Tudor: „Jól játszottunk, de sajnos ez nem elég a pontszerzéshez”

tudor_igor_hellas_felsojeben_palya_mellett_utasit.jpegIgor Tudor aktuális csapata két év után először szenvedett vereséget a Juventus ellen, és a mester természetesen nem nyilatkozhatott teljesen elégedetten egy ilyen meccs után.

„Jól játszottunk, de sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy itt pontokat szerezzünk. Nagyszerű teljesítmény kellett volna, illetve a Juventusnak is rossz napot kellett volna kifognia.” - értékelt a Hellas Verona mestere a DAZN számára.

„Szóval jó teljesítmény volt, de nem nagyszerű. Két hibát vétettünk a góloknál, aztán Dušan Vlahović megmutatta a minőségét, és kapura tört a labdával.

A csapatnak elöl hiányzott a villanás, nem voltak lövéseink, illetve nem alakítottuk ki a helyzeteket, amelyeket szoktunk. A Juventus nagyon koncentrált a védekezésre, nem akartak gólt kapni. Hiányzott pár támadónk, szervezettek voltunk, azonban hiányzott valami elöl.”

A tavaly Igor Tudor a Juventusnál dolgozott, és Andrea Pirlo munkáját segítette, a mester hogy látja a tavalyihoz képest az idei Juventust?

„A Juve tele van energiával és lelkesedéssel. Dušan Vlahović nem csak minőséget hozott, hanem tartást is, és ez segít a többieknek is, hogy magasabb szinten teljesítsenek. Szerintem ő rendkívül fontos igazolás a Juventus számára.”

A horvát mestert sokan elismerően emlegetik, s most elmondta, milyen megközelítést alkalmazott a Hellas Veronánál, miután átvette a csapatot Eusebio Di Francescótól.

„Ivan Jurić futballstílusát alkalmazom, beszélgettem vele, s azt folytatom, amit ő elkezdett. A csapat így működött, hozzáadtam egy-két dolgot, de ha egy megközelítés működik, akkor azt el kell fogadni.

Vállalunk kockázatokat a meccsek során, de határozottan hiszem, hogy ha így folytatjuk egész évben, akkor több pontot szerezhetünk. Többet nyerünk, mint amennyit veszítünk ezeknek a kockázatoknak a vállalásával, például hogy feljebb nyerjük vissza a labdát magasabban végzett letámadással.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr717262134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvino 2022.02.07. 20:59:32

Kivancsi lennek,h vajon hol allnank most, ha ő az edzonk iden.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása