Allegri középpályást és csatárt kért a vezetőségtől

allegri_massimiliano_uj_vezetoseggel.jpegA Juventus gyenge szezonkezdete után jött a feltámadás, de továbbra is akadnak olykor hullámvölgyek, s ennek következtében Massimiliano Allegri a vezetőséggel egyeztetett a játékosigazolások tekintetében.

A mester Andrea Pirlo távozása után tért vissza egykori sikereinek a színhelyére, s bár sokan azonnali eredményeket vártak, az építkezés időt vesz igénybe, s a Calciomercato szerint a mester további erősítéseket kért a vezetőségtől.

A pletykalap cikke szerint az edző Manuel Locatellitől eltérő jellemzőkkel rendelkező középpályást kért a vezetőségtől, illetve egy Álvaro Moratánál erősebb fizikai jellemzőkkel rendelkező támadót.

A nyáron a Juve leigazolta az Everton fiatal csatárát, így Moise Kean visszatért Torinóba, azonban a számos pletyka ellenére újabb középpályás nem érkezett, Miralem Pjanić és Axel Witsel sem öltözött bianconero mezbe.

A vezetőség természetesen kész eleget tenni a kéréseknek januárban, hogy a szezon második felében jobban teljesíthessen a csapat.

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a bianconero csapat nyáron a kapus poszton megerősítené a versenyhelyzetet, és kész szerződtetni David Ospinát.

A 33 éves kolumbiai válogatott jelenléte a vezetőség szerint jobb teljesítményre sarkallná Wojciech Szczęsnyt, s mivel nyáron ingyen igazolható a játékos, igencsak kedvező opciót jelenthet.

A nyáron egy másik játékos érkezése is várható, a Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus egyeztetett Mino Raiolával, és az egyeztetés egyik tárgya Alessio Romagnoli esetleges leszerződtetése volt.

A bianconero klub egyelőre nem szenved védőhiányban, bár Giorgio Chiellini egyre többet sérült, a legutóbbi meccsen Daniele Rugani jól teljesített, rendelkezésre áll Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt is, illetve hátvédként Danilo is bevethető szükség esetén, de nyáron a Juventushoz írhat alá az AC Milan csapatkapitánya, Alessio Romagnoli.

A Juventus természetesen átigazolási díjat nem lenne hajlandó fizetni a játékosért, azonban ingyenes erősítésként az Öreg Hölgy vezetői lecsaphatnak Mino Raiola 26 éves védencére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1616755610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.11.15. 07:44:09

Sajnos nem látom, hogy Romagnolit hogy tudnánk megúszni... A Milan hülye lesz hosszabbítani vele, és más csapatnak sem fog kelleni ekkora fizetéssel, pláne, hogy évek óta nulla a teljesítménye. Mi pedig megint tehetünk egy szívességet Raiolának, az úgysem áll távol tőlünk...

Kukszi 2021.11.15. 07:57:27

Pjanic, és Witsel se jöjjön télen!
Romagnoli max Rugani helyére de kétlem megtörténne, mivel Max kedveli mostanában a játékát.

GodPiero 2021.11.15. 08:20:50

Romagnoli ingyen tökéletes igazolás....
A halvérű Rugani vagy a - sajnos - egyre többet sérült Chiellini helyett...
Én már januárban eszközölnék egy Rugani - Romagnoli cserét...

venember83 2021.11.15. 08:24:08

@Pjanista: nyilván rosszul számolom, de szerintem Raiola jön egy kib@... elnézést, elég nagy szívességgel az Öreg Hölgynek pl. Ihattaren miatt, nem pedig a Juventus kell szívességet tegyen Monaco díszpolgárának.

2021.11.15. 08:26:31

@GodPiero: Rüdigernek, Christensennek, Sülének, Ginternek is lejár a szerződése és mindegyik szinteket ver Romagnolira. Aki egyébként annyira lesz ingyen, amennyire Raiola mondja.

2021.11.15. 08:36:38

@venember83: El fogja ő hitetni velünk, hogy ő tesz szívességet azzal, hogy idehozza ezt a szerencsétlen Romagnolit 6 millás fizetésért. És ezzel a szent a béke az Ihattaren ügy miatt.

2021.11.15. 08:38:01

@Pjanista: Még talán a 10 milliós aláírási bónuszból is elenged 2 milliót.

venember83 2021.11.15. 08:51:43

@Pjanista: "Aki egyébként annyira lesz ingyen, amennyire Raiola mondja."

Ezt kár leszűkíteni Raiolára. Nincs ingyen semmi. Remélhetőleg lassan a vezetőség is megtanulja. Vagy nem.

Amúgy elnézést, hogy bizonyos szempontból ennyire ellentétes értesüléseket vágtam össze egy cikkben. Most látom, hogy Allegri középpályást és csatárt kér, erre a cikk két következő része egy védőről s egy kapusról szól. Nem volt szándékos a malőr. Bár szerintem ez Maxit amúgy már nem lepné meg, nagyjából ennyire szokták figyelembe venni a Juventusnál (és Olaszországban) az edző kívánságait/kéréseit.

GodPiero 2021.11.15. 09:25:09

@Pjanista: Rugani kuka, Chiellini sajnos max ebben a szezonban lesz bevethető,
de Ligt-re se vegyél mérget, hogy sokáig marad...
Ergo Bonuccin kívül nincs nagyon belső védőnk s Ő sem mai gyerek, tehát Romagnolin kívül Rüdiger/Süle is elférne....

Gaben Smith 2021.11.15. 09:57:40

Micsoda jatekosok ismet

Pavel1988 2021.11.15. 12:20:05

Cherubini korábban már nyilatkozta, hogy fiatal játékosokat keres. Ennek tudatában azért lehet szűkíteni a most és később felmerülő neveket.
Zakaria és Kamara is jó lenne, de erről a középpályáról a kreatív passzok hiányoznak és a dinamika, ezeken nem fognak segíteni.
Tchouameni szerintem is valamelyik angol csapatban fog kikötni, nem sok jó lehetőség marad így.

Leram7 2021.11.15. 13:57:02

Nincs a piacon tapasztalt támadó kp és csatár sem.
Hiába kér Allegri nem hiszem, hogy tudunk igazolni értelmesen télen. Selejtet pedig nem érdemes.

Zakaria lehetséges, de inkább védekező. Ha ő megszerezhető Rabiot mehet is.
Ramsey amúgy is mehet.

Milinkovic-Savic nem eladó, vagy nem a mi pénztárcánknak.

Csatárra meg ötlet sincsen. Zahovic tuti áron felül van.
Én Belottit elhoznám egy kis apróért, többet fog érni mint Kean vagy Morata.

Rikoo 2021.11.15. 15:27:28

Zakaria minden forrás szerint a legkiemeltebb célpontunk lett Witsel mellett, mert a középpályás poszton akarunk spórolni megint.

Tchouaméni volt az A opció eddig, de Allegri mindenképpen csatárt akar.
Vlahovicért pedig várhatóan megy majd az all-in.
Vannak alternatívák, de minden forrásunkat a szerbre akarjuk fordítani.

Agresti szerint semmi megerősítés nincs Marseilleből, Boubacar Kamara továbbra sem fontos célpontunk, hiába ingyen igazolható lesz.

m.martin91 2021.11.15. 15:44:37

@Rikoo: Örülök Zakariának, szerintem illene az olasz labdarúgásba, de eddig nem róla volt szó, most hirtelen előkerült, nem tudom, minek köszönhető. Azért nem mindegy, hogy a 33 éves Witsel, vagy Zakaria érkezne. Csuamenit én sosem tartottam lehetséges igazolásnak, ezt már megbeszéltük. Ahogy mondtam korábban, lennének értelmes, ingyen igazolható lehetőségek, különböző posztokra. Zakaria, Mazraoui, Luiz Felipe. A kapuba Pavlenka. Vagy beszéljék meg Raiolával Areolát.

Rikoo 2021.11.15. 17:27:55

@m.martin91: Azért került elő, mert télen a középpályára akartuk költeni a költségvetés nagy részét, viszont ez megváltozott és a csatárposzt(konkrétan Vlahovic) a prioritásunk.

Zakariat akkor tudjuk leigazolni, ha a Barcelona nem tesz ajánlatot, ugyanis a játékos álma, hogy ott játszhasson.
Mondjuk nem tudom jó ötlet-e így leigazolni, de ha jönne, akkor Bentancurnak vége lesz.

Hiába német Ginter, én azért elgondolkoznék az ő leigazolásán is. 100x inkább ő, mint Romagnoli. Nem is értem miért ragaszkodunk annyira a leigazolásához. Lassú, leépült játékos, pedig még csak 27 lesz januárban.

steven.h 2021.11.15. 17:34:14

@Rikoo: Én erősen kétlem, hogy a Barcelona most ajánlatot tudna neki adni, bár őszinte leszek, hogy nem követem most az ő pénzügyi dolgait. Zakaria és Vlahovic érkezése mindenképp üdítő lenne, sajnos mindkettőre égető szükség van, most a középpályára úgy tűnik a budget igazolás is egy nagyon jó játékos lehet, de a védelembe is kell valami okos megoldást találni, nálam Romagnoli már nem igazán az, akkor már tényleg inkább próbálkozzunk Ginterrel.

@m.martin91: Kapuba Aréola nem rossz gondolat, de ő eléggé megrekedt a fejlődésben, pedig én fiatal korában sokkal többet láttam benne, mint ami lett. (lehet hogy ebben a rossz csapatválasztások is benne vannak, pl a Realhoz nem kellett volna elmennie)

m.martin91 2021.11.15. 19:20:38

@Rikoo: Zakaria karrierjének gyakorlatilag vége volna abban a pillanatban, hogy a Barcelonához igazol. Nem is értem az ilyeneket. Egy Yaya Touré nem tudott ott megragadni. Igaz, még fiatal volt, de Yaya Touré. Hát, ahhoz hol a f@szb@n van? Egy Yaya Touré. Nem akárki volt az afrikai labdarúgásban. Ezért mondtam, hogy a következő Alex Song lenne belőle.

@steven.h: Szczesnyvel együtt gondoltam, úgy volna értelme. A West Ham padja nem valószínű, hogy vonzóbb a miénknél, ráadásul mi vagyunk az egyetlen klub, akivel Raiola jóban van.

steven.h 2021.11.15. 20:41:13

@m.martin91: Nyilván Szczesnyvel együtt volna értelme, de Areola is 28, most kellene lennie kb a csúcson, ehhez képest a 36 éves Fabianski mögött második számú kapus. Én ennél sokkal többet láttam benne, nyilván a padra tökéletes lenne olcsón, de én lassan Szczesny pótlásán is gondolkodnék, főleg ha ennyire ingadozó marad a teljesítménye

m.martin91 2021.11.15. 21:53:50

@steven.h: Én is többet láttam benne, főleg amikor felváltva védtek Buffonnal Párizsban. Aztán sorozatos rossz döntések jellemezték a pályafutását, talán Raiolának is köze van hozzá. Szczesny pótlásán nem kell gondolkodni, mert nincsenek jó kapusok, akiket meg sztárolnak, azok nem elérhetők. Éppen ezért kellene úgy megoldani, hogy ütőképes legyen a másik kapus is. Ezért is lehetne jó igazolás Areola.

steven.h 2021.11.15. 22:49:36

@m.martin91: Én úgy gondolom, hogy Szczesny nem fog még 5-6 évet a legmagasabb szinten védeni, én maximum még 2 évet jósolok neki, de ez teljesen szubjektív vélemény részemről, lehet hogy megcáfol. Ezért gondolom azt, hogy lassan kell valaki aki átveszi a helyét.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása