Brady: „Pogba nem kell, mert nem a csapatot szolgálja”

dybala_paulo_polpoval_csikosban.jpgA válogatott szünet után az Inter látogat a Juventushoz, s a mindkét fél számára fontos meccs izgalmasnak ígérkezik, ráadásul ez lehet Paulo Dybala utolsó Derby d'Italiája, bianconero mezben mindenképpen.

A Juventus egykori játékosát, Liam Bradyt arról kérdezték, hogy egy esetleges büntetőnél vajon Paulo Dybalának kellene lőnie azt?

„Neki kellene odalépnie, ő kellene rúgja, és lőjön gólt. Bizonyítsa, hogy mekkora bajnok és milyen profi futballista.” - olvasható a La Gazzetta dello Sport cikkében.

„Paulo Dybalának megvolt a lehetősége pár hónapja a hosszabbításra, ami nekem soha nem adatott meg. Megértem a Juventus szempontjait, egy új csapat szerepel a vezetőség projektjében, és nem gondolom, hogy sportszerűtlenek lettek volna Dybalával.

Az Inter és a Juventus két erős csapat, még ha szerintem a Milannak kb. 50%-os esélye van a bajnoki címre, de tetszik, hogy ott van elöl a Napoli, és a Juventust sem írom le soha.

A többiek nem kezelik túl jól a nyomást, és ott van az árnyékban a Juventus. Az első scudettót Torinóban a tapasztalatnak köszönhetően nyertem meg, és szerintem ez az utolsó lehetőség Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini számára, hogy nyerjenek valamit együtt.”

A Juventus nyáron tovább erősítheti a keretet, vajon kit igazolna Liam Brady a Premier League-ből?

„Nem Pogbát, nézzenek rá, nem nyújt következetes teljesítményt, nem szolgálja a csapatot. A mai futball már más, nem lepne meg például az sem, ha a Liverpool megválna Mohamed Salahtól, mert mindenkinek egységesen a csapatért kell melóznia az aktuális futballban.”

S kit kedvel az új generációból Liam Brady?

„Két játékost mondanék, az Arsenalból, amely csapatot természetesen figyelemmel követek. Az egyik Bukayo Saka, akit mindenki ismer, a másik pedig Emile Smith Rowe. Top futballista lehet belőle, de az év meccsén, a Real Madrid és PSG összecsapásán a meccs legjobbja ismét egy 36 éves futballista volt, egy bizonyos Luka Modrić.”

Paul Pogba kapcsán a Tuttosport ma azt írta, hogy a játékos szeretne visszatérni, de a költségek egyelőre mindenféle előrelépést meggátolnak. A Juventus nem kínál 15 millió eurós bért, a vezetőség inkább egy magas bónuszokat tartalmazó szerződést tenne a francia középpályás elé. Massimiliano Allegri személye előny, mivel Paul Pogba és a mester kiváló kapcsolatot ápol. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8417795105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása