Pogba hamarosan visszatérhet, Zakaria távozhat

pogba_paul_locatellivel_stadion_folyosojan.jpgA Tuttosport beszámolója szerint Paul Pogba megkezdte az edzéseket visszafogott gyakorlatokkal, amilyen a futópadon futás. A játékos a műtét helyett a konzervatív kezelés mellett döntött, mivel nem kívánja kihagyni a világbajnokságot, és remények szerint így már szeptember közepén bevethető lesz a Juventusnál. A konzervatív kezelés részeként a rehabilitáció része a fizioterápia, az edzőtermi munka és az úszómedencében végzett gyakorlatok.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint Arkadiusz Milik kapcsán lényegében megszületett a megállapodás a játékos francia klubjával, a kölcsönért a Juventus 1 millió eurót fizet, illetve további 7 millió euróért a Juventus kivásárolhatja a futballistát a szerződéséből.

Romeo Agresti szerint tegnap este és ma reggel a Juventus végleges megegyezésre kíván jutni a játékos kapcsán, a csatár ügynökeivel is, hogy a játékos a Roma elleni meccsre már Massimiliano Allegri rendelkezésére állhasson. A lengyel csatár a Marseille mezében 18 hónap alatt 55 meccsen játszott, s ezeken 30 gólt jegyzett.

A SportMediaset beszámolója szerint a Roma érdeklődik Denis Zakariáért, akit a megsérült Gini Wijnaldum helyére szerződtetne a fővárosi klub, azonban egyelőre csak kölcsönről van szó, miközben a Juventus inkább eladná az elmúlt fél évben nem túl meggyőző játékot mutató középpályást. A Roma várhatóan a következő napokban fog végleges döntést hozni a 25 éves játékos kapcsán, miközben a mercato egy hét múlva ér véget.

Tegnap felmerült, hogy Nicolò Fagioli visszatérhet kölcsönben a Cremonese együtteséhez, mivel a Juventusnál kevés játéklehetőség várna rá idén, azonban Alfredo Pedullà szerint a tárgyalások megkezdődtek a Sampdoriával is a játékos kapcsán.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus és a PSG tegnap igencsak pozitív kimenetelű egyeztetést folytatott Leandro Paredes ügyében, a két klub egy kölcsönszerződést határozott meg, amelynek részét képezi adott feltételekhez kötött kötelező kivásárlás, ilyen feltétel például a BL-hely megszerzése. Matteo Moretto úgy értesült, hogy a Juventus péntekig le szeretné zárni Leandro Paredes ügyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4517915739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Közöny 2022.08.25. 08:02:03

Milik b+ tényleg nem értem, hogy minek? Franciáknak sem kell...
Hozzuk vissza mellé még Matrit.
Nemzetközi eredményeket várni ettől a kerettől teljesen felesleges. Haza színtéren is örülni kell majd a 4. helynek. Újra.

Wizzurah 2022.08.25. 08:03:05

Az igazolasok olcsoak es okosqk, ez tetszik, plane ha nem tartalmaz kotelezo kivasarlast mert ezek mind allegri keresei aki remenyeim szerint telen eltakarodik es ne hagyjon sok szemetet maga utan. A nagyobb baj, hogy Pogba igy allando serult lesz szerintem, az egyetlen tartos remeny a mutet lett volna. Zakariat se adnam el, mert meggyozodesem, hogy o, kean, locatelli is a sztaredzonk alkalmatlansaga miatt tunik rossznak. Ellenben rabiot, a vilagtalan mckenny, bonu, rugani lassan allando kezdok lesznek. Vicc. Meccset nem is nezek mar, mert feler egy kinzassal.

cd1 2022.08.25. 08:13:16

@Wizzurah: hat a samp ellen olyan erzesem volt, hogy egy nb2-es meccset nezek

2022.08.25. 09:10:11

@Wizzurah: +1
Lehet, Pogba majd a vb-t is kénytelen lesz kihagyni vmi sérülés miatt... Nehogy megbosszúlja magát a visszatérés siettetése, attól függetlenül, hogy szükség lenne rá, mint egy falat kenyérre.

JeetTrader 2022.08.25. 09:22:23

Nyígunk itt Milik miatt, de 18 hónap alatt 55 meccsen 30 gólt azért nem mondanám olyan rossz mutatónak! Mindezt kölcsönben 1 millaert majd utána 7 millaert megvehetjük. 3 Milla fizu mellett...ha nem válik be nem vágjuk vele haza a költségvetést! Ideális Vlahovic tehermentesítésere. Ezért a pénzért nagyon is jó ÜZLET! Én már megbékéltem vele és kívánom h itt teljesedjen ki!

Ugyanez Paredes! Ha egyszer Allegri registat akár, Paredes meg minden áron ide akar jönni akkor legyen! Lehet itt puffogni h milyen játékos, de az olaszok elleni meccsen egyáltalán nem volt kutyaütő ráadásul vele ok Locatelli is ott játszhatna ahol igazán jó! Ezt is nézzük! Egy igazolás posztra más játékosokrol veszi le a terhet így is javulhat a teljesítmény!

Depay meg kiderül belefér e illetve akarjuk e annyira. Persze papíron ő is jó lenne én örülnék de nem biztos h marad rá pénz ha nem megy bele a kisebb bérbe. Menjen vissza Angliába szenvedni ha pénzt akar keresni. Itt jobb eséllyel kiteljesedhetne, de ő tudja...

Nem fogják Allegrit év közben kipenderiteni! Nem is emlékszem h kirugtunk volna valakit év közben 96 óta...és kit hoznank helyette? De Zerbit?

FORZA JUVE!!

Jack Bauer 24 2022.08.25. 09:23:56

Ha már annyira el akarunk adni, akkor adjuk a Romának Arturt, sőt fizessünk is érte, csak menjen. :)

venember83 2022.08.25. 11:13:51

Agresti: megvan a megegyezés Milik ügyében.

Di Natale: Paredes is közel áll ahhoz, hogy a Juventushoz csatlakozzon.

Del Pybala 2022.08.25. 11:53:55

Mikor is jar le allegri szerzodese? Addig tokmindegy ki jon ki megy...itt focit nem lattok.

Thuglife! 2022.08.25. 12:56:21

@Magyar Közöny: "Franciáknak sem kell."
6 támadójuk van. Gondolom aki távozni akar azt minek fizessék...

supertrezi 2022.08.25. 15:27:28

@JeetTrader: Szeretem ezeket a pozitív hullámokat!

Depay pajtival meg kíváncsi vagyok, mi lesz. Szerintem nagy hülyeséget csinált a túlzott bérigényével, de ő dolga. Pont az ilyen pénzéhes majmokra nincs itt semmi szükség.

babo0410 2022.08.26. 03:04:06

@Wizzurah: Én meg remélem, hogy Allegri marad, mert az azt jelentené, hogy a szezonunk nem totális csőd. Én nem szeretném, ha olyan rosszul mennének a dolgok, hogy már télen menesszék Allegrit.
Zakaria eladását nem is értem. Most jött fél éve, nem volt olyan rossz, pont őt nem kéne elengedni. Pláne, ha ezzel majd nézhetjük Rabiot meg Arthurt többet.

alexGicamo 2022.08.26. 03:54:22

@JeetTrader: Osztom !
Ami Pogeszt illeti, szerintem így, hogy nem műttette meg magát egy időzített bomba . Bármikor rásérülhet és akkor sokkal rosszabb lehet a helyzet ... Szerintem . Bár én nem vagyok orvos ! Értem én , hogy nem szeretne lemaradni a vb -ről, de nem az egészség a legfontosabb ?

Wizzurah 2022.08.26. 08:30:09

@MGB75: Erre a sérülésre az egyetlen igazi megoldás a műtét. Szerintem is ki fogja hagyni a vb-t, vagy majd ott sérül le, amivel persze a klub szívja meg a legjobban majd. Ez egy teljesen felesleges és felelőtlen halasztás, mindenképpen szankcionálnám.

@babo0410: Kérdés kinek mi a jó és a rossz szezon. Ha elégszer kommunikálják le, mint ahogy teszik is, hogy igazából a bl. helyek egyike a cél, amire már nem első alkalommal épp hogy becsúszunk, akkor persze, jó a szezon és éljen allegri. Másrészről szerintem egy Juventusnak igenis szar szezonja volt, hogy évekig megelégedjünk azzal, hogy jó a bármelyik bl hely is, tehát örüljünk a 4. helynek, az égvilágon semmilyen kupát nem nyer a csapat, az szerintem szar szezon. Ehhez nézhetetlen foci is társul. Szóval a véleményed és a logikád értem, de ezzel szerencsére, vagy nem, majdhogynem egyedül vagy. Ha télig totális csőd van és edzőváltás, azzal még megmenthető a szezon, hisz csodával határos módon jó ideig így is volt esélyünk a bajnoki címre. De ahogy többen is írták, allegri mellett egyszerűen elment az idő és amit ő tud, amihez ő ért, az a mai foci világában finoman szólva is eredménytelen, megújulni látszólag nem tud, idén kapja a játékosokat is a nézhetetlen focijához, szóval ezután már kifogása sem lesz a rágcsálónak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása