Nedvěd: „Támogatom Szczęsny döntését”

nedved_pavel_dazn_mikrofon_lesutott_tekintet.JPGA Juventus alelnöke az Empoli elleni mérkőzés előtt adott interjút a DAZN munkatársának, s ebben támogatásáról biztosította az Öreg Hölgy lengyel kapusát, aki visszautasította a pályára lépést az orosz válogatott elleni pótselejtezőn.

„Be kell vallanom, hogy nehéz a mai napon 100%-osan a futballra koncentrálni, mivel kelet-európai vagyok, ezért együttérzek az ukrán néppel. A közelben nőttem fel, elmondhatom, hogy senki nem érdemli ezt a szenvedést, és senki nem akarja ezt a háborút. Senki nem akarja.

Elnézést, nehéz ma itt lenni, de itt vagyok a kérdéseik megválaszolására. Nem gondolom, hogy ez fontos meccs, inkább sorsdöntőnek mondanám. Sorsdöntő a szezonbeli utunk tekintetében, szokás szerint ebben az időszakban egymást követik a sorsdöntő meccsek, mindegyik az.”

A lengyel és a svéd szövetség már bejelentette, hogy nem kívánja a válogatottat pályára küldeni az Oroszország elleni vb-pótselejtezőn jövő hónapban.

„Sokat beszéltünk erről. Tökéletesen megértem Wojciech nézőpontját, mivel nehéz helyzetet eredményez, amikor személyes szinten érintenek bizonyos események. Megkérdeztük, hogy kész-e a mai játékra, s igennel válaszolt.

Azt várom a cseh szövetségtől, hogy hasonlóképpen járjon el, nem tudom, hogy mire várnak. Lengyelország és Svédország már kijelentette, hogy Oroszországgal nem mérkőzik meg, és ez a helyes döntés.”

Dušan Vlahović januári érkezése óta folyamatosan kezdő, ám most Moise Kean lesz a társa, ez pedig premier.

„Kean jó formában van, rendkívüli profi játékos, és nagyon jó munkát végzett az edzéseken. Úgy gondoljuk, hogy ő és Vlahović erős fizikuma komoly gondot okozhat az ellenfél védőinek.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5317767012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása