Az újságírók szerint Allegri helyzete továbbra is stabil

allegri_massimiliano_dazn_mikrofon_elott_hazai_bajnokit_ertekel.jpgA Milan ellen rendkívül simán elvesztett szombati meccs után egyes szurkolók talán kisebb forradalomra számítottak a Juventusnál, ám a csalódottság ellenére az ismertebb újságírók és lapok arról számoltak be, hogy a mestert a Juventus nem kívánja eltávolítani a csapat éléről.

„A Juventus felől ma érkező jelek nagyon ridegek, a klub borzasztóan csalódott, ám folytatja az utat Massimiliano Allegrivel. Viszont van egy esemény, amit érdemes kiemelni. A meccs vége után pár órával a klub összehívta a jogi ügyekért felelős részleget, ez korántsem természetes esemény.” - számolt be az eseményekről Luca Momblano.

Giovanni Albanese rendkívül kritikus hangot ütött meg: „A Juventushoz csatlakozott egyetlen játékos sem fejlődött. Tulajdonképpen lényegében mindegyik játékos nagyjából gyengébbnek tűnik, ez eredeztethető az aktuális kontextusból és a jelenből; viszont már korántsem tekinthető egyedi esetnek. Kedden Massimiliano Allegri csapata azt kockáztatja, hogy minden versenysorozatból kiesik, és nem, nem méltó a múltjához.”

A La Stampa értesülései szerint a Maccabi Haifa elleni mérkőzés előtt a Juventus nem hirdet edzőtábort, azonban a klub kész szót kérni, és a vezetőség megelégelte, hogy a játékosok így teljesítsenek. Massimiliano Allegri kirúgása azonban egyelőre nem merült fel.

Nicolò Schira értesülései szerint Massimiliano Allegri állása teljesen biztos, és a világbajnokságig semmi esély nincs az edző menesztésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4517950564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2022.10.09. 20:43:17

Na ez kettő és fél álláspont illetve nézőpont vagy pletyka bármelyiket el tudom képzelni.
A nem hirdet edzőtábort a klub az mit jelent? Vagy mit von maga után?

supertrezi 2022.10.09. 20:45:18

Szerintem bármi lesz is az anyagi vonzata, Allegrit lapátra teszik nemsokára, ha ez a mélyrepülés folytatódik. Egyetlen BL nélküli év nagyobb anyagi kiesés, mint Allegri eltávolítása. És ha úgy tűnik pár héten belül, hogy elúszik a BL-hely a bajnokságban, akkor lépni fog a vezetőség, s hoznak valakit, aki felrázhatja a csapatot.

supertrezi 2022.10.09. 20:47:45

@Gaben Smith: Többé nem edzenek a fiúk, mert úgysincs látszatja. :D

venember83 2022.10.09. 21:22:30

@Gaben Smith: edzőtáborban nincs helye családnak, a játékosok csak egymással találkoznak, és csak a csapat dolgaival foglalkoznak, a külvilágtól elkülönítve élnek. Nincs kimenő, kvázi egyfajta katonaság. Büntetés és egyben lehetőség a javulásra.

supertrezi 2022.10.09. 21:25:49

@venember83: Akkor erre valóban nincs is szükség.

venember83 2022.10.09. 21:26:36

@supertrezi: Allegri bérével már kár foglalkozni, azt a Juve ki fogja fizetni. A kérdés már csak az, hogy mikor döntenek úgy odafönt, hogy leírják a veszteségeket, és új lapot kezdenek valakivel. Realistának tartom magam, bár sokszor bizonyosan inkább pesszimistának tűnhetek, de szerintem Allegri megtartásával a világbajnokságig lényegében megpecsételik a jövő évi európai szereplést, s utána ugyanúgy kell Allegri és egy új edző bérét fizetni. Remélem, hogy már keresik a megfelelő embert a csapat vezetésére és a vezetőségbe Cherubini kisegítésére/útmutatására.

supertrezi 2022.10.09. 21:29:59

@venember83: Igazad van. Az el nem kerülhető lépés halogatása még nagyobb károkat fog okozni...

Gaben Smith 2022.10.09. 21:39:39

@venember83: ha én játékos lennék akkor nyilván törekednek a megfelelő fizikai állapotra ,de azért ne nekem mint játékosnak kelljen mérnem azt,hogy milyen szinten állok akar hazai akar nemzetközi szinten. Nem tudom milyen adatok alapján állapítják meg azt , hogy mi a megfelelő szint vagy mi az amivel partiban leszünk ,de a De Ligt ,Zakaria,Kulu aluledzettségen felül nemrég olvastam , hogy amikor Sheva a Milanhoz érkezett 2 óra edzés után ,megkérdezte mikor kezdődik az igazi edzés. Ugye a Lobanovszki éra! Tehát az olaszok lazábbak lehetnek , ez egyébként gyakorlatilag olyan 2006 óta fennáll. Legalábbis úton útfélen ezt tapasztaltam a calcioval kapcsolatban. Viszont ha profi vagyok és észreveszem ezt a hiányosságot akkor lehetek Marslakó akkor is rateszek meg egy lapáttal és kifingatom a csapatot , hogy legközelebb az összes gyep téglát felszántsak. Viszont ha Allegri képes minden kudarc után ugyanazt a felállást és felfogást a pályára küldeni akkor neki ez sem tűnik fel. Viszont ha nem tűnik fel akkor miért kell egy csökönyös ,mindenfajta negatív fejlemény ellenére a felfogásban változtatni nem hajlandó embert alkalmazni? Mert vagy totál hülye a focihoz Allegri vagy egyszerűen berogzodeses és nem hajlandó felismerni a hibáit ! Egyik se jobb!!

JeetTrader 2022.10.09. 21:41:47

Valami nagyon nincs rendben és ezt mindenki látja. Hogy mi lehet a megoldás az viszont már nagyon nem egyértelmű.

Ha most menesztik Allegrit akkor vélhetően Montero ülne le a padra, amíg meg nem találják azt akit fullon megfelelőnek gondolnának.
Nem tudom Montero mennyiben lenne jobb...kb Pirlo 2.0...de talán tud ordítani :)

Conte neve megint feljött...nem gondolom ugyanakkor h reális. Viszont ő rendet tudna vágni. Fullos épeszű valamire való edző évközben nem vesz át csapatot...szerintem legalábbis. Épp ezért nem számítok semmi jóra. Az se jó ha marad Max de az se kecsegtet túl sok jóval ha most év közben utilaput kap. :/

Gaben Smith 2022.10.09. 21:46:40

@JeetTrader: amit most leírtál az irreális. Senki nem fogja kinevezni Monterot aki átlagban 0,47 szezont töltött ez a számtalan nevenincs csapatánál és legtöbbször kirúgtak.
Conte megint nincs terítéken egyrészről 17 millio font körül keres másrészről Ő maga nyilatkozta le h nem jön ide .

Gaben Smith 2022.10.09. 21:53:39

@supertrezi: egyébként az indulataink mögött érdemes picit átgondolni vajon a HQ-ban lévőknek mi járhat a fejében? 2019-és Allegri out óta folyamatos rossz döntések . Elégettek egy valag pénzt kidobtak és hoztak számtalan játékost elégették Pirlot és Sarrit most elégették Allegrit illetve Ő saját magát van egy 254 milliós deficit. Ez egy gazdasági társaság esetében minimum fejhullás. Mi lenne ha az Exxor ilyen számokat produkálna? Szóval sztem kurvara ott van a babszem seggekben. A következő döntés már nem lehet lutri sem anyagi szempontból sem pedig a saját szakmai hírnevuk szempontjából.

Gaben Smith 2022.10.09. 22:48:56

Egyébként most ránézve a tabellára azonnal elküldeném a staredzot.( Dybala újra győztes gólt lőtt…)

DelPiero2 2022.10.09. 23:02:25

Előbb a vezetést küldeném el. Nem vagyok benne biztos, hogy Allegri elsőre megkapott minden kért embert.
Dybala elküldésében sem vagyok biztos hogy Allegri szava volt döntő.
A vezetés viszont a klubhűség ellen és a zsoldoskultúra meghonosításáért sokat tett. Én a bajok gyökerét itt látom. Lehet hogy Allegri sem tökéletes, de én nagyobb bajt látok a felső vezetésben.

FeriGjuve 2022.10.10. 01:52:03

@Gaben Smith: És újra megsérült a lövéstől. :DDD

alexGicamo 2022.10.10. 03:38:10

Hát ez elég baj ! Meddig kell még ezt a méltatlan , botrányos teljesítményt eltűrni ? A posványból nem lehet vsak úgy kimászni , csak segítséggel .

Kukszi 2022.10.10. 08:08:28

@Gaben Smith:
Pontosan !
11 meccs 7 gól 2 gólpassz

De itt meg hülyére volt szidva…
A lusta Bentancur is állandó kezdő a Spursnél, nyilván az is a vak edző hibája

Attilio79 2022.10.10. 10:07:54

@DelPiero2: "Lehet hogy Allegri sem tökéletes"
A meccseken ki irányítja a csapatot, ő jelöli ki a kezdő 11-et vagy Nedved esetleg Agnelli?
Az ő taktikáját kell megvalósítani?
Az ő edzésterve alapján készül a csapat vagy Arrivabene hozta az F1 pilótákét, akkor nyakra mindenki jó lehet, csak az más sportág...

Allegri tudta, hogy csapatot kell építsen, szerény anyagi körülményekből, mégis jöttek a 30 feletti zsoldosok. Akkor nem kell elvállalni a feladatot... Amúgy, ha lenne gerince, akkora a további anyagi kötelezettségről lemondana és felállna a posztjáról, habár így végülis rántja magával az elnökséget is.

Juvino 2022.10.10. 10:37:08

@Attilio79: igy van! Par hete en is irtam, ha nem valtja le Agnelli, őt is magaval fogja rantani. Esetleg ő marad,m az uncsiteso ezt is elnezi neki, de akkor mas feje hullik helyette. Mondjuk Nedvede, aki mindig is ellenezte Allegrit. Egyebkent Agnelli jol nyomta, amig talpra kellett allitani a klubot, a problemak ott kezdodtek, amikor meg akarta reformalni a 100eves tradiciot. A stadion meg rendben volt, de az uj logo, a b-kozep kinyirasa, az elit liga, Ronaldo es a vezetoseg sajat kepere formalasa bukas lett, amit be kene latnia es lemondania. Es en ertem, h a jo szandek vezerelte, de attol meg ez az igazsag.

Attilio79 2022.10.10. 10:59:42

@Juvino: Azt nem tudom, hogy mikor fog feltápászkodni a csapat. Rossz nézni, ezt a vergődést, ami a klub körül folyik, úgy, hogy gyakorlatilag minden technikai, tárgyi feltétel a fenekük alatt van ahhoz, hogy az első 3 csapat egyike lehessünk.
Agnelliék felépítették a klubot, edzőközpontot és függetlenné tették a csapatot, de a jó döntések mellett elkezdődtek a rosszak, amit már a Covid előtt meghoztak. Marotta elküldésétől kezdve túl magabiztosak lettek, hogy mindent tudnak, de a Covid és Paratici alkalmatlanságán keresztül, irányíthatatlanná vált a repülőnk és mostanában fúródunk a Földbe.
Azt nem értem, hogy CR-től miért nem lehetett megvállni időben, mindemellett csökkenteni a kiadásokat a Covid első éve után. Elkannéknak csak látniuk kellett, hogy mit tudnak a jövőben kihozni ebből...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása