Pirlo: „Mindent elrontottunk a Fior ellen”

pirlo_andrea_jtv_sajtotajekoztato_melegitoben.jpgAndrea Pirlo a Fiorentina elleni borzasztó évzárás után azt mondta, többet soha nem akar ilyen rossz teljesítményt látni csapatától, amely mindent elrontott 2020 utolsó meccsén, amit csak lehetett.

A Juventus következő ellenfele vasárnap este az Udinese lesz, és ekkor kezdetét veszi a januári erőltetett menetelés, amelyen az első négy csapatból hárommal is megütközik a Juve a bajnoki fordulókban.

„Hétfőn jöttünk vissza a szabadságról edzeni, és úgy láttam, hogy a csapatban ég a tűz, hogy javítson egy rossz teljesítmény után.” - kezdte a JTV számára adott interjút a mester.

„Nehéz meccs vár ránk, mivel az Udinese jó formát mutatott, erős, szervezett és kontrák révén veszélyes csapatról beszélünk. Figyelnünk kell a csatárok megelőző emberfogására, illetve az előretörő középpályásokra.

Roberto Pereyrát jól ismerjük, hiszen keretünk részét képezte, szóval nagyon nehéz meccsre számítok.”

Juan Cuadradót kiállították a Fiorentina elleni meccsen, ezért rá nem számíthat a mester, azonban Arthur Melo, Merih Demiral és Giorgio Chiellini is elérhető.

„Beszéltünk a Fiorentina elleni meccsről, amin nagyjából mindent elrontottunk, amit csak lehet, kezdve a hozzáállástól a részletekig. Rosszul zártuk így a 2020-at. Jó megbeszélésünk volt, amin szó esett a jövőbeli céljainkról, illetve a történtekről, szóval hatékony találkozót tartottunk.

Soha nem akarok olyan teljesítményt látni. Az elmúlt időszakban több szempntból is fejlődtünk, de biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobbak is tudunk lenni.

Január fontos hónap sok meccsel, számos sorozatban, hiszen az Olasz Szuperkupa-döntőt is januárban játsszuk. Jó formában kell lennünk, és az összes játékosnak elérhetőnek kell lennie. Mindenkire szükségünk lesz, mert nem egyszerű háromnaponta játszani.

A játékosok jól vannak. Megoldottuk a kisebb problémákat, például Arthur és Demiral esetében, és pár napja Chiellini is velünk végzi az edzéseket. Remélem, hogy a következő meccseken mindenkire számíthatok.”

Ez Pirlo első éve, s rögtön a Juventusnál kell bizonyítania edzőként, szóval tanult-e bármi fontosat ez idő alatt?

„Ugyanúgy, mint játékosként, az adott helyzeteket teljességében kell látnunk, és az átfogó képet kell néznünk. A médiában gyorsan lehet az aktuális hősből egy nagy nulla, de ehhez hozzászoktam, hiszen a legmagasabb szinten futballoztam. Szóval ez nem újdonság.

De a Juve vezetőjeként számos nehéz helyzetbe kerül az ember, és számos területen felelősséget kell vállalnia, de én készen állok erre.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9616369530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Csaben 2021.01.03. 09:30:44

Nagyon várom a mait. Én hiszek a csapatban. Hajrá Pirlo, hajrá Juve!!!

Rocky80 2021.01.03. 10:40:53

Ezt behúzzuk viszont utána megtippelhetetlen mi lesz.

Bonuccit el kell paterolni az biztos, viszont a rotálás miatt végül is játszhat ma mert ez nem a gálakezdő kell hogy legyen.

Kíváncsi vagyok hogy a nagy fogadkozásoknak mi lesz a vége mert már hallottuk ezerszer ezeket. Mondjuk akkor a játékosok mondták.

JeetTrader 2021.01.03. 12:02:05

@Rocky80: jaja...tok sok jó nyilatkozat volt és utána valahogy mégsem azt a képet mutatta a csapat amiről szó esett.

Már nagyon itt az ideje bizonyítani! Olyannyira h ha bajnokok akarunk lenni nem lehet több botlás!

Attilio79 2021.01.03. 13:19:02

Úgy érzem, hogy ez jó hónap lesz mindenképpen, nekünk, szurkolóknak!
Most kiderül, hogy merre tart a csapat, Pirlo, a vezetőség, az igazolások.
Bízom a jó formában, kiegyensúlyozott, jó teljesítményre képes csapatban, hogy Pirlo rácáfol és érdemes a padra, a további szereplésre!

Juventino86 2021.01.03. 14:25:23

A csapat és a mester is sokat hibázott azon a meccsen. Ebből most már tényleg tanulni kell, mert több botlás nem fér bele. A következő pár nap sorsdöntő lesz. Forza Juve!

Wizzurah 2021.01.03. 17:03:05

Hát hajrá, fel van adva a lecke, sajnos nagyon úgy néz ki a többi csapatnak jót tett a pihenő... 6-2, 5-1, 1-4. Eléggé beindult az inter, napoli és atalanta is, attól tartok a Milan sem zökkent ki, szóval ebben a hónapban eldől a scudettó sorsa a mi szemszögünkből.

sicilicocapitano 2021.01.03. 17:21:18

@Wizzurah: követem az Inter és a Milan meccseit is. Az Inter döcögős de az az érzése az embernek hogy csak idő kérdése hogy megszerezzék a vezetést akár vert helyzetből is. A Milan nagyon szép játékot rak le az asztalra a nála gyengébb képességű csapatok ellen, de hihetetlenül mákosak a jó szereplés mellett. Nekik tuti hogy befelé pattan a kapufáról a labda, és ha épp nem megy erőből kapnak egy kis támogatást a bírótól, vagy az ellenfelük veri meg magát. Tőlük nem tartok, Pioli sem a tartós eredményeiről híres.

Wizzurah 2021.01.03. 17:29:14

@sicilicocapitano: Az inter legnagyobb fékje nem más, mint a duda orrú balfék edzőjük, Conte. Egy Allegrivel inter éra jönne a serie a-ba évekig véleményem szerint. A Milan lehet szerencsés is, de nagyon össze vannak rakva, az idő nekik dolgozik, azért ennyi idő után így állni ahogy, az már nem csak szerencse, nem véletlen, hogy akkora értékben növekedett az értékük. Ők szépen csendben a háttérben nagyon okosan építkeztek, szimpatikusak is amúgy, Ibra meg igazából rátesz egy lapáttal, cseresznye a torta habján, imádom a palit.

sicilicocapitano 2021.01.03. 17:33:51

@Wizzurah: szépen csendben a háttérben okosan építkeztek? kb az összes igazolásuk kudarc volt hernandez és bennacer kivételével és egy 40 éves nagyképű fasz hozott nekik 20 pontot. most 2 új fiatal jól teljesít de az állandóság és az az irtó sok mák ami oda vezetett hogy most elsők és nem harmadikak vagy negyedikek. Pioli is egy korlátolt edző csak összességében nem szokás nézni a dolgokat mert az embereket az aktualitás befolyásolja. ahogy a barca meccs után mi is elhittük hogy van keresnivalónk az elitben ( bár egy olyan barca ellen aki huescakkal x-el meg kikap a balassagyarmattól)
abban egyetértünk hogy rettegek allegri interbe igazolásától pedig minden jel arra mutatott nyáron hogy marotta ezt akarja, de idény végén még megléphetik.

Wizzurah 2021.01.03. 17:40:07

@sicilicocapitano: Nem baj az, ha nem értünk egyet, szerintem okosan csinálják igen. Azt alá írom, hogy egy jobb képességű edző dukálni fog ehhez a fejlődéshez.

steven.h 2021.01.03. 19:05:54

@Wizzurah: Egyetértek veled, szép lassan beérett Maldiniék munkája. Nyilván voltak bohózatba illő dolgok azért, pl Ragnick fél bohóckodás, hogy akkor jön, nem jön... Pioli is valóban egy korlátozott edző, de jelenleg pont lerak egy elég jó alapot, amiből lehet építkezni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy övék a legfiatalabb keret, szóval van bőven jövőjük.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása