Elhúzódó tárgyalások várhatók Milinković-Savić kapcsán

milinkovic-savic_sergej_imadkozik.jpgA Corriere dello Sport mai cikke szerint a történet Sergej Milinković-Savić és a Lazio között hamarosan véget érhet, mivel a szerb középpályás nem kívánja meghosszabbítani a 2024 nyarán lejáró szerződését, és hamarosan csapatot választhat magának, ez pedig a Juventus lehet.

A játékos a klubbal mindeddig nem kötött semmilyen megállapodást, egyetlen ígéret létezik a klub részéről, miszerint a játékos élklubhoz szerződhet, ha ezt kifejezetten kéri a játékos. Claudio Lotito mindeközben szeretne természetesen minél magasabb összeget kasszírozni a játékosért, és kevésnek bizonyulhat a pletykalapok szerint a Juventus által kínált 50 millió euró. A klubelnök legszívesebben külföldre értékesítené a középpályást, és igencsak zavarja a Juventus táborát jellemző csend, a számos pletyka ellenére, ez a csend pedig a római lap szerint könnyen utalhat arra, hogy a nyáron újabb, több hétig elnyúló átigazolási saga következik.

A Tuttosport arról számolt be, hogy Federico Cherubini villámlátogatást tehet Angliában a napokban, ennek egyik része a Manchester Unitednél tett látogatás, ahol a sportigazgató udvariasságból bejelenti a Paul Pogbával zajló tárgyalásokat, ezeken túl pedig az Arsenal képviselőivel találkozhat a torinói igazgató.

A Juventus a pletykák szerint szívesen leigazolná az ágyúsok 24 éves védőjét, Gabrielt, felmerülhet Thomas Partey helyzete, illetve a sportigazgató puhatolózni kíván Arthur kapcsán is, mivel az Öreg Hölgy nyáron mindenképpen szeretne megválni a brazil középpályástól, az Arsenal pedig a múltban érdeklődést mutatott iránta.

Végül pedig következzen némi információ Ivan Perišić kapcsán, Gianluca Di Marzio szerint a horvát szélső ügyében a mai napig nem történt semmilyen előrelépés vagy szerződésajánlat a Juventus részéről, s a Sky Sport munkatársa szerint nem is várható a horvát játékos leigazolása, amennyiben sikerül megegyezni Ángel Di Mariával.

A La Gazzetta dello Sport szerint viszont a horvát játékos tábora egyre optimistább az Intertől a Juventushoz szerződés kapcsán, 2 éves szerződésről és 6 millió eurós bérről írnak a lapok. Az ügynökök hamarosan találkoznak Beppe Marottával és Piero Ausilióval az Inter részéről, ám ezt a találkozót már időszerűtlennek és későinek érzik, és a pletykák szerint a két klubvezető is már elfogadta, hogy a nyáron minden bizonnyal ingyen fog távozni a 33 éves játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8417834273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2022.05.18. 08:24:35

50-nél többet nem adnék érte. Akkor menjen máshova. Lazion kivül máshol nem bizonyított, a Lazio meg nem éppen egy világverő csapat és neki ott se volt mindig kiemelkedő szezonja. Most engedtük el Dybalat miért kell egy hasonló tehetség, csak másik nemzetiségű.... Bár itt a fórumon sokan neki örülnének és semmiképp sem akarják látni Pogbát, én pont fordítva vagyok vele. Inkább Pogbában reménykedek, mint ebben a Savicban. Ha ő jönne, akkor tuti másra nem költenénk. Inkább jöjjön ingyen a francia meg Di Maria, esetleg Perisic és a pénzt én a fiatal védőtehetség Badiashilere költeném, úgy gondolom, az ésszerűbb befektetés. Persze így hogy a nagy allegri marad az edző...

Leram7 2022.05.18. 10:18:15

Locatelli, SMS, Pogba középpálya bizony ütne. Erő és gólszerzés tekintetében is.

Nem örülnék Pogbának, ha magas fizetéssel jönne. 6 + 4 jó lenne neki.
SMS-ért pedig nem szabad magas öszseget fizetni, mert pont olyan korban van, hogy megvesszük és már 1,5-2 év múlva nem lesz magasan az értéke.

Mindkét igazolás kockázatos, csak akkor szabad belemenni, ha ésszerű bérrel igazolhatóak.
(Ennyiből Dybala is maradhatott volna.)

venember83 2022.05.18. 10:40:41

@Leram7: "Ennyiből Dybala is maradhatott volna."

Persze, maradhatott volna, szimpátia és játéktudás tekintetében mindenképpen. Csak ugye valószínűleg áldozatokat kellett hozni bérek tekintetében, hogy érkezhessenek a kiszemelt játékosok, s La Joya volt az egyik áldozat a bére miatt.

Kives 2022.05.18. 10:50:55

@Wizzurah: én leginkább azért vagyok Pogba ellen, ahogy távozott. De összességében egy hatalmas kockázat lenne, nagy fizetésért /még, ha enged az igényeiből is az egyik legmagasabb lenne/. Balhés, sokszor flegma, edzőivel nehezen jön ki, sérülékeny is ... Nekem hatalmas lutri. Di Mariával együtt.
Pedig a vezetés most pont ezt a képet akarta/akarja mutatni, hogy nem akar kockázatot vállalni sok pénzért. Ennyi erővel tényleg maradhatott volna Dybala.

Badiashilet viszont mindenképpen meg kéne szerezni. Igaz 1-2 meccsen néztem meg, nem is végig, de amennyit láttam nagyon meggyőzött. Fiatal, erős, hajtós. Klasszikus régi francia beton védők jutottak eszembe: Desailly pl. Csak nyerni lehetne vele. Hamarosan legalább a háromszorosát fogja érni.

Kives 2022.05.18. 10:54:24

@venember83: elég érdekes áldozat. Én ezt elfogadtam a vezetés részéről. Annak ellenére, hogy nem örültem neki, elfogadtam az indokokat.
Viszont most teljesen ellentmondásos a dolog. Nagy bérigényű, nagy kockázatú játékosok leigazolása a terv. Akkor ez most mi ???

kovta23 2022.05.18. 10:57:08

Én is úgy vagyok vele, hiába tetszik Savic játéka,hogy a megvételére szánt összeget inkább a védelemre költsék. Közép illetve szélső védő is kell. A monacói mindenképp kell. Én Bonunak nem hogy karszalagot nem adnék de a kezdi közelébe sem engednén.

Leram7 2022.05.18. 12:44:11

@venember83: csak a sérülékeny Dybalát a sérülékeny Pogbára cserélni.
+ Pogba idősebb + több a fizetése.

Valamint Pogba 1 gólt lőtt ebben a szezonban és adott 9 gólpasszt, amiből 4-et egy meccsen valami kiscsapat ellen. Összesen 21 meccset hagyott ki a szezonban.

Én nem vagyok Dybala imádó, sőt én eladtam volna már, de így hogy ingyen megy és helyére Di Mariat akarunk... Pogba szerintem kockázatosabb, mint Dybala.

Bízok a vezetésben, mert idén nagyot kell húzni.
Rengeteg a selejt: Ramsey, Arthur, Kean
Rengeteg a hasznos, de egydimenziós játékos pl Danilo, hiába hasznos védekező jobbhátvéd, támadásban kevés. Rabiot szintén kevés támadásban. Alex Sandro brazil létére szintén alig támad.

Olyan igazolások kellenek, akikkel bajnoki cím lesz és mondjuk BL legjobb 8, legjobb 4.
Allegrinek is változtatni kell, mert a focija nézhetetlen és kiszámítható lett.

venember83 2022.05.18. 13:01:04

@Leram7: én is csak keresem az indokokat és érveket, nem kívánom sem elítélni a vezetőséget, sem pedig Dybalát magasztalni. Valószínűleg nagyobb szükség van/volt egy Pogba szintű középpályásra, mint egy Dybala szintű támadóra, aki nem is csatár, nem is szélső, s talán a mester jobban tudja hasznosítani majd pl. Di Maríát is. Az meg, hogy ki mennyire sérülékeny, azt majd meglátjuk. Persze kár hiú ábrándokat kergetni, de az orvosi stáb részben megváltozik jövőre , s hátha Pogbára is jó hatással lesz az alpesi levegő.

Del Pybala 2022.05.18. 13:41:22

@venember83: Nem tudom tud e barmilyen stab csodat tenni...90! meccsen hianyzott serules miatt Pogba...ez brutalis szam 6 ev alatt.

venember83 2022.05.18. 14:26:10

@Del Pybala: nem kevés olyan pletyka látott napvilágot, melyek szerint ő nem annyira volt sérült, hanem inkább nyaralt. Hogy ez jó hír vagy rossz, mindenki döntse el maga...

Juvino 2022.05.18. 14:43:25

En ugy latom,h ha most igazolunk esz nelkul 6-10 millios fizetessel(+az atigazolasi dij es alairasi penz) idosebb jatekosokat evekre, akikrol nem tudjuk,h bevalnak-e es nem tudjuk eladni minimum Arthur-Ramsey-Rabiot triot, akkor nagy bajba kerulhetunk. Akar egy MUN vagy Arsenal szintu, hosszutavu hanyatlas is lehet belole...

JuveMI 2022.05.18. 15:06:50

Pogba óriási kockázat, nagyon sötét ló! A sérülései darabszáma nem volt sok,viszont a "kihordási" időt számos alkalommal kénye-kedve szerint megtoldotta... főleg Solskjaer edzősködése alatt... nem tetszett palinak a defenzív játék és a védekezési kötelezettség fedezetként (védőközéppályás). Volt egy csontszilánk a bokájában, amelyet szezon közben (talán január) műtöttek meg, ezért kihagyta majdnem az egész tavaszt (persze a műtét előtt kb. két héttel vígan bokázott a tesó lagziján). Ilyet profi sportoló nem nagyon engedhetne meg magának... akiben van akarat, az egy ilyen sérüléssel végigtolja a szezont majd nyáron vállalja a műtétet (Rashford pl. majdnem egy teljes tavaszt végigjátszott hasonló kellemetlenségű vállsérüléssel).
Pozitívum, hogy most VB lesz, ilyenkor általában összeszedi magát... nehogy kimaradjon a válogatott keretből (ez azonban jelen helyzetben csak fél év motiváció számára)
Allegri idei defenzív stílusa Pogbánál könnyen kiverheti a biztosítékot... és meg kell vallani olyan, mint egy nő... ha elhidegül, nagyon nehéz visszaédesgetni. Tehát ha szabadon irányíthat a támadó harmad előtt, kevés védekező feladattal... akkor érdemes lehet visszahozni. Nagy kérdés, hogy Maximilian hogyan vélekedik az ilyen túlzottan szabadon játszó, védekezni keveset akaró játékosokról...

Kives 2022.05.18. 15:09:35

@Juvino: pont így gondolom én is. 6-10 milliós fizetéssel még 3 játékos. Akik a szerződésük végére 0 eurót fognak érni, eladni megint nem fogunk, csak évekig fogy a pénz és nagy lutri, hogyan teljesítenek.
Én elővennék pár tehetséges fiatalt. Ha egyik - másik rúg 3 egyeneset már 30 - 40 milliós az áruk. De ez a Pogba, Di Maria vonal ... nagyon rossz terv. Szerintem!!!

2022.05.18. 15:09:35

@Del Pybala: Istenem. Szeret nyaralni. Szépen le is barnult. :D

Lanzafame 2022.05.18. 16:16:01

Szerintem jó spíler, de nem látom, hogyan adhatna lendületet, nem olyan a stílusa. Van benne egy megfoghatatlan balkáni kényelmesség és szeleburdiság, ami inkább a szerbekre, montenegróiakra jellemző (pl. Vucinic), de a horvátokra kevésbé. Ez vagány is tud lenni sokszor, az olasz közegbe bele is illik, viszont a fontos meccsekre nem való.

Az a Pogba kellene, aki itt játszott, de ő már lehet, hogy nem létezik.

babo0410 2022.05.18. 16:39:21

Az milyen megállapodás, hogy élklubhoz szerződhet? Oda adják el, ahonnan van érdeklődés, és kifizetik a kért árat. Szerintem jöhetne, de félek drága lesz nekünk. De ne legyen igazam.

Thuglife! 2022.05.18. 16:40:31

@Lanzafame: távoli lövésekben erős,fejjátéka erős.sőt gólerős.nem sokat láttunk ezekből mostanában.
Taktikailag terhelhető felfogásban és fizikailag is.hiánypótló lenne a védekezésből átmenni támadásba skilkje.
Valamint egy nem túl szakmai érv:kifejlett férfi benyomását kelti ellentétben a rabiot Arthur cuadrado fizikumokkal.

babo0410 2022.05.18. 16:42:03

@Lanzafame: Lehet, hogy csak egy Conte féle edző kéne, aki a játékosokból ki tudja hozni a legjobbat. Sajnos Allegri idén nem ezt bizonyította. Lehet Pogba alatta nem lenne túl jó.

Lanzafame 2022.05.18. 16:46:02

@Thuglife!: Rabiothoz és főleg Arthurhoz képest kb. bármi előrelépés. Egy jó SMS-sel a bajnokságban beljebb lennénk, nemzetközi porondon nem biztos. BL-tapasztalata kb. nincs, a valogatottban is besült nagy tornán frontemberként, már amikor egyáltalán kijutottak. Egy normál vilagban ez egy 30-40 milliós játekost takar, őrület, mennyi pénzzel dobálóznak SMS kapcsán.

Lanzafame 2022.05.18. 16:51:51

@babo0410: olyan edző kellene, aki kihozza a legjobbat a jatékosokból, de emellett rugalmas is (nem úgy, mint a rögeszmés Conte) és a BL-ben is sikeres tud lenni (nem úgy mint Conte).

alexGicamo 2022.05.18. 17:50:52

@Thuglife!: Cuadradot kikérem magamnak, a többivel egyetértek ! Kérlek, ne bántsd Pumuklit ! :-D

Shyr Kahn 2022.05.18. 18:04:04

@Thuglife!: ++

Csak nezzetek meg mit muvelt velunk az elozo merkozesen... O volt a fizikai ero es a referenciapont a Lazio reszerol (rengeteget kapott labdat es osztogatott kozepen, az utolso megindulasat es goljat ne is nezzuk).

Ha mar prioritas, akkor nalam SMS elorebb all, mint Pogba. Utobbi lehet megint jo lenne, de tartok tole, hogy anyagiakban nem akarja leadni es nem tudunk majd vele megallapodni. 7 millanal tobbet semmikeppen nem fizetnek neki. Jo lenne, ha ez hamar kiderulne egyebkent, mert ha nem jon, akkor tobb energiat lehetne beletolni SMS leigazolasaba, de ha tul sokat tokolunk Pogba-val, nyilvan az eselyunk lecsokken SMS-re, akit kozeben szep lassan valaki elviheti az orrunk elol. Utana megint amolyan jo Marotta-s C, D alternativa erkezik majd.

Thuglife! 2022.05.18. 18:52:15

@Shyr Kahn: azért az előremutató hogy már ilyen korán puhatolozunk és remélem időben lépünk,csak igen nehogy két szék közé essünk.sztem bármelyikük jó lenne.
@alexGicamo: bocsánat én is kedvelem és ő is a klubot,csak ő másban jó.
Csak arra gondoltam fontos lenne több párharcot nyerni a kp-n.

Leram7 2022.05.18. 18:53:21

@Shyr Kahn: Egyetértek, hogy SMS jobb, mint Pogba.
Csak Lotito egy zs*dó g*ci, aki 70 alatt nem fogja eladni. 70M bőven a piaci ára egyébként, csak az a gond, hogy 2 év múlva 30-at fog érni az életkora miatt és senki nem akar majd érte fizetni.

Én 25 év feletti játékosért nem fizetnék komoly összeget. Az elmúlt 10 év egyik legnagyobb transfer tanulsága az, hogy ha nincs olyan játékosod, akiért fizetni fognak, akkor baszhatod az eladási oldalt. Így meg kb könyvelési trükkökkel, felülárazott ifikkel kozmetikázunk.

Douglas Costa is kb olyan korban jött, mint most SMS van, ha jól emlékszem.

Arra viszont biztosan nem emlékszem már mikor adtunk el utoljára jól játékost a Pogba transfer után.

Shyr Kahn 2022.05.18. 21:20:23

@Leram7: Sajnos Lotito kicsit hajaz az egykori Palermo elnokre (RIP), de remelhetoleg abban is hasonlit ra, hogy sokrol beszel, de vegul kevesebbert is ad.

Juvino 2022.05.18. 23:33:45

@Kives: jaja! Nem jo az, ha kb 6-8 sokat kereso jatekosnal, mi vagyunk az utolsok, akik penzt adnak ertuk es evekig nyogjuk a beruket, ezaltal meg van kotve a kezunk. Maradni kell mozgasternek a berkeretben is. Bar...soha nem tudjuk,h hogyan is allunk igazibol, mindig lepnek vmi varatlant. Elvileg el kene adni Rab-Ram-Art triot es akkor johet ket idosebb es 2-3 fiatal.

Juvino 2022.05.18. 23:58:14

@Juvino: na...Ramsey biztos visszajon! Most intezte el az EL-t is. Gyak. eladhatatlanna valt!

Bunci88 2022.05.19. 00:51:22

@Juvino: Igen, Ramsey ma megint hozta magát!

Sita88 2022.05.19. 10:26:20

@Leram7: Pogba-Locatelli(Zakaria)-SMS kp már van olyan stabil, hogy 1-2 fiatalt be lehessen építeni év közben, - McKennie-t megtartanám még mellé, de csak ha megelégszik a paddal.
Ramsey-Arthur-Rabiot elengedésével a bérköltség még talán csökkenne is hiába Pogba-SMS igénye.
SMS 27 éves és a déli szomszédok nem arról híresek, hogy 30 éves korukra kiégjenek (Stankovic, Rakitic, Modric, stb) simán van benne 6-7 jó év.
Viszont sajnálom, hogy nem látom a Chiesa-Vlahovic-Dybala triót ez kp előtt.
A védősorba szerintem felesleges támadó szellemű játékos, mert a Mester még Roby Carlost sem engedné a félpályán túl :P

rockitbaby 2022.05.19. 13:57:47

@Sita88: Nem akarom már most kipukkasztani a rózsaszín lufit, de te komolyan látsz arra esélyt, hogy mindkét középpályás érkezzen? Miközben a hírek arról szólnak, hogy egymás alternatívái? Pogba bérigénye túl magas nekünk, cserébe SMS-nek meg az ára borsos számunkra... Nem véletlen jönnek ám folyamatosan a hírek lejáró szerződésű játékosokról, mert valószínűleg pénz az nem nagyon van. Vagy lehet van, de nem egy játékosra óhajtják elkölteni. Már januárban is voltak olyan hírek, hogy a Vlahovic üzlet előrehozott történet volt nyárról, nem lepne meg, ha az ára, vagy annak egy része is abból a büdzséből került volna előteremtésre.

Sita88 2022.05.19. 17:07:15

@rockitbaby: Szerintem van pénz ha kell és jó lehetőség adódik: CR elvágyódott Madridból és hirtelen lett 100 milla és a bérigénye is belefért, tőkeemelés kellett az ffp miatt és meglett, Vlaho mozdítható lett jó áron és hirtelen a csóró Juve - gondolj a Loca féle nyári transzferre - kicsengetett 80 millát.
Én inkább igazolnám le mindkét játékost a kp-ra mint csak 1et és 1-2 drága védőt hátra. A védelmet jól össze kell rakni és nem drága védőket venni. Szerintem.

rockitbaby 2022.05.19. 18:08:26

@Sita88: Célszerű lenne nem idekeverni covid előtti dolgokat, amikor még nem -119 millióval zárta az évet a klub. A tőkeemelés is az miatt kellett, hogy ezt a hiányt kozmetikázza, nem azért, mert megtehettük. Kellett ahhoz, hogy a klub anyagi helyzete legalább papíron nem nézzen ki pocsékul.

Vlahovic januári megszerzése valóban csodaszámba ment, de ahogy leírtam, hírek alapján ez nem télre, hanem nyárra tervezett igazolás lett volna, és még az is könnyen benne van a pakliban, hogy a nyári büdzsé egy - jó - részét is felemésztette már januárban.

Locatelli, vagy Chiesa féle kölcsön + opcióban maximum azokkal az egyesületekkel működhet, akikkel olyan a viszonyunk. Mint a Sassuolo, vagy az Udinese. A Lazio, és főleg Lotito nagyon nem ez a kategória.

A jelenlegi védelem még Chiellini távozásával is idős, híján vagyunk modern szélső védőknek, akik előre is tudnak játszani. A mi védőink, tisztelet a kivételnek, szédülnek a félpályán túl. A támadások támogatása nem csak a középpálya feladata, abban tevékenyen részt kell vennie a szélső védőknek is, de alkalomadtán a középső védőknek is. Van target man a csapatban, Cuadrado a sokak által csak kóklernek tartott Pirlo irányítása alatt 19 gólpasszt osztott ki, erre lenne szükség, csak mindkét oldalról.

A középpálya nem attól fog működni, hogy a jól csengő random neveket összeharácsoljuk és felpakoljuk a pályára. A teljes keret tele van olyan játékossal akik nem tudnak együtt játszani, nem illenek össze, cserébe még csak ki sem egészítik egymást. Sokkal többet árt a csapatnak az, ha kiadnánk legalább 70 milliót SMS-ért és a többi csapatrészbe nem tudunk igazolni, mint az, ha ebből az összegből megvennénk az Udinese két szélső védőjét, akik a mind előre, mind védekezésben használhatóak, és tudnák támogatni a csapatot. Szánalmasan kevés támogatást nyújtanak a szélső védőink a támadóinknak: Cuadrado 5 gólpassz, Sandro 2, DS 2, Danilo 2, Pellegrini 1. Ez tizenkét assziszt a védelem széléről. A bajnokaspiráns Milannál Theo és Calabria ketten 9-nél tartanak, és a többieket még nem is vettem számításba. Olyat meg se merek említeni, hogy a Liverpool két ásza Alexander-Arnold és Robertson mennyit hozott össze, mert az mellett a fasorban sem vagyunk ( A-A 12 gólpassz, Robertson 10 )...

Azt meg se említem, hogy az mégis mit takar, hogy a védelmet jól össze kell rakni? Van Bonucci, MdL, Rugani, jön Gatti. A védelem szélein Cuadrado, Danilo, DS, Pellegrini, Sandro. Ebből igen nehéz jól összerakni, mert még a védekezé részét csak csak megoldják, de előre játékban semmivel sem tudnak szolgálni. Sokkal nagyobb a gond a védelemben, mint amit beismernénk. Nem feltétlen a védelem közepével, sokkal inkább a szélével kell foglalkozni, mert a mai modern fociban az egészen egyszerűen elfogadhatatlan, hogy innen alig érkezzen támogatás a támadóink részére. Arra, hogy kevés gólt rúgunk nem feltétlen az a megoldás, hogy hozunk olyan középpályást, aki meg tudja maga is oldani, mert az maximum 10 gólt ad pluszban az összeshez. Megvannak elöl a megfelelő embereink, akik tudják szállítani az eredményt, de ha nem jut el hozzájuk a játékszer, akkor mit sem érünk velük. Ez egy csapatsport, nem egyénekben kellene gondolkozni, hanem csapatban. Kanyarban nem azon a szinten vagyunk, hogy a kirakós utolsó darabkáját keressük, amivel összeállhat a kép. Nálunk még a kirakós szélei is hiányosak. Nekünk most az a feladat, hogy minél több elemet helyezzünk el, nem az, hogy hozunk egyet a közepére és nem illeszkedik sehova sem.

Sita88 2022.05.19. 21:31:45

@rockitbaby: szerintem pénzügyekben sunyik ezek az olaszok. Tőkeemelés sok klubnál kéne, de mégsem volt. A Juve megoldotta valahogy. Nyilatkozták, hogy nem átigazolásra megy majd jött Vlaho. Az újsagcikkek kb ma ezt mondják biztosan holnap pont az ellenkezőjét( szintén biztosan) Szerintem van pénz a tulajoknál, de csak ha szükségvan rá akkor kerül a kasszába, de tévedhetek.
Viszont hiszem, hogy nagy nevek kellenek és csak úgy lehet a fiatalokat beépíteni hasznossan, mert Rabiot és Zakaria mellett nem fognak kibontakozni és nincs a fiókban egy új GoldenBoy.
A-A és Robertson sem tudna Allegri taktikájában ennyi gólpaszt adni ahogy Coudrado és Sandro sem tud.
A védelemnél arra céloztam amit te is leírtál, hogy nem nagy név kell, hanem a kirakóst kell összerakni. Viszont elől szükség van zsenikre akik akkor villannak ha a többieknek nem megy. Pogba ilyen volt nálunk anno és SMS-t is láttuk ellenünk a 96' gól lőni.
Majd a vezetők eldöntik, de én inkább hoznék 2 kp-t mint hátvédeket.

MDaniel98 2022.05.20. 10:17:12

Szerintem végül nem Savicra fogunk rámenni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása