Pirlo: „Semmit sem csinálnék másképp”

pirlo_andrea_potrre.jpgA Juventus a Porto ellen hosszabbításban esett ki a BL-ből, ismét a csoportmeccsek utáni első fordulóban, hiába nyerte meg a torinói meccset 3-2-re az olasz együttes.

„Amikor egy csapat két meccs alatt négy nagy hibát vét a kieséses szakaszban, akkor ez kiesést eredményezhet.” - értékelt Andrea Pirlo a Sky Sport Italia számára.

„Nem az emberhátrányban játszó Porto ellen hibáztunk, hiszen akkor csak annyit tehettünk, hogy megpróbáljuk széthúzni őket, egyik oldalról a másikra passzoljuk a labdát, s beküldünk játékosokat a tizenhatosra. A gólok így születnek.

Pár napra szükség lesz, hogy ezt a meccset töröljük az agyunkból, de aztán minden meccset a megfelelő hozzáállással kell kezelnünk, hiszen még csak március van, és nekünk fel kell kapaszkodnunk a Serie A tabellán.”

Miután ilyen sokszor kell korai gól után a csapatnak visszahoznia a meccset, valami gond lehet a Juve kezdeti hozzáállásával?

„Jól kezdtünk, és volt egy lehetőségünk Álvaro Morata révén, aki azonnal megszerezhette volna a vezetést. Nem ment be a labda, aztán egyértelmű hiba történt a büntetőnél, jöhetett volna a második gól is, de aztán azt a meccset játszottuk, amit kellett a második félidőben, és természetesen segített az emberelőny is.

Nem gondolom, hogy a meccskezdéseink jelentenék a problémát. Tudtuk, hogy a Porto így fog játszani, a meccs akkor változhatott volna meg, ha az első percekben betalálunk. De miután gólt kaptunk, teljesen más lett a meccs.”

Fabio Capello szerint a szabadrúgásból elszenvedett gól megbocsáthatatlan hibákból született, hiszen Ronaldo és Rabiot is elfordult a falban, mintha féltek volna a labdától.

„Mi választjuk ki, hogy ki áll be a falba. Soha nem történt meg, hogy elforduljanak, talán úgy érezték, hogy olyan távoli volt a szabadrúgás, hogy nem tekintették veszélyesnek. Hiba volt, általában nem történik ilyesmi, a játékosok nem érezték a veszélyt, és így gólt kaptunk.”

Andrea Pirlo számára ez az első igazi csalódás, hiszen az Olasz Szuperkupát sikerült megnyerni, és az Olasz Kupa döntőjébe is bejutott a Juve.

„Vannak ilyen és olyan meccsek, az ilyesmi előfordul egy edző életében. Ez az első számomra, rossz érzés, de fel kell hajtanunk az ingujjat, mivel még csak március van, és vannak fiatal játékosaink, akik meccsről meccsre fejlődnek, és beleteszik a munkát.

Nem gondolom, hogy panaszkodhatunk a játékosokra, vagy hogy többet várhatnánk tőlük, ma is mindent beleadtak, és előfordulhat, hogy egyes játékosok rossz estét fognak ki.”

Maurizio Sarri hasonlóan járt a Lyon ellen, a szezon végén pedig távozhatott, emiatt nem aggódik Pirlo?

„Nem tudom, miért távolították el Sarrit. Én vagyok a Juventus edzője, egy átfogóbb projekt miatt érkeztem, egy több éven keresztül tartó csapatépítés érdekében, szóval nem aggódok.

Nem örülök neki, hogy egy egész hét áll rendelkezésre mecccsek előtt, mivel jobb lett volna a BL-ben maradni. Most már viszont ebben a helyzetben vagyunk, több mindenen dolgozhatunk az edzéseken, olyasmiken, amikre az eddigi szezon során nem volt idő, és megpróbálhatunk fejlődni ezeken a területeken.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7816456026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cd1 2021.03.10. 05:31:36

Annyira ereztem, hogy abbol a szabadrugasbol golt kapunk. Mert nem fekudt be valaki a sorfal moge? Cuadrado nem egyszer megtette. A jatekkal es a hozzaallassal nem volt problema, akar 4-el tobb golunk lehetett volna (2 kapufa, 2 Morata helyzet). Raadasul a parharc soran 1 ajandek tizit kaptak, tolunk meg elvettek egyet. Igy azert nehez tovabb menni. Nagyon fajo jobb csapatkent kiesni.

DegerFaCan 2021.03.10. 05:44:58

Ja neked bdzmeg mindent el fogunk nézni. Szorongok az euromilliomos jatekosaidat látva egy spezia ellen is fszom mivel léptünk ki előre kibszott minuszosok is vagyunk ráadásul. Sarriout Pirloout számomra nincs kegyelem, megmondtam ha ez ellen a Porto ellen kétmeccsen kiesünk nincs bocsánat a vesztett bajnoksgert

venember83 2021.03.10. 06:10:27

@cd1: a múltban a Juve ejtette ki a jobb csapatokat sikerorientált játékkal. Visszanyal a fagyi mostanában, most már a jó játék sokszor nem elég, és a sikerorientáltság pedig nem jön össze.

Tony. 2021.03.10. 06:51:20

Lehet, hogy nem kellett volna belebújni egy kabátban, ami ennyire nagy rá.

Lehet bírókról, meg balszerencséről beszélni, de második éve kapjuk meg a leggyengébb benntmaradt csapatot, mondhatni álomsorsolással és 2x ugyanaz a vége. Ez nem véletlen. Kötelező lett volna továbblépni mindkét esetben.

Az elitet céloztuk meg, de a középmezőnybe süllyedtünk, BL döntők után ha így folytatjuk jövőre talán a csoportkör a végállomás.
Agnelli 2 év alatt lerombolta, amit hosszú évek alatt felépített. Többeknek menniük kell.

xXPeiperXx 2021.03.10. 07:48:36

@venember83: Amiről írsz az kb. CR èrkezèsèvel tűnt el a jàtèkosokból. Lehet őt szeretni, imàdni a góljai miatt, de be kell làtni amióta itt van kihalt az akaràs a keretből.

Sajnos nem előrelèpèst jelentett, hanem bukàst.

Megkockàztatom, hogy Allegri is ebbe bukott bele, hogy rà kellett mindent kihelyezni ès nem a csapatmunkára fektetni a hangsúlyt.

Akàrki fog jönni Pirlo helyett, ugyanezzel a problèmàval fog szembenèzni.

Hètvègèn öröm volt nèzni a CR nèlküli hajtó, fiatal Juvèt, most még 120 percen keresztül sètàlgatott ès hisztizett.

Vèlemènyem szerint el kell adni CR-t, megadni Pirlonak az ő àltala kèrt jàtèkosokat ès neki adni mèg egy fèl èvet. Ha nem megy akkor kell gondolkodni.

Matteo89 2021.03.10. 08:19:48

@xXPeiperXx: Sok dologgal meg lehet őt vádolni, de azért a sétálgatásról nem éppen ő jut eszembe. :)

xXPeiperXx 2021.03.10. 08:22:47

@Matteo89: Azèrt sokszor miatta akad meg a tàmadàs mert rendszeresen lesen ragad a sètàlgatàsa miatt, tegnapi meccsen pedig egy kezemen megtudom szàmolni mennyi sprintet làthattunk tőle.

Knob 2021.03.10. 08:24:59

@xXPeiperXx: Így van! Ronaldonak mennie kellett volna már tavaly is. Mióta nálunk van a "BL specialista", azóta Ajax, Lyon, Porto ver ki minket! Már elgondolkodtam, hogy nem is feltétlenül az egójával van a baj, hiszen az midig is óriási volt neki, hanem azzal, hogy ehhez a mérhetetlen önimádathoz és önzőséghez már nem társul tudás. Technikailag egy középszerű játékos, a fizikuma pedig teljesen mindegy, ha elveszti a labdákat és önző módon elrugdossa azokat.

Újszerűen fogalmazva: Pirlo & CR OUT!!!!!!!!

Knob 2021.03.10. 08:30:00

@Tony.: "Lehet, hogy nem kellett volna belebújni egy kabátban, ami ennyire nagy rá." Ez már teljesen biztos! Persze azért szerintem meg lehet idén a 4., jobb esetben a 3. hely a bajnokságban, de nagyon remélem, hogy jövő idényben már nem Ő lesz az edző! A következő idényben pedig majd arra panaszkodik, hogy EB volt meg olimpia és ezért ilyen szar a játék! Kifogások mindig vannak a részéről, de semmit nem tud letenni az asztalra. Arról nem is beszélve, hogy olyan kifogásokkal jön, amik mindenkire vonatkoznak, és olyanokra is, amik az Ő döntésein alapszanak.

Nagyon remélem, hogy elküldik a picsába! Lassan már akárki jöhet, aki legalább 3-4 idényt már edzősködött a másodosztályba! Erre még az olyanok is képesek lennének, az biztos!

Del Butus 2021.03.10. 08:34:07

Ne is valtoztass mindent jo csinalsz. Ezt a bekepzeltseget a semmire. Ennel mar csak Csecsny vigyorgasai a szanalmasabbak. Jot nevetett mindenki azon, ahogy felallitotta a sorfalat

Apuleius 2021.03.10. 08:39:07

Hallatlan balszerencse, hogy minden évben a lehető legnehezebb ellenfelet kapjuk a sorsolásnál.

szauerb 2021.03.10. 08:41:38

Nem gondolom, hogy Pirlo lenne az elsőszámú felelős.
Nem hiszem, hogy az edző tehet arról, hogy Morata megint összeszarta magát a meccsen. Nem hiszem, hogy az edző tehet arról, hogy a társak az egész meccsen 1 darab értékelhető labdával tudták kiszolgálni Ronaldot.
Nem hiszem, hogy az edző tehet róla, hogy Demiral egy buta és primitív játékos.
Nem hiszem, hogy az edző tehet arról hogy a kapusunk képtelen felállítani egy sorfalat megfelelően.
Ha hibáztatni kell valakit azok a játékosok ez után lehet Paratici felelősségét keresni majd ezek után jöhet az edző.

venember83 2021.03.10. 08:45:44

@Apuleius: s főleg, hogy ez mindig csak a két meccs után derül ki... Így szegény srácok sem tudnak felkészülni a várható megpróbáltatásokra.

@szauerb: balgaság egyedül Pirlót hibáztatni. Nincs a középpályán játékos, aki előrefelé tudna szervezni, van egy center, van egy egész szélső hátvéd a keretben. Plusz rengeteg sérülés (amiért valaki ugyancsak felelős), plusz az utóbbi kb. 60 napban kb. 20 meccs. Kiváncsian várhatjuk a nyarat. De talán jóval kevesebb bizakodással, mert ez a csapat nem egy vagy két fejlődési lépésre van a BL-döntőtől.

steven.h 2021.03.10. 08:55:21

Én azért nagyon remélem, hogy a másik Andrea elgondolkodik azon, hogy 3. éve van itt Ronaldo és a BL-ben sikerült kikerülni a legjobb 8 csapat közül, ahelyett, hogy a kupához lettünk volna közelebb és legközelebb átgondolja, hogy a csapat fölé helyez-e egyetlen játékost a marketingértékért cserébe. Köszönjük Paraticinek is ezt a remek ötletet 3 évvel ezelőttről. Nagyjából a Ronaldo hatás 1 igazolást tud felmutatni, az de Ligt, de még az sem teljesen biztos.

Én azért remélem, hogy fent elgondolkodnak ezeken az eredményeken, hogy megérte-e és szépen levonják a következtetést, hogy nem.

Nagyon remélem, hogy nyáron megkezdjük a tisztogatást. Én nem is feltétlen Pirloval kezdenék (de rajta van a listámon és hoznám De Zerbit vagy Allegrit vissza), hanem Ronaldoval és a rengeteg kiégett külföldinkkel akik azt se tudják mi az hogy Juve. Ha minden marad így, akkor készülhetünk a Milan és Inter féle szük esztendőkre. Illetve akkor a címer változtatás után jöhet a névváltoztatás, valami trendi internazionale szót tegyünk bele, mert minden vagyunk csak nem Juventus, amely csapatnak a gerincét a legjobb olasz játékosok alkotják. Ezekben a szűk időkben is vannak nagyon jó olasz játékosok, csak el kellene hozni őket és játszatni - Chiesa erre a legjobb példa, vagy az internél Barella. Mikor a Cagliariból el akarta hozni Marotta mindenki szidta érte, most meg milyen jó lett volna, ha itt van.

Én a BL hajkurászásába is belefáradtam, minél inkább az volt a cél, hogy közelkerüljünk hozzá, annál távolabbi lett és még a csapat identitását is elvesztettük. Itt az ideje az újraépítésnek ami után én azt szeretném látni, hogy nem két kiégett brazil futkározik a védelem szélén, nem egy hibákon vigyorgó lengyel áll a kapuban, a középpályán ott van egy Locatelli minimum + Fagiolival is számolunk, valamint a totálisan darabos és lassú Kulusevski helyett is találunk valaki agilis támadót. Aki felőlem nyugodtan távozhat az Szceszny, Alex Sandro, Danilo, Ramsey, Rabiot (érte legalább kapnánk valamennyit, ha tényleg kell az Evertonnak), Dybala, Ronaldo, Kulusevski, Bernardeschi (de ő keretmélyítésnek maradhat, ha kicsit lejjebb ad a fizetéséből)

Ezt egyébként tudom, hogy nem lehet véghezvinni, mivel nincs pénzünk, és ezekért a játékosokért egy garast nem kapnánk pár kivételével, tehát a nyakunkon fognak maradni mint Khedira..

szauerb 2021.03.10. 08:57:25

@venember83:
Arthur megtette a tőle telhetőt de nem képes kiugrani játékosokat. Jól láthattuk ahogy Chiesa és Cuadrado folyamatosan beindul és vagy nem is próbálta meg kiugratni őket vagy csak későn.

Persze ezek a problémák amiket leírtál mind jelen lehetnek/vannak egy újjáépítés alatt álló csapatnál.
A gond csak avval van, hogy mire az egyik csapatrészt felépítjük(középpálya pl.) addigra vajon egy másik(védelem egy esetleges de Ligt távozással) ismét le fog épülni? Szóval folytatódik tovább a körforgás ami soha nem ér véget.
Olyan csapat pedig nagyon ritkán nyer BL címet ahol ez így működik.

Juventino86 2021.03.10. 08:57:50

Nem egyedül Pirlo a hibás a kiesés miatt. Sajnos a keret számos ponton gyenge, és tegnap ráadásul még Morata és Ronaldo is nagyon gyenge meccset hoztak le. Nyilván nem Pirlo kérte, hogy fordítson hátat CR a szabadrúgásnál, és nyilván azt sem Pirlo kérte, hogy rontson el a csapat egy rakat helyzetet a 10 emberrel játszó ellenféllel szemben.
Azonban itt csak az eredmények számítanak, minden más csak magyarázkodás. Pirlóval ez a szezon eddig borzalmas, tehát a sorsa nem lehet kérdés. Váltani kell, de nemcsak Paraticinek és Pirlónak jár a kirúgás, hanem több játékostól is meg kellene szabadulni.

alexGicamo 2021.03.10. 09:31:15

Nagyon csalódott vagyok ! Bizakodó voltam , pedig nem játszottunk jól . Azért Chiesa 2 gólja nagyon szép volt !
Sajnos, ez van ! Most már koncentrálhatunk a bajnokságra !

majerjohny 2021.03.10. 10:07:44

Csalódottság.
Sajnos CR megölte a JUVE csapatjátékát. Köszönjük a gólokat neki, de a játéka öncélú.
Demiral sajnos nem JUVE szint, Bonucci kritikán aluli. (Bár jobban belegondoolva mi is a JUVE szint most?)

Leram7 2021.03.10. 10:16:15

1, Bentacur óriási hibája
2, CR meg nem adott 11-ese
3, Morata 100% ziccert hibáz hazai pályán 3. percben
4, Kapnak egy ajándék 11-est, ami szerintem nem volt az
5, Rabiot nem volt szabálytalan, 100% labda volt a szabdrúgás előtt, abból gólt kapunk.

A 4 portói gólból 1-et tőlünk kaptak, 2 bírótól.
CR, Morata, Ramsey gyengék voltak.

Arthur, Chiesa, Rabiot, Cuadrado pedig nagyon jók voltak.

Én azt mondom Pirlo mindent megpróbált, szerintem a lehetőségekhez képest jó kezdőt rakott fel és a taktika is jó volt. Sajnos cseréje nem volt és sok sérülésből visszajött játékos volt a kezdőben és nem volt minőségi csere. + a szokásos CR gól sem jött, nem játszott jól, a labdák is elpattantak tőle.

Egy jó Dybala, egy nem sérült McKennie vagy egy támadó segített volna, de nem volt sajnos.

Nem tetszik, de a látottak alapján ezt a kiesést el tudom fogadni, mert mentünk, próbáltunk. Bajnokságban a kiscsapatok elleni meccsek azok, amik igazán fájnak.

Ez a kép meg no comment:
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/81/45/15/cikk_2814515/EwE0eqjWYAIkrmE1_960px.jpg

Megvoltak a helyzetek, megvolt az akarat, megpróbáltuk. Sem szerencse, sem a bíró nem volt velünk.

steven.h 2021.03.10. 10:45:36

@Leram7: Nem tudom miért mondjátok, hogy Rabiot szabályos szereléséből kaptuk a gólt, az a szerelés a félpályánál volt, amiért a sárgát kapta. Amiből a gólt kaptuk az az a szabadrúgás volt, amikor bebőrözte a Porto játékos McKenniet és ő meg ahogy fordult kitette az evezőket, a Porto játékos meg belerohant. Nyilván az a szerelés meg előtte volt 1 perccel amiből jöhet az, hogy ha nem fújja le akkor nálunk a labda, de attól mert azt a félpályánál lefújta, még nem következik, hogy gólt kell belőle kapnunk 1 perccel később.

Leram7 2021.03.10. 10:48:13

@steven.h: Akkor rosszul emlékszem, azt hittem Rabiot ellen megítélt volt az.

Novice_71 2021.03.10. 11:55:10

@venember83: Lehet, hogy Nedvednek is el kéne járnia az edzésekre, megmutatni, hogyan kell egy lövésbe erőt rakni, kb. ahogy a reklámtáblán kitöltötte a dühét...

m.martin91 2021.03.10. 13:46:35

Háromnegyed kettő. Még mindig Andrea Pirlo a Juventus vezetőedzője. Mi történik? Miért nem rúgták már ki a gec*be? Töketlen Agnelli alszik?

west30 2021.03.10. 14:01:01

@m.martin91: Kirugni?Magatol le kellett volna mondania mar tegnap,bar nem csak neki.

m.martin91 2021.03.10. 14:12:59

@west30: Pirlo egy nagyképű, arrogáns ember, aki képtelen belátni a hibáit, ez minden egyes undorító interjújában tökéletesen érződik. Ő saját magától akkor sem mondana le, ha kieső helyen állnánk a bajnokságban.

Tony. 2021.03.10. 14:45:16

Biztos, hogy nem fogják idény közben kirúgni.

Roland Máté 2021.03.10. 15:27:47

@xXPeiperXx:
Üdv!
Minden szavaddal egyet értek! Pont ezt akartam írni a Lazio meccs után, de nem akartam feszültséget kelteni.
Milyen jól játszott az egész csapat hétvégén. Érdekes 0-1 -ről képes volt a csapat fölényesen fordítani. 100% hogy Rabiot nem lő olyan hatalmas gólt, ha Ronaldo a pályán van, mert neki kellett volna adni.
Lám - lám a tizenegyest is be lehet lőni nélküle. Stb.
Nálam a Lazio és Porto hasonló szint. Mégis 11 emberrel jobban játszott a Porto. Kiállítás előtt esélyt nem láttam a továbbjutásra. Hatalmas szégyen, hogy így sem jött össze.

Számomra rettentő kínos, hogy bírózás, ilyen helyzet - olyan kihagyott helyzet, magyarázkodás...
Minden mellébeszélés nélkül egy Porton könnyen át kell lépni. Mit akarnánk mi BL -t így???

Szintén egyet értek: egyik edző sem tudott mit kezdeni Ronaldoval. Sarri legalább egyszer le merte cserélni.

Rikoo 2021.03.10. 16:24:45

@szauerb: Nem az edző tehet róla, mert nincs is.

m.martin91 2021.03.10. 16:28:42

@Rikoo: Az edző nem tehet semmiről. Szarok a játékosok. Azért voltunk 9 évig egyhuzamban bajnokok.

szauerb 2021.03.10. 16:39:00

@Rikoo:
Én annál értelmesebbek ismertelek meg minthogy ezt a hülye stílust képviseld. Van edzőnk Andrea Pirlonak hívják.
Valószínűleg ez az év sikertelenebb lesz mint az elmúlt 9 évben azt megszoktuk de ez az élet.

Rikoo 2021.03.10. 16:45:52

@m.martin91: Ha kieső helyen állnánk akkor is mondaná, hogy az út elején járunk, több éves projekt. A bírók szarok, nem locsolták fel a pályát, sok a sérült, délután kellett játszani stb.

Rikoo 2021.03.10. 16:49:05

@szauerb: Papíron van edzőnk, gyakorlatban nincs. Nem akarok tovább vele foglalkozni. Ez a klub egy cirkuszra kezd hasonlítani, csak nem tudom kinek kellene kapnia a bohóc orrot. 4 komoly jelölt van.

m.martin91 2021.03.10. 16:55:49

@Rikoo: Mennyi esélyt látsz rá, hogy most kib@sszák? Egyetlen ember lehet megfelelő a padra, de nyáron se lesz több.

Rikoo 2021.03.10. 17:04:57

@m.martin91: Hidd el maradni fog, ha meglesz a Top4. Mindjárt meghallgatom Romano podcastjét, hogy mit mond.

Rikoo 2021.03.10. 17:19:22

@m.martin91: Romano azt mondja biztosan maradni fog. Pirlo Agnelli embere. Chiellini és Buffon lehet visszavonul nyáron. Ronaldo helyzete bizonytalan lett a meccs után. Hivatalosan vele tervezünk, de valami megváltozott és főleg a játékosnál. Kevés csapat engddheti meg magának. Real Madrid, PSG, MU.
Chiesa 60 millió euróba fáj végül, szóval könnyen teljesülő bónuszokról van szó.
Haalandot szeretnénk, de ez nem meglepetés. A játékos és Mino együtt döntenek majd.

m.martin91 2021.03.10. 17:27:11

@Rikoo: Ez az Agnelli, Nedved, Paratici, Pirlo-féle bagázs olyan kib@szott undorító, hogy már hányingerem van tőlük. Beb@szn@, még Buffon is visszavonulna. Haaland meg szép történet. Ha van esze a De Ligt-nek is, még addig megy, amíg lehet. Ez egy süllyedő hajó. És Agnelli lékelte meg.

Rikoo 2021.03.10. 17:31:39

@m.martin91: Sajnos ugyanez a véleményem. Gusztustalan amit leművelnek.
Agnelli lett a nagy forradalmár aki megváltoztatja az európai focit.
Juventus meg úgy működik, mint egy korrupt sz@r politikai csoport.
Agnelli és a haverok.

steven.h 2021.03.10. 17:44:28

@m.martin91: @Rikoo: Sarriról is mindenki azt mondta, hogy maradni fog, aztán elküldték. Lehet hogy Pirlo Agnelli embere, de Allegri is az, vagyis én úgy tudom, hogy ők a mai napig jóban vannak. Lehet az sem véletlen hogy nem vállal el egyetlen munkát sem, nyáron elmegy Ronaldo, Pirlo vissza az U23-hoz és jön Allegri csapatot építeni.

Paraticinek meg nem hosszabbítjuk meg a szerződését és jön az új korszak. Chiellinire már nem nagyon lehet építeni, Buffon viszont azt niylatkoza, hogy 2023 van a fejében mint visszavonulás dátuma.

szauerb 2021.03.10. 17:52:07

@Rikoo:
Nem mondom, hogy részben nincs igazad.
De talán a realitások talaján sem ártana maradni.
Vagy mi az elvarás? A Juventusnak örökké bajnoknak kell lennie? Mindig BL döntőt kell nyerni? Mindig a legjobb kapusnak kell itt védenie? Mindig Európa legjobb védelme kell, hogy a mienk legyen?
Mert ez sosem lesz vagy volt így és nem is lesz.

Kilenc bajnoki címet nyert a csapat AGNELLI irányítása alatt. Erre itt a fejét követelitek egy év(esetleg 2) kudarca miatt.
Ez gyerekes.

Rikoo 2021.03.10. 18:01:21

@szauerb: Félreértesz. Azt pedig a hülye is látja, hogy Agnelli 180 fokos fordulatot vett, a mostani viselkedése az visszataszító, kifordult magából.
Még ő áll bele az Atalantába akik példaképek lehetnének minden klub számára.

Peruzzi 2021.03.10. 19:13:51

@Leram7: Szia
Végre egy normális komment! Adom minden szavad!
Még idén remélhetőleg beigazolodik Pirlo tudása és hozzáértése! Kap egy két megfelelő játékost posztokra, és ismét döntőig menetelhet a csapat. És kimondottan örülök a fiatalok játszatásának. Igenis mélyvízbe velük!
A bajnokság sincs elveszve!
Hajrá Juve!

m.martin91 2021.03.10. 19:52:41

El nem tudom képzelni, hogy mi a lóf@szt kéne csinálnia Pirlónak ahhoz, hogy kirúgják. Ha nem elég a hulladék, eredménytelen játék, a bajnokságban való vergődés, a BL 16-ból való kiesés a sorozat leggyengébb versenyben lévő csapata ellen, akkor mi kell még? Mi az a momentum, ami alapján végre elküldenék a picsába? Baszki, be kéne jelenteni, hogy hosszabbítunk vele három évet, akkor lehetne megnyugodni, mert nem kellene foglalkozni ezzel a szarsággal egy ideig.

2021.03.10. 19:58:30

@Rikoo: Ezt az Atalantát felejtsük már el. Kurvára nem azt mondta Agnelli, amit sokan ki akartak hallani belőle. Nem védeni akarom ezzel, mert tényleg gusztustalan, és a Juventusra egyáltalán nem jellemző az a stílus, amit mostanában a vezetőség képvisel, de pont nem ezt kéne felhozni példaként állandóan.

Rikoo 2021.03.10. 20:07:29

@Pjanista: Épp elég arrogáns és gusztustalan megszólalás volt ez.

2021.03.10. 20:11:39

@Rikoo: Ismerem a nyilatkozatot. Azt mondta, hogy szerinte igazságtalan, hogy egy kisebb bajnokság kiemelkedő csapatának (pl. Celtic) selejtezőt kell jászania a főtáblára jutáshoz (ráadásul a selejtezőhöz is bajnoknak kell lennie), miközben például Olaszországban a negyedik helyezett is azonnal bejut a BL-be. Pedig simán előfordulhat, hogy az a csapat, amelyik befut a negyedik helyre, semmit nem rakott hozzá a koefficiens pontokhoz az utóbbi években, és más csapatoknak köszönheti azt, hogy egyáltalán BL szereplést ér a negyedik hely is.

Rikoo 2021.03.10. 20:21:10

@Pjanista: Azzal nincs is gond. Azzal viszont igen, hogy így kiemeli az Atalantát, ez nyílt támadás. Ez a véleményt tartsa meg magának és ne hozza nyilvánosság elé.

Csak Csucsu 2021.03.10. 20:29:30

Teee hallodeeee megye1 es eddző észre veszi azt a sorfalat, hogy nem jó ...van bőr a képeden így nyilatkozni? Nincs semmi meccs rutinod edzőként ember!!!!! De te nem tucc hibázni bmeg

Peruzzi 2021.03.10. 20:49:59

@m.martin91: Ha döntőig menne a Porto? Vàltozna a véleményed?

steven.h 2021.03.10. 20:53:49

@Peruzzi: Semmit nem változtat azon, hogy egy 10 emberrel játszó Portot egy Juventus nem tud megverni hazai pályán 2 góllal

Andras74 2021.03.10. 20:56:10

@steven.h: ezt két éve kellett volna így csinálni.
Ha jól emlékszem, Agnelli és Allegri majdnem szomszédok.

Én 5 éves szerződést adtam volna Maxinak, meg szabad kezet, nem utilaput.

Ugyanakkor ne vegyünk mérget rá, h megváltóként tudna visszatérni......

steven.h 2021.03.11. 08:22:46

@Andras74: Azt már láttuk, hogy csapatot építeni tud és ha nem adnák el minden évben a kulcsjátékosokat akkor még vissza is térhetnénk a győztes útra, de garanciát semmi sem jelent.

Viszont én változatlanul tartom, hogy felesleges koncepció edzőkben gondolkodnia a klubnak (Pirlo is az jelenleg, egy szakdolgozatban kidolgozott taktikát szeretne alkalmazni, b megoldás nélkül), mert nem működik, és addig nem is fog, amíg a sportigazgató dönt, hogy épp kiket hoz el nyáron, és nem az edző elképzelései szerint keres játékost. Nálunk jelenleg szerintem még Guardiola meg Klopp is megbukna.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása