Dybala Angliába tart, Salah Torinóba?

dybala_paulo_salah_osszevagva.jpgPaulo Dybala kapcsán a Juventus szurkolói továbbra is a visszatérést várják, hogy az argentin játékos bizonyítsa képességeit a megújult Juventusban, azonban a térdszalag-sérülése továbbra is hátráltatja őt ebben, így viszont a szerződéshosszabbítás is nehézkesen valósítható meg.

Az ideális megoldás az lenne, ha vissza tudna térni régi erőnlétéhez, és a pályán bizonyítaná képességeit, így pedig talán a jövő nyáron lejáró szerződést is könnyebb szívvel hosszabbítaná meg a Juve, de a játékos visszatérésére mindenképp várni kell a válogatott szünetig, mondta a legutóbb Andrea Pirlo.

A Todofichajes értesülései szerint a Livepool azonban kiszemelte a játékost, és bár a mersey-partiaknak igencsak jó támadóik vannak, idén nem hozzák a formájukat, a címvédés pedig mostanra egy megvalósíthatatlan álom Jürgen Klopp klubjának, amely nyárra keretfrissítést tervez.

A spanyol pletykák szerint Paulo Dybalát az angolok megfelelő játékosnak tekintik arra, hogy ismét versenyképessé tegye a Livepoolt, és közben a Tottenham és a Manchester United is érdeklődik, de a Liverpool tűnik egyelőre befutónak.

A pletykák szerint a lejáró szerződés ellenére a Juventus 70 millió eurót szeretne az argentin csatárért.

Egy másik, talán még ennél érdekesebb hír jelent meg ugyancsak a Todofichajes felületén, amely szerint Mohamed Salah iránt a Juventus érdeklődik, a csatár pedig nem zárkózik el a váltástól.

A Liverpool támadósorában talán ő nyújtotta a leginkább elfogadható szintet, és bár szeretne a Barcelonában vagy a Real Madridban játszani, ez jelenleg nehezen megvalósítható, és a 28 éves egyiptomi futballistának nem lenne ellenére a visszatérés az olasz bajnokságba.

A Liverpoolnál tündöklő csatár a Fiorentina és az AS Roma mezében összesen három évet játszott a Serie A-ban, mielőtt a Liverpoolhoz került volna.

A cikk szerint a Juventus bizonytalan a jövőt illetően úgy Cristiano Ronaldo, mint Álvaro Morata és Paulo Dybala kapcsán, és ezért opciókat keres a szakmai stáb, Mohamed Salah pedig olyan játékos lehet, aki felfrissítheti az Öreg Hölgy olykor szuboptimálisan működő támadósorát.

Álvaro Morata egy kölcsönszerződés keretében játszik a Juventusnál, és bár múltbeli pletykák szerint a játékos és a vezetőség is szeretné folytatni a megkezdett utat, egyelőre kérdéses, hogy kifizeti-e a Juventus a szerződésben meghatározott kivásárlási árat.

Cristiano Ronaldo jövőjét a BL-kiesés nyomán kérdőjelezték meg többen, a Cagliari elleni meccs után pedig a portugál klasszis nem kívánt a sajtónak nyilatkozni, ezzel pedig elszalasztotta a lehetőséget, hogy tagadja a távozásáról szóló pletykákat.

Paulo Dybala pedig elutasította a Juventus szerződésajánlatát, ha pedig nem írja alá még ebben a szezonban a szerződését, a Juventus kénytelen lesz piacra dobni a csatár játékjogát a nyári mercatóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3716463118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeriGjuve 2021.03.15. 08:02:21

De Ronaldo tegnapi nyilatkozata nem éppen a távozási szándékáról tanúskodott,ahogyan Paraticié sem,szóval nem értem,miért kell teljes idiótaságokat vízionálni.
Szerintem Salah Juventusba igazolásának semmi értelme nem lenne az ő szempontjából.
Ahogyan Dybala megvásárlásának sem Liverpooli oldalról.

Rocky80 2021.03.15. 10:33:25

Mehet a csere!

Mondjuk a kicsinek nehéz dolga lenne Kloppnál ott futni is kell! :D

Lanzafame 2021.03.15. 12:29:54

Nem hülye a Liverpool, nem követne el öngyilkosságot :D

Ádi93 2021.03.15. 15:39:17

@FeriGjuve: Azért, mert ebböl élnek millók világszerte szerkesztöségek, kattintásokból, lapeladásokból. Messi távozásáról is kb 5 éve cikkeznek orrba szájba minden baromságot, miközben nyilvánvaló, hogy a Barcelonából fog visszavonulni. Ha ezen játkékosok neve szerepel a címben, pláne ilyen szenzációhajhász módokon, az biztos siker a kattintások, lapeladások tekintetében, de a Messi - CR témát, még ezek az egykori, rég elfeldett edzök, játékosok is rend szerint meglovagolják, hogy kicsit róluk is beszéljen a sajtó... Különösen antipatikusak ezek a tiszteletlen nyilatkozataik, Capello féle módra. A cipöfüzöjét nem köthetnég meg CR-nek, de vagy 6-8 éve folyamatosan elövergödik a leugató nyilatkozataival, amikor épp egy rosszabb formában van, de amikor kulcsszerepet vállalt pl a Real, sorozatbani 3 BL címéhez, akkor nem érezte, hogy nyilatkoznia kellene.
Itt van 36 évesen C, 23 meccsen 23 gól eddig a bajnokságban és persze megint mindenért ö a hibás. :D Hol élnek ezek? Vagy ennyire nyomaszt egyeseket az irigység?
Igen, Patrici tökéletesen mondta: Örülünk, hogy nálunk játszik, egy egy kiváltság.
Elképesztö mégcsak bele gondolni is, hogy mi lenne itt ,ha kicsit megeröltetné magát a keret többi tagja is és méltón játszanának a címerhez, a fizetésükhöz és nem szezononként 5-6 jó meccse lenne egy játékosnak,hanem 5-6 rossz.
25 éve, konstansan ilyen szintet hozni, akkor amikor a bolygó legnépszerübb sztárja a maga 500+ millió követöjével a 3 közösségi oldalon, a világ minden hírneve, pénze az övé, mindent többször megnyert, az össz. rúgott gólok számának történelmi rekordja hozzá füzödik már, de még most is azt üzeni, hogy az utazás még közel nem ért véget, söt most kezdödik csak egy következö fejezet, rengeteg gólt fog szerezni még a portugál és a torinói mezben. Ezt a mentalitást és profizmust nem éri fel ésszel az aki CR-t kritizálja, ahelyett, hogy azokat a játékosokat és szakembereket tenné akik nem képesek úgy, mint anno Feruson, vagy Zidane felfogni, hogy miként lehet kimaxolni a benne levö potenciált úgy, hogy azáltal hatalmas elönyre tegyen szert a csapat is, azon mentális elönyön, amit jelent(enie kellene) egy ilyen típusú játékos.

Chiesán viszont jó látni azt a tüzet, ami egyébként minden játékoson, majd minden meccsen érezhetönek kellene lennie.

GodPiero 2021.03.15. 17:11:35

Nem szeretnék bibiset it látni!!!

szauerb 2021.03.15. 17:17:18

Salah még Ronaldonál is önzőbb játékos.

FeriGjuve 2021.03.15. 19:03:17

@Ádi93: írtam egy hasonló hosszúságú,okfejtést,hogy miért értek egyet veled,de aztán a telefonom billentyűzete,valami okból kifolyólag úgy gondolta,hogy visszalép egy oldalt,semmissé téve az egészet,úgyhogy erről nem is szeretnék többet beszèlni...

FeriGjuve 2021.03.15. 19:04:25

Ez az utolsó,hogy telefonról írok ide.

Matteo89 2021.03.16. 07:18:58

@Ádi93: Számomra hihetetlen egyébként, hogy 36 évesen, 5 Aranylabdával, és talán 5 (?) Bl győzelemmel a zsebben mi a túró hajtja még mindig ezt az embert. Mennyire lenne motivált ma ez az ember, ha 0 Aranylabdája lenne még mindig? Valószínűleg, akkor év végére már lenne neki 1. :)

Ádi93 2021.03.16. 15:13:08

@FeriGjuve: Teljesen átértzem a storyt, nekem is volt hasonló, mikor pl Skype-on írtam egy regényt, hulla fáradtan hajnalban, hogy még idöben megkapja az ember, aztán a küldés után egyszerüen nem jelent meg a szöveg.... Szívesen leengedtem volna a tizedikröl a laptopot az aszfaltra, de tudtam, hogy nem a laptopot kellene hanem azt akinek köszönhetöek az ilyen jellegü hibák. Azóta ha hosszan írok, folyamatosan mentem elötte jegyzettömbbe a szöveget :DD

@Matteo89:

:) Igen. Volt egy nagyon jó barátom, föorvosként dolgozott a brazíliai Elbert Einstein kórházban, Pelét is mütötték évekkel ezelött, meg a Corinthiansnak is volt egy ideig csapatorvosaként...stb Egyszer megkapták CR orvosi eredményeit, adatait analizálásra és mondta, hogy az álluk leesett, hogy ennyi idösen, ennyi év ilyen emberfeletti megterhelés után miként lehet olyan állapotban a szervezete.
Ahogy a Messi, Ronaldinho, Maradona...stb féle zsenire is, úgy az ilyen hozzáállásra is csak születni lehet, tanulni nem. Hogy elhatározz valamit kisgyermekként és egy ilyen úton, ennyi ideig, mindenféle kilengések, pénz hatására való hanyattdölés, motiváció vesztés és egyebek nélkül ezt véghez vinni... ide nem tudom milyen kombója kell a megszállottságnak, sporthoz való alázatnak, profizmusnak, hitnek, értelemnek. Kevsen tudják akár csak azt is felfogni, hogy ez mennyi áldozattal és munkával járhat és még most is, mikor tucatnyi más, üzleti bevételi forrása van, pl csak egyedül az Instagram fizet neki évi 50 millió dollárt és akkor nem beszélve a többi social media felületéröl, a Nike-tól kapott, élethosszig tartó évi 25 misiröl, a számos saját márkás dolgairól, szállodák, divat, fitnesslánc, hajklinka, futball akadémia..stb
Hogyan lehet mindent egy embernek menedzselni és emellett ezt a szinten hozni és a napi kökemény munkát is, mindig elvégezni, a kiélezett, személyre szabott edzés programok, életvitel, mindenféle test-karbantartó kezelések, táplálkozás, egyebek.. persze, értem, hogy van egy legalább egytucatból álló szakmai háttérstábja, akik csak vele foglalkoznak, de akkor is.
Emellett pedig sok-sok éve az élen áll a sztárok között az adakozások tekintetében, de ezt sosem látom a közösségi oldalain reklámozni... szóval na. Aki ezt az embert nem jó szándékkal, hanem gusztustalan és hozzá nem értö módon gyalázza, meg rugdossa amikor épp nincs tökéletes formában... ott szerintem komoly bajok vannak fejben.
De CR a méltóságát megörzi és nem reagál ezekre, nem áll bele ócska kis bulvárháborúba a hírnevébe kapaszkodó alakokkal.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása