Carnevali: „Csak külföldről érdeklődtek komolyan Locatelliért”

carnevali_giovanni_sajtotajekoztaton_sassuolo_cimerrel.jpgA Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali nemrégiben nyilatkozott Manuel Locatelli helyzetéről, akit egyre több klubbal hoznak hírbe az olasz lapok, és az EB után feltehetően távozni fog, ám a vezető szerint csak a megfelelő ajánlat mellett engedik el a játékost.

„Az igaz, hogy tavaly nyáron a Juve próbálkozott Locatelli megszerzéséért, azonban mostanában csak külföldi klubok részéről érkezett konkrét ajánlat érte.” - mondta a Juventus vezérigazgatói posztja kapcsán is felmerült klubvezető a Tuttosport munkatársának.

„Nagyon az elején vagyunk a nyárnak, de a klubok szándéka a játékos tekintetében komolynak tűnik. Mi nyitottak vagyunk mindenre, célunk, hogy Manuel Locatellinek megfelelő megoldást találjunk még úgy is, hogy nincs kifejezett szükségünk játékoseladásokra. Ha viszont távozik, nem szeretnénk további játékosokat bevonni az ügyletbe.

Majd kiértékeljük a megfelelő ajánlatot a játékossal, és ugyanez érvényes Jérémie Bogára is, nem igaz, hogy a játékos mindenáron távozni szeretne.”

A Sassuolo fiatal csillaga, Giacomo Raspadori behívót kapott az olasz válogatottba, ez pedig igen örömteli hír a kis klubnak.

„Nagyon büszke vagyok emiatt, és biztos vagyok benne, hogy odafent Squinzi elnök úr is ugyanígy érez. Ő volt a fő megálmodója a Sassuolo projektnek.

Giacomo csatlakozik Locatellihez és Berardihoz, s akkor még nem beszéltünk Lorenzo Pellegriniről, Stefano Sensiről és Francesco Acerbiről, akik játszottak a múltban a Sassuolónál, most pedig a válogatott keret tagjai.

Remélem, hogy Domenico Berardi jól fog teljesíteni az EB-n, és hogy nyáron velünk fog maradni. Ő Francesco Totti a Sassuolo számára.”

Manuel Locatelli kapcsán a La Gazzetta dello Sport annyit írt, hogy Massimiliano Allegri szívesen látná őt a csapatában, de még jobban örülne Miralem Pjanićnak, aki nem szeretne a Barcelonánál maradni, főleg ha Ronald Koeman irányítja jövőre is a katalánokat.

A bosnyák futballista visszatérne Olaszországba, legszívesebben a Juventushoz, de az Inter is opciót jelent, főleg ha a Barcelonával sikerül megegyezni egy kölcsönszerződésről, mivel a játékos kivásárlása a tavalyi értékesítést követően nem járható út egyik klub számára sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8316580780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása