:01

@Pilsnerurquell: attól függ szokott e letámadni a lecce.

Juvebest 2023.05.03. 13:39:12

@alexGicamo: Akkor kb mint Ventura anno az olasz padon igaz akkor példátlan módon az olaszok nem mentek vb re és mindenki elküldte az anyjába ö nem mondott le hanem várta a megérdemelt végkielégitést amirt meg is kapott cserébe azóta sem volt edző sehol jogosan

alexGicamo 2023.05.03. 13:46:34

@Juvebest: Ja ! Engem csak a klub , a csapat érdekel . Ha a szakadékból való kikerüléshez az edző menesztése szükséges, akkor rajta !

Juvebest 2023.05.03. 15:41:33

@alexGicamo: egyre mélyebb ez a szakadék a mesterrel. Én a bl kudarc után ajtót mutattam volna neki

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása