Játékosok a Venezia elleni győzelemről

miretti_fabio_bemutatkozas_1.jpgA Venezia elleni hazai bajnoki mérkőzésen ugyan a szórakoztató játék ismét elmaradt, a Juventus a születésnapos Leonardo Bonucci duplájával megszerezte a győzelmet, s így begyűjtötte a fontos három pontot.

"A lehető legjobb születésnap volt. Magától értetődik, hogy amikor a csapatkapitányi karszalagot viselem, az valami extrát jelent. Próbálok példa lenni, még ha mindig így is kell tennem, nem csak akkor, mikor rajtam van a karszalag. Ebben az évben néhány ponttal lemaradtunk attól, hogy harcban lehessünk a bajnoki címért, ezt tudomásul vesszük, hogy a következő évben újra harcban legyünk az első helyért. 

Miretti? Nagyszerű teljesítményt nyújtott, vertikálisan játszott. Csak annyit mondtam neki, hogy játsszon nyugodtan, mintha az U19-es vagy az U23-as csapatnál lenne, s amennyiben hibázik, csak előre tekintsen, mert mindenki követ el hibákat." - értékelte a látottakat a Juventus veterán védője, LeonardoBonucci.

"Leírhatatlan büszkeség. Szerencsés vagyok, hogy az ifjúsági szektorban szerepelhetek, s tagja lehetek az U23-as csapatnak, amelyre a klub nagy hangsúlyt fektet, s hogy ma itt lehetek, a stadionban, ahol mindig szurkoló voltam, ez csodálatos. Támadó középpályás vagyok, ez az ideális pozíció számomra, de képes vagyok középen és a védelem előtt is játszani. Az U23-as csapat? Jó felkészülést jelent számunkra, hogy az első csapathoz kerülhessünk, s a Serie C-ben edződhetünk." - mondta a kezdőjátékosként most debütáló Fabio Miretti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9017821275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hudakdomi 2022.05.01. 18:24:58

Nem rossz a srác. Fiatal van hová fejlődnie. Nagyon jó volt a mai meccsen! Végig is játszhatta volna a meccset. Örülök a győzelemnek de azért ezt a csapatot minimum 3 0-ra kellett volna legyozni! A genoa ellen is betehetné a kezdobe allegri mirettit.

Attilio79 2022.05.01. 19:17:23

Az a helyzet, hogy az U23 jó lenne, ha felkapaszkodna a Serie B alsó szekciójába legalább. Az óriásit lendítene az utánpótlás nevelésünkben. Miretti, Soulé, Aké, de Winter, Dragusin, Fagioli stb. játékosokban lehetne potenciál és nem gondolnám ördöngősségnek feljebb juttatni a csapatot.

Juvebest 2022.05.01. 19:55:43

Miretti érett játekot mutatott be. Biztosan volt benne bizonyítási vágy, de megugrotta a feladatot. A meccsel kapcsolatban jól indult volt lendület szép ötletes jaték de a gól után 5 fokozatot kapcsoltak vissza a fiúk, megint. Ezeket a meccseket simán hozni kellene ,de már nem vagyunk sajnos félelmetes csapat és ezzel a játékfilozofiával nem is leszünk azok

Leram7 2022.05.01. 22:17:30

Arthur szerencsétlenkedése helyett inkább néznék egy Mirettit.
Szörnyen haszontalan játékos a brazil.

Mirettiben pozitívum volt, hogy jól tud beadni, nálunk ez elég nagy hiánycikk. Egy meccsből nem sokat lehet levonni, de Rovella, Fagioli, Miretti kiegészülve Locatellivel, esetleg Rabiot, Zakariaval elég jó lehetne.

venember83 2022.05.01. 22:32:14

@Leram7: oké, de ha nem játszatod, nulla az esélye, hogy eladjad. Nem mintha szegény brazil amúgy brillírozna, pedig igazán jó lenne, és kellene ahhoz, hogy elvigyék legalább kölcsön+opcióval. De figyelembe véve, hogy papíron mennyiért érkezett, és hogy 2025-ig szól a szerződése, valószínűleg két évet kölcsönben fog tölteni, mielőtt távozna minimális pénzért, hogy a legkevésbé fájjon a klub könyvelőinek.

Leram7 2022.05.01. 22:42:20

@venember83: Arthurnak már amúgy is vége van top szinten. Minimálisra esett az értéke és a kereslete is. Amikor látom Arthurt, hogy mennyire 0 támadásban és támadásépítésben is. Gyakorlatilag forgolódni tud labdával és adni egy rövidpasszt, erre bárki képes.

Remélem egy Angol csapat pl Arsenal, Newcastle megveszi. Csak ne jöjjön a helyére Jorgihno.

Hudakdomi 2022.05.01. 23:12:52

@Leram7: mindegy hogy milyen csapat csak vegye meg valaki

JeetTrader 2022.05.01. 23:19:32

Nagyon ügyes volt a srác!

Mivel játszott a Roma egy kövér Xet így függetlenül az eredményeinktől meg is van a 4. hely, úgyhogy kedves Mister, a hátra lévő 3 bajnokin tessék játszatni a fiatalokat!

Lehet készülni a kupa döntőre!

Hudakdomi 2022.05.01. 23:53:00

@JeetTrader: hát igen igen ezzel a Bolognaval vigyázni kell mert képes megszorongatni egy milan, intett, juvét, romát. Szerencsére már nem játszunk ellenük :D

Csak Csucsu 2022.05.02. 00:53:05

Miretti...remélem folytatja a fejlődést mert a Ranocchia,Fagioli elvileg nagyobb nevek voltak. Kár hogy csak azért játszott mert pontelőnyben volt több mint egy meccsel. Egy szoros hajrában inkább tolná be Danilot kpra mintsem egy "nyegle" 20on évest...Allegri taktikájából adódik hogy a fizikális aspektusokra épít kevés bizonyítási vággyal az ellenfélt hibára késztetve. Én nagyon ódzkodom a jövőtlllllől. Vlahovic nem azt a kiszolgálást kapja mint a fiorban. Chiesaval is voltak konfliktusai a misternek. Dybalaról ne is beszéljünk...a Milanban elnézném maximum de inkább Liverpool Firmino helyén..a Barcelona is kapott egy új impulzust ...Simeonehoz ne menjen az hasonló és meglehet nézni hogy Joao Felix nyomja a zónázást s védekezést ...a kaputól sokszor messze...valóban eredményes az Atleti de ott is ritkán vannak a kapu előtt. Játszani szeretem a futballt s nem ölni. Tudással legyőzni valakit az az igazi bajnok. Összekapirgálni a Locatelliok ellen....akik vérszemet kapva 10-15 helyzetből meccsenként betalálgatnak. Ehhez nem is forgatja jól a csapatot. Locatelli,Rabiot,Morata,Cuadrado egyszerűen nem pihent ..Nekem Locatelli se hozza a szintet támadásban. Nincsenek szélsők. Mondjuk Allegrinek úgyis bal és jobbhátvédet játszanak a meccs nagyrészén. Még 1-2 rossz igazolás és a morál olyan stabil lesz mint a forint. Vidalról nem tehettünk ...tudtommal alapból a Bayernbe akart menni csak a Leverkusen nem engedte s így jött hozzánk. De hát ideiglenesen megint mi adtuk el a legdrágább játékost és leigazoltuk pjanicot meg Higuaint. Azt vallom Pjanicot Allegri herélte ki a pozíció váltással...nagyon jó játékos volt a Romaban 30 méterre a kaputól vagy kózelebb...Higuain pedig a leggyengébb formájában is hozta amit Vlahovic. Védelem széthullott vagy formán kívűl....azért egy Lichsteiner pláne ebben a felfogásban nagyon hiányzik(Dani alvessel) s azt amit Pirlo játszott vagy ahogyan inkább csak ösztönösen jött ...azt nem csak Allegri de más se kérdőjelezte volna meg... De azóta kiderült hogy Pirlot keresi azóta is...a kpn meg mindenkiből Vidalt szeretne faragni(Khedira,Mckennie)
Védőben de Ligt et ha nem hosszabbít el kell adni.. jövőre már csak 1 év lesz neki hátra. Raspadori pedig nem tudom mit adhat hozzá ehhez...konkrêtan egy vészmegoldás ha nem Dybala helyére jött ami nagy falat. Egy egészséges Dybala 2 embert lefoglalt még ha szarul is játszik.
Evra, Alex Sandro balon
Lichsteiner, Dani Alves jobbon és egy fiatalabb De Sciglio tartalék volt
Berardi ?!?! Vicc.
Demiral meg Romero passzban gyengék voltak ..mondjuk nem kell Bonuccit csinálni belölük hanem azért van. Regista meg a szárny hogy ne kelljen keresztlabdákkal operálni amúgyis kihalóban van a Libero poszt de 2 ball playinges centert puccparádé tartani
Donnarummát elengedtük. Pedig 10 évig lelett volna tudva ingyen. Allegrinek nem kellett :O nagyon nagy problémák vannak . CR is Allegri miatt ment el 80% különben már alapozásnál vált ha menni akart volna.

Azért ilyen Sassuolot két félidő vége előtti góllal verni. Nagyon magabiztos. Neki....
Ezt a bajnokságot Allegri vesztette el. Aztán mondogathatja, hogy a BL a cél XD
Boccs az offért
Forza Juve per sempre

Csak Csucsu 2022.05.02. 04:35:54

@Csak Csucsu: akarom mondani Venezia viszont Mind1. Rotálva 3 góllal kéne menni haza velencéből is megmindenhonnan. Xd

MDaniel98 2022.05.02. 10:00:51

@Leram7: Mondjuk ilyen jellegű problémák Arthurral már a Barcelonánál is előfordultak, szóval ez nem csak nálunk jött ki belőle. Számomra is nagy csalódás, de tekintve, hogy Pjanicra cseréltük be aki aztán még nagyobb flop lett, nem biztos, hogy rosszul jártunk azzal az üzlettel.

Del Pybala 2022.05.02. 15:45:35

Miretti tobb elore passzot osztott ki mint a szar Arthur egesz palyafutasa alatt...Berna helyett pedig jatszhatna barki mas az u21 es csapatbol...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása