Pirlo: "Az a célunk, hogy az összes mérkőzést megnyerjük"

pirlo_andrea_sajtotajekoztaton_gondolkodik.jpgA torinói városi rangadóra készülődő Juventus mestere, Andrea Pirlo megerősítette, hogy a járványügyi előírásokat megsértve szervezett összejövetelen résztvevő három játékos kimarad a mérkőzésre készülő keretből.

"A három érintett játékos nem kap meghívót a holnapi mérkőzésre. Idővel folytatják a munkát, majd meglátjuk, hogy mikor. A technikai részt illetően én hoztam a döntést. Az ilyen dolgok mindig is megtörténtek, de ez nem a megfelelő idő, miközben a világban ez történik éppen. Nem ez volt a megfelelő időpont erre. Példaképek vagyunk, s úgy is kell viselkednünk." - mondta az esetről Pirlo a pénteki sajtótájékoztató alkalmával.

"Az a célunk, hogy az összes mérkőzést megnyerjük, aztán meglátjuk, hogy mi történik előttünk és mögöttünk. Az a cél, hogy megnyerjük a holnapit, utána foglalkozhatunk a következővel. Az a célunk, hogy az összes mérkőzést megnyerjük.

Nagy büszkeség lesz, mert egy bajnokokból álló csapatról van szó, akik már megéltek ilyen pillanatokat. Nagy vágy lesz bennük arra, hogy visszavágjanak, s bebizonyítsák, hogy ez egy fantasztikus csapat.

Alex Sandro jól van, felépült a sérülésből. Volt módja az edzésre, azon kevesek egyike, akiknek nem volt semmi problémájuk, s rendszeresen tudott edzeni. Danilo opciót jelent védelemben és a középpályán is, várjuk meg az utolsó edzéseket, utána meglátjuk."

Továbbra is nagy kérdés, hogy a két veterán, Giorgio Chiellini és Gigi Buffon folytatják-e a szezon után.

"Még ebben a szezonban járunk, úgy természetes, ha ezzel foglalkozunk. Bernardeschi képes szélső védőként és szélsőként is játszani. Chiellini jól van, azért tért vissza a válogatottól, mert a másodikon nem tudott játszani, a harmadik pedig műfüves pályán volt. Köszönettel tartozunk ezért Mancininek. Tanulmányoztunk néhány verziót, s ezeket a pályán kell megvalósítani, ami nehéz, ha ezek a játékosok nincsenek ott.

Egyszerre csak egy mérkőzéssel foglalkozom, így végzem a munkámat. Aztán persze világos, ha tíz mérkőzésből tízet elveszít az ember, természetes, hogy elküldik."

Gigi Buffon a decemberben a Parma elleni mérkőzésen elhangzó istenkáromlás miatt kapott eltiltást, s Pirlo egyelőre arra vár, hogy elváljon, Wojciech Szczęsny vállalni tudja-e a játékot.

"Nem számítottunk rá Gigi esetében, de így esett. Várjuk Szczęsny teszteredményét, máskülönben Carlo Pinsoglio készen áll.

A célunk mindig is adott volt, a csapat mindig csak egyetlen célpontra összpontosít. Ugyanabba az irányba kel húzni a szekeret, s ezt továbbra is így fogjuk tenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016488604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frenky441 2021.04.02. 17:28:04

Most akkor ki az edző, vagy áprilisi tréfa Pirlo menesztése?

JeetTrader 2021.04.02. 19:36:37

Tökös húzás a fegyelmezés de biztos h Dybala és McKenny nagyon hiányozni fog....még Arthur is!! Nehogy a befőtt eltegye a nagymamát!
Sebaj majd játszhat Fagioli!

Rikster 2021.04.02. 20:44:15

Nekem meglepetés lenne, ha sikerülne győznünk, valahogy nem érzem az erőt ebben a csapatban egy ilyen komoly hajrára. De cáfoljanak rám. Forza Juve!

FeriGjuve 2021.04.03. 04:39:39

Valamk azt súgja,hogy itt nagy bajok vannak.
Kész komédia ez a szezon,főleg itt a vége felé....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása