Juventus - Fiorentina: a várható kezdőcsapatok

serie_a_juventus-fiorentina.jpgHét közben a Juventus az újonc Salernitana otthonába látogatott, s 3:0-ás győzelemmel térhetett haza, vasárnap kora este azonban egy lényegesen nehezebb ellenfél vár a zebramezesekre, mivel a Fiorentina együttesét fogadják Torinóban.

A Sky Sport Italia előrejelzése szerint a Juventus kapuját ezúttal is Wojciech Szczęsny őrizheti, előtte a három brazil játékos alkotta védelmet Danilo, Gleison Bremer és Alex Sandro biztosítja.

A középpályán Juan Cuadrado, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot és Filip Kostić juthat szerephez, míg a támadósorban Federico Chiesa és Ángel Di María próbál majd támogatást nyújtani Dušan Vlahovićnak.

A várható kezdőcsapatok:

JUVENTUS (3-4-2-1): Szczęsny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Kostić; Chiesa, Di María; Vlahović. 

FIORENTINA (4-3-3): Terracciano; Dodô, Milenković, Martínez, Biraghi; Bonaventura, Amrabat, Barak; González, Jović, Saponara.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8818046710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freddydread1985 2023.02.11. 13:00:02

Remélem nem érzitek úgy , hogy ide piszkítok, de hadd kérdezzek tőletek néhány dolgot ami régóta érdekel.
Mi volt nálatok a koncepció az átigazolási piacon az elmúlt 1-2 évben? Bremer pl szerintem sosem fog olyan teljesítményt nyújtani mint a 3 védős rendszerben, de ha ezt használjátok, akkor Sandro és Danilo szerintem nem életbiztosítás. Alapvetően mindketten szélső védők voltak nem? Még Danilo hagyján, de ezek nekem ilyen kényszeredett kísérleteknek tűnnek. Alapvetően Bremer mellett nincs egy igazán minőségi kh aki 4 védővel biztosítaná a stabilitást. 4 védővel megértem a bal oldalon Sandrot vagy Kosticot , jobbon esetleg Cuadrado, és ez esetben az Allegri által régen előszeretettel használt 4-3-3 felállás is elképzelhető lenne. Az mondjuk nem segít ezen, hogy Di Marianak és Chiesanak ebben az esetben nincs minőségi alternatívája. Tehát megértem, hogy Allegri nem szívesen nyúl a 3-as kp-hoz. Pedig , szerintem így lehetne a legtöbbet kihozni abból a csapatrészből. ( Igen igen, fotel manager vagyok ).
Nekem nagyon fura ez az egész keret, az egész kezdő , valahogy nem érzem a kohéziót és a stabilitást olyan szempontból , hogy néhányan olyan szerepkörbe vannak " kényszerítve " ahol nem tudják a maximumot nyújtani.
Valahol megértem Allegrit , hogy nem tudja eldönteni mi legyen. Persze ha félreteszem az ő korlátait. Alapvetően a 3-4 évvel ezelőtti Juve sokkal inkább volt masszív a játékosok pozíciója szempontjából.
Nektek erről mi a véleményetek? Magáról az átigazolási politikáról és a csapat összeállításáról. Szigorúan tényszerűen nézve. Biztos ahány ember , annyi féle vélemény, de külső szemlélőként szinte alig látok kohéziót. Nem feltétlenül a játékosok között, inkább a csapatrészeket nézve.

Gaben Smith 2023.02.11. 13:26:01

@Freddydread1985: az atigazolasokat alapvetoen marotta tavozasa hatarozta meg es ronaldo erkezese majd a covid. Innentol indult a lejtmenet. A vezetoseg pedig a konyvelesi manoverekkel probalta tartani a keret minoseget es elodazni a maguk elott gorgetett adossagot. Igy igazabol nem feltetlen sportszakmai volt a koncepcio vagyis csak olyan szempontbol hogy oda vasaroltak ahova kelett de nem vizsgaltak meg egyeb szempontokat . Igy jott ossze az a par eve jol lathato ordas nagy faszragas. Szoval ez persze szemelyes velemeny de baszodjanak meg mind hogy ennyire nyomorult es amator modon probaltak a keret minoseget tartani es hogy 16 ev tavlataban ujra szegyent hoztak a klubb cimerere. Egyebkent 2000 ota nezek olasz focit a balvanyozott ligabol es valogatottbol mara eljutottam oda hogy inkabb szegyenletesnek tartom az egesz ligat es szanakozni tudok. Ennyi ev alatt mindent megtettek h leepuljon a szinvonal es meg most is tetozik azzal hogy kiveszik az egyik legnavyobbat a jatekbol.
Nos ez van majd nezek en is man city meccset ugyis megkapom majd vmelyik hozzaszolotol :)

NagyonJuve 2023.02.11. 14:04:47

Nem ide tartozik de gondoltam beírom hátha valaki nem tudja és épp érdekli. Mirettinek nincs komoly sérülése. Csak húzódás pár hét és visszatér

west30 2023.02.11. 15:27:25

@Freddydread1985: Valoszinuleg nem sok volt.Jott Ronaldo,de nem csak ra ment el sok penz,kirakatcsapatot akartak csinalni a Juventusbol.A klub nagyot kockoztatott ezzel,de nagyjabol az anyagiak renden lettek volna,volt boven tokeemeles.Viszont jott a korona,es igy a hajszalon tancolo Juve meg naggyobbat bukott mint a tobbiek,azota pedig csak evezunk a trugyival szemben mint a tobbiek.Borzalmas allapotban van az olasz labdarugas.

alexGicamo 2023.02.11. 16:13:44

@Freddydread1985: Szerintem, jól látod ezt a dolgot, mert valóban nagy katyvasz az egész ! Sajnos, évek óta érthetetlen / kényszer igazolásaink voltak túlnyomó részt ! Jó pár játékosunk nem az eredeti posztján játszik pont ebből eredően . Minden mindennel összefügg !
Én bízom benne, hogy akárhogyan is alakul majd a klub sorsa , sikerül a lehető legjobb helyen végeznünk az idényt a körülményekhez képest !
Remélem, nyáron menesztik Maxit és az új vezetőség valami értelmes szakembert hoz a helyére ! Jó lenne újra egy olasz fiatalokból álló csapatgerincet felépíteni, akiknek zöme válogatott játékos ! Ahogyan azt régen is láthattuk, a régi szép időkben ! :-)

insieme 2023.02.11. 17:13:59

@Gaben Smith: kis irónia
Man.city t addig nézed amíg a
FFP-Premier L. engedi......

2023.02.11. 22:10:25

@Freddydread1985: Megválaszoltad a kérdéseidet egyébként. Annyi, hogy van Bremernek társa, Gatti személyében. És elvileg Bonucci, ha egészséges. De ahogy írtad is, Bremer elvileg 3 védős felállásban jobb, és ez az amit játszik a csapat a legtöbb esetben. Ha Bonucci felépül, valószínűleg többet lesz 433 is, és Maxi élhet a híres "meccsbenyúlásával", és átválthat 352-re is stb. Az én problémám csak az, hogy Kostic és Chiesa kiüti egymást ha mindketten balon játszanak, igaz Chiesa jobbon is jó, de itt érzi legjobban magát. Cserének kár elpazarolni Kosticot, de ő 352-ben sokkal jobb, neki kell 2 csatár az állandó beadásaihoz. Kean egy szar igazolás volt, de most ő is egy kényszermegoldás. Legalább mutat valamit néha.
Szerintem is a 433 lenne a legjobb, de ahogy írtad is, Sandro már kevés, és ezt elbaszta a vezetőség, hogy nincs oda senki. Kostic loszar azon a poszton.
Még valami. Amikor az alap játékosok nagy része le van sérülve, nehéz taktikát felépíteni. Képzeld el az Intert, hogy (most csak durván hasonlítok) Brozovic(Pogba), Barella(Chiesa), Martinez(Vlahovic), Dumfries és Darmian(Cuadrado, mert nekünk csak egy van) Dzeko(DiMaria) nélkül pár hétig, netán 1-1,5 hónapig. Milyen kohézió lenne? És mellé egy kis negatív média, anyagi nehézség, belső ellentétek, "igazságos" bírói ítéletek(most csak az egetverő Cremoneses esetet hozom fel), sötét árnyak a plusvalenza miatt, stb.
És ha nem vonják le a 15 pontot, még mindig a harmadik helyen lennénk.
Majd helyrejön a csapat. Ha mindenki egészséges marad akkor Maxi is többet tud majd mutatni. Ha meg nem, akkor Hasta la vista neki, is, mint Inzaghinak, akit lehet, hogy Sarri fog váltani. Remélem nem, mert bírom, és a Lazionak inkább szurkolok, mint az Internek. Bocsi:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása