HIVATALOS: Pogbát megműtötték

pogba_paul_10.jpgMai hírek szerint, amelyeket Leonardo Bonucci is megerősített a mai sajtótájékoztatón, Paul Pogba mégis kénytelen kés alá feküdni a meniszkusz-sérülése miatt, mivel a konzervatív kezelés nem vezetett eredményre.

A francia válogatott tegnap és ma a pályán edzett, azonban az elmúlt hónapban folytatott konzervatív kezelés nem hozta a megfelelő eredményt, így végül a játékos és a klub a műtét mellett döntött.

A Sky Sport Italia, a La Gazzetta dello Sport és a Sportmediaset szerint az egykori Manchester United játékost már műtik is, és a Sky Sport Italia szerint hat hétre esik ki, de várhatóan a Juventus közleményt fog kiadni még ma a játékos kilátásairól.

Augusztus elején a játékos öt hétre esett ki térdsérülése miatt, és a klub a játékossal karöltve fizioterápia mellett döntött, és mostanra kijelenthető, hogy ez volt a hibás döntés.

Paul Pogba idén nyáron tért vissza a Juventushoz komoly reflektorfényben, ám tétmeccsen már/még nem tudott pályára lépni, s várhatóan még jó ideig nem is fog, az sem zárható ki, hogy már csak januárban láthatjuk a francia középpályást élesben a Juventus mezében.

Késő este a Juventus közleményt adott ki: „Ma este Paul Pogba részleges külső artroszkópos meniszektómián esett át. A műtétet Prof. Roberto Rossi végezte a Juventus csapatorvosnának, Luca Stefanininek a jelenlétében, és a műtét teljes sikerrel zárult.”. A rövidke közlemény nem tér ki a várható felépülési időre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3617924747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabueroo 2022.09.05. 20:13:58

Bravo bohocok!

Ezt mar 2 honapja kellett volna... Se Di maria, Pogba es Chiesa pedig meg hosszu ideig nem lesz

MdewC 2022.09.05. 20:16:26

Tudtuk, hogy ez lesz, legalább nem várták meg a vb-t.

Igaz viszont, hogy kezdhették volna ezzel is.

Gyakorlatilag Pogba és Chiesa februárnál előbb nem lesznek a pályán.

Elszomorító.

JeetTrader 2022.09.05. 20:26:42

@MdewC: nem, sajnos nem tudtuk h térd sérülése lesz! Nem összekeverendő más sérülésekkel!

Ugyanakkor furcsa mert pont ezzel ellentétes hírek terjedtek es már azon ment a speki h melyik Seria A meccsen tér vissza.

Ne feledjük azt sem h a sérülés kezdete óta a mi orvosi stábunk a műtétet sürgette. Ha nem lett vna a VB tuti biztos h bele is ment volna. Így gurított egyet h hátha. A műtét instant VB lemaradás szóval nem hibáztatom.

Attilio79 2022.09.05. 20:27:42

Azért, ez borítékolható volt, nem tudok meglepődni.
Sikeres műtétet, mielőbbi felépülést!

Leram7 2022.09.05. 20:38:43

Egy Pogba erre a kp-ra nagyon kéne...

McKenniet egyenesen megutáltam, elkezdett irritálni.
Paredes nem lesz megváltó, inkább egy jobb kiadású Arthur.

Szomorú hírek.

Rikster 2022.09.05. 20:39:34

Vajon mi jöhet még. Ha ne adj Isten kiesik Bremer és Vlahovic, akkor megnézhetjük magunkat a BL csoport 3. helyén és a 7-8. helyen a bajnokságban. Nagyon sajnálom, hogy ennyire nem akarnak összeállni a dolgok, remélem januárig versenyben tudunk maradni mindenhol és a felépült emberekkel új erőre kaphatunk.

MdewC 2022.09.05. 20:43:57

@JeetTrader: nono

Egyrészt félre értesz, másrészt ne támadj le. :)

Én a műtétre gondoltam, hogy tudtuk, hogy kelleni fog és nem lesz elég a konzervatív bohóckodás.

Én azok közé tartoztam, akik bíztak abban, hogy nem sérül le Pogba.

2022.09.05. 21:00:13

Nagyszerű igazolás volt. Újabb bérlő a J Medicalba.
Chiesaval mi van? Tényleg szarakodik a térde?

Shyr Kahn 2022.09.05. 21:05:20

Igy az atigazolasi szezont azert erdemes lenne sokaknak ujraertekelni, mert Pogba volt az ahitott jatekmesterunk, aki a kreativitast adta volna a tamadasainknak + O lett volna kozepen a motor. Most hogy kiesett fel evre legalabb + Di Maria is kuszkodik a serulesekkel, eszre kell venni, hogy a telen igazolni KELL a kozeppalyara! Lehetoleg olyan jatekost, aki nem ingyen (vagy olcson) erkezne es mar 30 ev folotti. Mindenki tudja, hogy kirol beszelek elsosorban. Mar a nyaron is Ot kellett volna szorgalmazni Paredes helyett, miutan a napnal is vilagosabba valt, hogy Pogba kihagyja a szezon nagyobb reszet. Nyuljanak zsebbe es toljak oda azt a 60-65 millat SMS-ert a telen.

Pavel1988 2022.09.05. 21:06:26

Ez egy olyan hír ami rövid távon szomorú, de hosszú távon a Juvénak kedvez.
Eddig az volt a terv, higy letolja a vb-t és utána fekszik kés alá, így az egész tavaszi szezonra kidől.
Januárra így tuti készen lesz a játékra és legalább a szezon 2. felében számíthatunk rá.

Shyr Kahn 2022.09.05. 21:06:48

@MGB75: Isten segitsen nekik, de nagyon ugy tunik, hogy Chiesa es Pogba is szogra akaszthatja a cipojet! Jobb talan nem is szamolni veluk, hanem gyujtogetni a teli atigazolasi szezonra es elore megallapodni valakivel.

JeetTrader 2022.09.05. 21:07:02

@MdewC: bocsi az első mondatod akkor rosszul ertelmeztem. Azt hittem h a sérülékenysége miatt írtad h tudtuk h ez lesz.

A többi bekezdést már nem neked cimeztem. :)

Shyr Kahn 2022.09.05. 21:08:51

@Pavel1988: Tuti? En meg varnek ezzel a tutival. Mondjuk ugy, hogy Isten adja, hogy januarra mar bevetheto legyen, de en speciel nem lepodnek meg a majus korneykevel esem.

Miert? Pogba a VB-t celozta meg es most, hogy kiesik a motivacios szintje verdesi majd a foldet es a motivacio (=hit) nelkul a gyogyulas is joval lassabb lesz.

venember83 2022.09.05. 21:11:29

Komolytalan, amatőr viselkedés. Úgy a játékos, mint a klub részéről.

MdewC 2022.09.05. 21:13:35

@Shyr Kahn: ez hit cucc ultra találgatás. ;)

Hidd el, hogy motiválni fogja, hogy januárra felépüljön.

Sztem innentől leszarja a vb-t, pont ezért műteti meg magát, hogy hamarabb felépüljön.

babo0410 2022.09.05. 21:17:41

Fasza! Nem lehetett volna már azonnal műteni? Remélem legalább Chiesa mielőbb visszatér. Mirettinek és Fagiolinak minél több lehetőséget kell adni.

Juventina7 2022.09.05. 21:29:11

Parádés. Okos döntések. Közel egy hónap ment a kukába.
De a legokosabb volt visszahozni ezt az instahuszárt.

Egy olasz ismerősöm (curva sud-os volt) mondta ma, hogy ez a Pogba sztori kiválóan mutatja a hozzá nem értő vezetői döntéseket a klubnál. A fejétől bűzlik a hal. Ugyanezt mondom már egy ideje.
Akár a koncepciót (mert most nem nagyon van olyan érdemben), a taktikát, az évek óta jelenlévő sérüléshullámot, a megye3-nál rosszabb kondit vagy ha szimplán a klub nimbuszát nézzük, egyszerűen nem lesz előrelépés, mert képtelenek megfelelő, konzisztens döntéseket hozni a vezetőségben. De persze Marottát ki kellett rúgni, aki pedig a valódi zsenije volt az elmúlt 10 év sikereinek. Élesen levezethető az elmenetele óta tapasztalható leépülés.
Idén már nagyon idegesít Allegri is, a Fio elleni meccs végleg betett nálam. Nem érdekel, ha nem lennénk jobbak mindjárt egy másik edzővel, de legalább nem lennénk BESZARIAK! Ezt a Juvét jelenleg már lassan senki nem veszi komolyan és ennek vastagon Allegri a felelőse.
De feltenném azt a kérdést is, hogy ugyan mi a fenének rakta fel a pályára Di Mariát? Tényleg nem látjàk a klubnàl, hogy kinél mit kockáztatnak? Ebben bezzeg következetesek edzőtől függetlenül is: a sérült Chiesát visszaküldjük a pályára a roma ellen szalagot szakítani, a félsérült Dybalát a lyon ellen 8 perc alatt kinyírtuk (ez még Sarrinál). Én nő vagyok, aláírom, hogy nem értek úgy a taktikához, mint a mesterek, de ez amit a klub művel a sérülések illetve a rehabilitáció terén, egyszerűen elfogadhatatlan és rettenetesen önromboló, amatőr. Minek a Continassa meg a J medical meg isten tudja milyen fullos edzőkomplexum szolgáltatások, ha rottyon van a teljes gárda, mert nincs egy ész aki megmondaná a tutit.
Allegri kézzel lábbal hadakozott a meccs végén, hogy fújják le. Hogy az isten verje meg, ezt a meccset (is) hozni kellett volna, nem mindig visszaállni egy teljes félidőre. Teljesen elnyomja a játékosok valódi képességeit, kvalitásait. Ez az Allegri egy betoji pöcs lett, remélem menesztik szezon közben, mondom ezt úgy, hogy az első Mad Max érában én nagy kedvelője voltam. Hát ide jutottunk.

Viszont ha kiakadok a történéseken, az relatíve jó dolog, mert még megvan az érzelem, a kötődés, remélem a legrosszabb fázisig (teljes érdektelenség) nem fogok eljutni. Ahh kapd össze magad szeretett csapatom…

Pavel1988 2022.09.05. 21:29:50

@Shyr Kahn: igazad van, csak a halál
a tuti.
4 hónapja lesz így felépülni, ami valószínűleg elég lesz.
A mondandóm lényege, hogy ez jobb verzió a Juve számára, mint nivemberig egy félig egészséges Pogba aki tavasszal amúgy nem lesz.

Juventina7 2022.09.05. 21:30:54

@babo0410: Nem éppen, nincs jól, a felépülése nem sok jóval kecsegtet egyelőre, leghamarabb már csak jövőre látjuk a pályán.

Shyr Kahn 2022.09.05. 21:31:41

@MdewC: Nem, nem talalgatas.

Amennyiben igazad van, maris van hite abban, hogy felepul januarra.

A VB volt eddig az urugy arra, hogy konzervativ terapiat valasztotta. Ugy gondolod, hogy hirtelen nem erdekli mar, hogy kutba dolt a terve?

Legyen igazad.

babo0410 2022.09.05. 21:34:24

@Juventina7: Érdekes, hogy amíg itt volt Marotta, minden az ő hibája volt. Most, hogy nincs, már mindenki más hülye, ő meg egy zseni. Oké.

Shyr Kahn 2022.09.05. 22:04:08

@Pavel1988: Nem, nem csak a halal a tuti, vagy ha igen, akkor folosleges elolvasnod ezt, mert az sem tuti, hogy irtam es elkuldtem neked ezt az uzenetet. (lasd Arisztotelesz valaszat a zenoni paradoxonokra... mert gondolom a Biblia nem erdekel es nem vagy hivo, de ha igen, tudok adni neked passzusokat onnan is Isten segedelmevel)

Egyetertek abban, hogy van ra esely, hogy felepul januarra, de mivel profetak nem vagyunk es Chiesa-t is mar varjuk egy ideje, ezert arra is van esely, hogy nem epul fel januarra. Nemde?

Valamint vedd eszre, hogy az elozo dontesehez kepest talan jobb, ami most tortent. Talan, mert ez majd attol fugg mikor epul fel, de az eredeti dontese viszont a konzervativ terapiat illetoen rossz volt es ha mar akkor mutet mellett dont, gyorsabban kiderult volna, hogy mikor tud ujra visszaterni.

Akarhogy is, szep, hogy pozitivan latjatok a dolgot, de az eredeti tervet nezve en nem erzem, hogy optimistak lehetnenk.

Persze Isten adja, hogy ne legyen igazam.

Del Pybala 2022.09.05. 22:06:08

Ujabb tokeletes huzas a barom vezetosegtol :D ezzel mar uccso 4 ev 120 kihagyott meccs...

2022.09.05. 22:24:52

@Shyr Kahn: Erre már nem.tudok mit mondani. Mária is kb 1 meccset játszik, 3at sérült. Megint a sok sérültön fog elúszni a szezon.

bianconeri83 2022.09.05. 22:29:19

@Del Pybala: a lényeg, h megtaláljuk mindenben a boldogságunkat. Neked már pipa

MdewC 2022.09.05. 23:23:54

@Shyr Kahn: nekem mindegy de szubjektív tippeléssel szemben nem tudok érvelni és nem is szeretnék. Majd kiderül mi lesz.

Ami biztos az 1 hónap leves.

Meg Max hülye. Sajnos.

@Juventina7: nagy +1! :)

Juve!

Rocky80 2022.09.06. 00:00:19

@MdewC: Max hogy jön ide? Meg nem is hülye. ;-)

MdewC 2022.09.06. 00:03:29

@Rocky80: te menj aludni. :D

Majd holnap a meccsen beszélgetünk. :))

Vagy anyázunk. Vmi lesz. :D

Rocky80 2022.09.06. 00:18:25

@MdewC: már most szólok, Maxot ezek motiválják! Ez nem egy Spezia meccs... :D
Fakopáncs legyek ha nem leszünk büszkék holnap a csapatra! :D

MdewC 2022.09.06. 01:13:40

@Rocky80: ez egy win-win felajánlás. :D

Úriember vagy.

alexGicamo 2022.09.06. 04:45:28

Bár nem vagyok orvos, pláne nem sportorvos, de várható volt, hogy a halogatás nem vezet jóra .
Most akkor így a vb -ről is lemarad .

venember83 2022.09.06. 05:27:05

@Shyr Kahn: s kinek a zsebéből húzzák ezt ki? Nem jön SMS. Van Paredes, Kosztics, Rabiot, Locatelli, McKennie, Miretti, Fagioli, Cuadrado, valamikor lesz majd Chiesa, Pogba, Di María, ilyesmi. Ebből kell főzni. Egy komolyabb téli átigazolás bajt sejtet, másrészről ismét le fog szűkülni a nyári lehetőségek spektruma, plusz valószínűleg nyáron nem a középpályára fognak igazolni, hisz pl. Sándor Sándor szerződése lejár, neki pedig nem nagyon van cseréje. Hacsak nem lesz komoly összegért távozó a középpályáról, nem lesz komoly érkező sem (lásd idei de Ligt-Bremer cserét), max. Rabiot helyett jön egy Gatti kategóriájú játékos, de talán az sem, mert nyáron feltehetően visszatér Rovella.

Shyr Kahn 2022.09.06. 06:08:08

@venember83: Nem tudom, de azt tudom, hogy azt sem tudtam, kinek a zsebebol huztak ki Vlahovic arat. Vlaho fizujat utolag hoztuk be, pl Dybala elengedesevel. Egyet tudok, a szukseg raviheti a vezetoseget egy ujabb ilyesfajta dontesre. Amennyiben Pogba es Chiesa erkezese is kesik, szuksegunk lesz valakire, aki stabilitast es erot ad kozepen. Nem tudom, hogy kit adnak el, ha ez bekovetkezik, de talan nem is akarnak eladni senkit sem a telen, hanem ugyanugy valakit elengednek/eladnak a nyaron (Pogba, ha keptelen felepulni, egy eleg jo jeloltnek tunik) es Di Maria szerzodese sem szol tovabb a jelen pillanatban.

Bar az is egy lehetoseg, hogy ha nagyon rosszul allunk, Allegri alatt meginog a szek... igaz, sztem tole a multbeli sikerek miatt nem vallnanak meg a szezon kozepen es valoban nem is lenne ennek sok ertelme. Ha mar elkezdte, vigye vegig ezt a szezont, akarmi is lesz a vegen. (azert talan annyira nem rossz edzo, hogy nem csipjuk el a BL helyek egyiket)

SuperTrezi 2022.09.06. 07:02:18

Valami nem fér a fejembe. Augusztus elején sérült meg; ha 6 hét kell az operáció után a gyógyuláshoz, akkor úgy 1-2 hét múlva térhetne vissza valamiféle edzéshez, ha akkor azonnal megműtik. Még lett volna 2 hónapja, hogy formába lendüljön a vb-re. Vagy hibás az elgondolásom?

venember83 2022.09.06. 07:56:53

@SuperTrezi: egyes hírek szerint ez nem új sérülés, kisebb mértékben a Unitednél is megvolt. Nyilván akkor is nemet mondott a műtétre, bő egy hónapja is, most meg már nincs más választása.

venember83 2022.09.06. 08:32:35

5 meccset hagyott ki eddig, a bajnokságban további 10, míg a BL-ben 6 meccset fog kihagyni.

delpi0823 2022.09.06. 08:53:02

@babo0410: Igen,ha nem szorakozik ezzel az alternativ kezelessel hanem mar egybol megmutik,talan mar oktober kozepen jatszhatott is volna......

delpi0823 2022.09.06. 08:55:38

@delpi0823: Mondjuk igy nagy valoszinuseggel lemarad a vbrol,amit en nem banok es januarban remeljuk mar rendesen lehet ra szamitani.Csak jo lenne addig nem leszakadni a bajnoksagban........Ugy tunik az Atalantaval is szamolni kell megint igy hogy nincsennek kupa kotelezettsegei.

delpi0823 2022.09.06. 09:06:47

@Rocky80: Maxot ez motivalja?Ja,azert nyilatkozza le hogy a Benfica elleni meccs a fontos stb,meg mar szamolgat hogy 10pont kell a tovabbjutashoz a csoportbol.Sztem oruljunk ha megusszuk 3kapott gol nelkul de ne legyen igazam.De sajnos inkabb egy olyan forgatokonyvet tudok elkepzelni mint tavaly a Chelsea elleni idegenbeli meccs.Az is egy szegyen volt mar alig vartam hogy fujja le a meccset csak ne kapjunk tobbet.......

venember83 2022.09.06. 09:47:37

@delpi0823: Max sokszor mellédumál, nehéz tudni, mit és mikor gondol komolyan. Itt pl. a játékosokról veheti le a rájuk nehezedő nyomást ezzel a nyilatkozattal. Vagy nem, csupán valami érdekeset mondani kell a lapoknak.

2022.09.06. 09:49:00

Kérdés, hogy a műtéttel megoldódnak-e a gondjai? Sajnos a térd nem olyan, hogy megműtik és tökélete lesz. De remélem, hogy rendbejön és focizhat végre. Majd valamikor jövőre...

Fabrizio 2022.09.06. 10:52:44

@venember83: költői kérdés, akkor mi a rákos kutyáért igazoltuk le és fizetünk neki évi 10 millát? A J-medical lassan olyan mint a magyar egésszégügy... Kóklerek gyülekezete vagyunk ami igaz a mercatora, a szerződéskötésekre és a menedzsmentre. Totális összeomlás. Innen a karosszékből:)

venember83 2022.09.06. 11:01:17

@Fabrizio: nem egy (magyar és angol) sportorvostól hallottam, hogy egy orvosi vizsgálat a sportolóknál nem azt méri fel, hogy XY egészséges vagy sem, egyszerűen kockázatokat azonosít (múltbeli sérülések, aktuális állapot), s majd a vezetők döntenek, hogy ezeket a tényezőket figyelembe véve leigazolják-e a játékost. Pogba átigazolási díj nélkül érkezett, jelentősen alacsonyabb bérrel, mint a unitedes bére. Kockázatot vállaltak vele, majd kiderül, hogy mi lesz.

Fabrizio 2022.09.06. 11:36:59

@venember83: tudom hogy átigazolási díj nélkül érkezett, de a 10 milla játék nélkül rendkívül magas bér. Teszem hozzá nem ismerem a szerződés részleteit hogy ebből mennyi a teljesítményhez kötött. Bármely versenyszférában elfogadhatatlan, hogy megállapodást kötsz és emögött nincs teljesítmény. Kockázatértékelést is értem, csak akkor a miénk rosszul van beképletezve...Vagy nem nézték az MU-nál letett teljesítményét. Totál Balotelli feelingem van vele kapcsolatban. Fejben nincs rendben a srác. Cáfoljon meg és öröm és boldogság.

Del Pybala 2022.09.06. 12:10:24

@venember83: mar kiderult...sot mar leigazolasa elott

venember83 2022.09.06. 12:59:41

A Gazzetta szerint a klubot igencsak irritálja Pogba helyzete, mivel a klub orvosai egyértelműen az azonnali műtétet javasolták, viszont a játékos a saját tanácsadóira hallgatott.

Megy a mosdatás.

2022.09.06. 13:58:06

@Fabrizio: Játék nélkül bármennyi pénz sok. Ha tetszik, ha nem, én belevenném a szerződésekbe, hogy ilyen sérülések esetén nem jár a teljes bér, hanem.csak egy része. Mint a táppénz. Mert ez így baromira nem járja, hogy hónapokra kidőlnek, közben meg felveszik a csilliárdokat a nagy büdös semmiért.

steven.h 2022.09.06. 14:24:44

@venember83: Ha nem lenne a VB és akkor is ezt a megoldást választotta volna, még el is tudtam volna fogadni, hogy minél előbb segíteni akart volna a csapatnak de nem jött össze. Így viszont gyakorlatilag elmehet a ..........-ba, hogy a VB oltárán mindent feláldozott volna.

Fabrizio 2022.09.06. 15:30:18

@MGB75: Valamint az sem kerek, hogy mint Juventus "alkalmazottként" hadd ne ő döntse már el, hogy sorry, nem műttetem meg magam, megyek a vb-re.
Ilyet meg lehetett tenni? Na ezért vonzó a Juve, mert stabil jövedelem van balf@szkodás esetén is.

Del Pybala 2022.09.06. 16:05:21

@Fabrizio: megis ki mas donthetne el? :D

alexGicamo 2022.09.06. 17:31:49

Jobbulást ! Erőt, egészséget !

Pogboom 2022.09.06. 17:59:02

@Fabrizio: Neked ha a munkahelyeden azt mondanák, hogy műttesd meg a szemed, mert nem tökéletes a látásod, gondolom rohannál másnap az orvoshoz.

delpi0823 2022.09.06. 19:19:16

@venember83: Hat inkabb sajat magarol probalja mintsem a jatekosokrol.Hiszen o soha semmiert nem hibas,mindig van valami kifogasa allandoan

Fabrizio 2022.09.06. 20:19:00

@Pogboom: Kissé sántít a hasonlatod.
Nem lehetek pl. légiirányító, ha szar a szemem. Mert az kell a munkához, így alkalmatlan vagyok arra, tehát fel sem vesznek. Pogba a lábával keresné elvileg.

Fabrizio 2022.09.06. 20:24:16

@Pogboom: egyébként a kialakult helyzetért a klubot tartom felelősnek, nem a játékost.

2022.09.06. 23:42:59

@Pogboom: Nem feltétlenül. De valószínűleg nem tudnám elvégezni a munkám, ezért a bérezésemmel akadna egy kis gond. Nem?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása