Fagioli: „Az idő megállt egy pillanatra”

fagioli_nicolo_unnepel_alex_sandroval.JPGA Juventus győzelmet ünnepelhetett a Lecce elleni meccs után, s a győzelmet részben két fiatal cserejátékosnak köszönheti, hiszen a félidőben beálló Nicolò Fagioli a pár perccel korábban pályára lépő Samuel Iling Juniortól kapott passzt értékesítette, és bianconero mezhez szokott szemnek ismerős gólt szerzett.

„Csodálatos gól volt, nagyon boldog vagyok. Egész életemben erre a pillanatra vártam, és rendkívüli érzés, hogy ez a Juventus mezében sikerült.” - mondta a 21 éves középpályás a DAZN stábjának.

„A padhoz akartam futni, hogy a csapattársaimmal ünnepeljek, mivel nagyon sok támogatást kaptam tőlük ebben az időszakban. Így akartam köszönetet mondani nekik.

Amikor ellőttem a labdát, mintha az idő megállt volna egy pillanatra, a labda a végtelenségig lebegett a levegőben. Azt hittem, hogy a kapufáról kipattan, de amikor láttam, hogy befelé pattan, felrobbantam. Mindig álmodtam erről a pillanatról, mivel a Juventus szurkolójaként nőttem fel.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3617966022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2022.10.29. 22:01:14

Köszönjük, ma megmentetted a csapatot egy égéstől.
Remélem Allegri elhúz hamarosan.

2022.10.29. 22:49:04

A fiataloknak is csak óvatosan merek örülni, látva Vlahovic, Locatelli, Kean, McKennie, stb. stb. leépülését... De így tovább, most hosszú évek után vannak tehetségeink, akikre úgy néz ki, hogy tényleg lehet számítani. És még a primaverában ott van Yildiz is, akinek előbb-utóbb szintén meg kéne kapnia a lehetőséget (azt nem is értem, hogy miért nem az U23-ban játszik már, annyira kiemelkedik a primaverából).

Rocky80 2022.10.30. 00:08:10

Az elmúlt - igencsak viszontagságos - időszak legmegkapóbb és legörömtelibb pillanata volt számomra ez a gól, illetve látni ahogy őszintén örül megtervezett gólöröm nélkül (amúgy azokat is szeretem az ötletességük miatt). Ezekért a pillanatokért érdemes meccset nézni. Főleg ha a mi játékosunk produkálja.

Nem szégyellem, nekem könnybe lábadt a szemem és eszembe jutott mennyi örömöt szerzett a csapat és mennyi érzés fűz még mindig hozzájuk, na meg persze hogy ezekkel a fiatalokkal és ezekkel a megmozdulásokkal talán egyszer újra a régi fényünkben ragyoghatunk... Gyerünk Max, te is láttad az elmúlt meccseket, vond le a megfelelő következtetéseket!

Ez a srác tényleg a mi fiúnk úgy érzem. Szép volt Borsócska!

DelPiero2 2022.10.30. 00:51:28

@Pjanista: csak nehogy 5-15 milliókért eladjuk őket hogy hozhassunk egy két kivénhedt zsoldost cserébe.

DelPiero2 2022.10.30. 00:52:42

@Rocky80: Barom módra alig akart megtartani Allegri.

Kasabai 2022.10.30. 01:00:28

@Rocky80: +1 nagyon örültem neki, végre jó volt látni egy ennyire őszinte örömöt az egyik legtehetségesebb fiatalunktól.

JuveMI 2022.10.30. 01:01:53

Az első félidőt láttam csak, így ezúttal nem akarok ítélkezni.... az összefoglalót is itt néztem.
Ilyen 'kis f@szokkal' kellene telerakni a keretet, ezek a gyerekek bármelyik öregnél többre tartják a spiriot... ilyen srácokra van szükségünk... na meg 1-2 nagy öregre.
Nem lenne világverő, DE igazi csapat lenne a Juventus.... és ez a megállapítás megdobogtatja a szívemet!

Rocky80 2022.10.30. 07:03:46

@DelPiero2: ki tudja mi van a háttérben... Azért ne barmozzuk már le!

Amúgy meg most rúgott egy ilyet, de állítólag fegyelmezetlen. Legyél okos ilyenkor...

Attilio79 2022.10.30. 07:13:43

@Rocky80: Fegyelmezetlen? :)
Volt pár felnőttkeretes játékos az évek során, aki fegyelmezetlen volt, mégis játszott.

Allegri 1,5 év alatt azért eléggé megmutatta, hogy rendesen kiégett. Volt mercatoja, nem mondhatja, hogy nem tudta formálni a keretet a saját ízlése szerint. Nem fiatalította, hanem inkább öregítette a keretét, közben hátrébb tartunk.

Rocky80 2022.10.30. 07:14:17

@Pjanista: Vlaho szerintem nem épült le csak nagyon el van szigetelve meg nem kap jó labdákat.
Kean meg mindig ilyen volt! :D Amúgy rajta én azt látom hogy fizikálisan patika - vagyis fejlődött; az egyéb dolgain kellene fejleszteni. Meg ugye nem egy eszes srácnak tűnik. Az akarattal meg hozzáállással sincs baj, meglátjuk. Nem ő most a legnagyobb problémánk.

venember83 2022.10.30. 07:28:20

@Rocky80: fegyelmezetlen? Ha nem tévedek, Dybalával is ez volt az egyik probléma. Ahogy Chiesával is pl., egyik labdavesztését követően panaszkodott erre a mester. Igen, ilyenek a fiatalok, még van bennük hév, és sokszor a sorba beállás helyett kezdeményeznek és mennek előre. Borzasztóan zavaró lehet ez a szervezettséget minden elé helyező mesternek.

Rocky80 2022.10.30. 07:28:59

@Attilio79: először is köszönöm a megkeresést. :D

Az első felvetésedet illusztráld példákkal légyszi mert így nem tudom hogy kire gondolsz.

Allegri: azért ez szokás szerint nem ilyen fekete vagy fehér. Ha észrevetted, mindig azok jöttek akik ingyen vagy nagyon olcsón megszerezhetőek voltak, egyedül Bremerre volt pénz, de az is csak de Ligt eladásából. Ez ilyen "szegény ember vízzel főz" mercato volt, amire a rosszmájúak rá tudják sütni hogy "de hát mindenkit megkapott akit akart!"
Inkább úgy fogalmaznék, hogy mindenkit akit engedett a büdzsé. És kiket engedett a büdzsé? Láthatjuk.

Olcsó alapanyagokból nem lehet minőségit főzni. Én nem mondom hogy Allegri hibátlan, elfogult is vagyok vele, de!: vegyük már észre hogy kikkel gazdálkodunk. Tegnap is csak 11 ember hiányzott, abból 7 kezdő lenne ha jól számoltam. Ez azért mellbevágó... (nyilván ez Allegri sara is)

Visszakanyarodva így indulhatott kb a mercato: "pénzünk nincs, kit szeretnél?" Aztán erősítsél b***meg...

Rocky80 2022.10.30. 07:39:37

@venember83: hehe :D

Amúgy persze, Dybalával is, de nem ez volt a legnagyobb. Ez csak a hab volt a tortán. Amúgy meg tényleg ne hosszabbítsunk már egy ilyen játékossal ennyiért aki belesérül egy tizenegyesbe... Ezt tartom, még ha nyilván kicsit fáj is a sztori.

Allegri és a szervezettség: amit ti vártok / Conte csinál az inkább idomítás, már megbocsáss a kicsit erős poénért. Épp ezért működik pl Kulusevski jól az angol bajnokságban, de már túl messzire megyek... :D

Allegri szereti a játékosai kreativitására és képzelőerejére bízni a támadójátékot inkább, csak hát ugye ami nincs, arra...

Megszervezi ő a védelmet is, csak hát ugye Bonucci..., Rugani..., Gatti... (őt egyébként kedvelem mert csupaszív); Cuadrado mostanában..., Sandro pár éve... Ez 5 ember! Folytassam?

Attilio79 2022.10.30. 07:42:41

@Rocky80: Megkeresést? :D

Memóriafrissítés: Vidal, McK, Dybala, Pogba, de még Bonucci is...

Vlahovicra biztosan nem volt pénz, én emlékszem rosszul.

Ha nincs pénz, fiatalítani kell, csak ahhoz nem ért a mestered.

Allegri a kieső Lecce ellen is 1 csatárt tett fel a kezdőbe, biztos túlbiztosított.

Rocky80 2022.10.30. 07:44:31

@venember83: bocsánat, de csak nem bírom ki: középpályán meg a bujdosó Loca, a kisautós szinten lévő Kenny, a "most focizni kell hogy el tudjak igazolni" Rabiot, meg a folyton sérült Paredes meg Pogba az alapemberek, ők a rutinosabbak! Szervezd meg! :-)

Rocky80 2022.10.30. 08:01:38

@Attilio79: ja!

Játszottak, mert bizonyos dolgok miatt kellettek:

- Vidal egy alkoholista f*sz, de volt szíve;
- Bonut felértékelte a két világklasszis mellette,
- Pogba + Dybala klasszisok csak vannak egyéb tényezők is;
- Kenny meg játszik mert nincs más. Minden mercatonál emlegetve van rendszeresen, nem?

Egy kis frissítés neked is: Vlahonál már akkor mondva volt hogy a nyári büdzsét költjük. Láthattuk is hogy ez igaz volt... Úgy éreztük akkor hogy muszáj, cserébe most nem tudtunk senki érdemlegeset igazolni.

Fiatalok: aki valóban minőség, az megkapja a lehetőséget ahogy Pogba is megkapta meg Miretti is. Nyilván lehetne többet is játszatni őket, de folyamatos eredménykényszerben vagyunk, kell a rutin. Csak ezekkel az öregekkel ba*hatjuk.

Lecce meccs: Kean volt a másik csatár opció. Ha frissíteni kell, kit hoz be? Ha kell egy kis lendület elölre, kit hoz be?

Tipikusan ha játszik az a baj, ha nem, az. Azt gondolta hogy megoldjuk őket így is, ha nem, csereként lendületet adhat. Teljesen jól gondolta. Más opció meg nem is volt.

Rocky80 2022.10.30. 08:03:43

@Attilio79: amúgy meg a te mestered is, törődj bele! :D

Ugyanúgy a csapat is a mi csapatunk ha szar is, ez van. Majd fordul!

Attilio79 2022.10.30. 08:15:10

@Rocky80: Semmiféle megkeresés nincsen!

Tehát nem a fegyelmezetlenség döntött a kérdésben. Köszi az alátámasztást.

Vlaho szerződtetése nulla büdzsénél (mint kiderült) egy csapatsportban ugyanolyan bűn volt, mint CR megtartása a covidnál. Egy fecske, nyár esete. Mindig a csapat fogy el Allegri körül, elég érdekes, nem? Ezért kellett volna csapatot építeni, csak kókler bá' kevés hozzá.

Kean a második csatár és lehet hozni az utánpótlásból, ha megakadok, csak ez nem opció, mert fiatalok... Egyébként persze, meg lehet nyerni meccset csatárok nélkül is, csak ahhoz stratégia kell és te írtad, hogy szabadjáraengedi Allegri a támadókat. Akkor miben is bíztunk egy feltett csatárral?
Majd gondold végig, egymást ütik már a saját mondataid is.

Attilio79 2022.10.30. 08:18:34

@Rocky80: Az én mesterem? Miért lenne? Te akarod alátámasztani a magyarázhatatlan döntéseit. A padon biztosan többet ér egy játékos, mint a pályán - gondolkozással.

A csapat, az igen, de a csapatot sem védem, ha nem lehet...

venember83 2022.10.30. 08:20:21

@Rocky80: megint ugyanazokat a köröket futjuk, nem?

Szar a keret!
De hisz Loca focistának tűnt a válogatottban és a Sassuolóban!
McK nem volt ennyire rossz Pirlo alatt!
Tele a keret sérültekkel!
Másfél év és több mercato után sincs látható előrelépés a játékban!
Vlaho is hogy leépült!
Kostic is mekkora középszer!
Nem igaz, hogy a mezőny toronymagasan legnagyobb fizetéséért a mester csak ennyit tud kihozni a keretből!
Minek engedték el Rovellát, hogy aztán egy túlfizetett és sérülékeny, illetve korántsem fiatal Paredest hozzanak!
Hagyhatná már a pics@ba Maxi ezt az ósdi registás elképzelést!

Ilyesmi indokok repkednek általában egyik-másik oldalról, nem?

venember83 2022.10.30. 08:28:43

@venember83: ezt kiegészítve:

"Unom az elejét, unom a végét,
Unom a háborút, unom a békét"

Gaben Smith 2022.10.30. 08:41:05

Az a jó hír srácok , hogy Paredes és Rabiot is takarodik nyáron így lesz hely neki és Mirettinek.

Attilio79 2022.10.30. 08:44:24

Este folyt.köv., irány vidék! ;)

rockitbaby 2022.10.30. 08:48:41

@Rocky80: Ez a kit engedett a büdzsé nem igaz. Ő kérte kifejezetten Pogbát, Di Maríát és Paredest is, miközben lett volna jobb opció is a piacon - néhány esetben már akár a keretben is. Ne ferdítsünk.

alexGicamo 2022.10.30. 09:45:33

Nagyon örülök a góljának ! Szép volt !
Mindig külön szurkolok a fiataloknak ! :-)
Csak így tovább , Nicolo !

supertrezi 2022.10.30. 09:59:14

Szemkápráztató gól volt - és a gólpassz se volt kutya! Bízni kéne bennük játszatni őket a ligában legalább ilyen gyengébb csapatok ellen. Mi baj történhet? Hajtani fognak, technikailag jók, több hibával se játszanak, mint leharcolt oroszlánjaink. Ha meg mégis úgy döntünk, hogy megválunk tőlük 1-2 év múlva, akkor sokszorosát fogják érni a jelenlegi áruknak. Fagioli értéke is megugrott szerintem egyből pár százezer euróval. Iling pedig ismét gólpasszt adott. Ráadásul csodaszépet. Soulé is szép és sikeres dolgokat csinált. Mert cselezni, megindulni, kapásból passzolni. Ez kell!

supertrezi 2022.10.30. 10:04:17

@Rocky80: Én is régen örültem így gólnak. Legutóbb a Villarreal elleni meccs eleji Vlahovics-gólnál ordítottam egy nagyot a karosszékben, de ez most annál is jobb érzés volt, mert egy nálunk nevelkedett fiatal srác szerzett egy fontos és gyönyörű, technikailag kifogástalan találatot. Szörnyű lenne, ha a következő évek úgy peregnének le, hogy ezekből a fiatalokból a legtehetségesebb 4-5-öt nem tudnánk beépíteni a csapatba. Hátha van erre némi szándék... Kellene lennie!!

insieme 2022.10.30. 10:49:47

@supertrezi: az50- 52. Percben volt egy top akció, érdemes újra nézni,,na az ilyet kell gyakorolni,,a Next Gen tud segíteni

DelPiero2 2022.10.30. 12:12:37

@Rocky80: nem személyt barmoztam le, inkább a cselekedetet.
Én inkább elnézem azt hogy fegyelmezetlen egy kicsit valaki, viszont nagyot alkot. Szerintem költség haszon alapon kell nézni, ha kicsit hibázik, viszont nagy hozadékot termel, csak azért hogy magas szinten adjunk a látszatra nem kéne az egyéb fontos tényezőket háttérbe szorítani, és pl. eladni vkit.

Rocky80 2022.10.30. 12:39:36

@DelPiero2: persze, egyetértek. Igazából csak túl sok itt az Allegrit szidó hang, aztán valaki az ördög ügyvédje is kell hogy legyen.

DelPiero2 2022.10.30. 12:53:34

@Rocky80: Allegrinek komoly érdemei is vannak. Az MNS Barcelonáját kiütni kieséses (2 fordulós meccsen) az sem volt semmi, a Madridi 3-1 Dybala nélkül, Sevilla elleni (vagy valamelyik spanyol csapat) 2-0 ra megverése idegenben amikor Roncit kiállították, tehát 10 emberrel...Conte BL-ben kevesebbet alkotottt, Ő is szívott olyan csapatok ellen akik most megverték a Juvét... Meg nem tudjuk mi megy a háttérben, mert Allegri hajlamos a vezetésnek falazni, és bevállalni sok mindent amiről nem biztos hogy tehet. De a fiatalokról alkotott szemlélete amit le is nyilatkozott és sajnos alkalmaz is, amiatt én is azt mondom hogy ezzel most abszolút hátráltatja a Juve fejlődését. (Vagy a vezetés és már megint magára vállal mindent)

Del Pybala 2022.10.30. 12:55:57

@DelPiero2: allegri mazlival vert el nagyobb csapatokat mert mar tudjuk h egy szarhazi kokler igazabol

DelPiero2 2022.10.30. 13:01:00

@Del Pybala: Ebben nem értek egyet. NMS-es Barcát 3-0 itthon, 0-0 idegenben pl. nem lehet véletlenül verni. Szerintem a többi felsorolt eredmény sem a véletlen műve. A Milan-nal is ért el sikereket. Ennyi szerencséje nincs senkinek, pláne egy kóklernek.
Nem védem, mert amit most csinál az nagyon káros. Remélhetőleg csak eddig, és most már elgondolkozik, és másképp teszi a dolgát. Viszont ki tudja mit vállal magára a vezetés sara közül pláne ennyi pénzért.
Fejétől bűzlik a hal. Ahol tök természetes, hogy Sarrit, Pirlot nem a tovább nem jutás alapján értékeljük ki nyilatkozat, aztán másnap kirúgják.. semmi jót nem lehet elvárni tőlük.

alexGicamo 2022.10.30. 13:02:57

@Rocky80: Ne haragudj, de a szememben Maxi teljes mértékben hitelét vesztette ! Amióta visszatért egyre inkább kiábrándulok belőle . Semmit nem tud alkotni , létrehozni, hozzátenni . Épp ellenkezőleg ! Annyira ragaszkodik a régi beidegződéseihez, hogy észre sem veszi , mennyire lerombolja ezzel a játékosait . Erre nincs mentség !

2022.10.30. 13:44:13

@Rocky80: Lehet, hogy ezért épült le Vlahovic, mert túl kevésszer ér labdába. De szerintem leépült, mert amikor eljut hozzá a labda, az olyan mintha kútba dobnánk. Vagy elpattan tőle 2 méterre, vagy nem tud pontosan passzolni utána. Persze neki nem is az lenne a játéka, hogy kapunak hátva birkózzon a védőkkel, de amikor megérkezett még ezt is jobban csinálta (feltételezem akkor még több volt az önbizalma). Milik sokkal hasznosabb nála, mióta itt van, de gondolom ez sem fog már sokáig kitartani.

Kean sem tűnt ekkora szarnak amikor feljött az ifiktől, állandóan veszélyes volt a kapura. Persze ügyes akkor sem volt. De ezt talán be lehet tudni annak, hogy akkor még Cancelo meg egy fiatalabb Cuadrado rúgdosta be neki a labdákat.

Én nyugodtabb lennék a fiatalokkal kapcsolatban, ha olyan edzőnk lenne, akinél extrát szoktak nyújtani a játékosok. Például Gasperini, ha olasz vonalon akarunk maradni, vagy Conte. Én már ott tartok, hogy jöhet ő is, legalább ő még tudja, hogy mit jelentett régen ez a klub.

2022.10.30. 13:45:31

@Pjanista: *kapunak háttal állva

Del Pybala 2022.10.30. 15:51:33

@DelPiero2: Megorokolt egy csapatot jo mentalitassal a tobbi szerencse.

DelPiero2 2022.10.30. 16:41:26

@Del Pybala: BL-ben semmit nem tudott csinálni a Juve Conte-val, aztán jött a szerencsevadász Allegri és kétszer a döntőbe vezette őket! Menjünk lottószámokért Allegrihez!
Tény hogy most lemaradt Allegri, akkor nem becsülte meg a Juve őt, elzavarta, most kapja vissza a Juve ennek a díját. Persze nem Allegri akaratából. De a Juve vezetés sorozatosan nem becsülte meg az ikonjait, sok értelmetlen dologért beáldozta őket, ezért is isszuk a levét.

Del Pybala 2022.10.30. 16:45:56

@DelPiero2: Conte csapata jutott a dontobe csak allegri volt az edzo...

The king of alibis 2022.10.30. 17:15:20

@DelPiero2: Mourinho is jó edző volt régen....másik közös pontjuk, hogy mindkettő felett elment a futball...

Vecchia 2022.10.30. 20:42:15

@Del Pybala: Conte csapata Contéval miért nem jutott a döntőbe? Vagy legalább tovább a csoportból.

DelPiero2 2022.10.30. 22:06:03

@The king of alibis: Nem vitatom ezt. De az is meglehet hogy mindkettő magába száll majd és megújul. Tény hogy jelenleg mélypontjukat élik, de nem lehet egyszerűen lekóklerezni egyiket sem, mert azért elértek valamit. Van aki szerint azért mert Allegri szerencsejátékos, de azért legyünk objektívek, ennyi szerencse tudás nélkül nincs, amit korábban elért Allegri.

DelPiero2 2022.10.30. 22:08:11

@Del Pybala: Kétszer is? Akkor a mostani csapat az Pirlo és Sarri csapata?

Attilio79 2022.10.30. 22:51:59

Allegri nem azért kókler, mert elérte, amit régebben felmutatott, hanem, mert az elmúlt 1,5 évben nem tudott semmit hozzárakni.
Nem épült csapat, sőt, ami eddig volt, az sincsen. Nincs egység a pályán és az öltözőben fingszag terjeng. Amennyiben ő a csapat vezére fegyelmezzen, ha nem ő, akkor az meg már rég rossz, ha nem tudja, hogy ki fingott be, az megint róla mond el mindent.
Lenyilatkozzák, hogy hiszünk a megújulásban, új csapat épül, ehhez képest megvásároltuk (vagy kölcsönöztük) a Z világháború legrosszabb, legidősebb sérült zombiejait.

Allegri (és a vezetőség) azt várja, hogy máshol leszerepelt, majd hozzánk kölcsönbe érkező játékosok, kiegészülve a lejáró szerződésűekkel húzzák az igát. Miért tennék? Jövőre itt se lesz a többség, miből gondolja, hogy a Scudettoért fognak hajtani és felvállalni a sérüléseket egy évre?

Zsoldosok és rájuk támaszkodik, itt semmiféle csapatépítés nem zajlik, elképzelések nélküli túlélés történik, megspékelve a J-medical szanatóriumi szolgáltatásaival, elkényeztetve a játékosokat a szuper (high-tech) felszerelésekkel, infrastruktúrával.

Csapatot kell építeni, saját tulajdonban lévő, lehetőség szerint, többségben olasz nemzetiségű, fiatal, elkötelezett játékosokból, akik tehetségesek. Marottához hasonló, alulról csapatot építő igazgatóra van szükségünk, aki nagyobbat merít a fiatalokból és olyan edzőre, aki meri használni a fiatalokat, akár rotálni a keretet-kezdő 11et meccsről-meccsre. Van 5 cserelehetőség, tehát nagyobb lehetőség van meccsen belül is változtatni.

Del Pybala 2022.10.31. 00:36:15

@DelPiero2: allegri bebizonyitotta h nem ert a focihoz...engedd el

DelPiero2 2022.10.31. 00:50:23

@Del Pybala: Azt is bizonyította hogy ért hozzá. (Volt azért korábbi eredménye amit én nem tekintek szerencsének. Lehet hogy Conte tette alá a korábbi csapatot, de azért NMS-es Barca verésre vagy hasonló BL sikerre Conte nem volt képes. Conte pl. a Bayerntől két 2-0 át kapott otthon is idegenben is. Allegri két 2-2 hosszabbításban 4-2. Lehet más BL hasonlítást is hozni. Lehet csűrni csavarni a dolgokat, de BL eredményekbe veri Contét, ezért ért(ett) a focihoz, ezért nem nevezném kóklernek. Most tényleg nem a helyzet ura, abban igazatok van, most másra lenne szükség, amit eddig folytaottt. Én elengedem, de nem én döntök. (Legalábbis nem egyedül én).

Del Pybala 2022.10.31. 06:41:37

@DelPiero2: allegri egy selejt kokler..ennyi

venember83 2022.10.31. 08:45:04

@DelPiero2: így van, egyáltalán nem kókler, voltak jó/meglepő/nagyon jó eredményei a már felépített csapattal, aztán Pirlo után is elért egy BL-döntőt egy alaposan felfrissített kerettel, szóval nem kókler. Viszont nem is az a megváltó, aki a káoszból csapatot épít, és szerintem a jelen helyzetből nem fogja kihúzni a Juvét, hiába próbálkozik másfél éve. Az EB után Chiellóval beszélték a pálya mellett, hogy ez a Juve nem egy csapat, s azóta sem sikerült csapatot kovácsolnia ebből a keretből.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása