Allegri: „Holnap jól kell támadnunk és védekeznünk”

allegri_massimiliano_bajnoki_sajtotajekoztato_allianz_melegitoben.jpgA Juventus holnap délután az Atalanta csapatát fogadja, s bár a mérkőzés ígéretesnek tűnik, mégis a sajtótájékoztató jelentős része a bianconero együttes londoni vereségéről szólt.

„Sajnáljuk a londoni vereséget, a Juventust képviseljük, és soha nem jó ilyen rossz benyomást tenni.

A csapat jól játszott az első félidőben, a meccs egészen az 55. percig kiegyensúlyozott volt. Talán jobb első félidőnk volt, mint a torinói első meccsen, de a második góljuk után a csapat elolvadt..

Holnap fontos meccs vár ránk, de nem döntő fontosságú, és fontos hónap áll előttünk hat létfontosságú találkozóval.

Az Atalanta erős csapat, sok gólt szereznek, de sokat is kapnak. Jól kell teljesítenünk úgy támadásban, mint védekezésben. Gyakorlatiasnak kell lennünk.

A bergamóiak több éve nagyszerű dolgokat visznek véghez, a BL-ben is jól teljesítenek, ahol remélhetőleg az összes olasz csapat kiharcolja a továbbjutást. A holnapi meccsen az első négy helyért küzdő két csapat ütközik meg.”

A mester ezt követően arról beszélt, milyen hibákat vétett a csapat eddig az idényben.

„A gond az, hogy nem hoztunk jó eredményeket kisebb csapatok ellen. Holnap fontos meccs vár ránk, de kiegyensúlyozottságra van szükség, illetve egy másfajta megközelítésre. Mi mindenképpen motiváltak vagyunk. A srácok kicsit szomorúak voltak a londoni vereség után, de tegnap nagyon jól edzettek.

Az általános követendő irány az egyének és a csapat fejlesztése. Nem gondolkodhatunk a múlton, a lényeg, hogy márciusban jó formában legyünk, mivel akkor új szezon veszi kezdetét.

Lehetetlen volt azt gondolni, hogy a Juve 20 évig nyerni fogja a scudettókat, hiszen ez egy kiegyensúlyozott bajnokság. Voltak változások, és mindenki azt remélte, hogy jobb lesz a teljesítmény. Megosztom a meglátásaimat a klubbal, és tudjuk, hogy hova kell eljussunk.

Holnap Giorgio Chiellini és Federico Bernardeschi is bevethető, míg Mattia De Sciglio csak kedden lesz elérhető, Aaron Ramsey pedig továbbra is a hajlítójával bajlódik.

Holnap döntök a kezdőről, jelenleg négyvédős rendszerben gondolkodunk. Paulo Dybala jó állapotban van, szerintem holnap kezdhet. Dejan Kuluševski valamivel jobban érzi magát, a fogával voltak gondok, meglátjuk, milyen állapotban lesz.

Federico Chiesa jól játszott a Lazio ellen, a minap más meccs volt, de Londonban is volt pár jó megmozdulása. Ő technikailag a legmagasabb szintet képviseli, de mindenki máshoz hasonlóan ő is mindig fejlődhet még.

Elégedett vagyok Arthurral, aki komoly, profi játékos, lelkes, és mindig elérhető a csapat számára. Ez a legfontosabb dolog.

A csapatunk kiváló minőségű játékosokból áll, továbbra is javulhatunk úgy egyénileg, mint csapat szintjén.

Ami a jövőt illeti, nyugodtnak kell lennünk, és folytatnunk kell a munkát. A vártnál kevesebb gólt szereztünk, ez meglátszik a számokon. A futball fejlődött, nincs kibúvó a kevesebb gólra: gólokkal lehet bajnokságokat nyerni.

Az elnök úr megkért, hogy térjek vissza a klubhoz, és együttműködve segítsük a Juventust, hogy fenntartható legyen, miközben eredményeket ér el. Mindannyain mindent megteszünk ezért, a csapatnak dolgoznia kell, és bizony türelemre van szükség.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316765722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2021.11.26. 14:35:05

Most nagyot csalódtam Maxiban ! Ennyi fals dolgot még életében nem hordott össze ! Ha még egyszer elmondja, hogy jók voltunk a Cselszki ellen az első félidőben , már landol is az ágyikójában a lófej ! Dehogy voltunk jók ! Épp ellenkezőleg ! Ritka pocsék szarok voltunk az egész meccsen ! Nem voltunk méltóak a mezre !
Már a félidőben kiosztottam volna egy - egy óriási parasztlengőst az összes játékosnak és olyat mondtam volna, hogy azt nem teszik az ablakba !
Én értem ,hogy a médiában diplomatikusnak kell lenni valamelyest, de azért mindennek van határa !
Én általában igyekszem optimista lenni, de most nagyon haragszom Maxira !
Wlegem van a kifogásokból, hogy sok a sérült meg mittudomén !
Mocskosul össze kell szedniük magukat, az a nagy büdös helyzet ! Szerintem, iszonyúan hiányzik most az öltözőből ( hát még a pályáról ! ) G1G1 és Evra !

venember83 2021.11.26. 15:19:18

@alexGicamo: sajnos két különböző forrás szerint is ezt mondta, és bizony egyik forrás a Juve weboldala.

alexGicamo 2021.11.26. 15:22:29

@venember83: Elég baj az ! Már elsőre is felment a vérnyomásom , nemhogy másodjára !

2021.11.26. 15:50:35

Nekem már a cím is fájt. Miért holnap kell jól támadnunk és védekeznünk??? Mindig ezt kéne csinálni!
Ilyen sablon, meg ciki dumákban világelsők vagyunk.

Rikoo 2021.11.26. 16:13:07

"A futball fejlődött, nincs kibúvó a kevesebb gólra: gólokkal lehet bajnokságokat nyerni."

Ezt mondjuk végre jó olvasni tőle. Legalább látszódik, hogy akar változást elérni, persze kérdés, hogy mennyire időre van szükség és egyáltalán melyik játékosokkal lehet számolni a jövő szempontjából, mert most jó ha tudnánk mondani 5 ilyen nevet...

GabeTR 2021.11.26. 16:26:53

Max szerintem remek edző, de...
Ezután a nyilatkozat után gyorsan megnéztem a tabellát, hogy benne vagyunk-e a TOP 3-ban ilyen remek egyéni kvalitásokkal, mentalitással, teljesítménnyel.
Sajnos a tabella hazudik. 8!
Sajnos a statisztika is hazudik. Azt mondja, hogy sosem kaptunk még ki ennyire a BL-ben.

Jozeph Pelikahn 2021.11.26. 17:27:55

Ramseynek lábsó, Kulunak meg fogsor!
Diktál a beteg, írja a doktor...

Az utókor meg igyekszik majd ezt az időszakot elfelejteni.
Kabaré.

Gaben Smith 2021.11.26. 17:45:48

@Rikoo: eddig ez a teljesitmeny egy a kortól lemaradt edzo vergodese.
A labdabirtoklas es a pressing koraban…

Gaben Smith 2021.11.26. 17:46:55

@venember83: kb 3 meccsel ezelott meg azt mondta , hogy nem jo a keret most meg azt hogy jok a kvalitasok…pff tenyleg bullshit az egesz

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása