Chiellini: „Folytonosságra van szükségünk”

chiellini_giorgio_mutogat.jpgA bianconero csapat harmadik a Serie A tabellán, vasárnap pedig komoly meccs vár a csapatra a BL-hely tekintetében, az ellenfél az Atalanta lesz Bergamóban, Giorgio Chiellini pedig folytonosságot vár a csapattól a Napoli és a Genoa elleni győzelmek után.

„A Napoli ellen nagyszerű meccset játszottunk, az ellenfél a bajnokságban jó formában volt, mi pedig aztán folytattuk a jó teljesítmények sorát a Genoa ellen.” - mondta a csapatkapitány a Sky Sport Italia riportjában.

„A győzelem fontos volt, aztán folytonosságot tudtunk nyújtani a Genoa ellen, vasárnap sok helyzetet alakítottunk ki. Kevesebb lehetőséget kellett volna engedélyeznünk az ellenfélnek a második félidő elején.”

Giorgio Chiellini fizikailag megterhelő és technikás meccsre számít az Atalanta ellen vasárnap.

„Most az Atalantára gondolunk, egy technikás és erős csapatra, amelyik az egész meccs alatt letámadja az ellenfeleit. Guoardiolának igaza volt, kb. olyan kellemes lesz, mint egy látogatás a fogorvosnál.

Megvannak a fegyvereink ahhoz, hogy nehézségeket okozzunk nekik. Ebben az évben nem tudtunk igazán folyamatosan jól teljesíteni, de most ez a feladatunk.”

Ezt követően Cristiano Ronaldóra terelődött a szó, és hogy a megléte mennyire jelent problémát a Juventus számára.

„Ha Cristiano Ronaldo gond a csapatnak, szeretném, ha sok ilyen problémánk lenne. Nem gondolkodhatunk azon, hogy mi történhetett volna a szezonban. Ha feltétezésekkel és magyarázatokkal foglalkozunk, akkor fennáll a veszélye, hogy elterelődik a figyelmünk. Most az a dolgunk, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán, talán elérhető akár a második hely is. Az Inter távol van tőlünk, de a második helyet megcélozzuk.”

A riportban felmerült Giorgio Chiellini és Gigi Buffon jövője, mivel mindkét klublegendának lejár pár hónap múlva a szerződése, de nincs hír szerződéshosszabbításról.

„A válogatott szünet során felmerült, hogy az én és a Gig szerződéshosszabbítása problémás lehet. De ez nem igaz. Ez a probléma nem létezik, és soha nem is fog létezni.

A sajtóban mindenféle pletykák keringenek, de az bizonyos, hogy soha nem játszanék más mezben Olaszországban vagy Európában, ez nem alternatíva számomra. Most azonban az Atalantára és a többi meccsre koncentrálok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4916503932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4147) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (324) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása