Kedd reggeli pletykacsokor

de_ligt_matthijs_ten_haggal_olelkezik_ajax_mezben.jpgA Sport Italia értesülései szerint a Juventus hamarosan első hivatalos ajánlatát teheti Nahuel Molina ügyében az Udinesének.

Fabrizio Romano is nagy figyelmet szentelt a Juventus vonatkozású híreknek, az olasz újságíró szerint a Juventus több mint bizakodó Paul Pogba érkezése kapcsán, már csak az apró részletek tisztázása maradt az ügynökével, miközben a PSG és a Real Madrid most már más célpontokra összpontosít. A Juventus előrelépéseket regisztrál Paul Pogba ügynökeivel, évi nettó 8 millió eurót kereshet Torinóban, plusz ezt bónuszok egészíthetik ki. A Real Madrid bizonyosan nem érdeklődik már iránta, mivel a királyi gárda Aurélien Tchouaménit szeretné megszerezni. Mindeközben a torinói vezetőség várja Ángel Di María válaszára vár, aki a Barcelona képviselőivel egyeztetett.

Az olasz transzferguru szerint a vezetőség Matthijs de Ligt szerződéshosszabbításáról is folytatja a tárgyalásokat ugyanazon képviselőkkel.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Manchester United érdeklődést mutathat Matthijs de Ligt iránt ezen a nyáron Erik ten Hag érkezését követően. A mester jól ismeri a fiatal hátvédet, hiszen a holland játékos az Ajax kapitánya volt az edző vezetése alatt, és most jó opciót jelenthet a manchesteri védelem megerősítésére.

Jelenleg semmilyen konkrét lépés nem történt a Manchester United részéről, ám várható a kapcsolatfelvétel a következő hónapokban, cél pedig nem lehet más, mint a 120 millió euróban meghatározott kivásárlási ár alatti klubváltás.

Nicolò Schira szerint a Juventus a tízes mezt Paul Pogbának adhatja, évi nettó 8+2 millió euróért érkezik a francia játékos, a felek minden személyes részletkérdésben megegyeztek, és a következő napokban akár hivatalos bejelentés is történhet. Több olasz forrás szerint Paul Pogba már átesett az orvosi vizsgálatok egyes szakaszain, és valóban már csak a szerződés aláírása és a bejelentés maradt hátra.

A Sky Sport megerősíti, hogy a Juventus nem lépett előre Ángel Di María ügyében, mivel a játékos jelenleg kivárásra játszik, mivel felmerült a Barcelona érdeklődése. Egyéb olasz források pedig eközben arról számolnak be, hogy 72 órán belül választ fog adni az argentin játékos a torinói klubnak.

Gianluca Di Marzio az Atlético Madrid érdeklődéséről ír, Diego Simeone klubja ismét felmerült Paulo Dybala kapcsán, de a minap a Juventus is egyeztetett Álvaro Morata ügyében az Atlético Madriddal. Felmerült egy esetleges játékoscsere a spanyol csatár és Moise Kean bevonásával. Egyelőre ez csupán egy kósza ötlet, aminek a megvalósítása nem egyszerű, de Moise Kean mindenképpen máshol próbálná ki magát, míg Álvaro Morata Torinóban maradna, ha erre lehetőség nyílik, és az olasz újságíró szerint a játékos akarata döntőnek bizonyulhat. Természetesen Diego Simeone még nem bólintott rá a játékoscserére, kérdéses, hogy mennyire tart igényt a fiatal olasz támadóra.

Fabrizio Romano úgy értesült, hogy az Inter ismét közvetlen egyeztetésbe bocsátkozik ezen a héten Paulo Dybala ügynökével, a cél a minden részletre kiterjedő megegyezés az argentin futballistával, és ezért a következő napokban folytatódnak az egyeztetések. Egyéb olasz források szerint az Inter Romelu Lukaku visszacsábításán is dolgozik, ez pedig egyelőre nem kedvez Paulo Dybalának, mivel a belga csatár szerződtetése elsőbbséget élvez Milánó nerazzurro részében.

A végére pedig egy kevésbé örömteli, ám bizonyosnak semmiképpen sem tekinthető pletyka, Giovanni Albanese szerint Juan Cuadradót a vezetőség már nem tekinti mozdíthatatlannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9817850123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2022.06.07. 06:30:20

Vegyes, mint a koldussz*r...

Akkor ezek szerint Pogba helyett Tchouat kellett volna elcsábítani inkább... :D

Ez a Kean-Morata transzfer kiválóan hangzik, meggyőződésem hogy jót tenne a spanyolnak ha nem dobálnák évről-évre és révbe érhetne.

Cuad esetét nem is értem... Illetve azt sem, hogy Pogba mivel érdemelte ki a tízest. De lehet csak én vagyok túl szentimentális vénségemre...

kovta23 2022.06.07. 06:48:15

Nem lehetne a Dybalás híreket mellőzni?
Az egyetlen jó hír Molina...

kovta23 2022.06.07. 07:05:46

@Rocky80: Igen a fiatalabb francia jobb vétel lenne csak ne lenne minimum 80 az ára

venember83 2022.06.07. 07:10:53

@kovta23: de, végül is lehetne.

@Rocky80: "Ez a Kean-Morata transzfer kiválóan hangzik, meggyőződésem hogy jót tenne a spanyolnak ha nem dobálnák évről-évre és révbe érhetne." - itt az egyetlen probléma Moise Kean ára. Véleményem szerint annyit nem ér a spanyol, mint amennyit Keanért fizet majd a Juve, az Atléti pedig egy peták különbözetet sem fog vállalni.

Rocky80 2022.06.07. 07:22:56

@venember83: pedig egy ilyen csatár nem terem minden bokorban...

Attilio79 2022.06.07. 07:39:37

Bár vélhetően lavinát indítok el, de nem érdekel, azért Dybala talán jobb csatár, mint Kean vagy Morata, utóbbi 7 méterről se lábbal, se fejjel nem találja el a kaput sem.

JeetTrader 2022.06.07. 08:01:27

Reméljük a kétséges ügyek végre lezárulnak.

Én bízom benne h a Barca nem akarja majd Di Mariat és inkább egy fiatalt szerez helyette (mintha Rafinharol olvastam volna). Már csak azért is mert az alternatívák kétségbeejtő nevek sajna. És különben is úgy gondolom h ennyi idősen is komoly erősítés lenne.

Ezt a Cuadrado ügyet nem értem, remélem csak klikk hajhaszas.
Pogba viselte már nálunk a 10es mezt. Semmi bajom vele, kapja meg csak írjon már alá aztán haladjunk.

Ha az Inter visszaszerzi Lukakut és megkaparintja Dybalat is akkor tökön szúrom magam. Asszem Mikhitariant már biztosan érkezik.
Fel kell kötni a gatyát.

Thuglife! 2022.06.07. 08:39:53

Csak egy összeesküvés-elmélet a részemről de nem lehet hogy Cuadradot Dybala bujtotta fel?
És lassan az egész bulizós brancs távozik?(Dybala,Arthur, Cuadrado,a jenki,meg nem tudom ki volt az 5.)

venember83 2022.06.07. 09:39:11

Corriere dello Sport: nem csak a nagy nevek megszerzésén dolgozik a Juve, hanem a fiatalok tekintetében is intézkedik. A héten egyeztetés várható Andrea D'Amicóval, Fagioli képviselőjével. A játékos pozitív üzeneteket kapott Torinóból, várhatóan 2026-ig érvényes hosszabbítást fog aláírni, és adott az esély, hogy a keretben és Massimiliano Allegri szemei előtt maradjon, így bizonyíthat a mesternek.

JeetTrader 2022.06.07. 09:45:08

@venember83: naaa....ez nekem nagyon is jó hír. Remélem összejön a srácnak itt, szorítok neki!

venember83 2022.06.07. 09:50:01

La Gazzetta dello Sport: Di Maríának a Juventus magasabb bónuszokat ajánlhat a barcelonai csábítás ellensúlyozásaképpen, és a vezetőség szeretné megszerezni úgy Ángel Di Mariát, mint Filip Kostićot, mivel nem kívánja a vezetőség sürgetni Federico Chiesa rehabját. A Frankfurt szerződéshosszabbítási törekvései inkább a jobb alkupozíciót és így Filip Kostić árának az emelését célozzák, mintsem a játékos klubhoz kötését, ugyanakkor komoly előrelépés ebben az ügyben a Juve részéről csak Pogba és Di María leigazolása/bejelentése után várható.

Rocky80 2022.06.07. 11:29:08

@Attilio79: ehhez semmi kétség nem fér, de mit is szeretnél ezzel mondani? Az ő sorsa már eldőlt, a két csirkefogóval meg még kezdenünk kell valamit...

Rocky80 2022.06.07. 11:35:02

@venember83: keblemre, ezek nagyon jó hírek!

@bianconeri81: ő még nem tudja amit mi tudunk: itt mindenki jól érzi magát! Majd hosszabbít ha rájön... :D

Amúgy értem én hogy mit mondasz és alapesetben igazad is van abszolút, de valami miatt azt érzem hogy vétek kihagynunk a csávót, még ha csak egy évig is szolgál minket. Addig gyűjtünk pénzt az utódjára!

venember83 2022.06.07. 11:36:51

@Rocky80: félek, hogy csak a novemberi vb-ig fogja érdekelni az egész. Főleg egyéves szerződés esetén.

Rocky80 2022.06.07. 11:53:36

@venember83: csatába félj! :D

Szerintem egy profi futballista megkapja a pénzét és mindent megtesz az aktuális csapata sikereiért. Mint láthattuk már számtalan alkalommal nálunk is! Ja, várj... :D

venember83 2022.06.07. 11:59:08

@Rocky80: várok, várok, persze. Fino alla fine!

Attilio79 2022.06.07. 12:09:51

@Rocky80: Dybaláról szól a cikk egyik része, ezért megemlítettem én is.
A másik részében a traktoros gyerekről és Mormotáról írnak. Mindkettő kiváló játékosa lehetne a Vicenzának, esetleg a Palermonak. A Juventus meze még akkor is többet érne, ha a két fajankóért nekünk fizetnének.
Az, hogy mit kezdjünk velük, nem lenne kétséges egy normális vezetőségnél --> mindkettő nagyívben kuka. Egyéb döntés esetén a vezetőség beszámíthatatlanságát érdemes lenne vizsgálni...

Rocky80 2022.06.07. 12:19:23

@Attilio79: Morci azért a spanyol válogatott csatára, annyira nem rossz... Nem Vicenza szint...

venember83 2022.06.07. 12:37:26

@Rocky80: nem akarok folyamatosan negatívkodni, de a kollégának abban igaza van, hogy Álvaro sokszor Vicenza szintet mutat a Juventus mezében.

Gaben Smith 2022.06.07. 15:12:10

Nem ertem Cuadrado cukifiu ,de egy egydimenzios ,setesuta jatekos ha hozza kerul a labda az ember kivulrol tudja mit fog csinalni. Oreg is mar emellett se nem tamado se nem vedo igazabol formaciokba nem illesztheto kello hatasfokkal. Ha van alternativa had menjen nekem nem fog hianyozni.

Attilio79 2022.06.07. 15:12:48

@Rocky80: Spanyol válogatott ide vagy oda, sajnos katasztrófa az ember. Ráadásul, ha már szóba került itt feljebb Rabiot, ha ők ketten pályán vannak közösen, a katarzis óriási, na nem a megoldásaik révén, inkább Laurel & Hardy jut eszembe róluk.
A lassú, járatos taktika is hozzájárul(hat) ehhez a pokolhoz, nem vitatom. Azonban az egyéni megoldásai sem azt mutatják, hogy a spanyoloknál játszik, inkább a lakatlan szigeteken.
Azért azt is lássuk be, hogy az AtMa is mellőzte őt, ahogyan Rabiot is kikerült a PSG-ből. Szóval mások által sem volt megbecsült korábban.
Mindig levedlett játékosok jönnek mert ingyen jöhetnek.

venember83 2022.06.07. 15:17:47

@Attilio79: vannak kivételek. Pl. de Ligt nagyon nem ingyen jött, s jelenleg úgy tűnik, bukó volt az ő biznisze is, CR sem nagyon nem ingyen jött, ugyancsak bukóval szállt ki abból a bizniszből is a klub. Elég kellemetlen ez a lassú járatás és egyéni szinten sem kimagasló játékosok konstelláció, nem csak a klub számára anyagilag, de nézői tekintetben is.

venember83 2022.06.07. 15:20:48

Matteo Moretto szerint Di María egyre távolodik a Juventustól, és szívesebben játszana Spanyolországban.

Attilio79 2022.06.07. 15:23:19

@venember83: dL-el még várnék, mert a kivásárlási ára jelenleg még nem bukó (majd az lesz...) :D
Az Isten adta CR meg elhúzott, ahogyan kiderült a Maestro kiléte.
A Juventus lassan gittegylet család lesz, akik fenntartanak rehabot vagy családtagként tekintenek a játékosra és elherdálják azt...
Itt tényleg mindent meg lehet tenni.
Szomorú, mert nem ilyen volt ez... :(

venember83 2022.06.07. 15:35:50

@Attilio79: "dL-el még várnék, mert a kivásárlási ára jelenleg még nem bukó"

85 millió euróért érkezett, évi nettó kb. 12 millió eurós bér, a másik tányérban meg a 120 milliós kivásárlási ár, amit mindenképpen csökkenteni szeretne az ügynöke és a játékos. Ezt nem tudom nem bukásként felfogni, ha megnézem, hogy a klub hogyan herdálta el pl. az apróért érkezett vagy Demiralt. Kedvelem de Ligtet, szeretném, ha sokáig maradna, anno elképzeltem csapatkapitányként is, de lassan beletörődöm, hogy menni fog és mennie kell. És nem lesz rajta haszon sajnos.

alexGicamo 2022.06.07. 15:55:36

@Rocky80: Egyetértek ! Úgy néz ki , én is szentimentális vagyok ... :-b

Attilio79 2022.06.07. 16:39:21

@venember83: A Juventus megváltozott, kevés olyan játékos van jelenleg, aki hűséges. Talán a fiatalok közül és Chiesa lehet még ilyen. Mindenki "hypeolja" a spanyol és angol ligát, ide szerényebb képességű játékosok jönnek már vsak vagy ugródeszkaként használják a klubot. Véleményem szerint kizárólag olasz játékosokban bízhatunk a klubhűség tekintetében, meg talán egy két öregebb arcban (pl. Cuadrado), akit most tesz lapátra az agyon dícsért vezetőség.
Nem vagyok bizakodó ilyen hírek láttán.
Piemont Calcio...

Shyr Kahn 2022.06.07. 20:15:56

Di Maria kiloheto (szinte bizonyos, hogy kevesebb penzert is a Barca-t valasztja, ami ertheto, mert O nem tipikus vedekezo jatekos, Allegrinel pedig a vedekezesen nagy a hangsuly meg a csatarok eseten is) es a Pogba egyeztetes hossza is kezd a harmadik "utolso" egyezestetes fazisaba csoppenni.

venember83 2022.06.07. 20:35:29

Agresti szerint Di María egyre távolabb, a vezetőség pedig minél hamarabb választ szeretne, nem hajlandó a végtelenségig várni a játékosra.

venember83 2022.06.07. 20:43:49

Sky Sport: ha Di María végül nem érkezik, Berardi és Kostić a két kiszemelt.

Del Pybala 2022.06.07. 20:46:21

@venember83: Fogalmam sincs Berardinak h van ennyi golja es asszisztja...barmikor latom jatszani egy rakas szar...a mozgasa meg suta. Remelem csak vicc.

babo0410 2022.06.07. 23:12:39

@Del Pybala: Berardi egyáltalában nem suta. Jó játékos, jó kezek alatt jó is lenne, kérdés Allegri mit hozna ki belőle. Kostical szemben inkább ő jöjjön. Fiatalabb is, és szerintem Kostictól jobb is. Ha már közülük lehet válogatni.
De sokkal inkább Raspadorir az akinek örülnék, még ha kissé más poszton is játszik.

MDaniel98 2022.06.08. 20:56:42

Nem rosszak ezek a pletykák, remélem meg is valósul belőlük valami.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása