Ronaldo a közösségi médián keresztül üzent a kritikusoknak

ronaldo_cristiano_instagram.jpgA Juventus 4:1-es győzelemmel hozta a kötelezőt, s a Napoli 1:1-es döntetlenje mellett ez azt jelentette, hogy a zebramezesek a tabella negyedik helyén végeztek, s ezzel biztosították helyüket a Bajnokok Ligája következő kiírásában. 

A gólkirályi címet 29 találattal hosszú idő után ismét egy Juventus-játékos szerezte meg Cristiano Ronaldo személyében, azonban a portugál némi meglepetésre, a kispadon töltötte az utolsó és nagy tétte bíró bajnoki találkozót. A mérkőzés lefújását követően a Juventus mestere, Andrea Pirlo így magyarázta a döntést:

"Közös döntés volt, Ronaldo a szerdai meccs után fáradt volt, ezért Álvaro Morata kezdett, egy másik nagyszerű futballista. Ronaldo bevethető volt, mély kerettel rendelkezek, és számos különböző játékosból választhatok."

Cristiano Ronaldo a közösségi médiában közölt képpel üzent a Juventus kritikusainak a 4:1-es győzelmet követően. A Juventus támadója két képet töltött fel személyes Instagram és Facebook fiókjára, az egyik egy fekete-fehér kép Ronaldóról, amelyen a mutatóujját szája elé tartva "némítja el" a kritikusokat.

A második képen a Juventus játékosai ünneplik az öltözőben, hogy a csapat végül az első négyben zárta a bajnoki szezont. A képekhez Ronaldo ennyi kommentárt fűzött? "FINO ALLA FINE! Ssssiiiiimmmmm"

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9716570152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2021.05.24. 10:32:39

Hisztiánó Rinyáldó

MdewC 2021.05.24. 11:06:11

Ronca megmondta a frankót.

Ennyi!

Remélem marad.

Juve!

babo0410 2021.05.24. 11:19:06

@MdewC: Én meg remélem megy. Sokkal jobbak vagyunk, mikor nincs, és nem hozzá kell alkalmazkodni.

Attilio79 2021.05.24. 11:50:17

CR helyett egy értékelhető középpályás és egy csatár is érkezhetne bármikor, azzal mindenki elégedettebb lenne.

2021.05.24. 12:41:12

Meg kell köszönni a munkát, amit a csapatért tett és "elengedni". Ezt a gólmennyiséget (vagy többet) idáig is megrúgta a csapat, nem kellett hozzá Ronaldo. A pénzből lehetne venni 1-3 jó játékost. Csak attól tartok, hogy nem fognak érte kapkodni a fizuja miatt. Itt meg mivel még 1 évig megkapja, a bl is megvan, maradni fog.

peti78 2021.05.24. 12:51:35

111mill eur+3×30milleur=201milleur -40 milleur a jelenlegi értéke=161milleur osztom 100 góllal= 1,6 milleur/gól...
Ez így kicsit soknak tűnik...

peti78 2021.05.24. 12:55:52

1 meg kell egyezni az uefával
2 paratici helyett kell valaki értelmes
3 új edző
4 új játékosok

alexGicamo 2021.05.24. 13:00:48

@babo0410: Én is úgy látom, hogy CR nélkül sokkal felszabadultabban , hatékonyabban játszik a csapatunk . Akármekkora sztár , szerintem is jobb lenne nekünk nélküle !

2021.05.24. 13:44:46

@alexGicamo: Ez így van. Tegnap sem volt CR, mégis rúgtunk 4 gólt, amit 3 játékos lőtt. Ha még bemegy az az 5., valszeg nem kaptunk volna már gólt sem.
Szóval szép teljesítmény ez a 29 gól, meg minden, de ezt 2-3 értelmes támadó is bőven meglőné, még többet is és csapatmunka is lenne. Ettől még nem vitatom el CR érdemeit, de neki lejárt a mandátuma nálunk.

Il Principino 2021.05.24. 13:55:38

Remélem én isis hogy marad!Emeli a klub hírnevét!Már csak a marketingértéke is sokat hoz a konyhára,valószínű jóval többet,mint a fizetése :) Agnelliék sem hülyék,ha akkora teher lenne megköszönnék neki aza eddigi munkát..
Azt,hogy most jobbak lennék e nélküle,mint vele csak utólag tudjuk meg,csakúgy mint Allegrinél és Marottánál..(őket már visszasírjuk)
Hasonló szintű játékos jelenleg nem tudnánk idehozni,kötve hiszem hogy Haaland vagy Mbappé zebrában akarna szerepelni..Járhattunk volna úgy mint a Real Hazard-ral,nagy pénz nulla teljesítmény,ellenben CR hozza a gólokat évi 35-40-et..
Idén csak Chiesa,Cuad,Danilo,de Ligt tudott felnőni mellé sajnos,ha a fél csapat fos teljesítményt hoz (egy zöldfülű edző csak a ráadás) akkor ne várjunk csodát..
Amíg a kp-t nem erősítjük addig hozhatunk támadónak bárkit..
Udinese ellen bl indulás közelében tartott minket és még jó pár pontot neki köszönhetünk,Coppában az inter ellen is oroszlánrészt vállalt.
Bírom amikor CR nélkül nyerünk akkor előjönnek a "merhát nélküle is megy"
Ja,egy beleszarok Bologna ellen :)
Meg a nélküle is megrúgnánk ezeket a gólokat?Kivel????Milikkel,a dagi Higuval,az öreg Mandzuval,a hullámzó Dybala,Morata duóval?
Amíg ez a kp van addig örüljünk hogy itt van a világ egyik legjobbja és húzza a csapatot a góljaival..Már csak maximum 1 szezont kell kibírnotok ;)

alexGicamo 2021.05.24. 14:10:42

@MGB75: Úgy -úgy ! Ahogy mondja, kedves kolléga ! :-)

flash91 2021.05.24. 15:03:24

@Il Principino: a Dagi higannyal, az oreg Mandzuval, a hullamzo Morataval es Dibivel Ronaldo elott Bl dontokig jutottunk, es simman hoztuk a bajnoksagokat es kupakat, korulbelul, Moratan kivul Ronaldo kuldte padlora mindharom jatekos utolso par evet, osszesegeben ok is megrugtak a golokat, ne gondoljuk mar azt hogy Ronaldo nelkul meghalna a csapat..

flash91 2021.05.24. 15:08:20

@Il Principino: es meg tudjatok mit hozott, a hatalmas beveteleken kivul Roni?
Azt hogy olyan volt az utolso ket szezonban amikor voltak meg nezok, a stadion, mint egy siralomhaz..
Eszemeletlen jegyar novekedesek, az igazi ultrak sztrajkja, felhaz... tudom mivel jarok ki meccsekre es szomoru latvany volt ott is meg tvn keresztul is. Gondolom ti se egy ilyen Juventus szeretnetek hosszutavon, a csapat sose egy olyan egyuttes volt, ahol valaki mindenek felett allt. Hajtos, melos jatekosokbol alltunk mindig, akikert lehetett szoritani.

venember83 2021.05.24. 15:12:09

@flash91: "Eszemeletlen jegyar novekedesek, az igazi ultrak sztrajkja, felhaz... tudom mivel jarok ki meccsekre es szomoru latvany volt ott is meg tvn keresztul is. Gondolom ti se egy ilyen Juventus szeretnetek hosszutavon, a csapat sose egy olyan egyuttes volt, ahol valaki mindenek felett allt. Hajtos, melos jatekosokbol alltunk mindig, akikert lehetett szoritani."

Én mindezt inkább Agnellihez kötném, a J logóval egy csomagban. Mindent (pl. a futballturizmust) azért nem kellene CR-en elverni.

flash91 2021.05.24. 15:19:15

@venember83: igen a J brand mar elotte elindult, de ki miatt lehetett emelni evei 30-50 eurokkal emelni az arakat? Ronaldo miatt, mivel mindenki megakarja nezni a nagyvilagbol. Csak ez forditva sult el, tudom, hogy nem Ronaldo a hibas azert mert idejott, es valoban rugja a 30-40 golokat, de o nem a Juventusba valo jatekos volt, mar 3 eve sem.

JeetTrader 2021.05.24. 16:10:19

@Il Principino: teljesen egyet ertek!

Az ember hajlamos egyszerűsíteni. Megkeresi azt az egy két okot amiről azt hiszi h a probléma. De valójában több dolog együtt hozta el azt h ez lett a szezon vége. Ha elmegy Ronci és jön 2-5 új játékos és kapunk egy új edzőt es menni fog a játék akkor az kinek az érdeme lesz? Hogy mondod meg h az edzőé vágy a játékosoké?....a változásé lesz....apróbb változtatásokkal lehet majd csak megmondani de tippem szerint most több dolog fog változni. A Kpt SURGOSEN rendbe kell tenni!!

Az addig rendben van h valakiket elzavarunk na de kiket hozunk helyette? Akarnak e a kiszemeltek idejönni vagy megint szükség megoldások leszenek? Simán benne van hogy csöbörből vödörbe kerülünk, minusz Ronci és Prilo (tőlük a nép nagyon szabadulni akar) és máris csak hetedik helyért fogunk küzdeni (ugyanis a nagy öregek is off lesznek).

Én azt gondolom h még van esély 2-3 jó KP erősítésre és ha Roni marad (miert mondana le 30 milláról ugyanis azt SENKI nem fogja most megadni neki inkább maradn8 fog most h van BL) talán a benne rejlő potenciált is jobban kilehetne használni....

GGábr81 2021.05.24. 17:15:11

Hatalmas színjáték az egész. Ném a csend a meccs előtt. Az utolsó meccsen már nem is játszik. Ha lebőg a csapat, akkor azt nélküle. Nem adja hozzá a nevét. Nehogy a pályán legyen a kamerák kereszttüzében, ha bukta utca van. Kocsikat már felpakolta, börönd bepakolva, szerződés felbontásra kész... Gondolom van is olyan kitétel a szerződésében, ha a csapat nem szerepel a bl-ben, akkor ingyen távozhat.
Aztán jön a fordulat, bukik a nápolyi... erre újra jön a FINO..., meg a fekete-fehér zászlócska. Azért mégis 30 misi az a 30 misi, az adózás is jó olasz honban és lehet a bl-ben rúgni a tiziket, meg simizni.
Sajnálom, nekem nem szimpi ez a "profi" hozzáállás. Ha nem rúg gólt, akkor azért dühös, mert profi... Szerintem meg nem dühös, hanem hisztis, elkényeztetett, egoista. És még szerény is, amint ez a Faceboo bejegyzés is mutatja.

Forzajuve16 2021.05.24. 18:16:58

@Il Principino: ez igy van...ronaldo nelkul is a fel csapat hiányos ...semmi motivációt küzdést akarást nem lattam a félcsapatban a szezon soran ....ronaldo kell ide ....a mentalitása ...csak fel kellene nőni nehany játékosnak hozzá..bizonyítani...aztan a penzt kerni ..sajnáltam azt a tényt tegnap is hogy mar egy 4 ik helynek igy őrült a csapat mintha nyertek volna bajnokságot...sajnálatos hogy itt tart a juve..elvileg bl győzelemért hajtottunk 1 -2 eve...most meg azert hogy bejussunk a blbe....ja es nem rajtunk mult ez sem...ha nincs a verona akkor csak EL lenne...

2021.05.24. 19:21:17

@Il Principino: Hagyjuk már ezt a bullshitet! Amíg nem volt Roni, köszönte szépen a Juventus, nagyon jól megvolt. Sokkal jobban, mint amióta itt van! Ha nincs, akkor is rúgtunk volna nagyjából ennyi gólt. Nem tudom, egyesek miért hiszik, hogy ha nincs Ronaldo, megáll a tudomány? Rohadtul nem! Nem tűnik fel, ha pihentetve van, jobban megy a csapatnak, felszabadultabban játszanak a támadóink? tegnap ki lőtte a 4 gólt? Ronaldo? Nem, 3 db játékos! Mert volt csapatmunka! Úgy, ahogy... Roni nálunk már megközelítőleg sem hozta azt a szintet, amit a reálban és múúú-ban. Csak a marketing értéke miatt lett idehozva. Hogy a sok kis kölöknek megvegyék a Ronaldos Juve pólókat.
Jó játékos (volt), de mehet Isten hírével. Persze, gondolom, ezek után maradni fog, mert még 1 évig megkapja a magas fizut, amit más nem adna meg neki. Aztán jövőre ingyen távozik...

JeetTrader 2021.05.24. 21:38:16

@MGB75: Helyezzük azért perspektivaba: ebben a szezonban amikor nem játszott: dynamo kyevet vertük 2-0ra, kikaptunk a Bárcától 2-0ra, döntetlen a veronával, döntetlen a crotoneval, döntetlen beneventoval. Megvertük a Seria B-s Spalt 4-0ra és most 4-1re a tét nélkül játszó világverő Bolognat. Nekem ebből azért nem az jön le h nélküle olyan jól menne...az hogy nélküle is lőttünk vna ugyanennyi gólt nem más mint egy sok realitást nélkülöző feltételezés. Tény h már ő sem a régi de pl. Dybala csak most rúgta meg 100. gólját ehhez Ronesznak kb 3 év kellett. Nem mondom h nélküle megáll az élet de azért rémlik pár meccs ahol csak neki köszönhetően nyertünk. És nézzük meg h van a Realnal mióta elment...de nekik volt egy Ramos (!!!) meg egy Benzema akik rúgtak golokat de már az a Real se a régi. Egyértelműen megsinlettek a távozását.

Ronci mögé csapat kell! Ez nálunk nincs meg és hiba volt azt hinni h megvolt mikor idehoztuk...én azt gondolom h még van 1 éve hátra. Ha a kpt sikerül helyre pofozni akkor Roncival vagy nélküle is rendben lehetünk. Ezen múlik...és az edzőn...nem Ronci a gyógyír és nem attól lesz hirtelen jó csapatjáték ha ő elmegy!

IV. Bela 2021.05.24. 23:01:11

Szerintem, ha hosszabb távon gondolkozunk, akkor meg kell köszönni a száz lőtt gólját és el kell engedni.
Semmi értelme a maradásának: először is, jövőre semmi esélyünk BL-t nyerni, se vele, se nélküle, másodsorban, ha marad, akkor nem lehet megtenni vele, hogy ne köré építsük a taktikát, ezzel a többi játékost fogjuk vissza, harmadrészt, most, hogy még több öreg megy el a csapattól, pótolni kell őket, és a felszabaduló bérét erre kiválóan fel lehetne használni.
A Juventus újjáépítése Ronaldo távozásától függ, így minél előbb megy, annál jobb lesz a Juventusnak hosszú távon.

steven.h 2021.05.24. 23:08:15

@JeetTrader: Csak a különbség az, hogy a Real megengedhette magának, hogy CR mögé még le tudjon igazolni Kroosokat Modricokat, míg a Juventus nem. A Real Madrid mindig is arról volt híres, hogy nagyon nagy játékosokat vitt oda, ezért is galaktikusok, a Juventus nem, nálunk mindig a csapat volt az első. A spanyol futball egészen más mint az olasz, így Ronaldo önzősége sem jött ki úgy, mint olaszhonban, ahol nem fognak finomkodni vele.

Az hogy Dybala hány év alatt lőtte meg a 100 gólt és Ronaldonak mennyi kellett teljesen irreleváns. Ha Ronaldo játszik, akkor csak neki lehet passzolni, neki kell befejezni, ő lövi a 11-est, ő nem fog senkinek se lekészíteni, vagy visszapasszolni. Ha Ronaldo kapja tegnap azt a labdát, amiből Rabiot gólja született nincs gól, mert biztos hogy nem adja vissza Kulusevskinek, ő fordult volna kapura. Védekezni már nem védekezik, letámadni nem támad le, csak ha épp olyan kedve van. Vele nem lehet azt játszani amit akár Pirlo akarna, vagy bárki modern felfogású edző. 9-est nem akar játszani, nyilván nem mert ott lekészítenie kellene a labdákat, de az neki nem ízlik. Mindig csapatként voltunk erősek, most pont ez hiányzik aminek az oka CR.

Érdemei mellett most kell kiszállni ebből a bizniszből, mert nem lesz fiatalabb, cserébe lehet akármilyen fiatal a teste, lassul és már nem olyan robbanékony, felesleges még 1 évet itt tartani, azért hogy 1 helyben topogjunk megint, ahelyett, hogy helyette jönne 2-3 fiatalabb játékos, akik a csapatért hajlandóak küzdeni.

Ráadásul azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy gyávaságból nem játszott tegnap, nem pedig pihentetésből. Az ő egójába nem fér bele, hogy vele bukjon a Juve, csak hát végül nem úgy alakult, ahogy mindenki várta.

alexGicamo 2021.05.25. 05:07:33

@steven.h: Ezt jól összefoglaltad !

GGábr81 2021.05.25. 06:21:14

@JeetTrader: ó persze, ha most ebben a szezinban csak úgy hipp-hopp kiemeljük, nyílván megérződi... Nem így értem a nélküle jobbat. Amikor idejött Allegri csapatába, pont nem ő hiányzott. 3 másik posztra kellett volna ember, de pont nem ő hiányzott, csak hát a J brand...

FeriGjuve 2021.05.25. 16:23:33

@venember83: Azért a szurkolókat sem kell felmenteni minden alól.
Mindenki elvárja a bombaigazolásokat,BL győzelmet,bajnoki címeket,aztán amikor megemelik a jegyárat 3€-val,akkor rögtön tüntetnek...

JeetTrader 2021.05.25. 16:28:16

@steven.h: Az hogy Ronaldo ilyen típusú játékos azzal sokat nem lehet kezdeni. Nem osszehasonlítható Dybalával, én sem szívesen tettem. Nézd. Roncit nem lehet máshogy kimaxolni csak ha aládolgozol, de ezt már akkoris tudni lehetett mikor idejött. Annak meg végképp semmi értelme nem lett vna, hogy olyan játékba préseljük bele, amiben nem megy neki....hisz lenne egy CR aki még gólt sem lő...full kudarc. Nem azt mondom, hogy mindenképp szükségünk van rá, de minden más változatlansága mellett komoly érvágás lesz ha elmegy....persze nem anyagilag....de igazából ezt sem tudhatjuk. Azért Agnelliék se totál hülyék, nagyon jól tudták mire adnak ki 120+30-at évente (vagy mennyit), legfeljebb mi nem látunk valamit!!

Attól ha elmegy, még nem fog javulni a csapat játéka. Ugyanúgy nem fognak látni a középpályásaink. Ha ezt nem oldjuk meg, akkor lehet itt Ronci, Messi és Haaland vagy Mbappé is, nem rúgnánk több gólt. Azért szorítok, hogy ha el is megy, a kp álljon helyre, aztán majd egyszer lesz megint egy Del Piero/Trezeguet párosunk....az Internek már van...Lukaku/Lautaro.

Mégegy utolsó megjegyzés. Eddig sem tartotta vissza senki se Kulut, se Moratát, se Dybalát a góllövéstől. Ronci ideje előtt sem! Mégis Del Piero volt az utolsó gólkirályunk..21 góllal...2007-ben...

Menjen Ronci ha akar, de jobb szeretném ha előbb a lyukak belennének tömve, ne kelljen mlg csatár oldalon is kutakodni.

steven.h 2021.05.26. 08:48:57

@JeetTrader: Szerintem meg minden változatlansága mellett, pont hogy el kell engedni, mert nem bírja el a csapat Ronaldot, és már akkor sem bírta el mikor idejött. Nem ő volt a hiányzó láncszem és szerintem pont nem adott annyit ő a BL kudarcokkal, mint ha végre posztra, taktikához igazoltunk volna játékosokat és tényezők lettünk volna a BL-ben.

Tudom hogy a BL pénz is egy nagy semmi egyébként, ahhoz képest amit az UEFA zsebrevág belőle, de legalább a csapat nem látta volna kárát, nem lett volna bérfeszültség (mert van), nem lett volna kivételezés (mert van - Ferrari látogatás edzésidőben), nem lenne egy olyan játékos a kezdőben aki még ha nem is csinál semmit sem lehet lecserélni.

"Attól ha elmegy, még nem fog javulni a csapat játéka. Ugyanúgy nem fognak látni a középpályásaink. Ha ezt nem oldjuk meg, akkor lehet itt Ronci, Messi és Haaland vagy Mbappé is, nem rúgnánk több gólt." - én nem gondolom hogy a középpályásaink ennyire kutyák, arra kellene őket használni amire alkalmasak a támadások építését meg rábízni Dybalára, Chiesára és adott esetben Kulusevskire ha végre tényleg belelendül. Nézd meg a Bologna elleni 3. gólunkat - ilyen támadást Ronaldoval miért nem vezettünk egész évben? Ott volt a pályán ugyanígy Dybala, Chiesa és Kulusevski Ronaldoval is többször. Lehet jönni, hogy a Bologna úgy állt hozzá a meccshez, de az csak féligazság. Idényben a másik legjobb meccsünk a Lazio elleni volt, érdekes módon szintén Ronaldo nélkül.

Ráadásul idehozod, hogy ha a középpálya nem javul meg akkor Haaland se rúg ennyi gólt, mert a Salzburgban olyan jó középpálya van? Vagy a dortmundi annyira jó, ahol a tőlünk kiutált Can az alapember? Hát nem, csak ott arra vannak használva a játékosok amit tudnak. Can nem épít támadást, arra ott vannak a szélsőik. A középpálya megújulásának meg pont Ronaldo a legnagyobb akadálya, mert a bére jelenti a legnagyobb terhet, így kár Aouar-ról vagy akár Pogbáról álmodozni, nem fér bele.

Gól királyunk Del Piero előtt, meg Del Piero után is nagyon ritkán volt, mégis a Juventus mindig tényező volt a bajnokságban és a BL-ben is. A gólkirályság egy egyéni cím, ami nagyon szép és jó, de a Crotone is kitörölheti vele a s-t hogy lett egy 20 gólos csatára.

Nem ez az útja a Juvénak és remélhetőleg Agnelliék is látják, hogy ha újra eredményeket akarnak, meg bármiféle játékot, annak Ronaldo a legnagyobb akadálya, mert egyszerűen nincs jó hatással a csapatra. Az elején még talán volt valami fellángolás, de az teljesen megszűnt és inkább csak kontraproduktív a jelenléte minden szempontból

Ez nem az ő hibája, ez Paratici hibája, aki egy játékost helyezett a csapat felé, úgy hogy a potenciált ami benne nem mérte fel, hogy hogy lehet kimaxolni, úgy hogy a csapatnak ne legyen a kárára.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása